| Флууд - В търсене на наименование... | |
|
+12Lucifer's Fall™ nikol4o Evelincho Martinch wolf 351 Dageron321 dsims Ton4o Arya Dröttningu tania Blu€ Magic Badugly 16 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Dageron321 Умел ключотърсач
Мнения : 468 Регистриран на : 15.04.2010 Години : 29 Агент : Super Nova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 19 Ное 2010, 21:12 | |
| Здравейте И аз не обичам много Хари Потър ама мисля да отида утре да гледам Другата година може да си запазваме билети за 39 ключа А да не забравя сестрами си е наравила профил тука http://nagradite.net/mady23 и ме помоли да дам на познати да гласуват | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 20 Ное 2010, 17:43 | |
| Хора защо не пишете кажете нещо Свилена как беше филма, аз утре ще ходя да гледам Иначе на 24 Ноември очаквайте нещо наистина супер ще има и награди | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| |
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 20 Ное 2010, 18:17 | |
| И аз едвам чакам да отида утре да гледам макар че не мога да кажа че съм голям фен Доста ще е интересно на 24 ноември Ок благодаря че си дала точка и да всеки ден може да се гласува май на 12 или 24 часа Относно хари потър защо имам чуството че ще се окаже че един от тези неща които търся хокруските май бяха Хари ще бъде един от тях и ще трябва да умре за да успее да спаси света | |
|
| |
Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 22 Ное 2010, 13:35 | |
| Здравейте! Много,ама наистина много съжелявам че не мога да влизам и да пиша често . Как сте? Аз до днес бях болен и от утре тръгвам на училище. За Хари трябва да си купя билети и ще видя кога ще ходя. Искам да ви отвлека вниманието от Хари с Чарли Чаплин.И по специално Циркът. Преди 2 дни you tube гръмнаха с ето това: https://www.youtube.com/watch?v=Os2QWbynReQ&feature=relatedТемата е много протиречива.Най-обсъжданата опция е тази: https://www.youtube.com/watch?v=T1-A0Qbhv0E&feature=relatedМога още много вариянти да измисля:Да я боли глава и да казва това докато я снимат.(между другото е жена ето още по темата https://www.youtube.com /watch?v=DF8WF3vGUn8 ) Ето и въпроси:Как има сигнал?На кого говори? Аз още не мога да изкажа мнение.Трябва много да помисля.Вие какво смятате | |
|
| |
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 22 Ное 2010, 21:29 | |
| Здрасти! Как сте? Тони ,Дагерон вие ли организирате празника на Екатерините? Марти ,не можах да разбера какво точно питаш. Ей,хора гледахте ли вече Хари Потъра?Какво е мнението ви за филма,ако сте го гледали? Ники ,честито за плаката на Хари Потър!Аз отчаяно се мъча да си иззема един от киното във Варна....направо не знам... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 22 Ное 2010, 22:02 | |
| Свилена май за ся сме само ние скоро ще се включат сигурно и другите | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 23 Ное 2010, 21:52 | |
| Ехаааааа! Минавах само да ви видя и ме изненада този невероятен облик на форума! Невероятен, наистина невероятен!! Съжалявам, че не се включвам по често... Просто напоследък ми е все по- натоварено и по-натоварено! На седмица имам по 3 контролни и поне едно съчинение!... Ако има по-зле от мен, моля да сподели И тъй като сигурно няма да имам време в следващите дни - ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, СКЪПИ ЕКАТ! | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| |
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 24 Ное 2010, 15:57 | |
| Благодаря ви за честитките за моя клан! Понеже обаче имам още малко домашно, след приключа с него, естествено, ще направя специална тема. Очаквайте и игра с награди, организирана от мен (Ton4o) и Митко (Dageron321, сега - Бае Ох)! | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 24 Ное 2010, 19:21 | |
| ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! БЪДЕТЕ ВСЕ ТАКА УМНИ И ИЗОБРЕТАТЕЛНИ! Украсили сте форума страхотно, а мисля и да се включа в играта, но само за забавление. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 24 Ное 2010, 20:29 | |
| Еее, пишете в темата! Иначе благодаря! Ако все пак се включите в играта и не ви трябва кода (при положение че го спечелите де), ще е благородно от ваша страна да го дадете на някой играч, който няма картите дигитализирани. Но решението е ваше, естествено! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 24 Ное 2010, 21:05 | |
| Колеги,казвам ви здрасти и лека вечер,защото имам доста задачи за вършене,една от които е да завърша един постер на "Хари Потър и Даровете на Смъртта" за Хари Потър фен срещата в събота в Пъблик. Лека нощ и сладки сънища! И успешен и много ведър утрешен ден! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 24 Ное 2010, 21:56 | |
| | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 26 Ное 2010, 19:32 | |
| Хей, какво правите? Защо не пишете? Хари Потъровци как беше филмът? Още не съм ходила да го гледам! Да кажем добре дошъл на новияпотребител! Макар, че мисля, че той е тук само да рекламира др сайт, ама хайде да не говоря преди да го познавам. Пишете.....моляяя | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 26 Ное 2010, 20:48 | |
| Здравейте! На мен лично Хари Потър доста ми хареса. В сравнение със (донякъде) скучната шеста част, този е направо невероятен. Но дори и да не го сравняваме с никой филм досега, пак си е страхотен! Тиа, няма какво друго да се каже за новия ни потребител - абсолютно права си. Той е тук, само за да рекламира сайт. Чудя се дали да му изтрия темата, но човекът все пак търси място, където да си рекламира страницата, а ако всички постъпват, както аз смятам да направя... ВИе какво предлагате? Може би да оставя темата известно време и след това да я изтрия? Както и да е, аз ще си лягам, затова лека нощ на всички от мен и успешен утрешен ден! А за гирата с награди - очаквайте я съвсем скоро! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 26 Ное 2010, 22:28 | |
| Здравейте на всички! Съжалявам,че не пиша,просто тази седмица и другата съм много заета и често ще липсвам...но после ще му отпусна края. Тия ,аз в темата за "Хари Потър и даровете на Смъртта" част 1 написах едно дълго мнение,в което изразявах искреното си възхищение от филма и ако не ти е досадно може да го прочеташ в раздела за филми.Според мен филма е невероятен,много чувствен,а триото беше неотразимо! Да знаеш,че аз съм много пристрастна към Хари Потър вселената и може след като го гледаш да не си на моето мнение!Но това,че вече съм го гледава 2 пъти на кино и този четвъртък ще ходя 3-ти път е показателно за качествата на филма...а компания ми прави друга потър любителка. Оставете новият потребител...само можем да му кажем добре дъшъл и да го подканим да се включи дейно във форума! Екатс ,очаквам с интерес какво сте ни подготвили... А сега лека вечер,защото имам да рисувам нещо което рисувам вече от близо 1 седмица... Много се туткам,истина е... П.П: Тони ,на мен третата ,шестата и 1-ва част седмия филм Хари Потър са ми любими.Шестата са я направили много забавна и много ми допада. | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 28 Ное 2010, 19:31 | |
| Здравейте! Всички сте се разприказвали за Хари Потър.. Аз все още нямам време да напиша коментар... Малко ми е трудно да наваксам с информацията от флееда.. Виждам че Екатеринците са започнали с празника! Честито отново! Сега ще се опитам да реша и загадката ви... покрай задачите по Физика А, днес какво правихте? Аз днес ходи до Варна Тауърс. Доста хубав мол.. Ама все пак си мисля, че Варна мол си остава най-хубавия.. Варненци какво мислят? От мола си взех и шоколадова фунийка от шоколадовия фонтан! Фонтанът на фхода също е много хубав! Видяхте ли и влакчето зад фонтана Много добре измислено! | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 28 Ное 2010, 20:00 | |
| Здравейте! Аз днес почнах Даровете на Смъртта, нарочне не съм по-рано. Наистина е интригуваща и знам, че ще ми хареса. ^^ Аз първата загадка на Екатерините я разгадах, но върху втората не съм мислил. Вие как сте? Какво правите? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 28 Ное 2010, 21:17 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 29 Ное 2010, 17:41 | |
| Здравейте,Кахил! Аз наминах за малко да видя как върви празника...и сега отивам да уча по литература и свят и личност,че ще ме изпитват... Екатс ,много интересни загадки сте пуснали...искам да се пробвам...има ли срок на изпращане на първите две?Защото аз например ще мога да се да се заема с тях към края на седмицата... Ники ,Ники ,Мите и Тони коя сцена в "Хари Потър и даровете на Смъртта" част 1 ви направи голямо впечатление? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 29 Ное 2010, 19:20 | |
| Свилена на мен много ми хареса когато Хърмаяни изтри паметта на родителите да се жертваш за такова нещо, за да ги предпази, свъщност няма част от филма която да не ми хареса. Беше много смешно когато се промъкнаха в минестерството също и когато топката светлина отиде на сватба когато ги предупреждаваше че идват аз ставам че и аз уча | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 01 Дек 2010, 22:31 | |
| Здравейте! Форумът ми правеше някакъв проблем и не ми пишеше кога се поства коментер и аз си стоя и си викам : Абе защо никой не пише ,а то... пак сте изписали цяла страница... имах да си чета... - Галилео Галилей написа:
Тиа, няма какво друго да се каже за новия ни потребител - абсолютно права си. Той е тук, само за да рекламира сайт. Чудя се дали да му изтрия темата, но човекът все пак търси място, където да си рекламира страницата, а ако всички постъпват, както аз смятам да направя... ВИе какво предлагате? Може би да оставя темата известно време и след това да я изтрия?
Ми то ние защо не правим реклами?! Аз поне не правя... обаче от събота почвам... Относно Хари Потър аз още не съм отишла да го гледам... Според това, което описвате съм сигурна, че супер | |
|
| |
Blu€ Magic Баща-основател
Мнения : 1199 Регистриран на : 16.10.2009 Местоположение : So what...... Агент : MVP Agent
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 02 Дек 2010, 19:27 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 04 Дек 2010, 13:48 | |
| Здравейте,хора! Вече съм малко по-свободна и наминах да видя как върви при вас...а гледам не говорите. Ходихте ли на Рапунцелката?Аз имам билети за утре сутрин и нямам търпение да го изгледам...тоооолкова отдавна го чакам. Някой ще го гледа ли? Аз Харито вече го гледах 3 пъти на кино и сега малко почивка с други филми и после ще ходя пак... Любо ,ти като истински представител на Томас те влече силовите и екшън филми. Наистина филма изглежда много екшън,а аз не си падам по такъв тип филми.Но много обичам коли. Екатс ,това с тортата ме озори...честно ...трява да помисля още...преди да си изгърмя шанса и да ме пратите за зелен хайвер... Надето изпраща много поздрави на целия форум и поименни поздрави на Тони ,Митко и Митко за празника на Екатс ! Аз днес пак имам да хвърча насам-натам-имам среща на стария клас,на която не ми се ходи,обаче обещах,имам литературен клуб и веднага трябва да се мръдна,защото закъснявам... Разкажете нещо и вие...спрете да демонстрирате своето превъзходство в играта "Кой е най-мълчаливия",то е ясно,че аз първа изгорях... | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... | |
| |
|
| |
| Флууд - В търсене на наименование... | |
|