| Флууд - В търсене на наименование... | |
|
+12Lucifer's Fall™ nikol4o Evelincho Martinch wolf 351 Dageron321 dsims Ton4o Arya Dröttningu tania Blu€ Magic Badugly 16 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Evelincho Баща-основател
Мнения : 1772 Регистриран на : 05.06.2009 Години : 30 Агент : SuperNova(7th)
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 28 Сеп 2010, 20:43 | |
| Ами на мен украсата ми харесва, но не обичам едно нещо да се задържа за много време и за това просто попитах. И, не помня кой беше споменал из флууда, наистина ли осмата книга на 39 ключа излиза в началото на ноември? | |
|
| |
tania ТОП агент
Мнения : 293 Регистриран на : 13.12.2009 Години : 28 Местоположение : Обикалям книжарници в търсене на книгата Агент : Black mamba
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 28 Сеп 2010, 20:45 | |
| Здравейте!Оле бясна съм.Няколко пъти минах въпросите и най-накрая ми каза , че нямам 39 ключа.Ще има да си почакаме.Пожелавам на всички ви успех утре и късмет на входните.Waterforce не се притеснявай за прегледа.Пожелавам лека вечер на всички. | |
|
| |
Evelincho Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 28 Сеп 2010, 21:14 | |
| Ами, аз лично, още утре ще попитам Егмонт за иформацията, която един месец не посикаха да кажат - а именно как ще ни предоставят възможността да съберем ключовете от картите. Все пак тези ключове ще им трябват и за играта с награди. Вижте карта 1407 - агентът Екат е минал мисията и сега е Supernova Agent! | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 28 Сеп 2010, 21:37 | |
| Аз бях, да, питах ги в официалния им Фейсбук и съобщиха точна дата - първи ноември. | |
|
| |
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 28 Сеп 2010, 21:47 | |
| Книгите добре, но да кажат как ще съберем ключовете от картите. Дори да събера тези от книгите ще ми остават още 6 ключа за събиране, а повече пакети с карти от Егмонт няма да купувам. | |
|
| |
Evelincho Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 28 Сеп 2010, 21:57 | |
| Ники, помня, че ти си беше слагал такива неща, затова теб ще помоля. Ще ми дадеш ли някакъв линк, където има такива сменящи се изображения (не знам как се наричат) с герой и неща от Хари Потър за аватраи, подписи и т.н.? Харесах си едни много хубави изображения, ама имат един надпис отгоре (май таг му се казва ) и това разваля цялото изображение. Някой знае ли как може да се махне такъв надпис? Много съм изморен, затова се мятам в леглото и ви пожелавам лека нощ! | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 28 Сеп 2010, 22:27 | |
| Здравейте.Минах мисия 10.Много е готина.Пък и наградата е страхотна. | |
|
| |
Blu€ Magic Баща-основател
Мнения : 1199 Регистриран на : 16.10.2009 Местоположение : So what...... Агент : MVP Agent
| |
| |
Мнения : 1199 Регистриран на : 16.10.2009 Местоположение : So what...... Агент : MVP Agent
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 29 Сеп 2010, 11:24 | |
| Тази, последната загатка ме хвърли в музиката! Само 1 от толкова много се сещам | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 29 Сеп 2010, 12:38 | |
| Еее, Любо, престани да пишеш постоянно две поредни мнения! Сто пъти съм се карал! Вече може да има последствия следващия път.
Няма да издавам предизвикателствата, но наистина ви очакват много интересни игри (надявам се скоро да се появат в Арена 39) и особено много ще се изненадате какво се случва накрая! | |
|
| |
Evelincho Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 29 Сеп 2010, 16:05 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 29 Сеп 2010, 18:31 | |
| Еви, нямам десетата книга (все още), затова си репликирах картите. Не бих казал, че мисията е много трудна. Вярно, че има нещо особено в нея, някакси е по-различна от останалите, но... аз се затрудних на една игра и определено не ми отне 10 часа, за да я мина. Искам да съобщя малко повече подробности в сайта, но в момента се прехвърлят файловете на нов хостинг, тъй че ще изчакам. | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 29 Сеп 2010, 20:04 | |
| | |
|
| |
| |
| |
Evelincho Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 29 Сеп 2010, 20:48 | |
| Добре, стига сте се заяждали за глупости! Най-малко пък за такива неща трябва да се карате! Днес направо се изумих, защото "скъпият" ми братовчед се сби с едно момче от класа!!! В 10 клас?! Още не мога да си представя, че на такава възраст проблемите се решават с юмруци... Ох, а я ми дайте някакви "стратегии" как да отпиша този мой братовчед, защото вече наистина ми е проблем - онзи ден съм му диктувал 2 часа по телефона определения, задачи и формули по физика за контролното, след което имах парещи уши и лице плюс главоболие от дългият разоговор по телефона, а на другия ден дори не ми каза Здрасти! или Добро утро! в училище (както всеки път от осми клас...) В училище той е с "готината" група от класа и той не може да общува със "зубър" като мен... Това е под нивото му, явно! Не знам, но се чувствам доста използван и ми се иска най-сетне да му кажа, че не аз, а той е под моето ниво и, че не съм му секретарка за домашни и контролнии и изобщо училище, ама не мога! Не знам как...не ме интересуват отношенията ни, ама пък не искам и на него да му стане гадно?! Май твърде много ме е грижа за чуждите интереси и чувства. Плюс това не знам той как ще реагира и ще сме в един клас още 3 години... Какво правите? Аз в момента уча по български за входното, а по английски не смятам, че имам нужда, за това обръщам повече внимание на литературата. Виждате ли ми подписа? Май не на всички постове ми излиза. Нищо де, като го видите ми кажете какво смятате за сливането на трите предмета? Вижте само как се усъвършенствам на пейнт! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 29 Сеп 2010, 20:55 | |
| Любо, сто пъти съм се карал, защото държа това правило да бъде стриктно спазвано! А аз съм администратор и ако преценя, че мога да го наруша, тогава мога да го направя! Нека наистина не се караме за глупости, просто спазвай правилата и готово! Толкова ли е трудно? И се дръж прилично!
Еви, това е много гадно. Не мога да си представя какво е да имаш такъв роднина и съответно как да постъпя в такава ситуация! Според мен просто трябва да му откажеш! Не му казвай, че той е под нивото ти и така нататък, а просто го зарежи! Наистина твърде много те е грижа за чувствата на другите. Това е моят съвет. | |
|
| |
Evelincho Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 29 Сеп 2010, 21:09 | |
| Е, разбира се, че не бих му казал такова нещо! Аз дори не смятам, че е под моето ниво. Все пак трябва да уважаваме другите и тяхното мнение. Просто го казах така, защото всъщност той явно смята, че аз съм някакъв абсолютен глупак, който винаги може да му услужи, щом той има нужда. И сега искам да питам Ники и Тони, как се справяте с предметите, който учите на чужд език (и всъщност кои са те)? Edit: Ехаа, хора забелязали ли сте, че на 18 септември има нов рекорд по присъстващи във форума - 32ма! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 29 Сеп 2010, 21:18 | |
| - Ton4o написа:
- Любо, сто пъти съм се карал, защото държа това правило да бъде стриктно спазвано! А аз съм администратор и ако преценя, че мога да го наруша, тогава мога да го направя! Нека наистина не се караме за глупости, просто спазвай правилата и готово! Толкова ли е трудно? И се дръж прилично!
Еви, това е много гадно. Не мога да си представя какво е да имаш такъв роднина и съответно как да постъпя в такава ситуация! Според мен просто трябва да му откажеш! Не му казвай, че той е под нивото ти и така нататък, а просто го зарежи! Наистина твърде много те е грижа за чувствата на другите. Това е моят съвет. Вече почваш да ме дразниш! Значи само аз да го спазвам, 1 път съм написал 2 поста и вече и с бан ме заплашваш. И какво като си админ, 100 форума съм обиклил и във всеки 1 дори и админите спазват правила! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 29 Сеп 2010, 21:44 | |
| Еви, не искам да те обиждам, но, доколкото мога да преценя от постовете ти, точно така се получава! Докато не се противопоставиш или не намериш някакъв изход от ситуацията, просто нещата ще си останат по старому! Обмисли го добре, все пак сте от 2 класа заедно. Аз ще си лягам. Лека нощ на всички! | |
|
| |
Evelincho Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 29 Сеп 2010, 21:46 | |
| И на мен очите ми се опитват да се затварят, ама имам още малко работа. Все пак ще гася компа, за да не се разсейвам! Лека нощ и успешен ден утре! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 30 Сеп 2010, 18:31 | |
| Еее, Джанъси, съжалявам, но утре закривам вашия празник! Продължи твърде дълго! А и вече ми писна началната песничка. Поне да ни бяхте заминавали активно през този период... | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 30 Сеп 2010, 19:27 | |
| Споко, ние утре щяхме да го закрием. xD | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 30 Сеп 2010, 19:30 | |
| О! Перфектно. Но оставете дизайна на мен, защото няма да се връщаме към летния, а към този преди него. | |
|
| |
Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 30 Сеп 2010, 21:09 | |
| Здравейте!
След 3 дни мъчене най-сетне успях да мина 10 мисия. Беше доста интересна но не даде информация за Веспърите както неочаквах.
Много е гадно за тези който нямат 39 ключа но егмонт все ще измислят нещо.Между другото вече съм 7 ранк | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 30 Сеп 2010, 21:26 | |
| Лека нощ на всички! | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... | |
| |
|