39 КЛЮЧА 39 КЛЮЧА български фен форум |
|
| Флууд - В търсене на наименование... | |
|
+12Lucifer's Fall™ nikol4o Evelincho Martinch wolf 351 Dageron321 dsims Ton4o Arya Dröttningu tania Blu€ Magic Badugly 16 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 27 Яну 2011, 20:40 | |
| Ей,хора...наистина сте покъртителни! Само Ники ,отговори на молбата ми да разкаже нещо... Виждам толкова много да влизат,а никой не пише... Защо? Та сега аз да се разприказвам... Днес попаднах на тази статия за астероида Апофис,който се предполага че ще се сблъска с Земята на 13 април 2036 г.И забалежете датата... http://www.dnes.bg/redakcia/2011/01/27/asteroidyt-idva-13-april-2036-g.109780,playИ сега да ви разкажа какво ще правя тази неделя... Както "много обичам" да се снимам,налага ми се да отида в студио за снимки,които ще влязат в албума на класа.Било традиция да се ходи на фотограф и да имаш за спомен албум с класа....ама аз не искам,а трябваше без много шум да се съглася за снимките,защото иначе съучениците ми щяха да ме направят на нищо. Но хубавото е това,че ще ходим на групички и аз ще се снимам заедно с приятелките ми,което няма да е толкова зле. А сега е ваш ред!Разкажете нещо! Митее Дарвинов ,драго ми е да те видя! Дани ,здравей! | |
| | | dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 27 Яну 2011, 20:47 | |
| Здравейте, колеги! Радвам се да видя, че отново не е пусто във форума! | |
| | | Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 28 Яну 2011, 13:53 | |
| Мите ,не бързай да хвалиш,че не е пусто във форума! Здрасти на всички! Пак съм аз! Сигурно ви писна,ама ще ме потърпите малко... Наде ,много ми хареса руското филмче за Никола Тесла!Аз бях гледала още едно много интересно,обаче забравих името му...беше на кратко за живота на Тесла с картинки. Не знам дали сте видяли снимките,които излязоха за "Хари Потър и даровете на Смъртта" част 2,обаче аз ще побързам да ви ги покажа: - Spoiler:
| |
| | | Salem Saberhagen Баща-основател
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 28 Яну 2011, 14:08 | |
| Здравейте! Как сте? Как смятате да прекарате ваканцията? Аз ще ходя в Пампорово. | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 28 Яну 2011, 16:28 | |
| Здрасти,Стефи ! Аз смятам да си довърша грипната ваканция вкъщи,като чета,гледам нещо интересно и си върша работата. Стефи ,приятно прекарване на Пампорово! И да се позабавляваш хубаво ! Аз май доста се запалих по "Аз съм номер четири",обаче филма! Книгата я прегледах на бърза ръка и не знам,но самото предаване на повествованието от 1 л. ед.ч, някак ме дразни... Сега сядам да чета и после ще ви кажа какво мисля. За това приятен следобед на всички! | |
| | | nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 28 Яну 2011, 17:13 | |
| Здравейте Ей, Стефи, приятно изкарване на Пампорово! И после да разкажеш Свилена, чакам разказа ти! Все още се чудя дали да си я купувам, въпреки че има великолепни отзиви за нея! И благодаря за снимките! Не ги бях видял... Аз продължавам да пиша някакви изречения на немски в перфектно време Трябва да наваксам доста! А останалите какво правите? | |
| | | Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 28 Яну 2011, 18:56 | |
| Ехаааа, Ники , най-накрая да си смениш снимката в спойлера! Направо се побърквах от този "рибочовек"! Свилена , аз мислех всичко да е в оранжево, но сега като влязох - гледам мнооооого зелено и синьо! Добре сте се представили с Никола! Радвам се, че сайтовете в темата за електронното образование са ви допаднали! Наистина са стойностни!!!Аз вчера заминах да видя баба и дядо и сега се връщам. Продължавам да кихам и да подсмърчам в супер весело настроение! За този момент бях замислила едно призоваване. То е подействало като гледам и то само от мислите ми , но ще си го направя. Надявам се призованият да се отзове, а пък вие можете да гадаете за кого се отнася. Малко забава, така де! *събирам молитвено ръце, а след това ги разтварям настрани* "Малко, блестящо под микроскоп, с овална форма телце, плуващо в цитоплазмата на града и занимаващо се с белтъчен и всякакъв друг "световно значим" /цитат/ синтез, Я В И С Е!!" Липсваш ми! И когато се появиш като гост или с ника си, да знаеш, че много, много ти благодаря за жеста! | |
| | | Dageron321 Умел ключотърсач
Мнения : 468 Регистриран на : 15.04.2010 Години : 29 Агент : Super Nova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 28 Яну 2011, 19:33 | |
| Здрасти как сте как е ваканцията тука в стара загора още няма Тези егмонт няма ли да пускат книга девет вече едвам чакам | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 28 Яну 2011, 19:53 | |
| Здрасти пак! Четох,четох...главата ми запуши от четене и мога да заключа,че съм грешала за книгата...готина е! Въпреки,че отначало имах против 1-то лице ед.ч, сегашно време на повествованието,вече нямам нищо против... Харесва ми! Ники ,купи си я!Мисля,че няма да съжаляваш! Между другото много хубава зимна гора! Хей...Наде ,добра среща! С Ники ,решихме да се "поразкършим",а аз както обичам да приказвам.... Мислех,че нямаше да имаш нищо против ако се поразпишем,особено след насмитенето ти. Мите ,много лошо,че нямате ваканция...съчуствам ти... А за книгата...не знам.Надявам се да я дадат насам бързо! | |
| | | Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 28 Яну 2011, 20:00 | |
| Свилена , здрасти! Естествено, че нямам нищо против да виждам и други цветове във форума, а и обичам конкуренцията! Моля, разкажи малко по-подробно за книгата, която четеш! Колега Дагерон , поне вече свърши учебната седмица, релаксирай! | |
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 28 Яну 2011, 20:15 | |
| Здравейтее! Наде, "рибочовекът" го пазех за Еви, защото той много хареса идеята ми със спойлера... Ама така и не се явява... Свилена, ето това исках да чуя! Свършвам Пърси и тичам до книжарницата! Митко, от кога те чакаме да се включиш в дискусиите! Добре дошъл, отново! И сега, по случай моят 1000 пост, ви очаква една огромна почерпка! Първо да напоим устни! Иии едно море от бонбонииииМалко плодове, защото без тях накъде? Кексо-мъфини преди основното И сега голямата шантава ТОРТА! Избрах тази, защото на скоро преоткрих любимата си игра и тя отново ми доказа, че по-хубава от нея няма И за финал - по едно за изпът Моля всеки присъстващ във форума да пусне по едно готино парче в темата за музика и да се поразтанцуваме малко! | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 28 Яну 2011, 20:36 | |
| Честит 1000 пост,Ники!!! Човече ...толковааа много храна... Мерси за супер-ултра почерпката,Ники !!! Аз не знам какво да си избера.... Всичко изглежда толкова вкусно- тортата,мъфините,плодовете,бонбоните и страхотните питиета! Благодаря,благодаря!!!! А за книжката...да споделиш после мнение,Ники ! Наде ,всъщност книгата която си купих представлява фантастичен трилър и се казва "Аз съм номер 4 ". Ще има и филм по книгата,който чакам с нетърпение.Ето и трейлър: http://www.cinefish.bg/Az-sam-nomer-chetiri-S-balgarski-subtitri-trailer11026.htmlА сега да дам анотацията на книгата: Джон прилича на обикновен тийнейджър, но не се подлъгвайте по външността му. Той крие дълбока тайна, която не може да сподели и с най-близките си приятели. Тайна, която му е трудно да издаде дори пред момичето, в което е влюбен. Джон трябва да оцелее на всяка цена, защото от неговата съдба зависи бъдещето на две планети – Лориен, райското кътче в космоса, от което той идва, и Земята. Залозите са високи – трима от неговия вид вече са мъртви. Джон е номер четири. Той е следващият.
Зад псевдонима Питакъс Лор се крият двама души – вече утвърдилият се автор Джеймс Фрей и дебютиращият Джоуби Хюз. Фрей е натрупал в биографията си три бестселъра, но на българския книжен пазар се появява за пръв път едва сега с „Аз съм номер четири“, книга първа от „Заветите на Лориен“. Трилърът, който стига до седмо място в класацията на „Ню Йорк Таймс“ за най-продавани книги, пък е първи проект за Хюз, завършил творческо писане в Колумбийския университет. В момента двамата писатели работят по останалите пет книги от предвидената сай-фай сексталогия, които ще излязат и на голям екран. Продуцент на филма „Аз съм номер четири“ е не друг, а легендата в киноиндустрията Майкъл Бей, режисьор е Ди Джей Карузо, а в главните роли ще видим звезди като Алекс Петифър, Тимъти Олифaнт, Тереса Палмър.И ще кажа само,че наистина е интересна и има елементи от фантастиката,а доколкото знам,Наде ,на теб ти харесва фантастиката! Може да ти допадне книгата.
Последната промяна е направена от Arya Dröttningu на Пет 28 Яну 2011, 21:05; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 28 Яну 2011, 20:57 | |
| Хип-хип урааааа за Бащата - Основател на Томасите!!!! Огромно благодаря за почерпката! И тортата е с подходяща форма и декорация!!! Оу, много вкусно, много питателно!!!! Липсваха ми само поничко-донатите. /спомням си възмущението на Ники по повод превода на една от книгите "39 ключа" / Свилена , благодаря за експозето. Ще си взема книгата за лятната ваканция, обезателно. И да, наистина обожавам фантастиката! Май призоваването ми засега няма резултат. Ще упорствам! Може би в полунощ? Ох, не мога да се въздържа и тук да не ви напише един бисер: Още повече, че подхожда на форума ни: "Ей, има отстъстващи - виждам ги!!!" Послепис: Айде, отсъстващите, виждам вече 12 души без никове във форума. Купонът тече! Включвайте се! А аз чакам един несъстоял се танц още от първия празник на клана ми! Втори послепис: Ники , хареса ли ти танца? Не знам защо, но си мисля, че си толкова закачлив като Бенджи! | |
| | | Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 28 Яну 2011, 21:18 | |
| | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 28 Яну 2011, 21:42 | |
| Нашият Баща-основател Томас е решил да си почине от вълненията.... И наистина е много забавен! Наде ,явно наистина си настинала понеделника... Ама щом пиеш клеева тинктура,една настинка няма да ти се опре! Аз имам късмет за сега и съм здрава като бик. На кого е този бисер,който си цитирала? Харесва ми! Едит: Ники на 18 февруари,когато излиза "Аз съм номер четири" искаш ли да отидем заедно на кино,ако нямаш друга компания? Ако иска и Миша да дойде с нас ще бъде супер! | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 28 Яну 2011, 21:51 | |
| Аауу, Наде , Свилена , поласкан съм! Започва ме ли? И този цитат... Не знам защо, но ми напомня за една приятелка.. Натръгване от тях казвам: -Чао! Беше ми много приятно! И тя съвсем очудено ми отвръща: -Приятно?! Ах тези донъти! Аз за това ги пиша и кексо-мъфини, че като започна мъфини, та мъфини.. Това са кексчета! Благодаря на всички ви /и тримата / за честитките! Послепис: Софиянции, утре от 15.00ч във фоайето пред кинозалата на Дом на Културата "Средец" ще се проведе избирането на фентъзи книга за 2010 и международен хит на 2010! От ЕГМОНТ ще присъстват и ще има много подаръци от тях, както и от Хермес, и ИК Ибис! Някой ще може ли да отиде и да разкаже? | |
| | | Badugly Клуб 3000
| | | | nikol4o Баща-основател
| | | | Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 28 Яну 2011, 22:18 | |
| Ники ,да знаеш много те бива и в бавните танци! Беше удоволствие да потанцуваме! Това за Годишните награди във София,изглежда интересно... Но като се име впредвид,че един път специално отидох за преставянето на "Бризингр" в софия и останах сравнително разочарована не се паля лесно.... Ок! Ще очаквам с нетърпение да отидем на кино,че нищо интересно не се задава напоследък като филм... Наде ,ти наистина разпали въображението и любопитството ми за ранга,който си си набелязала! Тъй като обичам да ровя в интернет за любопитни факти,относно любимите ми филми,вижте на какво попаднах: Нaмериха меча на легендарния пират Черната брадаПоследните проучвания на американските археолози разкриха нов предмет от съкровищата на легендарния пират Черната брада, станал популярен от приключенската поредица „Карибски пирати”. Страшилище за корабите плаващи край Западна Индия, Северна Каролина и Виржджиния, той е описван от историците като демонична личност с четинеста, черна брада и ореол от дим и е смятан за първият, въвел традицията пиратите да плават под знаме с череп и кръстосани кости.
Изследването на кораба „Отмъщението на кралица Анна”, корабокруширал край Северна Каролина и смятан за флагман на пиратската флотилия, започва още през 1997 година. Съвсем наскоро обаче е разкрита част от меч, вероятно принадлежал на капитан Едуард Тийч (1680-1718) - Черната брада. Намереният от археолозите фрагмент е позлатена дръжка, вероятно по френски дизайн. Корабът, копие на който ще видим в предстоящия „Карибски пирати: В непознати води”, е преустроен френски търговски съд, който Черната брада използва при блокадата на пристанище Чарлстън. През 1717 година той и екипажът му получават откуп от британското колониално правителство, за да освободят града и жителите му. Предполага се, че след това той изоствя кораба, но е последван от войските на Вирджиния и след ожесточена битка е убит, а обезглавеното му тяло е хвърлено в морето.
Едит: Наде ,мисля че призоваването ти подейства! | |
| | | dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 28 Яну 2011, 22:20 | |
| Ники, честити 1000! Господинът ни по физика казва: Ако някой го няма, да си каже! Утре съм на училище до 3 и няма начин да посетя събитието. | |
| | | Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 28 Яну 2011, 22:41 | |
| Ами да му друснем и едно хоро, Ники , колко му е! Само да потърся музика. Хейййййй, Митееееееее, колега Екат , скъпи Лисичарю, най-сетне, най-сетне! Ти защо си на училище? Не почива ли цяла София? Все още ли си така умен, както те помня? Как е в 10 клас? Трудна ли е физиката? Справяш ли се? Хайде, разказвай! Свилена , | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 28 Яну 2011, 22:49 | |
| Благодаря ти, Мите! Наде, да го отложим за утре? Така да ми се спи... Днес цял ден търча насам-натам и сестра ми ме събуди рано, рано Резултатът е на лице! Утре обещавам да друснем едно хорце! Пежелавам ви лека нощ и приятни сънища! До утре! Послепис Опа, май можах да изтрая до хорото! Пу аз го водя! | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 28 Яну 2011, 22:53 | |
| | |
| | | Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 28 Яну 2011, 22:58 | |
| Е, аз намерих музиката и я пуснах, пък ти, Никииии Ама от мен да мине! И все така да дерзаеш и до края на годината да достигнеш 3000 мнения! Наистина си мислех, че много от нашите приятели са били сред тези 12 гости на форума и най-накрая ще се присъединят към купона! Но, както мъдро е казал нашенецът: "На сърдитко Петко празна му торбичката!" И още нещо: Абе, хора, защо чакате някой да ви направи живота интересен и забавен! Сами трябва да си го направите такъв! Послепис: Аз до Ники, аз до Ники! | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 28 Яну 2011, 23:27 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... | |
| |
| | | | Флууд - В търсене на наименование... | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |