| Флууд - В търсене на наименование... | |
|
+12Lucifer's Fall™ nikol4o Evelincho Martinch wolf 351 Dageron321 dsims Ton4o Arya Dröttningu tania Blu€ Magic Badugly 16 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 14 Авг 2010, 01:02 | |
| | |
|
| |
Evelincho Баща-основател
Мнения : 1772 Регистриран на : 05.06.2009 Години : 30 Агент : SuperNova(7th)
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 14 Авг 2010, 08:56 | |
| | |
|
| |
Dageron321 Умел ключотърсач
Мнения : 468 Регистриран на : 15.04.2010 Години : 29 Агент : Super Nova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 14 Авг 2010, 09:29 | |
| Добро утро Като за начало искам да пожелая на Надето приятно пътуване, много късмет във Виена, много здраве, много пари и всичко което си пожелаеш да ти се сбъдне. Знам че скоро ще тръгваш а мен няма да ме има цял ден. За Всички които не успяха да видят метеорния поток има някои души които за го заснели http://w.vbox7.com/play:fc7c5d42 | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 14 Авг 2010, 09:41 | |
| Добро утро.Всеки може да се почерпи.Наде, приятно пътуване и всичко най - добро във Виена. | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 14 Авг 2010, 09:44 | |
| Добро утро! След като снощи не плажа имаше нашествие на светулки няма начин да не се преобразя А и песента на, Васко ме подсети Снощи доста хора видяха метеоритният дъжд, но беше доста разкъсан, защото виждах само малка част от опашката, която се скриваше в небето Вълните бяха прекрасни и 3 часа стоях само във водата След това имаше музика на живо, супер атмосвера Големи танци са били снощи! Браво, браво Днес смятам да обиколя моловете в най-голямата жега Наде, кога отлиташ? : ) | |
|
| |
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 14 Авг 2010, 09:57 | |
| Здравейте! Наде,лек път и приятно прекарване във Виена... Дагерон,благодаря за клипчето!!!! Ники ,благодаря за разказа за метеоритите!Наистина прекрасен профил!!!Тази година не съм виждала светулки за съжаление... Ама си имал страшна емоция!
Последната промяна е направена от Arya Dröttningu на Съб 14 Авг 2010, 10:46; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 14 Авг 2010, 10:05 | |
| | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 14 Авг 2010, 10:09 | |
| Здравейте! Тони ,Дагерон , Васко , благодаря за пожеланията! Свилена , и на теб! Дагерон , ти пак се отличи - показа ни Персеидите! Ники , а аз за малко да си помисля, че светулките са за ... И снощи си помислих, че Васко пуска песен, защото знае ..... /макар и на РД на Свилена, макар че самият той слуша рап/. Съжалявам, че не можахме да се засечем с Ники ! Дано е прекарал чудесно на морето! Взела съм си "довиждане" с всички. Тръгвам. | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 14 Авг 2010, 14:16 | |
| | |
|
| |
Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 14 Авг 2010, 14:25 | |
| Привет! Приятно пътуване Наде. Свилена благодаря за почерпката! Я нова страница. | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 14 Авг 2010, 18:33 | |
| Хора, липсвахте ми адски много! Честито Марти за новопридобития ранг! Васе, и на теб честита една година във форума! Свилена, честити осемнайсет години и още сто по толкова. Страхотни подаръци! Да са ти честити! Наде, въпреки, че си заминала, на мен не ми пречи да ти пожелая леко и безпроблемно пътуване и много успехи във Виена! Надявам се, че до началото на учебната година все ще се засечем. Варненци, браво за срещата! Много добре сте излезли на снимката! Дагерон, благодаря за главата. След малко ще си я прочета. Много хубави клипчета и песни сте пуснали. Аз...сега ще ви разказвам. Като слязохме от автобуса, който беше с климатик, мен лично ме лъхна такава влага все едно и аз не знам къде влизам. Всъщност, аз излизах, де. Няколко нощи не можеше да се спи от горещина, а и леглата бяха твърди. Двете ми уши се позапушиха и сега чувам по-слабо и едното ухо ме боли малко, като го докосна, ама с капки за уши предполагам ще се оправи. Бяхме и на несебърския аквапарк един цял ден. Беше много забавно и почти не усетихме кога минаха девет часа. Аз обаче сега мисля да ви пооставя малко, че съм изпуснал цели 12 епизода на "Щурите съседи" и мисля да наваксвам. Между другото, успях за забележа снощи цели две падащи звезди. | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 14 Авг 2010, 21:10 | |
| Здравейте. Какво правите?Как сте? | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| |
| |
Evelincho Баща-основател
Мнения : 1772 Регистриран на : 05.06.2009 Години : 30 Агент : SuperNova(7th)
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 14 Авг 2010, 22:35 | |
| Здрасти, Васе! Какво правите? Аз се прибрах към 10 и в момента се топя! Толкова ми е горещо! Свилена, явно толкова силно желание за Персия имаш, че чак в София ни застигнаха пясъците! Ники, честито обновление на профила! Много е хубав! | |
|
| |
Lucifer's Fall™ Администратор
Мнения : 925 Регистриран на : 14.05.2009 Години : 28 Местоположение : По света и у нас. :D
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 14 Авг 2010, 23:56 | |
| | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 15 Авг 2010, 08:17 | |
| Аз сега ще разглеждам някои теми по разни англоезични ХП форуми ии после или ще чета, или ще гледам нещо. Ние тука сме на хлад иии се чувствам страхотно в сравнение с последните няколко дена, в които като Еви се топях. Когато бяхме на плажа цял ден не излизах от водата. Ама аз по принцип и без това не обичам да се пека и въпреки това изгорях...Така де, хванах тен. Поне тази година не се беля, че... А вие какво правите? Как сте? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 15 Авг 2010, 12:00 | |
| Здрасти,хора!!! Ники ,здрасти!!!!!Радвам си,че си си прекарал хубаво на морето! Имаш и тен... Еви ,наистина желанието ми за Персия е голямо,но липсва пясък,палми и оазиси....но за всичко има време и още не е късно! Днес нямам намерение да излизам навън,защото е доста горещо....ще гледам нещо,ще порисувам и почета и ще направя един опит с пласмосво шише и после ще ви кажа как е-дали е стопено.... А вие какво искате да правите днес??? | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 15 Авг 2010, 12:34 | |
| Мерси за посрещането, Свилена. Какъв е този опит с шишето? Разкажи. Предлатайте и вие идеи за наименованието на флууда, че се чудя как да го кръстя. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 15 Авг 2010, 12:50 | |
| Ники, ,преди малко сложих шишето...ще изчакам докато се нагрее хубаво и дали ще се разтопи от високата температура навън при пряка слънчева светлина... Ники ,все пак ти си спеца по оригиналните наименования на флууда... Искам да подканя всички агенти Кахил да се пременят в подходящо облекло за "пурпурният" празник!!! И да се включат дейно в празника с песни танци,музика и любопитни факти!!! Ако може някой услужлив и настроен на вълна купон,админ да премени форума с червена украса! | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 15 Авг 2010, 13:12 | |
| Ааа, ахах, ами нищо чудно. Аз си мислех за няколко наименования, де, ама ще видим после как ще го наименуваме. Чакам и предложения. Страхотен подпис имаш! Откъде са големите гербове на клановете? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 15 Авг 2010, 13:14 | |
| Набавих си го от бразилският сайт! Там има много готини картинки! http://www.the39clues.com.br/Хора гледам,май се затруднявате да познаете дамата в темата за актьорите.... Искате ли малка подсказка? Тя играе принцеса,която се съюзява с непокорен принц за да спасят света от разруха....има изобилие от пясъци и е много горещо.....има един вълшебен кинжал,които...е достатъчно ви подсказах!!!! Е???Сетихте ли се вече? | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 15 Авг 2010, 14:02 | |
| Мерси за инфото. А иначе, мисля, че съм на прав път за актрисата, която ми описа... След малко ще напиша в темата. Между другото, преди малко повърнах. Отдавна не съм ии си припомних гадното чувство все едно вътрешностите ти излизат... Едит: В бразилския сайт на поредицата вече са сложили и емотиконки - има ги и символите на клановете, както и емотиконка-ключ. | |
|
| |
Lucifer's Fall™ Администратор
Мнения : 925 Регистриран на : 14.05.2009 Години : 28 Местоположение : По света и у нас. :D
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 15 Авг 2010, 14:24 | |
| Уф, що ми се видя, че сте написали наименУвание. Тези шарените ленти са малко объркващи. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 15 Авг 2010, 19:21 | |
| | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 15 Авг 2010, 19:31 | |
| Свилена..... нещо за тея "блондита" ще се караме! Как сте, хора??? | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... | |
| |
|
| |
| Флууд - В търсене на наименование... | |
|