| Флууд - В търсене на наименование... | |
|
+12Lucifer's Fall™ nikol4o Evelincho Martinch wolf 351 Dageron321 dsims Ton4o Arya Dröttningu tania Blu€ Magic Badugly 16 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 26 Сеп 2010, 21:04 | |
| Здравейтее,братовчеди!!! Как е карате? Нещо много мълчите! Аз цял ден се потих над рисуките си и ми остана само една! А какви са вашите постижения през деня? | |
|
| |
Blu€ Magic Баща-основател
Мнения : 1199 Регистриран на : 16.10.2009 Местоположение : So what...... Агент : MVP Agent
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 26 Сеп 2010, 21:14 | |
| Мойте бяха, да бъда болен и да хода на събор, кадето имах чувството че ще излета от едно, забраих му името. | |
|
| |
tania ТОП агент
Мнения : 293 Регистриран на : 13.12.2009 Години : 28 Местоположение : Обикалям книжарници в търсене на книгата Агент : Black mamba
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 26 Сеп 2010, 21:52 | |
| Здравейте, колеги!Минавам да ви пожелая лека вечер и успешна нова седмица. П.П Скорошно оздравяване , Любо . | |
|
| |
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 26 Сеп 2010, 22:30 | |
| Любо ,пожелавам ти скорошно оздравяване и да не би да си се возил на "Кулата"?Едно дето се засилва и слиза рязко надолу? Таня ,лека вечер и на теб!Благодаря за пожеланията! Аз ще ставам от компютъра,защото имам да разхождам нетърпеливата си далматинка,която ми мънка и ще си взимам освежаващ душ,защото без да искам се напръсках с лак за коса и така фиксирах сангина,останал по ръцете ми...а не искам да бъда кафява. Приятели,пожелавам ви спокойна нощ,да се наспите добре за утрешния ден и да пращите от енергия!А също и пожелавам на всички успешен и много приятен ден! За мен от утре започва същинското училище и малко се чувствам нервна... | |
|
| |
Blu€ Magic Баща-основател
Мнения : 1199 Регистриран на : 16.10.2009 Местоположение : So what...... Агент : MVP Agent
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 26 Сеп 2010, 22:52 | |
| Благодаря, надявам се да оздравея, въпреки че ден, 2 мога да си почина от даскало Ами нещо подобно Свилена, само където се върти и наляво и надясно. | |
|
| |
Dageron321 Умел ключотърсач
Мнения : 468 Регистриран на : 15.04.2010 Години : 29 Агент : Super Nova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 27 Сеп 2010, 10:15 | |
| | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 27 Сеп 2010, 15:06 | |
| | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 27 Сеп 2010, 15:16 | |
| Здравейте! Скорошно оздравяване Любо! Честито Дагерон! Ама Васко не ви ли се похвали? И той има 39 ключа! Да са ви честитиии Днес ни разместиха изцяло програмата и ми е малко объркано Иначе... нищо особено... А при останалите? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 27 Сеп 2010, 19:13 | |
| | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 27 Сеп 2010, 20:23 | |
| Хааайде колеги! Пишете! Свилена, май е време да се опитам да реша загадката Надявам се до неделя да я реша.... Вече заспивам ии отивам да се къпя.... Лека нощ на всички и успешен утрешен ден! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 27 Сеп 2010, 20:45 | |
| Хора..не знам за вас,обаче аз се чувствам страшно изморена и за това отивам да си лягам... Пожелавам ви лека нощ,сладки сънища и много хубав ден утре! Ники ,не се притеснявай... Ако никой не реши тази и последната загадка,то тогава тайната супер готина награда си остава за нас... Между другото имате много поздрави от Надето на която страшно и липсваме и каза да ви предам,че си е принтирала снимката на варненци на А4 формат. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 27 Сеп 2010, 21:14 | |
| Лека нощ! | |
|
| |
Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 28 Сеп 2010, 11:32 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 28 Сеп 2010, 14:18 | |
| Мен просто ме мързи да решавам, на втората загадка ми остава една разлика, а третата дори не съм я и погледнал. Защо за да стимулирате хората, не кажете малко повече относно наградата? Вие казвате, че е невероятна, издайте още нещо! | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 28 Сеп 2010, 18:30 | |
| Здравейте! Напълно подкрепям Тони! Ии, Мисия 10 излезе! Аз ще изчакам до 9тата книга и тогава ще мина мисията.... Искам всичко да мине по реда си Ох, сега брзам да излизам, за това - приятна игра! и да разкажете! | |
|
| |
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 28 Сеп 2010, 19:07 | |
| Можете да минете Мисия 10, само ако сте събрали всичките 39 ключа! | |
|
| |
Evelincho Баща-основател
Мнения : 1772 Регистриран на : 05.06.2009 Години : 30 Агент : SuperNova(7th)
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 28 Сеп 2010, 19:08 | |
| Здравейтееееее! Най-сетне се явих! Официално се присъединявам към клуба на Ники, Васко и Стефи за рядко посещение! Надявам се това да се промени още от сега! Имам много неща за казване, ама ще започна от най-пресното - както и очаквах ако нямаш 39 ключа не можеш да минеш 10та мисия! Аз успях да отговоря на десетте въпроса (на някои даже с налучкване, защото не знам какво става в 8 и 9 книга) и след това най-любезно ме изгони! Така че, Ники ще трябва да почакаш не само за 9та книга... Добре де, ама наистина сега се замислих - как се очаква от нас да получим 39те ключа? Егмонт така и не казаха... Серия-продължение? Като видях много се зарадвах, ама не знам дали мога да чакам да излизат книгите и т.н - все пак последната е март 2013 пък тогава ще съм пред завършване... Има време! Дано Егмонт все пак решат да я преведат и у нас. Виждам, че на всички половин месец ви е минал доста бързо и натоварено и аз не съм изключение. Никога досега не съм имал такива входни - от нас се очаква да знаем изцяло материала от миналата година! Дори не ни поясниха! По математика ни казаха - ами след всеки раздел имате тест и контролни работи, решете си ги и сте готови! Минаха ми входните по география, биология, математика и физика. А ми предстоят по химия, английски, български, испански и история. И утре ще разбера дали и по психология няма да ни зарадват! Искам да попитам след празника на Джанъс ще върнем ли стария форум? Като чели е започнал да ми липсва! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 28 Сеп 2010, 19:30 | |
| Здрасти Еви !!! Хора...с много логическа мисъл преминах въпросите от книгите,които не съм чела още-8,9,10 на мисията и после,както каза Еви ме изгони много любезно... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 28 Сеп 2010, 19:46 | |
| Здравейте! Да бе, много гадно е това с мисията. Всъщност имам точно толкова репликатори, за да си репликирам всички останали ключове, но пък след това няма да ми останат карти репликатори в колекцията, ако ме разбирате. Ще изчакам да се сдобия с десетата книга най-вероятно. Васко, Салем, Дагерон - вие засега май сте единствените късметлии, които могат да изиграят мисията. Моля ви, не пускайте никаква информация около нея, искаме да си я изиграем на спокойствие! Ако все пак се появи някой нетърпеливец, който иска да задоволи любопитството си, да пита въпросните господа по ЛС. | |
|
| |
Evelincho Баща-основател
Мнения : 1772 Регистриран на : 05.06.2009 Години : 30 Агент : SuperNova(7th)
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 28 Сеп 2010, 19:50 | |
| Здрасти, Свилена! Вижте си в секцията на задната част на агентската карта при мисиите - има доста интересни медали, най-вече обяснението на този с М... И видях, че сте говорили за очила и лещи. Аз тази събота ще ходя на цялостен преглед и съм малко притеснен. Много отдавна не съм ходил, а от толкова години с този компютър сигурно имам някакви изменения... Дано да са ми добре! Ники , можеш да смениш снимката на братовчеда ми от спойлера! | |
|
| |
Salem Saberhagen Баща-основател
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 28 Сеп 2010, 20:07 | |
| - Waterforce написа:
- Здравейтееееее! Най-сетне се явих! Официално се присъединявам към клуба на Ники, Васко и Стефи за рядко посещение! Надявам се това да се промени още от сега!
Имам много неща за казване, ама ще започна от най-пресното - както и очаквах ако нямаш 39 ключа не можеш да минеш 10та мисия! Аз успях да отговоря на десетте въпроса (на някои даже с налучкване, защото не знам какво става в 8 и 9 книга) и след това най-любезно ме изгони! Така че, Ники ще трябва да почакаш не само за 9та книга... Добре де, ама наистина сега се замислих - как се очаква от нас да получим 39те ключа? Егмонт така и не казаха...
Серия-продължение? Като видях много се зарадвах, ама не знам дали мога да чакам да излизат книгите и т.н - все пак последната е март 2013 пък тогава ще съм пред завършване... Има време! Дано Егмонт все пак решат да я преведат и у нас.
Виждам, че на всички половин месец ви е минал доста бързо и натоварено и аз не съм изключение. Никога досега не съм имал такива входни - от нас се очаква да знаем изцяло материала от миналата година! Дори не ни поясниха! По математика ни казаха - ами след всеки раздел имате тест и контролни работи, решете си ги и сте готови! Минаха ми входните по география, биология, математика и физика. А ми предстоят по химия, английски, български, испански и история. И утре ще разбера дали и по психология няма да ни зарадват!
Искам да попитам след празника на Джанъс ще върнем ли стария форум? Като чели е започнал да ми липсва! Аз вече ще се старая да излизам от клуба! След няколко дни ще мога да мина мисия 10 защото чакам книга 10 да пристигне буквално всеки момент! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 28 Сеп 2010, 20:12 | |
| | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 28 Сеп 2010, 20:13 | |
| Лека нощ хора! Преди малко се преборих с лещите и нищо не ме спира да се потопя в така желаното легло НАпоследък оставам с все по-малко и по-малко енергия... Едвам се докопвам до компютъра! Отново - Лека нощ и хубави сънища! Успешен утрешен ден! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 28 Сеп 2010, 20:27 | |
| Опа, Салем, извинявай, имах предвид Марти. Той даже беше първият от форума, който събра всички ключове. Марти, извинявай! Да, Еви, ще върнем стария обик на форума. Бих искал още сега да стане, но Джанъсите са упорити. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 28 Сеп 2010, 20:34 | |
| Лека,Ники ! Хей,Тони ,упорити сме си...искаме поне да направим един месец! Тоест на 1-ви е свободна зона за другите кланове... Ама не ви ли харесва украсата ни?Толкова е свежа! Не е черно и потискащо... Ох...изморина съм...отивам да оставя мозъка си да се изчисти от мисли и да си почине,като се поразходя навън....какво по-добро от това? За това пожелавам на всички колеги агенти от Джанъс,Екатс,Лусиан и Томас да прекарат добре остатъка от вечерта и да прекарат един хубав ден утре!
Последната промяна е направена от Arya Dröttningu на Вто 28 Сеп 2010, 20:47; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... | |
| |
|
| |
| Флууд - В търсене на наименование... | |
|