| Флууд - В търсене на наименование... | |
|
+12Lucifer's Fall™ nikol4o Evelincho Martinch wolf 351 Dageron321 dsims Ton4o Arya Dröttningu tania Blu€ Magic Badugly 16 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Dageron321 Умел ключотърсач
Мнения : 468 Регистриран на : 15.04.2010 Години : 29 Агент : Super Nova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 03 Сеп 2010, 19:30 | |
| Интересни неща да видим дали ще разберете какво В:Какво можеш да правиш при пирамидите? О:шавурип аД В:Защо мравката вика на жирафа? О:еуч я ад ад аЗ В:Какво може да е по - лошо от това да намериш червей в ябълката си? О:йевречниволоп ширеман аД В:Как слиза слон от дърво? О:атнесе од акач и отсил онде ан адяС Ами може да е шоколадова торта
Последната промяна е направена от Dageron321 на Пет 03 Сеп 2010, 19:35; мнението е било променяно общо 2 пъти | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 03 Сеп 2010, 19:33 | |
| Ей,колега,наистина много интересно....!!!! Обаче няма да развалям изненадата на останалите,а само ще кажа да четат така както Леонардо да Винчи е писал своите тайни записки... Ама колега Дагерон,пропуснали сте да ми отговорите на топ въпроса за любимия мирис!!! Хайде де....нищо няма да ви стане!!! | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 03 Сеп 2010, 19:50 | |
| Хмм... моят любим мирис... Не съм се замислял Обожавам мириса на бабините курабийки и на на новата книга или учебник. Преди обожавах да ставам рано и да "помириша" ранната утрин. Общо взето това е... Не мога да се сетя за повече... Приятно четене на 7мата книга, съфорумници! | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| |
| |
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 03 Сеп 2010, 21:31 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 04 Сеп 2010, 15:09 | |
| Здравейте,колеги! Е,ще приемете ли предизвикателствата на клана Джанъс ? Решете загадката и бързо ми пращайте ЛС... Как сте скъпи братовчеди?Ще има ли купон довечера? Ооо,Томаси ,чак сега обърнах внимание на титлите ви...много сте властолюбиви!!! Джентълмените Император,Баща основател на победителите,а защо господин Blu€ Magic не си е избрал титла? Хора,да ви се похваля-получих книгата си към 13 часа и сега и се наслаждавам...книгата е невероятна! | |
|
| |
Клаудия
Мнения : 12 Регистриран на : 02.09.2010 Години : 25 Местоположение : Варна,България Агент : Claudia Black
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 04 Сеп 2010, 17:31 | |
| | |
|
| |
Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 04 Сеп 2010, 17:35 | |
| Да много лесно я сванах но дай подсказка към анаграмата. | |
|
| |
Клаудия
Мнения : 12 Регистриран на : 02.09.2010 Години : 25 Местоположение : Варна,България Агент : Claudia Black
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 04 Сеп 2010, 17:53 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 04 Сеп 2010, 18:36 | |
| | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 04 Сеп 2010, 19:39 | |
| Здравейте! Много ви благодаря за пожеланията, приятели! След малко ще почерпя И на мен анаграмата ми изкара душата Днес празнувах с роднините си и обиколих поне 8 книжарници, за да намеря Тъмните му материи Хайде сега, яж народе! Една торта на любимия ми герой, макар и не в анимирана форма Една стандартна =] Иии малко коктейли Въртя се около сладкото, но смятам, че останалото можете да го хапнете на всякъде! Очаквам отзиви! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 04 Сеп 2010, 19:44 | |
| | |
|
| |
Evelincho Баща-основател
Мнения : 1772 Регистриран на : 05.06.2009 Години : 30 Агент : SuperNova(7th)
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 04 Сеп 2010, 21:24 | |
| Здравейте, хора! Имам някакъв проблем с интенета и с форума и за това не можах да пиша. Ники, много щедра почерпка! Ама все пак не си ли мааалко попрекалил със сладкото? Още не съм прочел целия форум и не разбирам много много за какво говорите (анаграми...), ама сигурно ще схвана като го дочета! Сутринта прочетох книга 7, ще пиша в темата за мнението си. Тони, какво е станало със сайта? Дава ми грешка и не мога да вляза. Свилена, не мога да определя точно любимите си аромати, но в списъка със сигурност влизат - миризмата на нови книги... общо взето хартия и най-вече миризма на свежест - след дъжд в планината, свежо прохладно утро, борова гора и всички останали. Сигурен съм, че и харесвам и нкои миризми на храни, но в момента не мога да се сетя. | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 04 Сеп 2010, 21:28 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 04 Сеп 2010, 22:16 | |
| Лека нощ,Тони! Хубаво,вие се заехте да решавате анаграмата и забравихте въпроса ми дали можете да назовете книгите от които съм извадила откъсите.... Еви ,благодаря,че сподели с мен мирисното си предопчитание! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 05 Сеп 2010, 18:47 | |
| Здравейте,Кахил! Толкова ли няма какво да споделите или да разкажете,че днес въобще не сте говорили? Я да попитам дали някой има влечение към шаха и е добър на тази стратегическа игра? Аз наскоро започнах да играя шах отново и нещо само защитата ми е добра....не мога да нападам и все губя.Ама поне достойно! Искам да кажа добре дошла на най-новата ни потребителка [Kati]!!! Приятно прекарване във форума! Колега Дагерон ,разкажете нещо интересно,което ви се е случвало напоследък! Как беше вчерашното парти? | |
|
| |
Blu€ Magic Баща-основател
Мнения : 1199 Регистриран на : 16.10.2009 Местоположение : So what...... Агент : MVP Agent
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 05 Сеп 2010, 18:51 | |
| Здравейте всички, върнах се макар и за кратко. Как сте, нещо интересно да съм изпуснал ? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 05 Сеп 2010, 18:59 | |
| Любо ,привет!!! Да,изпусна старта на надправарата за тайната награда,но още може да се включиш! Я,разкажи как си прекара? Срещна ли някой красив кон? | |
|
| |
Мнения : 1199 Регистриран на : 16.10.2009 Местоположение : So what...... Агент : MVP Agent
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 05 Сеп 2010, 19:29 | |
| Не Свилена, с кобили се срещнах, и каква е тази надпревара ? Честито за новите членове на клана Клаудия, невероятна си, само за 3 дена 12 мнения браво, браво Какво да разказвам, по интересоно ще е сега тази седмица, когато пак утивам там! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 05 Сеп 2010, 19:36 | |
| | |
|
| |
Dageron321 Умел ключотърсач
Мнения : 468 Регистриран на : 15.04.2010 Години : 29 Агент : Super Nova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 05 Сеп 2010, 20:19 | |
| Здрасти
Свилена сватбата беше много яка
На 4 си получих кн 7,8 и 9 | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 05 Сеп 2010, 20:43 | |
| Здравейте! Свилена , аз миналата година се запознах с правилата на шаха и... не съм се застоявал много над него... Днееес.. цял ден уча и ходих да взимам торта Ааам... мога ли да спра музиката на главната страница някак си? Слушам музика и като вляза във форума доста ме дразни... А вие какво правихте? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 05 Сеп 2010, 21:22 | |
| Дагерон ,честити книги!!!Много се радвам,че си ги получил!Ти беше така разочарован,а сега предполагам си щастлив! Радвам се,че сватбата е минала хубаво! Ники ,какво си учил? Честита торта...винаги съм искала да пробвам бой с торта ама нещо все не намирам подходящия момент за това.... Не знам за музиката. Аз днес играх шах и трите пъти загубих...сега ще искам реванш... Съчетах от дрехите си за вкъщи си супер раирано и весело облекло - чорапи три четвърти,къси панталонки и блуза и цялдан щъкам из къщи весело...имах намерение да изляза новън,но се спрях,защото облеклото е малко нестандартно. А останалите,какво правихте през този хубав ден? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 05 Сеп 2010, 21:54 | |
| Аз бой с торта не съм пробвал, ама съм ял без вилица . Бееше като състезание, м/у не помна колко деца, но беше супер, даже и без ръце! Айде аз ви казвам лека нощ! Аз шаха не го усвоих, не го схващам, не е за мене. | |
|
| |
Evelincho Баща-основател
Мнения : 1772 Регистриран на : 05.06.2009 Години : 30 Агент : SuperNova(7th)
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 06 Сеп 2010, 09:54 | |
| Здравейте! И честит празник! - Spoiler:
Е, днес празнуваме цели 125 години от съединението на Източна Румелия и княжество България! И по повода, исках да ви попитам, вие подобни празници свързани с освобождението и изобщо с държавата ни, как ги празнувате? Направило ми е впечатление, че ние (общо българите в днешно време) ползваме тези празници само за почивка и всъщност изобщо не отдаваме значение, че сме свободни и сме това, което сме сега, благодарение именно на събитията станали на тези дати... Сравнете 4ти юли на САЩ... Не знам, аз лично смятам, че изобщо не се уважаваме. Пък как тогава да очакваме да ни уважават другите? Какво правите? Свилена, дядо ми беше много добър на шах и ме е учил да играя от 3ти клас. Тогава не изгарях от желание да го уча, но сега несъжалявам, че поне знам как да играя. Не съм добър играч, защото не играя и не знам кой знае какви стратегии, ама успявам да бия Грифиндорския и Слидеринския играч на магьоснически шах в Хари Потър 5! Виж тази Рейвънклуока си е истинско предизвикателство! Ако искате да се упражнявате си я изтеглете играта! Не е нужно да търчите из Хогуортс и да я превъртате, просто си играйте на шах! И още нещо - може ли, който си е поръчвал от някъде книгите на английски да ми каже къде и как става, защото искам да си ги поръчам, ама си нямам и на идея откъде. А не знам тук в София в коя книжарница могат да ми ги внесат. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... | |
| |
|
| |
| Флууд - В търсене на наименование... | |
|