| Флууд - В търсене на наименование... | |
|
+12Lucifer's Fall™ nikol4o Evelincho Martinch wolf 351 Dageron321 dsims Ton4o Arya Dröttningu tania Blu€ Magic Badugly 16 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 21 Авг 2010, 12:43 | |
| Здрасти на всички! Благодаря,Таня! Как си прекара на морето? Колеги,нещо интересно...да сте посещавали хубави места напоследък? | |
|
| |
tania ТОП агент
Мнения : 293 Регистриран на : 13.12.2009 Години : 28 Местоположение : Обикалям книжарници в търсене на книгата Агент : Black mamba
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 21 Авг 2010, 20:20 | |
| Добре си прекарах Свилена .Оле ама вие наистина сте мълчаливци.От вчера почти никакви коментари. | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 21 Авг 2010, 22:58 | |
| Никой не пише!!! Защо, бе?! Аз ще започна конверсацията ( ) ! Как сте? Защо сте още будни? Знам, че сте...
Последната промяна е направена от TiaCahill97f на Съб 21 Авг 2010, 23:50; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 21 Авг 2010, 23:47 | |
| Здравейте.Какво правите (будните)? | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 21 Авг 2010, 23:50 | |
| Аз играя Secret Maryo Chronicles . Другите? ЕДИТ: Аз ще заспивам | |
|
| |
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 22 Авг 2010, 12:05 | |
| Нощно стража...извинявайте за вчера....просто вършех нещо друго на компютъра и забравих да поглеждам във форума... Та така хора...признавам,затруднявате ме да измисля нещо,което да ви провокира и да кажете нещо или да направите някакъв коментар... За това ми е интересно да ви задам един въпрос,провокиран от новата кника,която ми подариха вчера: Кое сетиво,според вас ви е най-развито?И кое цените най-много? | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 22 Авг 2010, 14:00 | |
| Мммм... сякаш са ми най-развити осезанието и обoнянието. Ама най-много ценя зрението, ама то... нещо ми изневерява | |
|
| |
tania ТОП агент
Мнения : 293 Регистриран на : 13.12.2009 Години : 28 Местоположение : Обикалям книжарници в търсене на книгата Агент : Black mamba
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 22 Авг 2010, 14:33 | |
| Откакто сложиш очила ценя най-много зрението.Ама кое сетиво ми е най-развито не знам. | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 22 Авг 2010, 19:09 | |
| Абе... хора, КАКВО СЕ СЛУЧИ С ВАС?! Има хора на линия, ама никой не пише! | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 22 Авг 2010, 21:22 | |
| Здравейте. Варненци, ходихте ли на водната война? Какво правите? Според мен най - развити са зрението и слуха. | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 22 Авг 2010, 21:31 | |
| Здравейте! Интересна е темата за петте сетива. Мисля, че при мен най-силни са обонянието и вкуса, може би донякъде и допира. Със зрението обаче съм зле, все пак нося очила. | |
|
| |
tania ТОП агент
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 22 Авг 2010, 23:01 | |
| На мен ми е интерестно кои хора от форума носят очила? | |
|
| |
Lucifer's Fall™ Администратор
Мнения : 925 Регистриран на : 14.05.2009 Години : 28 Местоположение : По света и у нас. :D
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 22 Авг 2010, 23:25 | |
| На мен пък ми е интересно кои носят слухови апаратчета. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 23 Авг 2010, 07:37 | |
| Хей,здрасти,Дани! Как беше сред гората? Голям шежаджия си... Таня ,аз не нося очила. Аз пък ценя най-много зрението си,а мисля,че то и обонянието ми са много остри... По-късно ще ви напиша един интересен тест и да порверите сами дали сте супердегустатори и дали могат да ви вземат някъде на работа да опитвате вино и шоколад до края на живота ви... Сега излизам на малка разходка до река Камчия и община Аврен... Чао и пожелавам на всички приятно утро! | |
|
| |
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 23 Авг 2010, 08:35 | |
| Аз най си ценя зрението. Ама нямам нещо по-развито - всичко е в баланса. | |
|
| |
Evelincho Баща-основател
Мнения : 1772 Регистриран на : 05.06.2009 Години : 30 Агент : SuperNova(7th)
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 23 Авг 2010, 10:45 | |
| Здравейте! Какво е станало? Много сте си мълчали тези дни! Сега се замислих за сетивата. И май като всички, най-много си ценя зрението, ама кое е най-развито...не съм сигурен! Не е слуха със сигурност! Може би обонянието и зрението! Сега се запалих много по филма, който мисля, че Ники много отдавна ни беше показал - "Последният повелител на въздуха" Гледах някакъв трейлър или нещо подобно! Вече нямам търпение да дойде петък! Още сутринта ще съм там! Тази година направо толкова хубави филми излязоха! Не си спомням друга година като тази! | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 23 Авг 2010, 11:40 | |
| Здравейте, хора! Как сте? Еви, и на мен ми се струва интересен. Сигурно ще отида да го гледам. Тази година наистина има интересни филми. Вече нямам търпение до първата част на седмия Потър. Не знам кое е най-развитото ми сетиво, обаче си ги ценя всичките. Не мога да кажа, че ценя някое повече от другото. Всичките са наистина важни. Аз не нося очила, Таня. Нито пък слухово апаратче, Дани. | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 23 Авг 2010, 17:53 | |
| Аз нося очила, ама слухова апаратче-не Еви, сега не дават ли предпримиерата?! Аз бих отишла с някого, ама най-ранната прожекция е от 20:40- абсурд да ме пуснат с фр, а пък с нашите Иначе днес гледах на кино "Пълно за празно". Беше интересно! | |
|
| |
Blu€ Magic Баща-основател
Мнения : 1199 Регистриран на : 16.10.2009 Местоположение : So what...... Агент : MVP Agent
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 23 Авг 2010, 18:18 | |
| Къде е тази, прословута тема за сетивата ?
Последната промяна е направена от Blu€ Magic на Пон 23 Авг 2010, 19:01; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 23 Авг 2010, 18:24 | |
| Няма я във форума, ако това имаш предвид. Възприемай нещата малко по-абстрактно. | |
|
| |
Мнения : 1199 Регистриран на : 16.10.2009 Местоположение : So what...... Агент : MVP Agent
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 23 Авг 2010, 18:51 | |
| Имам предвите къде се намира, ти чети малко по точно преди да се заяждаш | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 23 Авг 2010, 18:54 | |
| Заяждам? Моля те, Любо, недей така! Нали затова са създадени емотиконките - ако исках да се заяждам щях да използвам тази вместо Съжалявам, ако съм те обидил, но не си ме разбрал. И аз изглежда не те разбирам. Пак не мога да схвана за какво говориш. Как така къде се намира? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 23 Авг 2010, 19:04 | |
| Зарежи няма значение вече! | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 23 Авг 2010, 20:09 | |
| Тони, видях поста в сайта. Страхотно е наистина, че книгата ще е по-дълга от обикновено, обаче...само със сто страници в сравнение с първата. Е, да, в сравнение с третата наистина е по-големичка, ама... Щеше ми се нещо от порядъка на шестата ХП книга, амаа...нищо, здраве да е. Та книгата е от порядъка на 327 страници. Напоследък се обсъждаше във Фейсбук, а и админът ми беше казал цифрата преди месец - месец и нещо. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 23 Авг 2010, 20:18 | |
| Уха...проговорили сте най сетне!! Радвам се! Аз се заварнах от супер голямата си разходка,която включваше разхождане с корабче по река Камчия,хващане на морска болест от завои с кола и по усмотрение на едни братовчеди,преследване на неизвестна фолк-дива и наблюдаване как се заснема един от смешните им клипове... Беше супер забавно всичко,макар,че не отидох да гледам как снимат клипа,защото мразя чалга и страня от фолк певици,но успях да се "насладя" отдалеч на изпълнението и,което беше просто толкова смешно,че като се сетя... И на мен ми се ходи на "Последният повелетел на въздуха",но няма с кого да отида... И сега виждам,че сте коментирали темата за сетивата... Обаче наистина съм сигурна,че обонянието ми е доста развито....бих искала да ме вземат за оценител на парфюми и да стана един от "супер носовете"... Сега да постна обещаният тест за вкуса... Практически тест Колко остро е усещането ви за вкус? Познаването на дегустаторския ви статус ще ви помогне да оцените от какво се нуждаете,за да стимулирате вкусовите си усещания и какви храни да подбирате и избягвате.Може и да ви разкрие и важни сигнали за съществуването на други здравословни проблеми.Ето един лесен тест,който меже да се направи вкъщи,на основа на учените от университета в Йейл.Ще ви са необходими:
*парче плътна хартия и перфоратор *клечка за уши *синя боя за хранителни цели *лупа
Продупчете дупка с диаметър 7 мм и отрежете хартията около нея,така че да се получи квадрат със страна 2 см.Потопете клечката за уши в боята за храна и намажете върха на езика си. Поставете хартията с дупката над оцветения участък.Ще забележите,че езикът е посинял,но има розови петна - това са папилите,където се намират вкусовите луковици,които не поемат боята за храни.Използвайте лупата,за да преброите розовите пента в рамката на дупката.
Резултати:
Ако имате между 15 и 35 розови пента,вие сте нормален дегустатор,като близо половината хора.По-малко от 15 петна означава,че принадлежите към групата на недегустаторите(един на всеки четирима),докато над 35 ви причисляват в другата четвърт от хората,които се считат за супердегустатори.
Кой знае,ако сте в последната категория,може би ви се предоставя възможност за нова кариера - като дегустатор на вино или шоколад... Това за по-голямата книга-ура!!!! Ама искам да беше от порядъка на 5-тат книга за Хари,която е най-голяма от всички.... Но съм доволна!!! | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... | |
| |
|
| |
| Флууд - В търсене на наименование... | |
|