| Флууд - В търсене на наименование... | |
|
+12Lucifer's Fall™ nikol4o Evelincho Martinch wolf 351 Dageron321 dsims Ton4o Arya Dröttningu tania Blu€ Magic Badugly 16 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 06 Сеп 2010, 10:54 | |
| Здравейте,приятели! Честит празник на всички!!!! Днес наистина е специален ден! Според мен на такива празници не работиш,не правиш нещо важно за теб,а отделяш макар и малко време за да почетеш хората,убагодарение на които се е случило Съединението.Поне това им дължим... Еви,благодаря за предложението,но аз не обичам да седя пред компютъра за да играя някоя игра.Предпочитам традиционното,може би съм малко старомодна,но... А,сега отивам да играя шах,защото се вманиачих... Приятно прекарване на този светъл празник! | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 06 Сеп 2010, 11:18 | |
| Честит празник! Свилена, малко късно, обаче харесвам миризмата на прах за пране например, макар че това не е точно естествена миризма. За друго не се сещам, но определено имам още любими миризми. Колкото до шаха, аз не помня кога точно дядо ме беше научил, обаче тази година като бях на село ми стана скучно и пак почнах да играя. Много е интересно! Трябва някой път да поиграем. В Интернет бях мернал опция за игра с двама играчи. Дагерон, честити книги! Ники, мерси за почерпката. Извинявайте, че не пиша толкова често напоследък. Ама от утре още по-малко ще почна да пиша. На частни уроци съм по осем астрономически часа на ден, а дори нямам нужда от тези по български. По математика също се справям добре, но пък наистина ще трябва да се поупражнявам малко...Осем часа на ден...Това е...гадно. Ще ходя сега на седми и на не знам си кои още дни до петнайсети и после всяка събота. И на практика целия седми клас ще ми отиде в учене. Е не че съм очаквал нещо друго, ама все паак... | |
|
| |
Evelincho Баща-основател
Мнения : 1772 Регистриран на : 05.06.2009 Години : 30 Агент : SuperNova(7th)
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 06 Сеп 2010, 11:30 | |
| Ники, теб те "подпукват" още преди 15ти за изпитите, а? 8 часа са доста, ама със сигурност ще ти е от огромна помощ! Успех! Какво ще правите днес? Аз излизам. Ще ходим да си купуваме плочки за банята! | |
|
| |
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 06 Сеп 2010, 13:25 | |
| Ники ,значи ще си правим компания! Аз предполагам ще се скъсам от учене и рисуване за подготовка на дипломни работи,кандидат-студентски изпити и матури...сигурно цяла година щу бъда сова. И колега алфа,наистина добра идея за шах в мрежа...обаче ако може малко по-късно за да не се изложа с грандиозна загуба,че мога само да се защитавам. А праха за пране..хубава миризма.Като мина навън покрай пералня заставам отвън и започвам да се наслаждавам на хубавата миризма... Мен ме заболя галвата,защото досега бях млатена по шах и от умствена съпротива да се опитам да измисля как да предодвратя това чудо си пренатоварих мозъка. Сега смятам да поседя малко,като оставя мислите си да се реят свободно във въздуха без да мисля за нищо... А,остонолите?Какво смятате да правите днес? Еви ,какъв цвят плочки ще си вземете? | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 06 Сеп 2010, 14:08 | |
| Здравейтеее! Честит празник! Винаги съм свързвал днешния ден с рождения ден на баща ми Съединението винаги остава на заден план... Свилена , вчера си писах лятното домашно , което е до никъде.... Днес продължавам.. Леле, Ники, още от сега ли... Аз си спомням, че почнах уроци в средата на август, но не бяха по 8 часа... Еми.. късмет Братовчеди от Джанъс , кога да очакваме новата загадка? | |
|
| |
tania ТОП агент
Мнения : 293 Регистриран на : 13.12.2009 Години : 28 Местоположение : Обикалям книжарници в търсене на книгата Агент : Black mamba
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 06 Сеп 2010, 14:11 | |
| Здравейте!Честит празник на всички!Джанъс страхотна почерпка и много красива украса.Честито на всички ,които са си взели книгата.Аз най-вероятно утре ще си я купя.Как сте? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 06 Сеп 2010, 14:17 | |
| Ники ,кофти...имате лятно домашно...ние никога нямаме,обаче ни питат дали сме рисували през ваканцията. И,честит рожден ден на баща ти! Загадка 2-ра трябва да дойде скоро,само чакам човека който е държи да се появи... Мерси,Таня ! | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 06 Сеп 2010, 21:06 | |
| Здравейте.Честит празник на всички.Днес си поръчах книга 10 и 2 пакета 4. Честито за книгите Дагерон. | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 06 Сеп 2010, 22:13 | |
| Ей, хора.. пак мълчите! Колеги от Джанъс - наистина невероятна загадка! Забави ме! Наистина чудесна работа! Тъй като утре рано ще чакам на дъъълга опашка за направление, ще лягам ии... Лека нощ и приятни сънища! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 07 Сеп 2010, 09:51 | |
| Здравейте,хора! Ники ,не им обръщай внимание,че мълчат! Като видят,че сме подхванали интересен разговор ще се включат! Ето,например сега искам да предам горещи поздрави за всички от Надето !!! Тя каза,че във Виена се чуства прекрасно и живее сякаш в друга реалност! Каза,че и липсваме всички и няма вечер в която да не си мисли за нас. Каза,че търсаческият ни дух,хич го няма... Вчера е имала възможност да влезе във форума за пръв път, откакто е заминала и е прочела едва ли не всичко,обаче сме писали доста малко! Все се надявала, че някой ще я засече на картата, защото там се отбеляза Виена. Извод-за да не загубим форма поглеждайте картата,макар,че на мен не знам дали от Файър фокса или нещо друго,картата ми е чисто бяла и виждам само крушките... И не на последно място каза да предам на Екатс ,че е Атомик Агент - 6-ти ранг! Единственият във форума!!!И можете да се гордеете с нея! А ключовете и са вече 36!Престижът и е толкова висок, че може дори след последната Мисия да стане и Супернова! Та това е от Надето! Сега аз ще поздравя Тони ,който скромничи и още не се е похвалил,че е дигитализирал картите от 8-ма и 9-тата книга и вече има 37 ключа!Поздравления,Тони !!! Днес съм в невероятно настроение и искам да поздравя всички с тази песен: https://www.youtube.com/watch?v=tljwrk5hUrI Може и да не ви хареса,но на мен много ми допадна...много е жизнена. Сега ще ходя да си подавам заявление за лична карта и после трябва да се разнасям с фотоапарата си напред-назад... За това пожелавам на всички страхотен ден,пълен само с приятни емоции!!! | |
|
| |
Evelincho Баща-основател
Мнения : 1772 Регистриран на : 05.06.2009 Години : 30 Агент : SuperNova(7th)
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 07 Сеп 2010, 16:16 | |
| Здравейте! Как сте днес? Много хубав ден! Досега бях навън с приятелите ми. Кръстосахме цяла София! А докато бяхме в центъра направо се шашнах - всичко е затворено заради метрото! Направо нямам думи! Дано по-бързо да го построят! Интернетът ми пак ми прави проблеми. На 16ти ще си го сменям, ама не знам дали искам. Свикнал съм си с този. Е, аз отново излзиам, довечера ще гледам пак да намина! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 07 Сеп 2010, 19:10 | |
| Здравейте,хора! Ама вие въобще не сте писали! Браво на вас! Добре на мен пък ми се пише... Днес ходих да си подавам заявление за лична карта и се оказа,че трябва просто да си носиш старата лична карта,да попълнеш декларация и там ще ти направят черно-бяла снимка иии си готов ...обаче аз нямах нужда от нова лична карта,защото срока ми на "годност" изтича чак през 2013г. и чаках почити цял ден по погрешка... Сега си правя "фреш" от лимони,малко вода и малко мед за освежаване! А вие как си прекарахте днешния ден? | |
|
| |
tania ТОП агент
Мнения : 293 Регистриран на : 13.12.2009 Години : 28 Местоположение : Обикалям книжарници в търсене на книгата Агент : Black mamba
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 07 Сеп 2010, 20:29 | |
| Здравейте!Днес гледах "Чиракът..." и много ми хареса.А останалите? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 07 Сеп 2010, 20:32 | |
| Оооо,приятели,забравих да ви се похваля,че спечелих покана за двама за да гледам първите нови кадри от "Трон: Заветът"...утре в 19 и 30 в Гранд Мола ще ходя да гледам... Нещо напоследък ми върви късмета. Въобще не се надявах да спечеля нещо,а и филмът не ме е впечатлил кой знае колко,просто реших да си пробвам късмета. Таня ,много се радвам,че ти е харесал "Чиракът..."! Аз ще ходя пак до го гледам сигурно в четвъртъка. В момента си пия"фреша" и се освежавам... Едит: Лека нощ и сладки сънища на всички! | |
|
| |
| |
| |
tania ТОП агент
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 08 Сеп 2010, 14:40 | |
| Здравейте и от мен!Как сте? | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 08 Сеп 2010, 16:53 | |
| Здравейте, всички! Тази седмица няма да мога да пиша много, защото съм във Виена! Гледам при вас се случват интересни неща. Сега ще се опитам да реша загадката на Джанъс. | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 08 Сеп 2010, 19:03 | |
| Някой може ли да ми обясни защо в изречението "Времето, както прогнозират синоптиците, ще бъде слънчево." не е употребена обособена част? Според мен има - както прогнозират синоптиците. Или това е нещо друго? | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 08 Сеп 2010, 21:01 | |
| Здравейте, мили хорца . Как беше денят ви? Ники, мисля че е вметнат израз. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 08 Сеп 2010, 21:32 | |
| Здравейте,хора! Тони ,после да разкажеш как е във Виена,защото съм останала с впечатлението от нещата които прочетох за нея,че е много хубаво. Гледах откъса от "Трон: Заветът",който беше 10-тина минути и мога да кажа,че ще бъде ултра ефектен филм,обаче за смисъл се съмнявам малко....от откъса си проличаха колко са вложили и са се старали над ефектите...нещо май няма да ми допадне. А сега малко информация от мен-във филма участва Гарет Хедлънд от "Ерагон",който там играеше Муртаг,а във "Трон..." играе Сам Флинт.А любителите на "Доктор Хаус" ще разпознаят Оливия Уайлд,като една от главните героини във филма. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 09 Сеп 2010, 13:07 | |
| | |
|
| |
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 09 Сеп 2010, 20:09 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 09 Сеп 2010, 20:29 | |
|
Последната промяна е направена от Arya Dröttningu на Пет 10 Сеп 2010, 11:37; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 09 Сеп 2010, 21:24 | |
| Здрасти! Аз ся рисувам, защото се скарах с най-добрата ми фр (дойде ми музата), ама да не ви разказвам проблемите си... Оффф, за понеделник имам 90 задачи по математика, а как ме мързи, ама сиг. скоро ще почна (23:00 ) Как сте? Как мина деня ви? 95114E37-B8FB-9431-1BC4-28CC01066269 1.03.01 ЕДИТ: абе к'во е тва, дето излиза след мнението ми? 95114E37-B8FB-9431-1BC4-28CC01066269 1.03.01 | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 09 Сеп 2010, 21:46 | |
| Здравейте! Хеей, Тони, приятно прекарване! Във Виена ми беше един от най-незабравимите дни! И поздравления за ключовете! Мите, добре дошъл! Чакам разказааа! /май е време и аз да разкажа за Лондон / Тия и аз се чудих и по едно време се замислих дали не е загадка Утре ще е дългоучакването отпразнуване на рождения ден.. ъх, пое всичките ми усилия и утре имам пак много за вършене.. Ъх / повторно /.. Българска му работа Свилена, и аз очаквам филма! Но не смениха ли името му на "Оплетени" или нещо от рода... И.. нали ни разказа за шаха, реших да опитам, ама енщо не ми се получи , но пък се "зарибих" по нещо по-лесно - Руски шашки! Все още губя, но пък смятам , че няма да е за дълго Оу, и днес се сдобех с една разновидност на бонзая! Трябва да се погрижа за него, да го подрежа и се надявам, че ще стане много хубав Такъв интерес към растенията не съм имал никога Ииииии сега отивам да се къпя и да гълтам хапчета /тези болести ме разбиха > Лека нощ на всички! | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... | |
| |
|
| |
| Флууд - В търсене на наименование... | |
|