39 КЛЮЧА 39 КЛЮЧА български фен форум |
|
| Флууд - В търсене на наименование... | |
|
+12Lucifer's Fall™ nikol4o Evelincho Martinch wolf 351 Dageron321 dsims Ton4o Arya Dröttningu tania Blu€ Magic Badugly 16 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 28 Яну 2011, 23:45 | |
| | |
| | | TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 29 Яну 2011, 00:44 | |
| Оле... ще се изям... колко съм изпуснала Толкова ви е било весело, направо ще се разрева , че не влязох по-рано... Ще ви разкажа деня си "накаратко".Днеска съм станала в 7 и ходих да си вадя лична карта, после ходих на урок по англ.език и най-накрая се прибрах. До към 6 съм скууучала(ама буквално... чак от тъпотия стигнах до това да играя "Тарзан" ), изгледах си вс филми на компа, изтеглих още и това пусто време не минава...Стана 6, майка ми се прибра, вечеряхме и най-накрая я измъмрих да ми помогне със скрояването на една рокля (ама аз май не казах, че от лятото съм някаква мн запалена и даже си имам шевна машина , а понеже съм козирог и е типично за зодията да не се захващаме постепено, а да "скочим" веднага на по-трудното, та затова не ползвам готови кройки, а сама си "направих" )и досега съм кроила, шила(убодох се около 10 пъти) и т.н. Даже не съм и уморена Свилена , мерси за предложението... смятам да приема,ако и Ники се навие. Само тогава да нямам национални или олимпиади... Ще видим. Айде и аз си лягам, че утре съм на урок | |
| | | Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 29 Яну 2011, 15:52 | |
| Здрасти на всички! Как сме днес? Хей,Миша ! Ти шиеш на шевна машина!Супер! И си шиеш сама рокли и си правиш свои кройки...още по-яко! Страшен Джанъс си! Аз наминах за малко... Иначе сега влизам в банята да се освежа и да успокоя нервноста си. За това пожелавам на всички хубав януарски следобед! | |
| | | dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 29 Яну 2011, 17:22 | |
| Здравейте, колеги! Аз пъкк треперя(оставям двойното к, за да се види, че треперя буквално ). Студента, който ни води от 10 до 3 курс в събота, на излизане си взе 3 двулитрови бутилки кола. Можете да си представите колко ми се спи. Наде, физиката е може би един от най-лесните предмети(както и математиката), но съучениците ми изпитват видни затруднения. А господинът ни по физика е лекинко луд. За срока имам 6, други имат 4, трети 3, а виновният за тази гама е самият господин. Малко е зъл, женен е от миналата година, април месец, а говори за жените и брака все едно е женен от векове. Жена му е учителка в немската гимназия(по биология, и съответно за първа година не "размазва" биолозите )(сега чувам в кухнята как майка ми разказва за него на гостът ни ) 10 клас е по-лесен от 5,6,7 клас, но олимпиадата по биология, която ще съдържа целия материал от 9 е кошмар, а по учителите се носят слухове, че тази година ще е наистина кошмарна олимпиада. Тиа, аз се пробва да плета, ама нищо не излезе с тези древни прежди, които имам. Ти пробвала ли си? Едит: А с Дани още не сме се виждали, а учим в едно училище. Срамота! | |
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 29 Яну 2011, 17:36 | |
| Знам, знам, че съм страшен Джанъс (ама и скромна се оказах) Свилена,поласкана съм, че хареса новата ми "дейност", ама не оставай с впачатлението, че съм добра. Това ми е първата рокля, досега съм шила само върху пробни платове и днес уших една възглавничка за кърфиците. Dsims, не съм пробвала да плета, ама като бях малка бях мн навита. Баба ми обаче отказа да ме учи, защото съм носила очила и да не ми се натоварвали очите По друго време се пробвах да шия гоблени, ама краят беше същият, както и при плетенето. Така, че нямам голям опит. Хора, защо не пишете?! Хайде!!! Съживете се!!! | |
| | | Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 29 Яну 2011, 18:15 | |
| Здравейте! Тияя , дерзай с шиенето! Аз пък вече си предствих, че ако съм на мястото на Свилена тази година, веднага бих те ангажирала като личен дизайнер за абитуриентската си рокля! Иначе за плетенето не е вярно, че ти трябва много взиране! Аз плета сигурно от 5 годишна и монотонните участъци ги плета почти без да гледам. Ама не съм майстор, защото много ме мъчат свивките за кръглото деколте. Затова пък мога да плета с колкото искаш цвята - плела съм пуловер с 24 кълбенца едновременно, за да стане отпред картина, а отзад да няма прехвърляне на нишки. Така че, колеги, давайте! И Мите , най-добре е да започнеш с някоя средно дебела и гладка прежда. Свилена , защо ти е нервно? Ники , много съжалявам, но не стигнах до Дома. Приятелите ме завъртяхаааа.... Вчера хем ви писах за ес-ем-есите и етап 31, хем се разсеях! Ужас! Сега ще изпратя един, поне да се "запиша" за финала, пък и може да ме включат в етапа и да спечеля! Кой ги знае Егмонт какво правят вече! Леле, Мите , това, че не сте се видели с Дани цял един срок е за "Без коментар"! Това ли да бъде или ? Едит: Аз пак ще се включвам и изключвам, за да насмогна на всичко....
Последната промяна е направена от Badugly на Съб 29 Яну 2011, 18:36; мнението е било променяно общо 1 път | |
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 29 Яну 2011, 18:35 | |
| Аууу...заобиколена съм от братовчедите Екатс ! Няма друг зелен ! Наде ,не мога да повярвам,че пак се засичаме... Добра среща,братовчедке! Тия ,ама не се прави така!не може да кажеш,че не си добра,при положение,че още се учиш...На сто процента си добра в шиенето щом си си направила модели...предварителното планиране е много важно! Мите ,всички говорят,че е много студено навън... Аз обаче не съм излизала от близо 4-ри дена и ми е много добре на топло! И Мите ,да се наспиш хубаво! Но преди това разкажи за новия си телефон! Това за плетенето...майка ми ме научи да плета,обаче знам само една плетка и още се уча.... А за шиенето...хич ме няма...имам големи пропуски,които трябва да наваксам! Наде ,аз смятам да си купя някаква рокля,без много да му мисля...не мисля,че е умно да влагам много усилия и умуване по този въпрос.А е не мисля,че ще е "приказка" ,тъй че....без много мислене и на последно място в списъка! Иначе това за плетенето....24 кълбенца ...ти си направо страшна....и картинка!Супер! Вече нищо ми няма,защото приех,че трябва да преглътна снимането утре...Това е! | |
| | | Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 29 Яну 2011, 19:49 | |
| Свилена , какво снимане утре? Някой гледал ли е "Сезонът на вещиците" с Никълъс Кейдж? Канят ме на вечерно кино, ама аз гледах трейлъра и нещо ме уплаши! | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 29 Яну 2011, 19:58 | |
| Щях да ходя с майка си на филма,защото харесваме Никълъс Кейдж,но в последствие се отказахме,защото след "Трон" не можехме да понесем още едно разочарование...Четох различни отзиви за филма и останах с колебание,дали да го гледам. Ама Наде ,ако ти се ходи,отиди!Мисля,че няма да е толкова страшен,колкото изглежда на трейлъра. И главоблъсканицата ти е страхотна! Обаче винаги съм имала проблеми с този тип загадки.... Относно снимките - утре стартира "фотосесията" в студио за албум на класа по случай завършването ни. Аз обаче ще ставам,защото имам малко работа за утре.... Лека вечер на всички братовчеди!!! И пожелавам много приятен неделен ден! | |
| | | nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 29 Яну 2011, 20:33 | |
| Здравейте! Наде, загадката е супер! Бях я забравл и ми отне доста време докато се сетя Тия , продължавай да развиваш таланта си! И аз бях заполен по едно време / покрай домашен бит итехника /, но бързо бързо се отказах И Наде , това с пуловера.... *покон* и не се притеснявай за Дома! Най-вероятно ще оришат всичко подробно в Цитадела! Днес получих новата си програма... Не смятах, че е възможно да я направят по-натоварена от тази за първия срок...Бях изумен като я видях! Преди имахме 3 натоварени дни,а през останалите ми оставаше време да поуча за немския.. Вече съм без такъв късмет... Аз сигурно повече няма да се появя за това ви пожелавам лека вечер! До утре! | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 29 Яну 2011, 21:15 | |
| A така, пишете, хора.Ама то май Надето ви е муза, бе... тя като се появи и вие веднага почвате да пишете Ех, братовчедке , толкова сплотени ни правиш... подозрително ( )- Кахил да са сплотени?! Мерси на всички за доверието, което ми гласите. Наде, рокля?! Аз на себе си едвам уших, пък камо ли някои да ми повери такова важно за него нещо-дето сестра ми вика (тя е 12 клас): Завършването е най-важното нещо и е само веднъж в живота, а омъжването...е, можеш да се омъжиш 1000 пъти . Тя даже и нарисуваните ми модели не иска да види Та за плетенето...бабите ми-кво да кажа...карай, нали вече си имам др занимание. Наде, поклон и от мен относно плетенето и по-точно 24 цвята Свилена, не се притеснявай за снимките. | |
| | | Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 29 Яну 2011, 21:25 | |
| Здравейте! Извинявам се за засилената си неактивност в момента, и по-точно в периода на грипната ваканция, но напоследък ходя в клуба да игра Югио, никога не съм бил по-зарибен! Като гледам тук има доста фенове на плетеното! Мен хич не ми бива, но успех! | |
| | | Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 29 Яну 2011, 21:33 | |
| Ей, люде, мерси за похвалите за плетенето! Ама то не е трудно, не си заслужва такива хвалебствия! Само трябва да му хванеш цаката и е елементарно! И не бяха 24 цвята, Тия , а 24 кълбенца: представи си, че на един ред трябва да има на няколко места зелени бримки за тревата и няколко цвята за дърво, къщичка и т.н. Реших да не ходя на кино, студено е навън! Сега пека чеснов хляб, искам да ми е уютно. Няма нищо по-хубаво един дом да мирише на хляб или на сладкиши! И обединяването не е трудно, Тия , дори да сме Кахил! И тук си има цака! Просто си показвате един на друг, че се харесвате, така както аз ви го показвам и си обръщайте внимание! И да обявя, че умният ми колега Митко , фен на лисичките, реши загадката в "Главоблъсканици" и ми стопли сърцето! / Поздрави за всички, които мислят, но аз все пак си "викам" за Екатс! / Ники , човек има уникалната способност да се адаптира, ти просто не му мисли колко е тежко и то няма да бъде толкова тежко! Понятно? Това звучи малко като алхимическа ала-бала, но е истина! | |
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 29 Яну 2011, 23:03 | |
| Здравейте! Само Надето и Митко ли се заловиха със задачите? Екатерина, или по-скоро Надето, води в класацията Позна и двете загадки, на които аз не можах.. На тази която аз успях никой не отговоря За утре имам още една за вас.. Пак с числа Лека нощ и приятни сънища, че направо припадам... | |
| | | Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 30 Яну 2011, 12:33 | |
| Здравейтее! Ники, честити 1000 поста! Благодаря за почерпката! Загадките ги погледнах и от тях знаех само тази, която Надето беше дала, а останалите не можах да се сетя и им видях отговорите. На задачата с лилията си мислех, че е някакво супер завъртяно, а то било толкова елементарно. Колкото до загадката с числата - тъпо е да дават такова нещо на приемен изпит. Аз въобще не бих могъл да се сетя за отговора. Тази с братята ми харесва. Гледам за плетене си бъбрите...Надето как скромничи. Как да не е нищо това, което правиш, бе. Аз понякога с много по-лесни неща не мога да се справя. Миша, на теб ти пожелавам успех в шиенето, плетенето, etc.! "Аз съм номер 4" и на мен ми изглежда интересно. За книгата се чудя дали да си я взема, но на филма ще отида определено! Между другото, Миша като спомена, точно около 18-19 е националното по математика. По български не съм сигурен, но и то е някъде там. | |
| | | Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 30 Яну 2011, 13:01 | |
| Хей, Гризли наш незаменим! Здрасти! Щях да започна пак да правя магически призовавания! Гризли, помниш ли, беше се заел с една анкета доколко познаваме книгите "39 ключа"... Имаш ли нещо налице? Аз тази сутрин почнах да нахвърлям някои въпроси. Много ми е любопитно в САЩ как ще определят победителя за наградата от 10 000 долара! Май и там ще има някаква викторина за 39 играчи, които имат най-голям актив в Арената и разбира се, 39-те ключа. Така ли беше? След малко отивам да се пързаляме с шейни! /Аууу, сега забелязах, че сме останали без коледните си емотиконки! / | |
| | | Salem Saberhagen Баща-основател
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 30 Яну 2011, 18:02 | |
| !МИНАХ ДЕСЕТАТА МИСИЯ!
Знам, че не съм от първите, но малко се затрудних. | |
| | | dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| | | | Salem Saberhagen Баща-основател
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 30 Яну 2011, 18:44 | |
| | |
| | | Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 30 Яну 2011, 19:50 | |
| Здравейте! Днес беше прекрасен зимен ден! И се напързалях с шейната за цялата зима!!! Шерлок , браво за 10 мисия! Значи и ти вече имаш всички 39 ключа! Е, аз май ще бъда от онези, които ще си дочакат българските книги, за да "намерят" всички ключове! Чудя се защо Егмонт още не ми пращат чашата, която спечелих в етап 30. И вече нямам търпение за книга 9! Как прекарахте деня си днес? | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 30 Яну 2011, 20:22 | |
| Здравейте! Наде , завиждам ти за шейните... Във Варна за кратко имаше условия за шейна, а аз болудувах през това време... А и така ми се ходи на ски... Мите , браво! Позна отговора! Стефи , честито! Днес... беше един доста мързелив ден Пак станах с нагласата да уча много по история и биология, а нищо не свърших Сутринта отидохме при баба и като отидох там.. Е то не беше сладки, то не беше чудо Имаше курабийки, бананов пай, фунийки.. ох.. всичко свърши След като се върнахме си починах малко, направих един голям зелен чай и почнах да преписвам, плановете от училище... После нашите заминаха и на мен ми се достпа, та полегнах пак Като се върнаха ми доносеха Аз съм номер 4! Нямам търпение да я започна! И така, понаучих малко, поиграх със сестра ми, почетох и сега съм тук... И сега смятам да си пусна един хубав филм, като завършек на тежкия ми ден | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 30 Яну 2011, 21:27 | |
| | |
| | | Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 30 Яну 2011, 22:18 | |
| Ники , прекрасен ден си имал! Знаеш колко ти завиждам за тази баба! Свилена , поне мъчението ти е свършило! Само не разбирам защо е трябвало да се снимаш като "арогантен тип" за албума на гимназията след като това въобще не си ти? Приятели, багажът ми е стегнат и сутринта заминавам рано-рано. Много ви благодаря, че бяхте с мен през тези дни - заредихте ме! Помнете, че може да не съм във форума с вас, но ви мисля! И ви обичам! Сега си взимам "довиждане" и се надявам най-късно през Великденската ваканция да сме отново заедно! Пожелавам ви да има повече почивни дни, но да не са свързани с болести! Да сте много успешни в училище, но и да се радвате на това, което учите и да се забавлявате! /Ще си проверя утре сутрин ЛС-тата още веднъж, ако нещо съм пропуснала. / Послепис: Лелееееее, ама аз съм направила 3000 поста, че и два отгоре! Трябва да "драсна" на Дани, както той искаше в "Рангове" и да си пожелая какъвто си искам ранг! | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 30 Яну 2011, 23:08 | |
| Здрасти, хора(вие май вече си лягате да спите,а ?!)! Наде, приятно пътуване и скоро пак да те чуем!!! Свилена, и на мен ми е интересно защо е трябвало да се правиш на арогантен тип Аз трябва да си лягам, ама... хич не ми се спи... гледа ми се някой филм, а по foxlife, BTV Comedy и Disney( ) не дават нииищо... Ако има още някоя нощна птица, моля да ми подхвърли идея за филм... или някаква по-интересна игра... Моляяяя | |
| | | Salem Saberhagen Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 31 Яну 2011, 10:01 | |
| Добро утро и честити 3000 мнения! Аз днес съм в щастливо настроение. Причините: 1. Днес може да се сдобия с HTC Wildfire или с Nokia C6 (а може и с друг стига баща ми да е помислил дали ще ми купи телефон в замяна 10 месеца без джобни (а всеки месец имам около 50лв. джобни ). 2. От скоро баща ми е съгласен ако напиша хубава книга тя да бъде издадена! Да се надяваме днес да ми дойдат добри идеи поне за началото! Ако има други причини за който съм щастлив ще пиша! | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... | |
| |
| | | | Флууд - В търсене на наименование... | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|