39 КЛЮЧА 39 КЛЮЧА български фен форум |
|
| Флууд - В търсене на наименование... | |
|
+12Lucifer's Fall™ nikol4o Evelincho Martinch wolf 351 Dageron321 dsims Ton4o Arya Dröttningu tania Blu€ Magic Badugly 16 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 08 Фев 2011, 20:15 | |
| Здрасти на всички Кахил! Стефи ,много се радвам,че не си болен.Надявам се да е минал добре училищният ти ден! Миша ,подобна програма имах в срядата,когато още учих в "Климент Охридски".Кой ти преподаваше по домешен бет и техника и изобразително изкуство? Аз обаче се разболях от някакъв много гаден грип още на първия си ден на училище,след ваканцията. Така ме боли главата...направо не е истина! Дори не мога да си пусна музика на плеъра,което е толкова мъчително за мен... За това сега отивам да си легна,като въпреки това си пусна музика. Лека вечер и успешен ден братовчеди! П.П: Искам да попитам дали някой знае какво представлява и се интерсува от Уика? | |
| | | TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 08 Фев 2011, 21:55 | |
| Ама вие пак не сте писали(отново изключвам Свилена ), а.... Какво правите? Мн ли сте натоварени на училище? Свилена, по ДТИ ми е Соня Димитрова, а по ИИ е Ангел Михайлов, той преподава на по-неартистичните паралелки(като нас ) и едва ли го знаеш. Може да си го срещала по коридорите- по-възрастен, ходи с ризи и отгоре... (ох мале, как ми изчезна думата от главата...)пуловери без ръкави и винаги е ааааадски, ама аааааааадски отнесен и отвеян. Както и да е... Хора, когато влезете, пишете... иначе със Свилена доста ще офлуудим флууда , както сме почнали... | |
| | | Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 09 Фев 2011, 16:50 | |
| Здрасти! Как сте? Тъй като съм болна си седя по цял ден вкъщи и слушам музика денонощно като маниак. И си немерих любимец сред моторите Dukati 848 ,невероятно возило! Тук се запознах доста подробно за критериите,които покрива: http://900.co.nz/2010/11/motor-bikes-2/ducati/ducati-848-2008-review/1648Ако ви е интересно да разберите как изглежда моторът - номер Шест го кара на снимката в подписа ми.Много е готин,нали? Миша ,познавам учителя по рисуване.Един път той искаше да говори с мен и така се запознах с него. А Соня Димитрова беше и на мен учителка по ДТИ.Ама много вика... Обаче един път беше просто адски бясна,защото един от приятелите ми беше запалил кабинета по трудово на първия етаж. Беше върховен момент - на една страна той ругае,а госпожата на друга крещи... Вие къде го карате? | |
| | | nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 09 Фев 2011, 20:10 | |
| Хееей, хора! Леле колко съм изморен напоследък.... Тази ваканция не ми се е отразила добре на режима Ей, Свилена , да оздравяваш! И Стефи, радвам се, че си добре! Днес ми върнаха класното по български! Толкова не съм се притеснявал за писмена работа А и часът тогава не ми бе стигнал, та предадох на господина чернова... И въпреки многобройните стилистични грешки / заради черновата/, имам единствената шестица по темата Многото лица на любовта в стиховете на старогръцките лирици Бил съм включил всичко, и съм развил всички теми.. Та съм изключително щастлив И и по математика имам само една малка грешка... и така срокът се заформя доста добре! Остава само да видя какво са ми писали по психология и... Ще си знам всички срочни оценки И така.. пак ми се спи и... Май ще си люгам, след като напиша домашното по английски Последно какво правим за 14? Виждам "много" сте ентусиазирани всички | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 10 Фев 2011, 21:32 | |
| Привет,банда юнаци! Как сте? Ама явно никой от форума не си пада по хубави коли,мотори и високи скорости,след като не обърнахте никакво внимание на превъзходния червен мотор! Ники ,мерси за пожеланието за бързо оздравяване!Аз вече кажи-речи се оправих... И честито за оценката на отличното ти съчинение по литература!Много интересна тема! На нас ни събраха бележниците и сега чакам да си науча оценкие от първоя срок... Всички имате много поздрави от Надето ,а тя иска да зададе един въпрос на Тони : "Защо толкова трудно се свързвам с вас?" Има предвид,че форума и прави проблеми. | |
| | | Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 10 Фев 2011, 22:15 | |
| Здравейте всички! Уф, напоследък нати втора смяна все източва времето ми! А така добре си бях преди Свилена, аз не знам да има проблеми с форума. Кажи на Надето да пробва с различен браузър, наистина си нямам и на идея на какво може да се дължи. Ники, браво за съчинението! Свилена, Ники - оздарявайте! Сега ще ви оставям, защото скоро ще си лягам. Лека нощ от мен и успешен утрешен ден на всички! | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 11 Фев 2011, 11:16 | |
| Здрасти! Втората смяна е неприятна,съгласна съм с Тони .Винаги ми се е струвало,че прекарвам повече време в училище и после нямам време за нищо. Мерси за пожеланието,Тони !Аз вече съм почити здрава... Ще предам на Надето ,да пробва друг браузър.А ако не стане и тогава ще питам пак... Напоследък много ме интерсува мозъчната ни дейност,свързана с лявото и дясното полукълбо.Кое от двете полукълба води - дали сме творчески настроени или прагматици,как да синхронизираме двете си полукълба и т.н....страшно е интересно и направих два теста за да се проверя. Резултатът ми е,че дясното ми полукълбо е водещо. Когато съм била много малка,съм пишела с лявата ръка,но учителите ми и роднините ми ме "превъзпитаха" и до сега пиша с дясна. Вие как сте с ръцете? Тъй като ми е интересно кое води при вас,бих искала да споделя тестовете,които направих.Първият е този : http://www.icp-bg.com/test-lr.php Има обяснения как да проведете теста.А ако може,после ги сподолете и във флууда.Правя си нещо като статистика за хората...
Вторият тест се намира в този форум: http://freeforum.politolozi.com/index.php?topic=1264.0 и се казва "Това съм аз!" Обаче е малко по-надолу.Представлява едно от мненията на потребителите.
И последното нещо,което е също така много интересно като изследване е това:
"Психолози са изработили над 10 теста за проверка дали даден човек е "деснорък" или "леворък". Ако при сплитането на пръстите на двете ръце палецът на лявата се окаже най-отгоре, този човек е левичар. Ако при заемането на "позата на Наполеон" - скръстени на гърдите ръце, отгоре се окаже дясната ръка - човекът не е левак."
Ако ви е интересно,може да направите тестовете. Хора ,на 14 февруари да разчитам ли на вас,че ще се премените кой с аватар,кой с подпис,а при по-голямо желание и с двете? | |
| | | dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 11 Фев 2011, 19:39 | |
| | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 11 Фев 2011, 20:10 | |
| Мерси,Мите ! Аз четох доста неща из интернет,пуснах си търсачка и разбрах доста неща. Колеги ,аз съм доста изморена от деня си и ще се оттегля в стаята си да слушам музика и да тренирам паметта си. Лека вечер на всички! Послепис: Ама не мълчете като риби,а кажете нещо....не се стеснявайте! Бас държа,че сте си прекарали добре петъка! | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 12 Фев 2011, 14:44 | |
|
Последната промяна е направена от Heart на Съб 12 Фев 2011, 22:13; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 12 Фев 2011, 16:55 | |
| Здравейте, 'ора. Съжалявам, че не влизам толкова често, но мисля, че почти пълната пустота и чернотата ме депресират. Днес бях на олимпиада по математика. Изкарах половината точки и може би малко повече, но за втори кръг няма да ми стигнат. На първа задача, която включваше уравнение и текстова задача, всичко ми е вярно, провериха ми. Втора задача беше гадна. Е, първата подточка си беше лесна, де. Трябваше да докажа, че два ъгъла са равни, а аз доказах, че триъгълниците, в които влизат тези ъгли са еднакви, обаче забравих да напиша, че ъглите са равни като съответни елементи. Подточка б беше ад, обаче като ми я показаха, мисля, че я схванах, само че малко трудно бих се сетил. В трета задача имаше едно параметрично уравнение и едно параметрично с модул, които трябваше да решим. Второто го реших цялото, а първото донякъде. В подточка б питаха за кои стойности на параметъра а уравненията са равносилни и това не го реших, защото нямах решението на първото уравнение. Все пак съм доволен. Нямам търпение до другата седмица, когато са двете национални състезания. Ако мина трети кръг няма да се явявам на изпит накрая на годината. По математика малко трудно ще мина трети кръг, още по-малко пък да стана на първо, второ или трето място, обаче смятам, че по български ще се получи. | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 12 Фев 2011, 19:36 | |
|
Последната промяна е направена от Heart на Съб 12 Фев 2011, 22:13; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 12 Фев 2011, 20:12 | |
| Хееей, хораа! Свиленаа , разгледах това за полукълбата - стори ми се интересно, но бях твърде изморен, за да правя тестовете! Ще ги погледна по-късно! Радвам се, че вече си по-добре! А какво правим с киното? Ники , стискам палци! Сигурен съм, че ще се представиш перфектно! НАпоследък ставам все по-неактивен.. Какъв шок, а? Причината е в това, че сутрин ставам в 6, вечер заспивам в 23 и 30 и просто силите ми стигат само до писането на домашни и малко музика преди сън... А и тази седмица бях до 16 часа почти всеки ден в училище... Та да... Сега съм насъбрал малко сили Опитвам се да ги концентрирам върху ученето, че сега идват едни контролни... Днес дойдоха и новини, че ще имаме допълнение към униформите...И пак ще трябва да обикалям по разни улици, да го намеря ателието и да ми вземат мерки, и накрая пак да не ми е точна ризата xD http://www.1eg-varna.eu/images/news/2010/letni%20uniformi/slides/DSC00836.html Ето ги и тях... Миша, не се страхувай Отивам да пообиколя форума да пусна по някой пост =] | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 12 Фев 2011, 21:44 | |
|
| | | Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 12 Фев 2011, 21:46 | |
| Мерсии. Липсва ми летния фон, толкова беше приятен, защо да не направим нещо подобно? За тази, дето се върти, не запомних накъде беше точно, но не проумявам как може някой да я вижда да се върти в обратната посока. | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 12 Фев 2011, 22:10 | |
|
Последната промяна е направена от Heart на Нед 13 Фев 2011, 18:03; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... | |
| |
| | | | Флууд - В търсене на наименование... | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|