| Флууд - В търсене на наименование... | |
|
+12Lucifer's Fall™ nikol4o Evelincho Martinch wolf 351 Dageron321 dsims Ton4o Arya Dröttningu tania Blu€ Magic Badugly 16 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 23 Сеп 2010, 16:10 | |
| Здравейте,колеги! Много мълчите...много ли ви мъчат в училище? Аз съм си добре...обаче до утре. След това от понеделник почваме същинското учене... Няма ли какво да разкажете? Аз например ще разкажа,че днес и утре рисуваме в музея на "Владислав Варненчик". Много е приятно и понякога забравям да рисувам... Днес имах късмета,заедно с моите приятелки да бъдем докарани от господина си по рисуване Боян Янев.И естествено аз бях прецакана,защото всички се бухнаха отзад,а на мен се падна да седна отпред и да мълча като глупачка...много кофти положение беше,защото ако бяхме му отказали да ни закара щеше да стане неудобно. | |
|
| |
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 23 Сеп 2010, 16:10 | |
| Здравейте,колеги! Много мълчите...много ли ви мъчат в училище? Аз съм си добре...обаче до утре. След това от понеделник почваме същинското учене... Няма ли какво да разкажете? Аз например ще разкажа,че днес и утре рисуваме в музея на "Владислав Варненчик". Много е приятно и понякога забравям да рисувам... Днес имах късмета,заедно с моите приятелки да бъдем докарани от господина си по рисуване Боян Янев.И естествено аз бях прецакана,защото всички се бухнаха отзад,а на мен се падна да седна отпред и да мълча като глупачка...много кофти положение беше,защото ако бяхме му отказали да ни закара щеше да стане неудобно. | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 23 Сеп 2010, 16:18 | |
|
Последната промяна е направена от nikol4o на Чет 23 Сеп 2010, 18:22; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 23 Сеп 2010, 16:21 | |
| Здравейте! Днес по химия ни дадоха да помиришем едно вещество, вонящо на някаква смеска между крака и повръщано. Не мога да ви кажа как е на български, но на мески е Buttersäure (буквално се превежда като маслена киселина). Свилена, защо ти е гадно? Не си била длъжна да говориш! От днес официално настъпва есента, тъй че ще трябва да си сменя подписа. О, и честита есен! | |
|
| |
tania ТОП агент
Мнения : 293 Регистриран на : 13.12.2009 Години : 28 Местоположение : Обикалям книжарници в търсене на книгата Агент : Black mamba
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 23 Сеп 2010, 18:45 | |
| Здравейте колеги!Доста интерестни неща са ставаи при вас.Аз се чувствам страхотно.малко ми е натоварено , но както и да е.Днес ми минаха входните по български и физика , а утре ще имам по английски и биология.Класът ми е готин и всички са много забавни.Вярно има две кифли , обаче са умни кифли.Дагерон , Ники страхотна информация.Макар че се съмнявам Егмонт да издава книгите.Свилена не се притесявай.Как е при другите? П.П Трейларът е страхотен. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 23 Сеп 2010, 20:23 | |
| Хей,Ники ,честито!Как се чустваш с лещи?По-удобно ли ти е така? Това за удължаването на поредицата,звучи страхотно! И да не те трогва оценката-ще имаш и много по-добри! Тони ,значи госпожата ви е много дружелюбна...в първите часове да ви дадат да помиришите това чудо...доста опасна киселина. Наистина,честита ни есен!Ама времето е много променливо...сутринта се разхождах с 5 неща върху себе си,а следобяд беше много горещо... Таня ,много се радвам,че класът ти е готин и забавен! Успех на входните нива по английски и биология! Наистина трейлърът на Хари е невероятен! Нямам никакво търпение за филма! Аз явно съм заспала към 16 часа без да искам и се събудих в 19 и 30... Повече така няма да правя,защото се чуствам като цапната с мокър парцал... | |
|
| |
Blu€ Magic Баща-основател
Мнения : 1199 Регистриран на : 16.10.2009 Местоположение : So what...... Агент : MVP Agent
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 23 Сеп 2010, 21:16 | |
| С лещи, това е супер гадно, да си бъркаш в окото за да я извадиш, ужас, защо си минал на лещи? Не ти ли е гадно? По добре да мириша тая смес, отколкото да права входно на 16, когато съм още във ваканция. | |
|
| |
Мнения : 1199 Регистриран на : 16.10.2009 Местоположение : So what...... Агент : MVP Agent
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 23 Сеп 2010, 21:19 | |
| | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 23 Сеп 2010, 21:25 | |
| Любо, имам някои анатомични проблеми, които, при носене на очила, изкривяват погледа ми, а с лещи това може да се избегне! Хора, Некромнатът изилза следващия месец Аз сега ви оставям и ще почета малко, Хари! На последната книга съм! Лека вечер и хубав утрешен ден! | |
|
| |
Dageron321 Умел ключотърсач
Мнения : 468 Регистриран на : 15.04.2010 Години : 29 Агент : Super Nova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 24 Сеп 2010, 11:40 | |
| Браво Ники достоен си за Мадригал, но само това виж какво правят Мадригали - Spoiler:
Първата книга ще бъде написана от Rick Riordan, Peter Lerangis, Gordon Korman, and Jude Watson - The 39 Clues - Vespers Rising. Останалите 6 книги ще бъдат написани от Gordon Korman (Август 2011), Jude Watson (Декември 2011), Peter Lerangis (Март 2012), Roland Smith (Август 2012), and Linda Sue Park (Декември 2012). Последната книга ще бъде издадена март 2013
- Spoiler:
Within the world of The 39 Clues, the Cahills are the most powerful family the world has ever known, secretly dominating every area of human endeavor over the past 500 years. The source of their power has been lost, hidden in 39 Clues scattered around the world. In The 39 Clues: Cahills vs. Vespers, the Cahills discover they're not the only ones who have been searching for the Clues. The Vespers, a ruthless cabal lurking in the shadows for their turn to stomp across the world stage, have also been hunting for the source of ultimate power. The Cahill family must unite to protect the Clues, and the world, against the Vespers, who have sinister plans darker than the Cahills could ever imagine, dating back to the mysteries of ancient times
- Spoiler:
| |
|
| |
Lucifer's Fall™ Администратор
Мнения : 925 Регистриран на : 14.05.2009 Години : 28 Местоположение : По света и у нас. :D
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 24 Сеп 2010, 20:10 | |
| Здравейте! Честита ни есен и от мен. Ники, щом ти се налага, значи с лещите е по-добре. Вярно, че си бъркаш буквално в очите, но поне няма рамка, която да пречи. Освен това е въпрос на свикенение. Ние днес имахме "диктовка" пи български. Госпожата каза, че във всички класове, които е проверила досега не е имало човек с по-малко от 20 грешки. Наистина имаше гадни думички, но 20 грешки... в 25 изречения, това си е прекалено! Не ми се връзва, все пак има и доста умни деца в гимназията. Явно послъгва. Мите, днес май те видях докато идвах на училище. На светофата до станцията Васил Левски? Между другото няма да се учудя и да съм се припознал, защото точно онзи ден видях един съученик два пъти, като единия вървеше зад другия. Ох, аз май съм изморен, та ще се наложи да потегля към някоя книга и после към дълбоки съниша. Лека нощ на всички и до утре. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 24 Сеп 2010, 20:17 | |
| Ама вие двамата (Дани и Митко) още ли не сте се видели, а учите в едно училище?! Срамота! И аз съм се замислял да си слагам лещи, но вече съм свикнал с визията си с очила, въпреки това обаче смятам, когато навърша пълнолетие, да си сваля диоптера с лазер до 0. | |
|
| |
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 24 Сеп 2010, 20:41 | |
| Ники , честити лещи. Имам една съученичка с цветни лещи, изглежда страшничко. Тя е с тъмни очи, а така и стават светло сини. Колега Дагерон, поклон пред изследователските ти способности! Дани, към колко часа беше на светофара? Някъде към един съм бил там. | |
|
| |
Мнения : 925 Регистриран на : 14.05.2009 Години : 28 Местоположение : По света и у нас. :D
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 24 Сеп 2010, 21:00 | |
| Точно така. Един човек до теб пушеше и ти май не беше много доволен. Та другия път може и да те спра, ама нали ти казвам, хич не бях сигурен. Иначе вярно трябва да се уговорим някой път, срамота си е. | |
|
| |
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 25 Сеп 2010, 09:35 | |
| Добро утро, колеги! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 25 Сеп 2010, 13:30 | |
| Здравейте! Как смятате да прекарате деня си? Аз смятам да гледам "Step up 3D" в Гранд Мола и после да си довършвам рисунките от практиката... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 25 Сеп 2010, 15:54 | |
| Здравейте! Свилена, приятно гледане! Джанъси, писна ни от вашия празник, хайде да свършва вече! Иначе аз нямам никакви планове, освен да тъпея цял ден, а с домашни не ми се занимава. | |
|
| |
| |
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 25 Сеп 2010, 17:06 | |
| Здравейте! Тони, ще изтърпите още малко празника ни, не можете да се оплачете, че не е готин. Ден-два-три... Наобяд ходихме със съученици до KFC и после на боулинг, прекарахме си супер, а за остатъка от деня нямам планове. Домашни... имаме доста по математика за вторник, но все още чакам един приятел да се върне от морето, за да ми даде учебник, понеже е учил по същия, а не ми се иска да купувам нов. Та така де, ще си имам доста работа за понеделник и вторник сутринта, пък ако си дойде утре сутринта - идеално! Свилена, да разкажеш после. Ох, още ме болят пръстите от боулинга. Дори имам раничка на палеца. | |
|
| |
Dageron321 Умел ключотърсач
Мнения : 468 Регистриран на : 15.04.2010 Години : 29 Агент : Super Nova
| |
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 25 Сеп 2010, 19:12 | |
| Здравейте! Съжалявам, че се включвам толкова рядко, ама и на мен ми е доста натоварено... С тази втора смяна...Продължението изглежда наистина невероятно и аз много се кефя, обаче мисля, че вероятността да развалят хубавата поредица си я има. Ще почнат да се повтарят, да бъдат банални, май трябваше да си го оставят така, както си е. А иначе, дано Егмонт все пак я издадат! Ще пиша после пак. | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 25 Сеп 2010, 19:35 | |
| Няма как да не напиша ново мнение. Очаквайте на първи ноември осмата книга на български! ^^ | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 25 Сеп 2010, 19:47 | |
| Здравейте. Съжалявам, че влизам рядко.Но е доста натоварено.Още на 16-ти ни дадаха 9 задачи.Пък от уроците по матемика по 20 за седмица.От другата седмица почвам и по български. Продължението ще е готино.Сигурно пак ще си го поръчам на английски.Днес ми дойдоха пакетите.Доста тайни се разкриват от картите.Вече имам 38 ключа имам и репликатори и за последният, но искам с книгата да го отключа. | |
|
| |
Salem Saberhagen Баща-основател
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 25 Сеп 2010, 21:20 | |
| Здравейте! Съжелявам, че пиша толкова рядко, но това училище с входно ниво. Сигурно ме забравихте.
И аз по-миналия ден или вчера разбрах за веспарите. Не мога да повярвам че след 2 или 3 дни ще сме един клан. Как ли ще изглежда сайта?
Какво ли се случва в мисията?
Много въпроси за разкриване.
А, да, забравих най-важния: Кой ще победи Кахил или Веспър? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 25 Сеп 2010, 21:50 | |
| Еее, Дагерон, Салем, мирише ми на спойлери! Ники, благодаря за инфото! | |
|
| |
Sponsored content