| Флууд - В търсене на наименование... | |
|
+12Lucifer's Fall™ nikol4o Evelincho Martinch wolf 351 Dageron321 dsims Ton4o Arya Dröttningu tania Blu€ Magic Badugly 16 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
tania ТОП агент
Мнения : 293 Регистриран на : 13.12.2009 Години : 28 Местоположение : Обикалям книжарници в търсене на книгата Агент : Black mamba
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 08 Окт 2010, 15:50 | |
| Здравейте , колеги! днес бях с майка ми на пазар и си купих обувки и няколко блузки.Имам 6 по биология и по литература. Пожелавам ви приятен следобед. | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 08 Окт 2010, 18:01 | |
| | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 08 Окт 2010, 18:18 | |
| Здравейте! Таня, честита шестица! Свилена, и петицата е много добра оценка. Хареса ми третият трейлър на Нарния, макар че не го гледах много внимателно, а и ме мързеше да усилвам колонките. Но ще се гледа, няма как, голям фен съм на поредицата. И аз не успях да намеря Некромантът! Ходих в Мола, но в книжарницата ми казапа, че в момента зареждат. Помотах се малко и се върнах, за да питам отново (този път друг служител) и промериха в интернет да видят кога излиза книгата. Казаха, че няма показана дата в сайта на Хермес и... аз си тръгнах. А трябваше да им кажа, че няма дата, защото вече е излезнала! Както и да е, едно момиче, което също търсеше книгата, ми каза, че в Мола обикновено зареждали книгите точно един ден след като официално излизат. Но утре няма да мога, тъй че по всяка вероятност ще си я взема другата седмица. А така ми се четеше! | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 08 Окт 2010, 18:42 | |
| Здравейтеее! Ееей, Свилена, ако получат две бройки да кажеш! Аз се обадих в книжарничката, но тъй като книгата не е регистрирана в сайта на Пингвините, няма да получат книгата скоро... Честито на всички за високите оценки! А и на победителите в последния етап! Трейлърът на Нарния е страхотен! Нямам търпение за филма! Напоследък нямам много време... А днес ми започна и.. не му знам името Нещо за надарените младежи или нещо от сорта.. Та така де, класирал съм се за тази усилена подготовка и стоя до.. 10-ти час в училище.. В понеделник почвам и плуването и не знам дали ще има време за интернет... Напоследък съм страшно изморен и заспивам в 21 И пак цял ден ми се спи... Ии сега пак отивам да уча, защото имам домашно за курса по немски.. До скоро! | |
|
| |
Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 09 Окт 2010, 11:58 | |
| Здравейте колеги! И аз съм на листа с болните но вече се оправям. Честитито на добрите оценки и победителите. За некркоманът според мен го търсете в понеделник или вторник защото никой няма да го докара по книжарниците през почивните дни. Свилена аз искам да се пробвам за загатката,но не искам самата награда(да не се обидите джанъс но аз просто не си падам точно по това).За самата награда...имам една идея ама не съм сигурен... Как сте вие? Едит 1:Я вижте пак 39 страница! | |
|
| |
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 09 Окт 2010, 14:59 | |
| Видяхте ли коледната ваканция: от 24ти до 2 януари! На 3ти сме на училище!!!! | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 09 Окт 2010, 15:15 | |
| Здравейте! Преди малко баща ми се заровичка из комрютъра и взе, че го развали... Пак отива на преинсталация.... Ии не знам до кога ще съм без копютър... Пиша ви от телефона си. Иначе днес се добрах до Некромантът. Имаше доста бройки.. Отново ти благодаря Свилена! И аз видях ваканциие.. Като цяло са доста малко тази година... Хубав остатък от деня! Нядяам се да се завърна скоро.. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 09 Окт 2010, 20:17 | |
| Еее, Ники, блазе ти, искрено ти завиждам заради Некромантът. Мите, наистина много гадно за ваканцията! То това даже не е ваканция! | |
|
| |
Lucifer's Fall™ Администратор
Мнения : 925 Регистриран на : 14.05.2009 Години : 28 Местоположение : По света и у нас. :D
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 09 Окт 2010, 22:04 | |
| - dsims написа:
- Видяхте ли коледната ваканция: от 24ти до 2 януари! На 3ти сме на училище!!!!
Ми ние и миналата година бяхме така. о.О Трябва да внимаваме с махмурлука. xD | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 10 Окт 2010, 08:03 | |
| Така ще бъде и всимки следващи години докато не завършим, освен ако министерството не съкрати лятната ваканция, тоест да започваме училище от 1 септември. Отначало бях твърдо против, но сега се чуда... | |
|
| |
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 10 Окт 2010, 10:02 | |
| А, да, миналата година съкратиха ваканцията с 10 дни, тази с още 1. А министрите казаха, че са били много изморени и си починаха още една седмица. Ако съкратят лятната ваканция, зимната ще стана с 4 дни по дълга от старата, докато лятната ще е едва 2 месеца
| |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 10 Окт 2010, 10:06 | |
| Хм, чакай, как така ще стане само с 4 дни по-дългаот обикновено? Ако почваме училище от 1 септември, това би трябвало да означава, че към зимната вакнция ще се добавят 15 дни или евентуално половината, за да отидат останалите при пролетната. | |
|
| |
dsims Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 10 Окт 2010, 10:31 | |
| Да и ще се върнат 11те дни които ни взеха + още 4 . | |
|
| |
Мнения : 925 Регистриран на : 14.05.2009 Години : 28 Местоположение : По света и у нас. :D
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 10 Окт 2010, 11:02 | |
| А за какво Министерство говорим? Ние нямаме утвърдено такова - законите постоянно се сменят, всяко поколение действа по различна програма, никой не е доволен от нищо, пък до почивните дни ли стигнахме? Айде сега, преучили сме... | |
|
| |
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 10 Окт 2010, 18:42 | |
| | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 10 Окт 2010, 18:48 | |
| Здравейте! Компютарът се оправи Свилена , аз го гледах, без да съм гледал първите 3 части, и ми беше интересно.. Аз сега се захващам с биологията.. Останалите какво правите? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 10 Окт 2010, 19:17 | |
| - Arya Dröttningu написа:
Някой да е гледал "Заразно Зло: Живот след смъртта"?Много ми се иска да го гледам,защото ми се гледа нещо не много глупаво и доста ефектно... Само трябва да си намеря компания. Горе-долу е точно това, което търсиш. Аз също не съм гледал първите части, но филмът ставаше. Ако не друго, то поне заради ефектите си заслужава. Като цяло обаче в момента има доста скучни филми в киното... днес едвам си избрахме - гледахме ги по час. Дано се разнообразят в скоро време. А сега се залавям да правя презентация, понеже утре ми е последния срок. | |
|
| |
Evelincho Баща-основател
Мнения : 1772 Регистриран на : 05.06.2009 Години : 30 Агент : SuperNova(7th)
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 11 Окт 2010, 17:08 | |
| Здравейте хора! Още нищо не съм чел от флууда. След поста ще изчета каквото съм пропуснал. Преди малко се върнах от курс и сега ще сядам да уча. Миналият петък влязох тук, но ми стана много лошо и нямаше как да пиша. Бях болен събота и неделя, ама изпих много лекарства ии сега останах само със запушен нос. Миналата седмица ми беше много тежка. Два пъти ставах в 5 часа, за да си донауча за последните входни и после и за курса и още куп работи с училище и накрая капнах. Сега пък уча за изпитвания и такива и пак съм много зает, но все пак имам време и за компютър. Тони, аз и един твой съученик Алекс сме в една група по английски! Не знам колко Александровци имате, ама с това момче днес сте седяли заедно по физика. Edit: Ники, можеш да махнеш лелите ми от спойлера! . Свилена, ама как така не ти се ходи на тази "дандания" бала? Та нали това се случва един път в живота! Човек не бива да си пропуска моментите от живота, които ще помни завинаги! Ваканциите наистина са ни доста гаднички, но нямаме избор. Другата година ще е най-зле от 24ти събота до 1ви неделя! Почиваме само 4 работни дни. Останалите са празници. Ама след това 2012 ще е доста голяма - от 22ри до 6ти! Разбрахте ли, че Хари Потър няма да е 3д? Жалко, но пък по-добре, отклокото да го отложат, за да е именно в този формат. Все пак филмът разчита на името и историята си, а не защото е 3д! Трейлърът на Нарния много ми харесва и със сигурност ще го гледам. А този път даже премиерата ни съвпада със свтовната и няма да чакаме 2 месеца и половина, както при Принц Каспиан! Е, май казах всичко дето се сещам. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 11 Окт 2010, 20:25 | |
| Еви, светът наистина е малък! Или поне България! Наааай-накрая се сдобих с Некромантът и Пърси! И сега започвам да ги чета! Лека нощ на всички и успешен утрешен ден! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 12 Окт 2010, 19:54 | |
| Здравейте на всички! Тони,честито за книжките!Да си ги четеш с огромно удоволствие! Как прекарахте на училище? Аз си прекарах добре,първо защото госпожата по литература си намери друга жертва в лицето на една от приятелките ми и аз останах недокосната цели два учебни часа,което е постижение... Имахме конферанс на който се оценяват рисунките от практиката...аз правих мълчалив протост,изразяващ се в техниката в която съм рисувала,която е черно бяла.И естествено успях да ядосам много тираничните си учители,които не признават нищо друго,освен живопис! А и другото заабвно нещо е,че в часа по скулптура се мерихме с рулетка,тоест колко сме високи...беше изключително забавно,защото приятелките ми са доста по ниски от мен и постоянно се надигаха на пръсти за да ме достигнат. Хора,видяте ли това: http://www.tron3d.bg/ Става дума за "Трон:Заветът".Регистрираш ли се успешно в кино по избор,автоматично получаваш покана.Ще се регистрирате ли?Аз вече се регистрирах и ще ходя с голям кеф!
Леко ъпгрейдване на профила с любимата ми Хърмаяни! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 14 Окт 2010, 17:27 | |
| Какво правите, хора? Никой не е писал от 2 дни! Утре е петък и седмицата е вече към края си. Имате ли някакви планове за уикенда? | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 14 Окт 2010, 19:09 | |
| Здравейте.Съжалявам, че не влизам често, но просто нямам никакво време.Ставам около 10 часа трябва да си науча за 2 часа, прибирам се към 8 и не ми остава време.Когато успея ще прочета флууда. | |
|
| |
Dageron321 Умел ключотърсач
Мнения : 468 Регистриран на : 15.04.2010 Години : 29 Агент : Super Nova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 14 Окт 2010, 19:13 | |
| Аз днес получих подаръка от етапа | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 14 Окт 2010, 19:22 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 14 Окт 2010, 19:49 | |
| Мен малоумните куриери от СПИДИ са ме посетили за втори път по едно и също време и пак не са успели да ми доставят наградата. А още миналия път им казах да идват само следобед и то през делничен ден, а те взеха, че ми се натресоха в събота. Добре, че все пак си бях у нас. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... | |
| |
|
| |
| Флууд - В търсене на наименование... | |
|