| Флууд - В търсене на наименование... | |
|
+12Lucifer's Fall™ nikol4o Evelincho Martinch wolf 351 Dageron321 dsims Ton4o Arya Dröttningu tania Blu€ Magic Badugly 16 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Salem Saberhagen Баща-основател
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 02 Фев 2011, 15:48 | |
| - Arya Dröttningu написа:
Много ми стана интересно за този лист на Мьобиус....прочетох това което си постнал,но не можах много да разбера как действа...ще си подърся още инфо за него! А най ме интерсува дали мога да си я закупя за да пробвам няколко експеримента.... И аз не знаех много за него но майка ми написа в гугъл да провери и после ми демонстрира как точно става. Трябва само една лента но вместо да я залепиш права за двата края я завърташ и я залепяш. Така като започнеш от една точка стигаш пак до нея. Знам, не обяснявам много добре! | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 02 Фев 2011, 19:09 | |
| Мисля,че те разбрах,Стефи ! Пуснах и търсачка,обаче не намерих обясниние как се прави... Значи просто си режа една лента лист и слагам тиксо на едния край,но вместо да го зелепя нормално,усуквам лентата и чак тогава залепям. Здрасти,Тони ! | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 02 Фев 2011, 19:57 | |
| Здравейте, хораа! Ей Стефи, аз се чудих какво е като четох книгата... Мерси, че ми показа И да оздравяваш! Свилена, откъсът е жесток! Още не съм стигнал до частта с номер Шест, но.. Миша, нищо не казваш за "Излъжи ме" Аз съм доста изморен, и тъй като утре рано ще имам гости / приятели на сестра ми/, ще се оттегля от форума и отивам да порешавам малко тестове и после лягам! До утре! | |
|
| |
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 02 Фев 2011, 20:19 | |
| Ники ,тази сцена с избухването на къщата в пламъци и номер Шест я няма в книгата. И тя се появява много накрая,обаче изглежда,че във филма ще я дават доста повече пъти! Приятно решаване на тестове и да си починеш! Аз ще ставам и отивам да се насладя максимално на музиката в ушите си! За това,колеги и колежки....лека вечер и сладки сънища! | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 02 Фев 2011, 23:58 | |
| Здрасти, роднини. Как беше денят ви? Ники, не е ли ясно?! Този филм толкова ме погълна, че нямам време да ви пиша.. Аз обаче ставам. Съжалявам, че пак почнах да влизам рядко, ама както казах... филма е доста завладяващ | |
|
| |
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 03 Фев 2011, 09:47 | |
| | |
|
| |
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 03 Фев 2011, 10:30 | |
| Дам, мьобиусовият лист се получава, когато се отреже хартиена лента, която се усуква на 180 градуса и след това двата ѝ края се залепят. Едностраността на листа може да се провери, когато с химикалка или маркер по средата на лентата се прокара права непрекъсната линия. По-интересен опит е, когато линията се начертае в близост до единия край, така се доказва, че в/у повърхността на листа няма ляво или дясно. Освен това съществуват много различни хартиени и не хартиени вариации на мьобиусовия лист. Например бутилката на Клейн, която има с един ръб и една повърхност по-малко от другите бутилки. А на удивителното е, че в нея може да се налее течност: | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 03 Фев 2011, 12:11 | |
| Здрасти! Мите ,страшен си! Много ти благодаря за подробната информация! Тази бутилка на Клейн,много ми харесва...ще взема да я потърся... Аз вече си направих мьобиусов лист,обаче се скъса след като го повъртях малко.... Колежке Джанъс ,май наистина този сериал е интересен! Ама нямам време да се увличам по сериали,че са много дълги - серия след серия и така...няма да се усетя как са ми глътнали времето! Ей...хора,ама ние забравихме да се поздравим по случай Годината на Белият Заек!!! Искам да пожелая на всички вас,една прекрасна година на бялото зайче,най-хубавата която сте имали досега!Много здраве,усмивки,хубави моменти и най-вече късмет,защото това е годината на късмета!!! Стефи ,честита книга!!! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 03 Фев 2011, 13:24 | |
| Здравейте отново съфорумници. Взех черната книга!!! Ако мога да постна няколко снимки естествено в спойлер скоро. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 03 Фев 2011, 17:52 | |
| Колеги ... Нещо ново,случило ви се през деня? Стефи ,кажи - харесва ли ти "Черната книга на заровените тайни" ? Какво ще кажете за номер Шест? Много е готина,нали! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 03 Фев 2011, 18:17 | |
| - Arya Dröttningu написа:
- Колеги ...
Нещо ново,случило ви се през деня?
Стефи ,кажи - харесва ли ти "Черната книга на заровените тайни" ?
Какво ще кажете за номер Шест? Много е готина,нали! Книгата е с много нови тайни. Включващи (Мадригалите са ) Всеки клан има и загадка. До тук реших само екатеринската. Тя е като тази в картата "Бермудският триъгълник" Загадката е с знамена и няма да мога да я пусна но ще пусна отговора на загадката в спойлер: - Spoiler:
The kidnapping plot
има и загадка с номера но не мога да я разгадая. Мога да напиша загадката: - Spoiler:
7-4-17-10-8-2!
| |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 03 Фев 2011, 19:52 | |
| Здравейте! Стефи , честита книга! Но има много тайни в книгата! Аз не можах да реша трите загадки на последната страница.. Има по повече от 1 на клан мисля.. А и на първата страница също... Честита година на Заека, приятелии! Нека наистина да имаме мноого късмет през тази година! Мите , мерси за информацията! Свилена, супер нов облик! Аз днес забравих да чета... Днес цял ден имам гости и не ми остана време за учене Сега сядам и почвам! Лека вечер! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 03 Фев 2011, 19:57 | |
| Съжалявам за флууда дори и да е в флууд темата. Снимките на черната книга. С повече информация! Снимките са готови чак сега защото търсех начин как да ги кача! Относно Фиске но не е тайна. Само жените крият своята възраст: - Spoiler:
Фиске е на 67 години.
Ето снимките: - Spoiler:
Макар и снимките да са с линк ги пускам като спойлер! Ники , не знаех, че и ти имаш книгата. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 04 Фев 2011, 11:38 | |
| Здрасти! О...Стефи ,страшно ми хареса книгата от снимките!Мерси,че сподели част от нея! Ники ,мерси! Успя ли да си научиш вчера? Между другото много ми хареса песента,която си постнал в темата в раздел "Музика"! Днес не съм спала цяла нощ.... . От няколко дена си преобръщам режима на нощна птица в ранобудна птица и днес съм довършена....през 20 минути се събуждах. За това отивам да прявя нещо успокояващо... Лек ден,приятели!!! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 04 Фев 2011, 18:11 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 04 Фев 2011, 18:58 | |
| Здрасти,народе! Как сте,всички? Аз днес ходих да си купя едни много готини ръкавици без пръсти от един метълски магазин "Метъл Хевън". Не съм си почивала.... Даже пих горчиво капучино за малко тонус. Едит: Хора...гледам,влизате-излизате,а никой не пише!Ехоо!!!Я се стегнете малко,де!Кажете нещо....едно "Здрасти" ще ме зарадва! | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 04 Фев 2011, 22:08 | |
| Здравейте, хора! Съжалявам за неактивността ми напоследък, но вече ще се опитам да бъда по-активен! Гледам добре си прекарвате, а, ей, варненци, добре ли ви мина ваканцията? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 04 Фев 2011, 23:02 | |
| Здрасти,Тони! Щом си добре и не се застояваш много пред компютъра,това е супер! Макар,че се усеща липсата ти във форума... Ваканцията ми мине екстра! Прекарах я почити на 98 процента във вкъщи... Хич не беше зле...като се има впредвид,че оттук нататък е месомелачка за мен.... Аз ще си лягам,хора!Пих доста успокоителни на билкова основа и се надявам да спя яко! След предната вечер,просто.... Сега едън въпрос към всички съфорумници: Предният път не ми обърнахте много внимание,но сега,тъй като съм нахална ще трябва да ми отговорите какво мислите по въпроса.Искате ли да си организираме за 14-ти февруари нещо?Просто ей така...малко забавление! | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 05 Фев 2011, 01:25 | |
| Здрасти, хора...олеле ама то станало 1:20, а аз си мисля, че е 11... Как сте? Ама наистина сме мн мълчаливи, Свилена, спокойно, не се отнася за теб Оценяваме (поне аз със сигурност) активността ти... Аз съм мн, мн, мн надъхана за 14ти... (то май момичетата са винаги по-ентустиазирани от момчетата относно този ден ) Ама какво може да организираме...? Тончо, ваканцията си беше супееер, даже малко в повече (не се уплаквам) Айде аз ви оставям (не че има кой, защото вс вече сигурно сънувате 10 сън), защото утре съм на БЕЛ и ще ставам рано...Лека нощ. Абе направо да ви кажа и добро утро, че няма да успея да вляза сутринта или на обед. Пожелавам ви прекрасен утрешен ден | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 05 Фев 2011, 08:05 | |
| Добро утро! Знам, че все още няма никого, но тъй като и аз няма да мога да мога да се поява по-късноу ви пиша сега. Та за 14-ти... Да си призная, не съм много надъхан, даже въобще. За мен този празник е много маловажен, тъй като още не съм се влюбвал, нито пък знам какво е. Но ако толкова искате да си го направим, защо пък не! Само леееко ще трябва да променим концепцията или... де да знам. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 05 Фев 2011, 16:41 | |
| Здрасти,банда! Наспах се перфектно! Мисля,че и слон да беше дотърчал в стаята,нямаше да ме събуди. Миша ,аз повече от това... не знам дали мога да направя! Само се надявам да обръщате повече внимание на писанията ми и да се включвате повече в разговора,защото иначе приличам на латерна,навита на пружина... Тони ,радвам се,че си съгласен да направим нещо за 14-ти... Ама първо трябва да го измислим(ама и аз съм една...правя предложение,а нямам предложение... ).Явно имаш нещо на ум,щом предлагаш лека смяна на концепцията! Останалите - някакви идеи? Тони ,получи ли си раничката? Аз си я получих днес сутринта,заедно с чашата от предишния етап. А раничката е страшнаа... Много ми харесва...сега остава само да си облека блузата,нахлупя шапката и преметна раницата на рамо,всичките с логото на 39 ключа! Едит много,много по-късно: Еййй.... ...какво става?Кажете нещо,де! Ето аз ви казвам,че отивам да си приготвям леглото за лягане и после се нядявам да си поспя хубаво...пожелавам и на останалите сладки,приятни и спокойни сънища! А утре пак ще ви досаждам и ще споделя какво измислих за 14-ти! | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 06 Фев 2011, 19:41 | |
| Хей, хора! Извинявам се за неактивността ми на последък.. Животът ме отнесе Учене, приятели и... така... Виждам, готвим се за 14 февруари.... Не обещавам да бъда много-много в час с това, което правите Напоследък все имам нещо за вършене, Но ако нещо зависи от мен, кажете! Днес прекарах деня в научаване на всичко за утре... Преговаряния и така нататък.. Смятам че съм напълно готов за първият учебен ден от втория срок Иначе как сте? Аз ви проверявам от време на време.. Виждам, че има хора онлайн, а никой не пише... Аз отивам да си преговоря по биология и физика и после пак идвам... Да сте писали! И междудругото: Свилена , честити награди... Както и на всички останали! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 07 Фев 2011, 20:30 | |
| Алоо...има ли живот тук? Само Ники е писал вчера и днес... Вчера не можах да намина,защото имах доста работа.За това сега ще побъбря за компенсация! Ники ,мерси за честитката! Виждам,че никой не изявява желание да предложи нещо за 14-ти февруари...за това нека аз! Моето предложение е всички желаещи да направим празнична атмосфера във форума да се пременим много цветно,преобладаващо червено за празника и другото ми предложение е да се поздравяваме един друг с песни,картинки,стихове и т.н. Хайде сега,ваш ред е...предложенията! Аз имах доста натоварен и изтощителен ден,за това пожелавам на всички лека нощ и сладки сънища! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 07 Фев 2011, 20:53 | |
| Здравейте.
Аз вече не съм болен и утре ще ходя на училище. | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 07 Фев 2011, 21:06 | |
| Хей... как сте... сори, че не писах, ама още не мога да повярвам, че сме на даскало Днес разбрах, че едно момче от класа е почнало да чете 39 ключа и каза, че била мн интересна. Цял ден го убеждавах да влезе във форумчето ни, той обаче не ще .Спирам да го убеждавам, вече съм му сърдита, щото каза, че съм зарибена по книгата (разбра колко съм дала за двата пакета карти и каза, че са безполезни ) Карай, все някога ще влезе, пък и да не влезе-може и да е по-добре(доста е безпардонен )Ще видим. Оле, хора, обожавам четвъртък, по-точно програмата си... Два часа ДТИ(или ИТ), Биология, два часа ИИ и най-накрая математика... уникално супер . Ама стига с моите простотии. Та... какво правите... как беше 1вия учебен ден, Варнанци и другите, които са имали ваканция. За 14-направо не знам... нямам никакви идеи, но, Свилена, това, което си предложила е супер . | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... | |
| |
|
| |
| Флууд - В търсене на наименование... | |
|