| Флууд - В търсене на наименование... | |
|
+12Lucifer's Fall™ nikol4o Evelincho Martinch wolf 351 Dageron321 dsims Ton4o Arya Dröttningu tania Blu€ Magic Badugly 16 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Evelincho Баща-основател
Мнения : 1772 Регистриран на : 05.06.2009 Години : 30 Агент : SuperNova(7th)
| |
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 23 Авг 2010, 20:56 | |
| Приятно четане,Еви! Само да попитам пълното издание от трите книги ли си купи? А синята боя,предполагам,че в супермаркета може да се намери...все пак е боя за сладки. Няма да се правим на нави... Аз смятам да си купувам книгите от "Егмонт". | |
|
| |
Evelincho Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 23 Авг 2010, 21:00 | |
| Да, изданието 3 в 1 е! По принцип единичните издания са изчерпани още преди да излезе филмът. Поне са преиздали общото издание! | |
|
| |
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 23 Авг 2010, 21:19 | |
| | |
|
| |
Evelincho Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 23 Авг 2010, 21:35 | |
| Снимките са много хубави! ( и разбира се, кристално чистата вода... ) Аз също ви казвам "Лека нощ!" Изморен съм и ще си легна по-рано днес! | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 23 Авг 2010, 21:58 | |
| Здравейте. Книгата ще бъде супер. Готина разходка си си направила, Свилена. Честита книга Еви. И на мен ми се гледа филма.Сигурно ще отида някой път да го гледам. | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 24 Авг 2010, 15:30 | |
| Томаси, вие сте победители в играта в темата за обратното броене! Поздравления! Сега ми напишете по ЛС ранга, който искате да ви стои в продължение на един месец. | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 24 Авг 2010, 16:43 | |
| Браво Томаси | |
|
| |
Lucifer's Fall™ Администратор
Мнения : 925 Регистриран на : 14.05.2009 Години : 28 Местоположение : По света и у нас. :D
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 24 Авг 2010, 17:27 | |
| Здравейте. Свилена, много ми харесаха снимките, сигурно е била хубава разходка. Как сте? Преди малко имах глупостта да да си направя експеримент като отхапя една суперлюта чушка, и то в края при семките. Още ме държи лютото и не знам колко хляб изядох, колко вода ще плащат нашите в края на месеца и колко пъти обиколих апаратамента тичайки. Напоследък все откачени преживявания си търся, все пак лятото е в разгара си, а трябва да се запомни с много неща! Вчера и ние бяме на разходка, с едни приятели на Бонсови поляни. Хванахме из горите, после стигнахме до някаква поляна, след което продължихме надолу през две гори и накрая се загубихме. Пък възрасният не беше с нас... Та лутахме се малко и накрая се оправихме. Наистина е лесно да се загубиш в гората. Пък и с нашето чувство за ориентация. Та уморихме си се хубаво. След това, разбира се, останалите от компанията не ни пуснаха да се приберем и стояхме малко и навън. После си взехме кифленски близалки и се правехме на кифли и гевреци, слушащи ''Палатка''. Та така де, айде отивам да ви оставям и да си подредя малко стаята. | |
|
| |
tania ТОП агент
Мнения : 293 Регистриран на : 13.12.2009 Години : 28 Местоположение : Обикалям книжарници в търсене на книгата Агент : Black mamba
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 24 Авг 2010, 18:57 | |
| Здравейте!Свилена много хубави снимки. Lucifer's Fall много хубава разходка.Сестра ми беше до София днес за да се види с една нейна приятелка,която ще заминава за Китай.Сестра ми ми донесе една енцеклопедия за Древните цивилизации и едно хартиено зайче, с което отбелязваш докъде си стигнал,когато четеш.Много съм щастлива.Днеска бях и на лекар и личната ми лекарка ме вбеси отвсякъде.Толкова ужасно се държеше.Как е при вас? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 24 Авг 2010, 19:33 | |
| Здравейте хора!!! Ухаа,Томасиии-честитоо!!!! Дани ,много забавна разходка сте си направили...другият път като ходите в гората викнете и мен,тъкмо ще си донеса лъка и да постреляме! Таня ,честито за енциклопедията и зайчето!!! Кофти за лекарката...не и обръщай внимание! Много се радвам,че днес сте си прекарали добре! Днес бях на супер разходка до комплексите "Барите" и "Калимански хан". Разходката включваше рисуване,зяпане на животинки-кученца,елени,зайци,кокошки,пауни,месирки,кон и АТВ-та,които не работиха...гледах кка двамата ми братовчеди се ръчкаха в басейн и се гонеха с пояси и се заливаха.Храних и галих кон-козината му е копринено мека и гладака като кадифе е много топла...никога не сте докосвали нищо подобно... И участвах в спасителна опарация при който трябваше да премина цяла детска катерушка за да спася един от братовчедите си,който се беше качил на високо и го беше страх да слезе....аз се заклещих,ударих си гърба на един супер тесен улей от който ме хвана клаустрофобия,но вкрайна сметка му помогнах,обаче се охлузих на едно въже и вече писнало ми да се чуствам като в къщичка за гномчета скочих от високото... Беше много забавно в крайна сметка!!! Нещо ново и интересно да ви се е случило днес?А някой да си направи теста за супердегустаторите? | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 25 Авг 2010, 09:56 | |
| Добро утро. Какво ще правите днес? Дани, и аз съм ял люта чушка, но бях на село и обикалях двора. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 25 Авг 2010, 11:43 | |
| Здрасти на всички!!! Аз пък не съм яла по коварно лютиво нещо от маринованият джинджифил....това е парфюмиран сапун,много лютив и просто е огън в твърда форма....трябва да се опита от всеки,наистина усещането е незабраимо! Днес смятам да се занимая малко със сериозна работа...рисунки,туй онуй. Оха...Тони ,това е супер!!!Винаги съм си мечтала да посетя Египет,въпреки,че роднините ми са ми заказвали колко мръсно било там и миришело на обществена тоалетна...но това не ме отказва! Тони ,непременно да разкажеш след това как е там!!! Едит: Хей,ама вие се затруднихте на актрисата,на която съм сложила снимка в играта за актьорите....ще пусна подсказка: Актрисата е била хубавата Елена в един мини сериал и играе в магически филм героиня,която носи моя никнейм... | |
|
| |
Мнения : 925 Регистриран на : 14.05.2009 Години : 28 Местоположение : По света и у нас. :D
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 25 Авг 2010, 13:07 | |
| Хах! То каквото има него обикаляш, ама като цяло си е кофти тръпка. Хора, някой от вас запознат ли е с DSLR фотоапаратите? Понеже мисля да мина на малко по-високо ниво, съм си харесал Canon EOS 450D да се понауча да снимам. Ако някой е запознат с този тип апарати нека даде някое и друго мнение. Тези дни доста се поинтересувах, но колкото повече съвети чуя, толкова по-добре. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 25 Авг 2010, 15:25 | |
| Хора бе що не пишете. Я малко купон. Искате ли музика? - http://vbox7.com/play:292fdc2b Голяма щуротия. Тея дни съм в адското настроение. Пък и се напих с кола. Свилена, да завъртим един кючек на скучаещите? | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 25 Авг 2010, 16:29 | |
| И аз бих завъртяла един...ама не мога | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 25 Авг 2010, 17:16 | |
| Здравейте. На мен ми дойдоха книгите, вече имам 36 ключа. Много готин поздрав Дани. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 25 Авг 2010, 17:31 | |
| Тиа, и аз не мога, здраве да е. Васко, честити ключове. Оказа се, че като съм бил на вилата съм настинал и сега имам температура. Много странно, защото се чувствам страхотно. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 25 Авг 2010, 17:46 | |
| Хей,купонджии,защо правите купон без мен,а? Васе ,честитоо за кигата и ключовете!!!! Дани ,щом си в добро настроение,другото да не ти пука...ще се оправиш бързо,щом се чустваш добре! И да те успокоя-аз се напих със топъл студен чай... А защо реши,че точно аз ще танцувам кючек? Не,че мога де... | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 25 Авг 2010, 17:50 | |
| Ахах, кофеинът ти е дошъл в повече. А тея вече и песен ли имат? Ахах. Между другото, и аз си поръчах седмата и деветата книга. Осмата не можахме да я открием в списъка. Аз сега я открих, де, ама вече е късно. Та и цената е супер - 34 лв. за двете общо. А пък зъболекарката за спомен пак ми остави част от зъба в устата. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 25 Авг 2010, 17:52 | |
| | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 25 Авг 2010, 18:07 | |
| Ами да, млечен е и беше за вадене...Случва се вече трети път, само дето този път ми се струва, че парченцето е по-голямо. | |
|
| |
Dageron321 Умел ключотърсач
Мнения : 468 Регистриран на : 15.04.2010 Години : 29 Агент : Super Nova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 25 Авг 2010, 18:08 | |
| Ама и Томас не се дават лесно а 36 Ключа, Лусиан с 38 а ние с 35 Ники, може да е объркал колата с нещо друго Браво за кн 7 и 9 До края на месеца и аз ще имам кн. 7, 8 и 9 | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 25 Авг 2010, 19:23 | |
| Честито на всички за книгите им! Ники ,кофти за зъба ти,но ще се оправи! Какво правите хора? Аз ще ходя да гледам филм за това чао! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 25 Авг 2010, 23:07 | |
| Ники бе как ще имаш млечни зъби в устата. Мойте отдавна изпопадаха. Дребчо. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... | |
| |
|
| |
| Флууд - В търсене на наименование... | |
|