| Флууд - В търсене на наименование... | |
|
+12Lucifer's Fall™ nikol4o Evelincho Martinch wolf 351 Dageron321 dsims Ton4o Arya Dröttningu tania Blu€ Magic Badugly 16 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 31 Яну 2011, 10:49 | |
| | |
|
| |
Salem Saberhagen Баща-основател
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 31 Яну 2011, 10:59 | |
| Наде, приятно пътуване и ако можеш се отбий през някоя друга ваканция! | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 31 Яну 2011, 11:46 | |
| Добро утро(утро- за мен ) Днес е супер-якият ден!!! Всъщност започна доста гадно, защото като се събудих и си казах "О, айде стига, трябва да уча...", ама после БАМ... ваканция до петък Така, че до петък съм с вас хора... Както предполагам Свилена и Ники ... | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 31 Яну 2011, 11:50 | |
| Ей, наистина ли имате ваканция до петък? Е това е супер якооо!!! За момент и аз трепнах, но пък се сетих, че живея в София, а тук никой не е обявявал такова нещо. Нищо, надеждата умира последна, но всъщност вече се наситих на ваканцията. П.П. Разбрах, че и в Стара Загора няма да учат. | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 31 Яну 2011, 11:57 | |
| Съжалявам, че не уточних...ама прев си- надеждата умира последна Ами пише го в Moreto.net, а там 99% всичко е вярно. Браво Старо Загорци , дано да донесете ваканция и на Нова Загора, че фр ми там са мн тъжни. | |
|
| |
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 31 Яну 2011, 12:22 | |
| В Стара Загора (поне аз) още не съм чул за ваканция. Не мога да се обадя на класната понеже е оперирана. Ако имаме ваканция тук ще пиша. Аз искам ваканция за да мога да чета книги. | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 31 Яну 2011, 12:35 | |
| Здрасти на всички! Наде ,лек път! Стефи ,радвам се,че денят ти е започнал хубаво! Миша ,Ники ,честита ни ваканция отново!!!! Стефи ,честита и на теб! Софиянци...много кофти за вас...ама може и да ви пуснат,не се знае! Това дето ме питахте за снимките...ами аз изпълнявах каквото ми кажат,само и само да приключат по-бързо с мен и да ме оставят на мира.Фотографите решиха така... Приятен ден ! Аз отивам да се помоткам в стаята си,че ми е много студено тук...
Последната промяна е направена от Arya Dröttningu на Пон 31 Яну 2011, 12:36; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 31 Яну 2011, 12:36 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 31 Яну 2011, 12:49 | |
| Ние сме във ваканция до 08.02.2011г. | |
|
| |
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 31 Яну 2011, 14:32 | |
| Ники ,аз казах в темата за книгата,че намирам корицата са много красива! А съм сигурна,че съдържанието ще е още по-добро то самата корица! Хей....момчета,толкова сте много,а не проговаряте! Поне ми разкажете как завършвате първия срок? | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 31 Яну 2011, 14:35 | |
| Да, извинявай Свилена!
Аз си нямам и на идея за оценките си от първия срок.. Нали отсъствах и.. Е, имам няколко предположения... Свилена, ти свърши ли Аз съм номер 4? Надявам се скоро да я почна... Стефи, честита ваканция и честит нов телефон.. Ако ти го вземат де! Варненци - как плановуте да изкарате ваканцията? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 31 Яну 2011, 14:51 | |
| Няма нищо,Ники Останаха ми 6 глави до края и съм готова...но книгата ми харесва...нестандартна ми се струва. Ники ,ти си отсъствал ама не е тайна,че ще завършиш срока отлично! А останалите? Ваканцията...нямам планове...каквото ми дойде на ума! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 31 Яну 2011, 15:15 | |
| Аз свършвам първият срок с 5 и по Домашна Техника и Икономика с 6 (само защото си водя точни записки!) | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 31 Яну 2011, 16:43 | |
| Свилена, не съм сигурен само по български.. по другите предмети трябва да имам 6.... И хороскопът страшно ми хареса! Почти на всичко отговоря на истината.. Може пък и всичко Сега ставам, защото трябва да си купя кецове До довечера! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 31 Яну 2011, 21:06 | |
| Здрасти! Ники ,радвам се,че зодиакът ти допада! На мен също ми харесва,ама не ми харесва,че ме сравняват с риба,колкото и сладководна и красива да е! Не знам до колко е правилен,ама до някъде ми харесва харатеристиката ми...макар,че е малко неточна на места. Прочетох "Аз съм номер четири".И мога да кажа,че наистина е странна книга.И заслужава разделението си - трилър е! От по-леките,ама е трилър!Но,любимият ми герой е номер Шест. Колкото и малко да е участието в книгата...но мисля,че това,че я харесвам като персонаж се дължи на актрисата,която я играе във филма. Имам големи симпатии към Тереза Палмър,която сигурно си я спомняте като Беки от "Чиракът на магьосника"! Не мога да се сдържа да не ви покажа "Най-красивите птици на Земята" в тази статия.Наистина са невероятни! http://iskamdaznam.com/web/4575 | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 31 Яну 2011, 22:07 | |
| Здрасти(пак) Днес бях в пълна готовност да пиша цял ден, ама една фр ми предложи да излезем, а през цялата ваканция си бях във вкъщи и просто не можех да откажа... Та, за оценките беше питала Свилена, ами... прогнозата е от 6, ама както вече бях споменала любимата си госпожа(Коткодякова) май е решила да ме свали от облаците и със съгурност няма да съм с отличен при нея... дано Бог да й даде малко разум ПС:Моля ви(отново) кажете някой филм или игра... предстоят ми още почивни дни, а ще изтъпеяяяя | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 31 Яну 2011, 22:21 | |
| Здравейте! Свилена , определението странна не ми допада много Хмм.. утре я почвам - ще видим! И много як сайт си намерила! Миша , за филм... Не знам кой се гледала, кой-не, но за сериали.. Напоследък съм запален по Lie to me / като полицейски сериал е, но героите са много готини, а и се разказва за специалист по лицевата експресия, който разбира дали хората лъжат/, Glee / тийнейджърска комедия, обявена за най-добрата комедия в САЩ... Комбинация е от смях, песни и... Нестандартно е, но е зарибяващо / ии... Fringe... ПАда си малко тежко фентъзи, но пак е зарибителен.. след първите 13 епизода Искам да ви кажа, че кецовете, с които се сдобих, са най-якото нещо на света Малко съм изморен и ще се потопя в някой сериал Лека нощ и лек утрешен ден! | |
|
| |
Dageron321 Умел ключотърсач
Мнения : 468 Регистриран на : 15.04.2010 Години : 29 Агент : Super Nova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 31 Яну 2011, 22:24 | |
| Здравейте хора как сте реших да направим нещо. Мисля си за 39 ключа филм малко тъпо ама... . Ето какво ще направим всеки ще си избере герой от поредицата на 39 ключа ( от своя клан, за героите които се споменават в книгите ) Ще се държим като героите си и до края на седмицата ще направим една тема в която всеки ще пише като коментар история ( за продължението на 39 ключа ) Единственото правило е че трябва да се водим по последното изречение на последния написал текста Пример Ейми и Дан незнаеха какво да правят с камиона сладолед Следващия си измисля своя история като добавя малко и от историята на последния, след това ще съхраним нашата "книга" и дотук ми свършва идеята вие какво мислите | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 31 Яну 2011, 22:31 | |
| Ники, мерси за сериалчетата... спаси ме от скуката Мн ми допада идеята за "39 ключа филм"... Но нямаме Ейми и Дан и малко трудно ще си намерерим... Мадригалите ни не влизат често | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 31 Яну 2011, 22:39 | |
| Мите ,на мен ми харесва предложението ти! Обаче аз не виждам Джанъс дама...не виждам,освен Кора,която е хъммм... Админите ни трябва да се съгласят или да предложат алтернатива... Миша ,съжалявам...не мога да се сетя за нещо,което да ти предложа.... Но на Ники ,предложенията са добри! Ники ,честити кецове! Какъв цвят са,как изглеждат? И,Ники ....не се плаши от определението "странна"... Просто така я определям за мен!Иначе е хубава.Макар,че някои неща ми дойдоха повече.... Ще разбереш какво имам впредвид,като я прочетеш... Хора ,аз ще лягам.... Написах се за днес! Надявам се да сте прочели някои от нещата,които написах по темите и утре да ми кажете какво мислите! Особенно за шифрите и зодиака! Лека на всички! Едит: Ники ,мерси за откъсите от филма!!! | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 31 Яну 2011, 23:00 | |
| - Цитат :
- Обаче аз не виждам Джанъс дама...не виждам,освен Кора,която е хъммм...
Две Джанъс дами Ники , честити кецове(забравих да ти ги честитя в предния пост) Аз ще гледам Lie to me(благодарение на Ники( ) ) и после си лягам. ЕДИТ: Сетих се... може да съм Джейн , ама тогава няма да съм от най-активните играчи Или пък...хммм...оу,оу,оу *очаква внимание ( )* може да се възкреся- да се повдигна от гроба...а, а, а?! К'во мислите? | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 01 Фев 2011, 18:05 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 01 Фев 2011, 18:14 | |
| Здрасти на всички,братовчеди Кахил! Ники ,многи ми харесват! Кецовете са страшни! И аз трябва да си подменя моите кафяви с нови,обаче ще си взема нещо като твоя модел! Защото много ми хареса! Ох....Ники ,много се притесних,че книгата няма да ти хареса и ще съжаляваш,че си ме послушал...ама щом казваш,че е странна,това е добре! Тия ,мислих над въпроса за двете Джанъс дами....защо не се заловим да разгледаме картите...мисля,че там поне ще намерим някои по подхождащи момичета на изкуството,какво мислиш? Това с Джейн...звучи стряскащо.Само да не е зомби или вампир,че.... Аз днес ходих рано сутринта да си взимам една книга от пощата и без да се усетя съм чела до 17 часа...ужас... А после трябваше да препускам до "Слънчоглед" за метериали по рисуване. И това е,а сега съм тук,при вас! Едит: Искам да питам Дани или Тони ,дали биха искали да си организираме нещо по случай 14 февруари?Спомних си за предната година и си мисля,че ще е хубаво... Втори едит: Абе колеги...кажате нещо за индианския зодиак,де! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 02 Фев 2011, 10:13 | |
| Най-лошата ми грипна ваканция защото съм болен от ГРИП! От друга страна сега имам температура 36,6 градуси C. И прочетох книга 9 днес! Очаквам я на български. Книгата бе страхотна. Също научих за Мьобиус лентата. Беше интересно и за първи път чувам за такова нещо. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 02 Фев 2011, 14:11 | |
| Здрасти на всички! Днес се чуствам отлично! Дано всички останали да се чувстват добре и да си прекарват хубаво деня! Стефи ,пожелавам ти бързо оправяне! Температурата ти не е много висока,което е добър знак! Много ми стана интересно за този лист на Мьобиус....прочетох това което си постнал,но не можах много да разбера как действа...ще си подърся още инфо за него! А най ме интерсува дали мога да си я закупя за да пробвам няколко експеримента.... И Никии ,в синефиш са пуснали нови откъси от филма "Аз съм номер четири",обаче този е върхът! http://www.cinefish.bg/Az-sam-nomer-chetiri-Otkas-ot-filma-trailer11880.htmlМного се изкефих на него! Все пак е номер Шест! А сега ще бягам да рисувам линолеума си! Днес сутринта си подреждах стаята и всичко сега блести! Лек ден,братовчеди! | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... | |
| |
|
| |
| Флууд - В търсене на наименование... | |
|