| Флууд - В търсене на наименование... | |
|
+12Lucifer's Fall™ nikol4o Evelincho Martinch wolf 351 Dageron321 dsims Ton4o Arya Dröttningu tania Blu€ Magic Badugly 16 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Evelincho Баща-основател
Мнения : 1772 Регистриран на : 05.06.2009 Години : 30 Агент : SuperNova(7th)
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 02 Сеп 2010, 09:43 | |
| Здравейте! Направо не мога да повярвам, че доживях да стигна до флууда! На 31ви влязох и тъкмо тръгнах да пиша във флууда след като го бях изчел и приятелите ме "издърпаха" и трябваше да сляза долу веднага! Но видях съобщението да се върна довечера, и като се върнах ми даде някакъв проблем със сайта и не ме пусна??? Джанъс, много ми харесва украсата ви! Гледах първите минути от уебкаста, но се отказах, вчера се опитах да го гледам, но пък трябвапе да ходя да помагам на едно момиче, защото е на поправителен по математика и пак нямах никакво време. Ще видя дали днес ще намеря време да го изгледам. Вече не помня какво щях да ви казвами да ви питам, но може да се сетя! А Егмонт кога смятат да ни оведомят за ключовете и т.н. Не трябва ли да ни кажат как ще се сдобием с остатъка от ключовете? А новата цена на книгите е за нови издания нали? Т.е в тях няма карти? И нека поне да ни дадат една основателна причина да спрат пакетите по средата! Ясно е, че няма да ги издадат, ама поне едно обяснение... Аз лично не смятам, че ги спират, защото не се продават. Винаги има кой да ги купи. Вижте само колко хора сме от форума, а и не си купуваме по една бройка. Хора, а кой от вас си е поръчал книгите на английски и от къде? | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 02 Сеп 2010, 10:18 | |
| Здравейте! Как сте? Хей,ама вие лесно няма да се отървете он нашия празник! Просто на 31 беше откриването му,а сега следва най-интересното.... Еви във Варна има една английски книжарница"Шекспир и приятели".... | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 02 Сеп 2010, 11:21 | |
| Здравейте, хора! Днес излиза седмата книга! Баща ми вече ми я е взел, но ще ми я донесе вечерта. Нямам търпение! Ремиксът на Кучетата е готин, но повече ми харесва истинската версия. Вие какво правите? | |
|
| |
Evelincho Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 02 Сеп 2010, 12:13 | |
| На мен преди малко ми донесоха книгата. Вместо карти има едно жълто листче с код на него. Но липсата на карти малко прецаква идеята за ключовете и всички останали неща в сайта. Например сега ще се мъча да разбия кодовете на картите със загадка в сайта, където картите са леко размазани... Иначе корицата си е същата с лъскавите неща. Само има някаква особена миризма и хартията е малко по-дебела, така че като наредите книгите една до друга седмата изглежда най-голяма. А, и успях да се сетя за нещо, коет исках да ви кажа преди дни - видяхте ли местоположението на последният ключ от книга 10? Предположението ми, че търсенето ще свърши точно там, където всички е започнало се оказа вярно! | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 02 Сеп 2010, 12:17 | |
| Еее, Еви, не видя ли правилата?! Без спойлери, свързани с десетата книга! Ако още някой се изпусне, било то без да иска или не знам по каква си причина, ще получи бан без никакво предупреждение! Промоциите свършиха! ......................................... Това, че хартията има друга миризма, според мен прецаква всичко! Обичах миризмата на старата хартия! (да не помислите, че съм наркоман) А пък дебелината на страниците - нямам думи, още по-зле. А това жълто поле открито ли е или първо трябва да се отвори някакво прозорче, за да видиш кода? | |
|
| |
Evelincho Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 02 Сеп 2010, 12:35 | |
| | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 02 Сеп 2010, 13:16 | |
| Сигурно ще е като с "Хари Потър и Нечистокръвния Принц". Има 576 страници, а изглежда по-голяма от четвъртата книга, която е с 600. А миризмата на старата хартия наистина беше много добра. Ама щом се налага, ще го преживея. Гъррр. И аз не намирам причина да спират пакетите, ама...Пей си, Пенке ле, кой ли ми те слуша. Някой да има представа дали в Мола ги има книгите или пък на някое друго място или чак утре да търся, защото не ми се разкарва излишно, пък ако я има днеска искам да си я взема. | |
|
| |
Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 02 Сеп 2010, 13:48 | |
| Привет!
Благодаря на всички за поздравленията!
Джанъс казахте че ще има игри и загадки.?Това ще стане ли скоро? | |
|
| |
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 02 Сеп 2010, 17:32 | |
| Здрасти на всички,отново! Честито Еви,Тони за книга 7... Марти ,имай малко търпение....наистина сме подготвили специални неща! Обаче изчакваме малко да се посъберат повече приятели за да стене по-забавно! | |
|
| |
Blu€ Magic Баща-основател
Мнения : 1199 Регистриран на : 16.10.2009 Местоположение : So what...... Агент : MVP Agent
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 02 Сеп 2010, 18:32 | |
| Този празник до 15 септември ли ще продължи, колко още неща може да има? Наистина съм впечатлен от този празник! | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 02 Сеп 2010, 18:36 | |
| Това иронично ли беше? | |
|
| |
Blu€ Magic Баща-основател
Мнения : 1199 Регистриран на : 16.10.2009 Местоположение : So what...... Агент : MVP Agent
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 02 Сеп 2010, 18:56 | |
| Иронично , неееее. Ако беше иронично, щях да използвам тази емотикона! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 02 Сеп 2010, 19:03 | |
| Любо ,просто си страшен! Жалко,че няма да присъстваш на някои от най-забавните нещо,които сме подготвили за гостите си... Алфа вълчо Гризли...ще сервираме ли вълчата си торта скоро? | |
|
| |
Evelincho Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 02 Сеп 2010, 20:03 | |
| Ей, какво правите? Аз сега продължавам седмата книга. Не мога да се сдържа, но всичко ми е като в мъгла! Някакси съм отвикнал от поредицата и сега трябва нанов да свиквам с темпото и героите! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 02 Сеп 2010, 20:07 | |
| Еви,направо ти завиждам неблагородно,че четеш книга 7... Хей...това за Пърси е супер!!! А това за египетската малко ме безпокои...тя е много трудна за четене и използване митология....има множество кръвопролития и доста интересни персонажи...много ми допада как е използвана умело в "Тайните на безсмъртния Никола Фламел" Аз слушам музика супер силно и водя война с телевизора в хола... Ники ,няма ли да ни разкажеш как е в Лондон? | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 02 Сеп 2010, 21:20 | |
| Здравейте.Честито на всички за книгите. | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 02 Сеп 2010, 21:41 | |
| Хелоу... Ауу невероятна почерпка, Джанъс! Нправо си облизах пръстите! Свилена, направо съм се накъсал от разказване, писане, говорене по телефона и писане на и-мейли за екскурзията! Покрай това майка ми не ме остави докато не си харесах подарък за рождения ден - а на мен ми трябваха нови кецове... Какъвто съм притенциозен откъм обувки... Отне ми доста обикаляне и на края се сдобих с два чифта, желаейки още 2 Трябва да организирам и рожден ден... сложна работа А и Кодът на императора ме разсея малко! Утре, надявам се, ще ви разкажа подробно! И сега от много пробване на кецове, краката ме болят, ккто и гърлото и ще погледам телевизия преди да си легна.. Лека нощ на всички и приятни сънища! | |
|
| |
| |
| |
Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 03 Сеп 2010, 08:42 | |
| | |
|
| |
Клаудия
Мнения : 12 Регистриран на : 02.09.2010 Години : 25 Местоположение : Варна,България Агент : Claudia Black
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 03 Сеп 2010, 09:18 | |
| Оу!Добро утро!Има ли някой? | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 03 Сеп 2010, 10:06 | |
| Здрасти! Марти, книгата си е завършена, доколкото знам. А и последната мисия няма да донесе ключ. И аз като Еви бях чел в официалния сайт, че няма да има 40-ти ключ. Сега са махнали информацията, ама това едва ли значи, че са си променили мнението и ще има 40-ти ключ. Чух, май в Уебкаста, че ключът на картата е поставен, за да ни напомни да се върнем на 28.09. | |
|
| |
Salem Saberhagen Баща-основател
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 03 Сеп 2010, 12:52 | |
| Току-що си взех БГ копието на книга 7 от играта с награди на 39 ключа! Нямам търпение да се насладя напълно на книгата! | |
|
| |
| |
| |
Grizzly Алфа вълк
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 03 Сеп 2010, 15:13 | |
| Аз също вече имам книгата, така че след малко ще въведа картите и ще я почна! И като изключим факта, че няма карти, удебеления шрифт и по-дебелите страници - всичко е страхотно. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 03 Сеп 2010, 17:53 | |
|
Последната промяна е направена от Arya Dröttningu на Нед 05 Сеп 2010, 19:01; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... | |
| |
|
| |
| Флууд - В търсене на наименование... | |
|