39 КЛЮЧА
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

39 КЛЮЧА

39 КЛЮЧА български фен форум

ИндексPortalПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Флууд - В търсене на наименование...

Go down 
+12
Lucifer's Fall™
nikol4o
Evelincho
Martinch
wolf 351
Dageron321
dsims
Ton4o
Arya Dröttningu
tania
Blu€ Magic
Badugly
16 posters
Иди на страница : Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Next
АвторСъобщение
tania
ТОП агент
tania

Години : 28
Агент : Black mamba

Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 Icon_minitimeПет 08 Окт 2010, 15:50

Здравейте , колеги! днес бях с майка ми на пазар и си купих обувки и няколко блузки.Имам 6 по биология и по литература. Пожелавам ви приятен следобед. Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 311608
Върнете се в началото Go down
Arya Dröttningu
Алфа вълк
Клуб 3000
Arya Dröttningu

Години : 32
Агент : celebrity

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 Icon_minitimeПет 08 Окт 2010, 18:01

Здрасти на всички! Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 311608 Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 805287
Как сте?

Ако знаете днес каква бъркотия беше в часовете ни...идва някакъв фотограф,който предлага услугите си за абитуриентската ни.
Още от сега ще ни подлудят...много кофти...чак ще капарираме за хотел отсега.Така не ми се ходи на такава дандания,ама приятелките ми ще ми се разсърдят.

Таня Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 417447 ,честито за новите дрехи и обувки и за 6-та по биология и по литература! Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 311608 Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 925572
Аз получих по литература най-високата оценка в класа-5 на входното ниво,което беше много гадно и не съм доволна от резултата...

Тони Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 696782 ,явно Егмонт са ми загубили адреса и за това го искат отново... Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 680936 Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 838201

Я да ви питам...някой иска ли да се пробва в загадките на Джанъс за да му дам солидни жокери? Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 369291

Видяхте ли третата реклама за филма "Нарния"?
http://www.filmche.net/index.php?option=com_content&view=article&id=1837:movie-trailer-3-the-chronicles-of-narnia-the-voyage-of-the-dawn-treader&catid=61:videos-and-trailers&Itemid=77

А,да...забравих да ви кажа,че не открих "Некромантът" никъде...утре ще я чакам от книжарничката до нас.
Я да ми кажете...някой от варненците да е ходил до "Пингвините" зад църквата"Св.Николай" и да е питал за книгата?
Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 84201
Ton4o
Джентълмен
Клуб 3000
Ton4o

Агент : Supernova

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 Icon_minitimeПет 08 Окт 2010, 18:18

Здравейте!

Таня, честита шестица! Свилена, и петицата е много добра оценка. Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 84201 Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 311608 Хареса ми третият трейлър на Нарния, макар че не го гледах много внимателно, а и ме мързеше да усилвам колонките. Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 838201 Но ще се гледа, няма как, голям фен съм на поредицата.

И аз не успях да намеря Некромантът! Ходих в Мола, но в книжарницата ми казапа, че в момента зареждат. Помотах се малко и се върнах, за да питам отново (този път друг служител) и промериха в интернет да видят кога излиза книгата. Казаха, че няма показана дата в сайта на Хермес и... аз си тръгнах. А трябваше да им кажа, че няма дата, защото вече е излезнала! Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 838201 Както и да е, едно момиче, което също търсеше книгата, ми каза, че в Мола обикновено зареждали книгите точно един ден след като официално излизат. Но утре няма да мога, тъй че по всяка вероятност ще си я взема другата седмица. А така ми се четеше! Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 56810
http://the39clues-bg.info/
nikol4o
Баща-основател
nikol4o

Години : 29
Агент : MVP

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 Icon_minitimeПет 08 Окт 2010, 18:42

Здравейтеее!
Ееей, Свилена, ако получат две бройки да кажеш! Аз се обадих в книжарничката, но тъй като книгата не е регистрирана в сайта на Пингвините, няма да получат книгата скоро...

Честито на всички за високите оценки! А и на победителите в последния етап!
Трейлърът на Нарния е страхотен! Нямам търпение за филма!
Напоследък нямам много време... А днес ми започна и.. не му знам името
Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 838201 Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 838201 Нещо за надарените младежи или нещо от сорта.. Та така де, класирал съм се за тази усилена подготовка и стоя до.. 10-ти час в училище.. В понеделник почвам и плуването и не знам дали ще има време за интернет...
Напоследък съм страшно изморен и заспивам в 21 Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 838201 Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 838201 И пак цял ден ми се спи...
Ии сега пак отивам да уча, защото имам домашно за курса по немски.. До скоро!
Martinch
Баща-основател
Martinch

Години : 25
Агент : Mad scientist

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 Icon_minitimeСъб 09 Окт 2010, 11:58

Здравейте колеги!

И аз съм на листа с болните но вече се оправям.

Честитито на добрите оценки и победителите.

За некркоманът според мен го търсете в понеделник или вторник защото никой няма да го докара по книжарниците през почивните дни. Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 748458

Свилена Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 939362 аз искам да се пробвам за загатката,но не искам самата награда(да не се обидите джанъс но аз просто не си падам точно по това).За самата награда...имам една идея ама не съм сигурен...

Как сте вие?

Едит 1:Я вижте пак 39 страница!
dsims
Баща-основател
dsims

Години : 30
Агент : Quantum

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 Icon_minitimeСъб 09 Окт 2010, 14:59

Видяхте ли коледната ваканция: от 24ти до 2 януари! На 3ти сме на училище!!!! Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 748458
nikol4o
Баща-основател
nikol4o

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 Icon_minitimeСъб 09 Окт 2010, 15:15

Здравейте!
Преди малко баща ми се заровичка из комрютъра и взе, че го развали... Пак отива на преинсталация....
Ии не знам до кога ще съм без копютър... Пиша ви от телефона си.
Иначе днес се добрах до Некромантът. Имаше доста бройки.. Отново ти благодаря Свилена!
И аз видях ваканциие.. Като цяло са доста малко тази година...
Хубав остатък от деня! Нядяам се да се завърна скоро..
Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 369291
Ton4o
Джентълмен
Клуб 3000
Ton4o

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 Icon_minitimeСъб 09 Окт 2010, 20:17

Еее, Ники, Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 607543 блазе ти, искрено ти завиждам заради Некромантът.

Мите, наистина много гадно за ваканцията! То това даже не е ваканция!
Lucifer's Fall™
Администратор
Lucifer's Fall™

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 Icon_minitimeСъб 09 Окт 2010, 22:04

dsims написа:
Видяхте ли коледната ваканция: от 24ти до 2 януари! На 3ти сме на училище!!!! Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 748458

Ми ние и миналата година бяхме така. о.О
Трябва да внимаваме с махмурлука. xD
https://the39clues.forummotion.com
Ton4o
Джентълмен
Клуб 3000
Ton4o

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 Icon_minitimeНед 10 Окт 2010, 08:03

Така ще бъде и всимки следващи години докато не завършим, освен ако министерството не съкрати лятната ваканция, тоест да започваме училище от 1 септември. Отначало бях твърдо против, но сега се чуда... Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 2002
dsims
Баща-основател
dsims

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 Icon_minitimeНед 10 Окт 2010, 10:02

А, да, миналата година съкратиха ваканцията с 10 дни, тази с още 1. А министрите казаха, че са били много изморени и си починаха още една седмица. Ако съкратят лятната ваканция, зимната ще стана с 4 дни по дълга от старата, докато лятната ще е едва 2 месеца
Ton4o
Джентълмен
Клуб 3000
Ton4o

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 Icon_minitimeНед 10 Окт 2010, 10:06

Хм, чакай, как така ще стане само с 4 дни по-дългаот обикновено? Ако почваме училище от 1 септември, това би трябвало да означава, че към зимната вакнция ще се добавят 15 дни или евентуално половината, за да отидат останалите при пролетната.
dsims
Баща-основател
dsims

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 Icon_minitimeНед 10 Окт 2010, 10:31

Да и ще се върнат 11те дни които ни взеха + още 4
.
Lucifer's Fall™
Администратор
Lucifer's Fall™

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 Icon_minitimeНед 10 Окт 2010, 11:02

А за какво Министерство говорим? Ние нямаме утвърдено такова - законите постоянно се сменят, всяко поколение действа по различна програма, никой не е доволен от нищо, пък до почивните дни ли стигнахме? Айде сега, преучили сме... Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 748458
Arya Dröttningu
Алфа вълк
Клуб 3000
Arya Dröttningu

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 Icon_minitimeНед 10 Окт 2010, 18:42

Здравейте,приятели!
Как сте?
Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 311608

Виждам,че сте си говорили за ваканциите...каквото и да кажем,не можем да променим мнението на власт имащите за това няма смисъл.

Днес бях на урок по литература и сега се заемам с рисунките си.

Някой да е гледал "Заразно Зло: Живот след смъртта"?Много ми се иска да го гледам,защото ми се гледа нещо не много глупаво и доста ефектно...
Само трябва да си намеря компания.

Ники Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 607543 ,няма защо!Пак заповядай! Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 84201
nikol4o
Баща-основател
nikol4o

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 Icon_minitimeНед 10 Окт 2010, 18:48

Здравейте!
Компютарът се оправи Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 838201 Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 838201
Свилена Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 939362 , аз го гледах, без да съм гледал първите 3 части, и ми беше интересно..
Аз сега се захващам с биологията.. Останалите какво правите?
Lucifer's Fall™
Администратор
Lucifer's Fall™

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 Icon_minitimeНед 10 Окт 2010, 19:17

Arya Dröttningu написа:

Някой да е гледал "Заразно Зло: Живот след смъртта"?Много ми се иска да го гледам,защото ми се гледа нещо не много глупаво и доста ефектно...
Само трябва да си намеря компания.

Горе-долу е точно това, което търсиш. Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 311608 Аз също не съм гледал първите части, но филмът ставаше. Ако не друго, то поне заради ефектите си заслужава. Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 311608
Като цяло обаче в момента има доста скучни филми в киното... днес едвам си избрахме - гледахме ги по час. Дано се разнообразят в скоро време.
А сега се залавям да правя презентация, понеже утре ми е последния срок. Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 369291
Evelincho
Баща-основател
Evelincho

Агент : SuperNova(7th)

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 Icon_minitimeПон 11 Окт 2010, 17:08

Здравейте хора! Още нищо не съм чел от флууда. След поста ще изчета каквото съм пропуснал. Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 311608

Преди малко се върнах от курс и сега ще сядам да уча. Миналият петък влязох тук, но ми стана много лошо и нямаше как да пиша. Бях болен събота и неделя, ама изпих много лекарства ии сега останах само със запушен нос. Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 838201 Миналата седмица ми беше много тежка. Два пъти ставах в 5 часа, за да си донауча за последните входни и после и за курса и още куп работи с училище и накрая капнах. Сега пък уча за изпитвания и такива и пак съм много зает, но все пак имам време и за компютър.

Тони, аз и един твой съученик Алекс сме в една група по английски! Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 311608 Не знам колко Александровци имате, ама с това момче днес сте седяли заедно по физика. Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 838201

Edit: Ники, можеш да махнеш лелите ми от спойлера! Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 838201 Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 838201 Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 838201 .
Свилена, ама как така не ти се ходи на тази "дандания" бала? Та нали това се случва един път в живота! Човек не бива да си пропуска моментите от живота, които ще помни завинаги! Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 311608

Ваканциите наистина са ни доста гаднички, но нямаме избор. Другата година ще е най-зле от 24ти събота до 1ви неделя! Почиваме само 4 работни дни. Останалите са празници. Ама след това 2012 ще е доста голяма - от 22ри до 6ти!

Разбрахте ли, че Хари Потър няма да е 3д? Жалко, но пък по-добре, отклокото да го отложат, за да е именно в този формат. Все пак филмът разчита на името и историята си, а не защото е 3д! Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 311608 Трейлърът на Нарния много ми харесва и със сигурност ще го гледам. А този път даже премиерата ни съвпада със свтовната и няма да чакаме 2 месеца и половина, както при Принц Каспиан! Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 311608

Е, май казах всичко дето се сещам. Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 838201
Ton4o
Джентълмен
Клуб 3000
Ton4o

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 Icon_minitimeПон 11 Окт 2010, 20:25

Еви, светът наистина е малък! Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 311608 Или поне България! Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 838201

Наааай-накрая се сдобих с Некромантът и Пърси! И сега започвам да ги чета!

Лека нощ на всички и успешен утрешен ден! Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 311608 Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 805287 Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 311608
Arya Dröttningu
Алфа вълк
Клуб 3000
Arya Dröttningu

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 Icon_minitimeВто 12 Окт 2010, 19:54

Здравейте на всички! Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 311608 Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 805287
Тони,честито за книжките!Да си ги четеш с огромно удоволствие!
Как прекарахте на училище?
Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 84201

Аз си прекарах добре,първо защото госпожата по литература си намери друга жертва в лицето на една от приятелките ми и аз останах недокосната цели два учебни часа,което е постижение... Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 358796 Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 680936 Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 680936 Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 838201
Имахме конферанс на който се оценяват рисунките от практиката...аз правих мълчалив протост,изразяващ се в техниката в която съм рисувала,която е черно бяла.И естествено успях да ядосам много тираничните си учители,които не признават нищо друго,освен живопис! Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 358796

А и другото заабвно нещо е,че в часа по скулптура се мерихме с рулетка,тоест колко сме високи...беше изключително забавно,защото приятелките ми са доста по ниски от мен и постоянно се надигаха на пръсти за да ме достигнат. Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 680936 Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 838201

Хора,видяте ли това: http://www.tron3d.bg/
Става дума за "Трон:Заветът".Регистрираш ли се успешно в кино по избор,автоматично получаваш покана.Ще се регистрирате ли?Аз вече се регистрирах и ще ходя с голям кеф!Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 358796

Леко ъпгрейдване на профила с любимата ми Хърмаяни!
Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 311608 Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 84201 Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 84201 flower
Ton4o
Джентълмен
Клуб 3000
Ton4o

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 Icon_minitimeЧет 14 Окт 2010, 17:27

Какво правите, хора? Никой не е писал от 2 дни! Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 311608 Утре е петък и седмицата е вече към края си. Имате ли някакви планове за уикенда?
wolf 351
Баща-основател
wolf 351

Години : 27

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 Icon_minitimeЧет 14 Окт 2010, 19:09

Здравейте.Съжалявам, че не влизам често, но просто нямам никакво време.Ставам около 10 часа трябва да си науча за 2 часа, прибирам се към 8 и не ми остава време.Когато успея ще прочета флууда. Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 311608
Dageron321
Умел ключотърсач
Dageron321

Агент : Super Nova

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 Icon_minitimeЧет 14 Окт 2010, 19:13

Аз днес получих подаръка от етапа Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 838201
Arya Dröttningu
Алфа вълк
Клуб 3000
Arya Dröttningu

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 Icon_minitimeЧет 14 Окт 2010, 19:22

Здравейте! Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 311608 Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 805287 Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 805287
Как си прекарвате? Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 311608

През почивните дни смятам да рисувам усилено една специална композиция,която я правя като черни бяла снимка ии имам още много...май ще има игра на нерви... Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 838201
А може и да изляза навън с приятелките си на разходка. Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 311608

Честито,колега Дагерон! Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 696782 Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 138349 Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 925572

Васе Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 607543 ,не бери грижа! Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 84201
Ton4o
Джентълмен
Клуб 3000
Ton4o

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 Icon_minitimeЧет 14 Окт 2010, 19:49

Мен малоумните куриери от СПИДИ са ме посетили за втори път по едно и също време и пак не са успели да ми доставят наградата. А още миналия път им казах да идват само следобед и то през делничен ден, а те взеха, че ми се натресоха в събота. Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 33374 Добре, че все пак си бях у нас.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 Icon_minitime

Флууд - В търсене на наименование...
Върнете се в началото 
Страница 24 от 40Иди на страница : Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Флууд 2
» Флууд 3
» Флууд 4
» Флууд
» Парти флууд

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
39 КЛЮЧА  :: Архив :: Кошче-
Идете на: