| Флууд - В търсене на наименование... | |
|
+12Lucifer's Fall™ nikol4o Evelincho Martinch wolf 351 Dageron321 dsims Ton4o Arya Dröttningu tania Blu€ Magic Badugly 16 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 05 Дек 2010, 18:22 | |
| | |
|
| |
tania ТОП агент
Мнения : 293 Регистриран на : 13.12.2009 Години : 28 Местоположение : Обикалям книжарници в търсене на книгата Агент : Black mamba
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 05 Дек 2010, 22:29 | |
| Здравейте! Аз ще наруша мълчанието .Как сте?Форумът е страхотен и загадките също , но покрай класните нямам време да се опитам да ги реша.Днес след 2 седмици без слушалки си купих и нямам търпение майка ми да ми даде парите за следващия месец и да отида да гледам Рапунзел. | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 06 Дек 2010, 19:38 | |
| Здравейте, мълчаливци! Май на всички ни е много напрегнато покрай класните, а? Е, моят ден бе наистина ползутворен! Както знаете днес е Никулден! Ето кратка, доста добре подбрана информация за празника! http://zadoma.rozali.com/praznici/p6580.htmlСутринта сестра ми е поля с една чаша студена вода , а след това ми дадоха и подарък! Получих така желания кактус, за кото толкова ги молих, и... направо не можах да повярвам! Бяха ми купили четвъртата книга от трилогията за Бартимеус, за която ви разказах, в британски вариант, с твърди красиви корици! Направо си умрях от кеф В училище стана дори още по-хубаво! Не правихме обещаното контролно по немски, по физика върнаха контролните и неочаквано за мен имах максимум точки! След това по биология отново връщаха контролни и отново имам пълна 6ца! А накрая ме изпитаха и по история и.. отново шестица Съобщиха ни и че утре сме втора смяна и ще мога да си почина достойно Сега очаквам гости и ще се приготвям! А вашият ден как мина? | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 08 Дек 2010, 23:21 | |
| Хей... как сте, какво правите? Екатерина, ама защо закривате загадките... , бяха супер! Карай, сигурна съм, че новият облик ще е супер!!! Мн е гадно-през учебната година никой не пише... (не че аз съм госпожица "мн пишеща", ама... ) | |
|
| |
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 09 Дек 2010, 21:22 | |
| Здрастина всички! Как си прекарахте днес? Ние нямахме почити никакви часове заради благотворителния концерт в чест на едно момиче от училището ни,страдащо от тежка форма на левкимия.Изключително тъжна история...музикантите дадоха своя принос днес за каузата,а ние художниците на 23 декември ще правим Коледен благотворителен базар с нещица за закупуване. Честито,Тия! Утре някой ще ходи ли на Нарния? Аз си купих билети за утре вечер.Нямам търпение да видя как са екранизирали книгата! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 10 Дек 2010, 23:52 | |
| | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 12 Дек 2010, 18:59 | |
| Здравейтее! Как сте! какво правите? Аз /без да съм попитан ще ви кажа, че../ днес цял ден стоя и уча! По биология взехме мноо тежък материал, по физика трябваше да уча някакви неща за инерцията, а по немски някакви упражнения... След като свърших /преди малко/ си помогнах по География за вторника и сега смятам да почна да пиша думи в речника по английски... Обсебен съм от учене Вече искам годината да свършва.... Но пък за сметка на тома съм в доста добро настроение! Цял ден съм някак си странно усмихнат Ами останалите? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 13 Дек 2010, 17:55 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 15 Дек 2010, 18:21 | |
| Ехо...здрасти на всички! Защо толкова упорито мълчите? Така ли ще си остане форума,Тони? Изглежда ми малко недовършен с риск да прозвуча нагло... Как сте всички? Как прекарахте днес? Моят ден беше супер!Само дето колкото и да бях навлечена пак ми беше супер студено и ръцете ми измръзнаха,а също и ушите,защото не бях се сетила да си взема шапка и ръкавици. А и най-важното - честит първи сняг на варненците!!! Не знам за останалите по останалите градове дали е валяло сняг за това- честит първи сняг и на вас! | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 15 Дек 2010, 18:36 | |
| Не, естествено че няма да остане така, ще го оправя, просто напооследък нямам време. Но това се променя от утре! Иначе Честит първи сняг и от мен! | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 18 Дек 2010, 15:38 | |
| Здравейтее! Много хубав форум, Тони! Вече напълно се потопих в коледно настроение! Как сте всички? /ама да не получа пак само отговор от свилена / Снегът във варна вече се топи... Днес излязох по центъра и всичко е толкова хубаво.. и хлъзгаво Обаче нали имам немски.... Саамо 5 дни! Само 5 и се свършва! Направо нямам търпение да не погледна учебниците цели.. 10 дни Беше си голямо приключение да стигна до училище вчера в тази виелица... Ама и не отмениха занятията.. На всичко отгоре правихме контролно.... Гледахтрейлъра на Карибски пирати 4! Дори го чаках половин час, докато го пуснат в Яху! Изглежда интересно... Само да не развалят поредицата... | |
|
| |
tania ТОП агент
Мнения : 293 Регистриран на : 13.12.2009 Години : 28 Местоположение : Обикалям книжарници в търсене на книгата Агент : Black mamba
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 18 Дек 2010, 17:17 | |
| Здравейте! Честит първи сняг и от мен! Как сте?Аз съм добре само ето малко ме боли гърлото.С новия клас ще си разменяме подаръци и вчера бях да купувам подаръци. И аз като попвечето съм обсебена от учене особено ми взима душишката физиката, но както и да е. Оня ден се рових в нета и намерих нещо интересно - http://rickriordan.blogspot.com/2009/06/39-clues-in-japan.html така са предстсвени героите от 39 ключа в Япония.Какво мислите? | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 18 Дек 2010, 18:08 | |
| Аз ги бях виждал и по-рано и ми допадат.. А вижте аз какво намерих - Бразилските корици на книга 5 и 6! - Spoiler:
| |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 18 Дек 2010, 18:25 | |
| Здравейте на всички! Как сте?Как е Коледното ви настроение? Радвам се,че не си водя монолог днес... Таня ,аз също ги бях виждала преди,но ти благодаря много за линка,че сега си записах рисунките наново! Ники ,страхотни корици!Харесват ми!Мисля,че са нарисувани с моливи и пастели,макар че на заден фон личат мазки от четка.Много ми хареса песента,която си постнал в темата за музиката.Тя е от рекламата на Кока-Кола,веднага я познах,защото я търсих. Я се отпуснете малко...стига сте учили! Изгледайте някой хубав филм или прочетете някой Коледна книжка в почивките си! Исках да предложа всички да се пременим за Коледа-аватари и подписи.Да си "носим" Коледно настроение... Таня ,много ми харесва веселото настроение,което лъха от прифила ти! Ники наистина е супер снега,само дето вече стана много мръсен и разтопен и малко хлъзгав.През четвъртъка,когато заваля хубаво във Варна и ни пуснаха след 4-тия час с приятелките ми отидохме да се разходим в Морската-нямаше никакви хора и беше приказно красиво!И така тихо се сипеше снегът...страшно много приличаше на Нарния!Обаче скоро всичко беше разровено от нас трите,защото си правехме "снежни ангели". Днес беше представянето на алманаха на литературният ми клуб,в който членувам.Жалко само,че намаше достатъчно място за сядане и ме накараха да си чета разказа,а аз толкова не исках... Кка се подготвяте за Коледа? Аз си правя фенери от "бомбички" от Кока-кола,Спрайт,Швепс тоник и Фанта.Режа ги с макетен нож и сега ще ги боядисвам....много хубави станаха.Много Коледни... Някакви идеи за украса? | |
|
| |
Dageron321 Умел ключотърсач
Мнения : 468 Регистриран на : 15.04.2010 Години : 29 Агент : Super Nova
| |
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 20 Дек 2010, 20:28 | |
| Хейй!!! Здравейте! Как сте?Как ви мина деня? Мите ,аз лично очаквам книга 9 с нетърпение,защото не знам много,много за нея и не знам какво ще се случи. Тони ,вълнуваш ли се от предстоящият ти рожден ден?Не всеки ден ставаш на 15,а и 15 е хубаво число,кръгло,дели се на 3. Трябва да ви се похваля,че днес завърших окончателно линолеума си с богинята-врана и стана трепач! малко страховитичко и леко изменено от първоначалното измислено от мен,но стана супер! И сега довършвам втората си дипломна работа,коята е леко танцова-омагьосваща... И за заключение от този ден искам да кажа,че съм жив труп(оксиморон) и ми се спи страшно.за това се отправям към леглото и ви пожелавам много приятен и изпълнен с поводи за усмивки утршен ден и сладки сънища! Послепис: Днес майка ми ми подари капан за сънища и вече не се боя от кошмари! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 22 Дек 2010, 18:05 | |
| Ето я и обещаната украса! Не знам дали ви харесва, но се надявам да е така! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 22 Дек 2010, 18:13 | |
| | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 22 Дек 2010, 20:06 | |
| Ей, страхотни сте! Направо невероятен форум! Чудесен е! Обхвана ли ви коледно настроение? Аз направо падам в леглото... Днес съм необичайно изморен... Утре пак съм на училище до 10 часа... Явно ще си правя някаква разходка до училище и обратно... Имам още няколко неща да купя за Коледа и така... Ами вие? Къде ще прекарате празниците? | |
|
| |
Lucifer's Fall™ Администратор
Мнения : 925 Регистриран на : 14.05.2009 Години : 28 Местоположение : По света и у нас. :D
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 23 Дек 2010, 21:23 | |
| Украсата е дело изцяло на Тони, този път не съм допринасял, благодарете на него! Тони, имаш и моите благодарности. | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 23 Дек 2010, 22:58 | |
| Украсата е НЕВЕРОЯТНА! ! ! Заредихте ме с Коледно настроение!!! Как сте бе, хора? При мен днеска ми беше радостно и то много Кво мислите за дъъъългата ни ваканция- 10 дни- то има време да си починеш, да си научиш (нз защо обаче всеки учител е решил, че неговият предмет е най-важен и по него можем да учим 2 дена ), че и чак да ти домъчнее за даскало( ) Мразя гиии- 10 ДЕНА , тея кво си мислят, че не можем да живеем ли!? И кво- др. година от 2ри ли на даскало?! Ужас... Нямам думи... Помните ли преди като тръгвахме на даскало на 7 или 8 януари, че и по- късно... (аз пък се улях с това многоточие; май то ми е любимо ) Та... да не ви развалям настроението... как сте си планирели тези свободни дни? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 24 Дек 2010, 10:27 | |
| Радвам се, че украсата ви харесва! Тиа, споделям напълно мнението ти за ваканцията! От вътрешен човек научих, че става въпрос за изчислителна грешка! Ние трябва да учим 36 седмици през годината (или нещо такова) но сега се падат повече Точно заради това законът ги задължава да ни дадат още една седмица ваканция, но, както винаги, на никого не му пука! Както и да е, да не си разваляме настроението, ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ!!! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 24 Дек 2010, 21:27 | |
| Весело посрещане на Коледа на всички!!! За ваканцията...аз смятам да рисувам и да уча,защото имам много работа.А си и оставам вкъщи... А сега отивам да си доглеждам "Хрониките на Нарния: Лъвът,Вещицата и дрешникът" и ви пожелавам много светла Бъдни вечер. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 25 Дек 2010, 21:53 | |
| Весела Коледа на всички!!! | |
|
| |
| |
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... | |
| |
|
| |
| Флууд - В търсене на наименование... | |
|