| Флууд - В търсене на наименование... | |
|
+12Lucifer's Fall™ nikol4o Evelincho Martinch wolf 351 Dageron321 dsims Ton4o Arya Dröttningu tania Blu€ Magic Badugly 16 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 17 Авг 2010, 21:17 | |
| Тони ,просто не исках да задръствам някоя друга тема с мнението за главата.... Исках да ви се похваля,че днес най-накрая ми пристигнаха подараците от играта за "Чиракът..." плюс гривната на "Принцът...".Плакатът е ултра,мега голям и има картинка от двете страни-от едната огледално,а от другата е нормален. А гривната е прекрасна...пратиха ми я в черна торбичка с надписа на "Принцът...",обаче,тъй като китката ми е тънка и без да разкопчавам гривната мога да си я нахлузя... Как сте днес? Не сте много разговорливи... Едит: Аз ще ходя в другата стая,където има климатик и ще си го пусна,защото прекалено персийско ми дойде... | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 18 Авг 2010, 11:14 | |
| Добро утро.Какво правите? | |
|
| |
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 18 Авг 2010, 12:15 | |
| Здравейте на всички! Здрасти,Васе! Аз ще влизам в банята,а после ще ходя на кино в Мол Варна към 16 и 30. Какво смятате да правите днес? | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 18 Авг 2010, 12:33 | |
| Ааа, много съм щастлив!!! Открих си седмата и осмата книга и сега ще чета, ще превеждам и, и, и... | |
|
| |
Dageron321 Умел ключотърсач
Мнения : 468 Регистриран на : 15.04.2010 Години : 29 Агент : Super Nova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 18 Авг 2010, 12:42 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 18 Авг 2010, 13:04 | |
| | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 18 Авг 2010, 13:13 | |
| Е, аз си ги открих в Интернет, де, ама се надявам скоро да се сдобия с истинските копия на осмата и деветата книга. Аз погледнах...кхъм...обновения сайт. Е, става. | |
|
| |
Dageron321 Умел ключотърсач
Мнения : 468 Регистриран на : 15.04.2010 Години : 29 Агент : Super Nova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 18 Авг 2010, 13:17 | |
| | |
|
| |
Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 18 Авг 2010, 13:35 | |
| Привет на всички!
Пречи ли ви картинката в подписа? | |
|
| |
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 18 Авг 2010, 14:49 | |
| А видяхте ли това в микроблога: Етап 21 Статус: ПРEДСТОЯЩ Начало: 23.08.2010; Край: 01.10.2010 Изпрати: Ключът, който получи при комбинирането на карти 88, 116, 134 и 136 . Това е ключ номер 26 от галерията MY CLUES Всички, изпратили SMS с верния ключ от кари 88, 116, 134, 136, ще бъдат включени в жребий за 10-те награди: Чаша 39 КЛЮЧА: КНИГА 4 . Прочети как да изпратиш SMS. Чаша 39 КЛЮЧА: КНИГА 4 Имената на късметлиите ще бъдат публикувани на това място на 05.10.2010. След крайната дата за изпращане на съответния ключ номерът за SMS участие остава активен за всички желаещи да се включат в играта за голямата награда! Етап 20 Статус: АКТИВЕН Начало: 19.07.2010; Край: 27.08.2010 Изпрати: Ключът, скрит в шестата книга от поредицата - "В дълбините". Това е ключ номер 12 от галерията MY CLUES Всички, изпратили SMS с верния ключ от шестата книга, ще бъдат включени в жребий за 10-те награди: Книга 7: "Змийско гнездо" . Прочети как да изпратиш SMS. Книга 7: ЗМИЙСКО ГНЕЗДО Имената на късметлиите ще бъдат публикувани на това място на 31.08.2010. След крайната дата за изпращане на съответния ключ номерът за SMS участие остава активен за всички желаещи да се включат в играта за голямата награда! | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 18 Авг 2010, 17:29 | |
| Eх, ех... Пак не сте писали много! Кога ще ми се наложи да чета 50 страници Флууд не знам Така значи - първа глава е излязла! Имаме си вече и сайт-секция Ще се борим ли за лаптопа И сега, за да не ми се кара Тони, започвам да пращам ЛС : ) П.П. Оооу, някой е видял снимката в спойлера! Сменя се веднага! | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 18 Авг 2010, 18:12 | |
| Снимката на седмата книга в микроблога си е като предишната. Надявам се да не е само защото ги е домързяло да правят друга... | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 18 Авг 2010, 22:28 | |
| Е, щом не пишете се отправям към леглото-диван и се унасям в сладки сънища Липсва ми емотиконтката за слънце от скайп - някой може ил да я сложи .. Аа да и тази - :? Моля Лека нощ на всички! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 18 Авг 2010, 22:42 | |
| | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 19 Авг 2010, 11:54 | |
| Добро утро. Какво правите? Съжалявам, че не влизам често, но ми е доста натоварено. Микроблога изглежда добре.Егмонт, наваксват, но все още съм им бесен. | |
|
| |
Lucifer's Fall™ Администратор
Мнения : 925 Регистриран на : 14.05.2009 Години : 28 Местоположение : По света и у нас. :D
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 19 Авг 2010, 13:46 | |
| Здрасти. Как сте в този ужасно горещ (за пореден път) ден? Ние сутринта ходихме до Куку магазин и си взехме какви ли не щуротийки. Сега се прибрахме за малко и после пак навън. Откакто Егмонт спряха поредицата, вече не съм й толкоова голям фен. Ще продължа с взимането на книгите, започнах ги вече, но нищо повече. Също така след Пърси няма да взимам нищо тяхно. Има и други хубави издателства, които не са се отдали изцяло на лиготийките на Дисни. Да не говориме, че каквото и да издадат Егмонт, винаги си намират начин да ни развалят кефа. Ако измислят някакъв вариант за пакетите с карти, също няма да си взимам. Приключих с тях. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 19 Авг 2010, 14:19 | |
| Здрасти хора! Дани ,честити неща от Куку магазина...при нас в Куку магазините има какви ли не неща....а ти какво си взе? И пробва ли ги вече? Дани как издържаш навън в тази горещина? Честно казано Егмонт поохладиха ентусиазма ми,но сега като наближава датата на книга 7 се защурах наново... Исках да допълня,че с тези темпове лятото никога няма да свърши и май ще си останем с лятната украса на форума до декември.... Тони ,много хубаво си си изкарал на Рилския манастир! | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 19 Авг 2010, 16:10 | |
| Ужас, ще се побъркам. Не ми пишат вече нито от Хеликон, нито от Варна. Много гадно. При нас е прохладно, ама вънка не се излиза... Какво продават в този магазин "Куку"? В микроблога между другото си стоят всички 39 етапа. Току-виж ни поднесат някоя изненада свързана с картите в скоро време. | |
|
| |
Evelincho Баща-основател
Мнения : 1772 Регистриран на : 05.06.2009 Години : 30 Агент : SuperNova(7th)
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 19 Авг 2010, 19:33 | |
| Здравейте, хора! Какво правите? Как издържате на тези жеги? Аз както винаги се топя! От мен остана само прах! Сливам се с персийския пясък! Софиянци, някой ходил ли е в ж.к София Парк? Наскоро разбрах, че има такъв квартал! Намира се след Бизнес Парка в Младост 4 и е изцяло ограден с охрана и т.н Има къщи, блокове(не панелени де) и в момента им строят нещо като мол. Като цяло идеята е да стане мини-град! Във вторник бях на гости у един приятел и той се премести да живее там. Много ми беше странно! Като в Англия! Редици със симетрично подредени (направо свързани) къщи с една кви дворчета и т.н Само по цветове се различаваха (но цветовете се редуваха ) http://www.residentialpark-sofia.com/ Ето ако искате разгледайте снимките! Направо не съм очаквал, че може да има толкова еднакво, симетрично и логично място. Не си мислете, че не ми харесва, де! Къщата му беше прекрасна! Вчера разгледах секцията на 39 ключа в сайта на Егмонт и вече се разочаровах напълно - щом няма в етапите с наградите пакети, значи, че няма да ги пускат! Все пак ще попитам, но май вече няма шанс за картите. А колко от вас смятата да продължат да си купуват поредицата от Егмонт? Също, дано скоро да ни кажат как по-точно смятат да ни предоставят възможността да съберем ключовете.... Не знам за вас, но според мен, Егмонт развалиха поредицата... | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 19 Авг 2010, 20:14 | |
| Здравейте, хора! Еви, в близост до моя квартал построиха нещо подобно! Самите блогове "приемат" функцията на ограда, а вътре си имат дискотека, супрмаркет, книжарница, детска градина! Не знам дали бих искал да живея в такова мини-общество... Е, аз стягам багажа и заминавам! И като се върна искам 30 страници Флууд! Приятна седмица! До скоро! | |
|
| |
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 19 Авг 2010, 20:55 | |
| Еви, ние притежаваме парцел на такова място, но няма начин да се преместим там. Макар че улиците са хубави, има охрана пред всяка къща и т.н., зеленината както и в посочения от теб квартал е оскъдна. Не бих предпочел скъпа ливада с райграс и палми, когато живея в толкова зелен квартал. Може да съм близо до Циганската махала, но тук е прекрасно... | |
|
| |
Lucifer's Fall™ Администратор
Мнения : 925 Регистриран на : 14.05.2009 Години : 28 Местоположение : По света и у нас. :D
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 19 Авг 2010, 22:28 | |
| http://www.kuku-bg.com/ ето ви сайта на магазина. Яките неща ще откриете в секцията Номерца и щуротийки. xD Аз лично си купих дъвка капан и гърмящи пръчици за цигари. Тук за малко баба ми да спре да пуши, понеже си помислила, че слагат какви ли не неща в тея цигари и аз развалих всичко като й казах, че аз съм виновника. Лека нощ! | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 20 Авг 2010, 09:56 | |
| Добро утро.Какво ще правите днес. Дани, готини неща си си купил.И при нас имаше такива дъвки, но когато я извадиш излиза фалшива хлебарка. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 20 Авг 2010, 14:50 | |
| Здрасти,Кахил!!! Ники ,лек път и приятно прекарване в Лондон! Уха...Дани ,страхотни неща има в Куку магазина!Много ми харесаха контактните лещи на орк. А и тези на зомби не са за изпускане! Това за цигарата е хубав номер....трябва да го направя на майка ми,обаче няма да и споменавам,че аз съм виновна за боклуците.... Виждала съм тези изкуствени къщички,ама нещо не ми допадат...прекалено математически ми изглеждат.... Как сте днес?Разкажете нещо интересно де!!! Едит в 20 и 54: Ама големи симпатяги сте ми.... не сте проговорили нищо!!!!
Последната промяна е направена от Arya Dröttningu на Съб 21 Авг 2010, 12:39; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
tania ТОП агент
Мнения : 293 Регистриран на : 13.12.2009 Години : 28 Местоположение : Обикалям книжарници в търсене на книгата Агент : Black mamba
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 20 Авг 2010, 20:12 | |
| Здравейте!Аз си дойдох от морето. Аря честито за подаръците.Честно да ви кажа въобще не знаех ,че на 15 е имало празник на Лусиан.Сега научавам.Как сте? | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... | |
| |
|
| |
| Флууд - В търсене на наименование... | |
|