39 КЛЮЧА 39 КЛЮЧА български фен форум |
|
| Флууд - В търсене на наименование... | |
|
+12Lucifer's Fall™ nikol4o Evelincho Martinch wolf 351 Dageron321 dsims Ton4o Arya Dröttningu tania Blu€ Magic Badugly 16 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 24 Яну 2011, 22:47 | |
| Наде.... Мн се радвам да те видя (или пък чуя е по-правилно !? ) Вече ще влизаш ли по-често?! Т.е. ще имаш ли време... Аз искам да се извиня, за това че влизам толкова рядко, ама 7 клас... Пък и как са решили всички учители, че като веднъж не сме учили по техния предмет и вече... , най ме дразни тая по химия; химия, химия- важен предмет, ама все пак...Свилена би ме разбрала, защото предполагам, че и тя е била при Коткодякова (прозвището на госпожата по химия (Дякова) ), луда госпожа и на всичкото отгоре те гледа все едно ще те убие и в момента търси ножа... Днеска правихме тест, тя не отлепи поглед от мен, а повярвайте ми, аз никога не съм подсказвала или нещо такова (направо се чудя как съм оцеляла до сега ). Спирам да говоря за нея, че мога даже есе да напиша... . Иначе учителките ни по БЕЛ и Математика са адски сериозни и за това съм им мн благодарна, щото то нашия клас не се трае- то хвърляне на вода от бутилка през прозореца ли не беше (върху госпожа), пиърсинги ли не бяха, балони, пълни с пясък, прескачащи от единия до др край на стаята (с трагичен финал- кръг с радиус 50 см, постлан с пясък... стига съм ви говорила за даскало... Сега съм на 8 книга (малко назад вървя ) и ми адски интересно... ставам, че трябва да си преговоря ''Опълченците на Шипка'', че утре ще ни изпитват и си лягам... | |
| | | Salem Saberhagen Баща-основател
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 24 Яну 2011, 23:30 | |
| И аз искам да се извиня, че до сега не съм влизал до сега, но се преместих в др. училище. | |
| | | Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 25 Яну 2011, 08:58 | |
| Добро утро, скъпи братовчеди! Изглежда съм се преквалифицирала от Нощна стража в Сутрешен патрул - обикалям из форума рано-рано. Тази сутрин съм кихаща и подсмърчаща, благодарение на снощното си измръзване. Свилена, дано не се "бъгнем"! И Свилена , супер си! Браво за рисунките! Ама разказът ти за оценяването плаши, изглежда така сякаш учителите ви не са много благосклонни към вас. При нас учителите се сърдят само на мързел! Ако се вижда, че работиш и се стараеш, те подкрепят всячески! За подсказване и преписване не може и да става дума! Главният учител, който ни разясняваше правилата още в началото, каза това: "Не можеш да препишеш живота си, както преписваш на един тест!" Свилена , говорех за слоевете на земната атмосфера, а не на земната повърхност. Тияяяяяя , много се радвам да те чуйо-видя във форума! Дерзай и никак, ама никак не се връзвай на учители - след 5 месеца се разделяш с тях! И дано новият ти клас бъде по-свестен! А мислиш ли за някоя гимназия? Аз със сигурност след 5 дена отново ще изчезна от форума, наистина нямам време да бъда активен участник, а вечер нямам и техническа възможност за връзка с вас. Признавам, обаче, че съм ви наглеждала и мъртвилото във форума ме е натъжавало и обезсърчавало съвсем... Шерклок , че разкажи за новото училище, де! | |
| | | Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 25 Яну 2011, 10:43 | |
| Здрасти на всички! Толкова съм изморена и ме боли гърбът,че едва ще се довлача до училище.... Ама Наде ,нали каза,че няма да излизаш навън? На мен нищо ми няма,поне за сега...само ми е обичайно студено.И вчера от замръзване на мозъка съм объркала понятията и вместо атмосфера съм написала повърхност. Относно учителите ни...там работата не е розова.Ако не те харесват,някои от учителите без проблем може да се опитват да се заяждат с теб и още неща,които не са ми по вкуса...така,че не зависи изцяло от теб,при нас оценяването.А и на всичкото отгоре самите учители враждуват по между си ии... Тия ,да не ти пука...Дякова беше гаднярка с мен,въпреки че учих като побесняла по цели вечери. Хайде сега чао и приятен ден! Имам да си мръзна навън,където пак прилича на Нарния,което е малко успокоение! | |
| | | Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 25 Яну 2011, 10:51 | |
| Уважаеми колеги, виждам ви как влизате във форума, а не пишете! Искам да споделя, че до броени часове ще ми стане обидно и скучно, и тъжно, и мъчно! Надявам се, че поне четете това, което пиша, защото аз се интересувам от общуване и от обогатяване на личността, а нямам амбиции да съм пишещо величие, което "наводнява" нета с никому ненужни писания! Свилена , аз нямах намерение да излизам, но рискувах тълпа приятели да се закотвят у нас. Нещо, което на майка ми нямаше да е по вкуса в тази грипна епидемия - в смисъл, че пази брат ми от разболяване. | |
| | | Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 25 Яну 2011, 12:44 | |
| Здравейте! Какво правите в този снежен ден? За съжаление на мен ми е супер скучно и не мога да измисля нищо интересно за правене, иска ми се да направя нещо яко с форума, но не се сещам какво. Може би просто трябва да се съберем повече хора или... де да знам. | |
| | | nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 25 Яну 2011, 13:14 | |
| Здравейтеееее! Лелее, ако знаете как вали във Варна... Едвам се прибрах от лекаря! Правиха ми кръвни изследвания и ми отново казаха да си стоя вкъщи и да не мърдам Очевидно съм имал "твърде много кръв в тялото си" и като шурна една кръв, когато забиха иглата Чак лошо ми стана... Така де.. вече съм по-добре! Преди малко разбрах, че са ни пуснали във ваканция до понеделник! Поне мога да си олекна с ученето и да наблегна на книжките Преди малко ми доведоха сестра ми от училище и ще трябва да поучим малко двамата с нея! Ще учим таблицата Приятен следобед, приятели! | |
| | | TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 25 Яну 2011, 13:55 | |
| Варненциииии, честита ни ваканцияяяя... Във Варна е снежна приказка, като изключим колко е студено и вятъра е доста силен...Тези няколко дни ще влизам често във форума, че на този студ аз не мога да изляза, пък цял ден във фейсбук не ми харесва като идея. Ще взема да прочета и 8 книга, че ми останаха около 6 глави Сега малко ставам, за да си почина и по-късно ще вляза пак (обещавам (ако не заспа)) EDIT: Наде, смятам да кандидатствам с английски с немски в 1ва езикова, ама наще искат немски с английски в 5та. Ще видим другата година... | |
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 25 Яну 2011, 14:39 | |
| Здравейте отново! Преди малко сложих сестра ми да си легне и имам малко време за вас! Миша, не се притеснявай! състредоточи се върху важните предмети! Така или иначе, както си се насочила в езикова, няма да ти трябват цяла година Аз като кандидатствах то не беше физика, не беше история... и мен много ме мъчиха! Иначе и аз исках с немски в 5та, но нашите настояха за английски в 1ва и сега съм много повече от доволен... Но все пак.... Наде, прочетох всичко за замъците1 Много интересно! От както бях в Шонбурн във Виена такива места ме привличат.. Свилена, едва ли в близкото бъдеще ще го направя какъвто съм сръчен в рисуването нищо чудно да пребоядисм стените! Преди 4 години,както си рисувах с флумастри.. Не знам как точно стана, но стената и в момента е надраскана с жълто Не си личи много, защото и тя е жълта, но все пак... Както и да е, беше ми много интересно да го прочета! И тази избухваща звезда ме подсети - От миналата седмица гледам една поредица на Дискавъри ченъл - How the Universe Works /Как работи вселената, буквално преведено/. Всичко за вселената е обяснено по прост начин, а графиките са направо... Не съм изгледал много, но първите епизоди са за звездите, черните дупки, галактиките и създаването на вселената! Можете да си го изтеглите от замунда! Лошото е, че няма субтитри... Вчера правих и сладки! Не станаха точно, както е показано на снимката, но пък твърдостта им е точна и са много вкусни Направо си давам отлличен, като се има впредвид, че ми е за първи път | |
| | | Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 25 Яну 2011, 15:51 | |
| Здавейте,приятели! Във Варна 5 пъти вече паднах от подхлъзване или спъване.Толкова е бяло! Варненци честита ваканция!!!! Аз в момента ще хвашам първата книга от камарата с подаръци от рождения ден и започвам.Единственото което ще ме откъсва от това е форума и задачите. Аз в Петък заминавам за Бургас! В събота е състезанието ми по математика и ако се класирам от 1 до 3... първо да се класирам после ще кажа. Как сте всички?Какво правите?Какви са плановете ви за седмицата.Кажете? | |
| | | TiaCahill97f Алфа вълк
| Заглавие: ю Вто 25 Яну 2011, 16:02 | |
| Мерси на всички за добрите съвети, относно даскало . За седмицата нямам никакви планове, сигурно ще си почивам и ще седя на компютъра, защото както казах мразя студа, макар че съм от калените (ходя си по къс ръкав в даскало , обаче като излеза навън и като спра да чувстам пръстите си, направо побеснявам), иначе сега отивам да спа, защото съм капнала, а даже и не знам защо! | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 25 Яну 2011, 18:48 | |
| Някой ще дойде ли в чата? | |
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 25 Яну 2011, 19:31 | |
| Здрасти на всички колеги Кахил!!!! Първо честита ваканция на варненци! Марти ,внимавай!да не вземеш преди състезанието да се окажеш контузен!Особенно пред Операта е страшно хлъзгаво.Днес ми се размина падането с папката,ударих го само на подхлъзване.Един път обаче нямах късмет и паднах върху папката си.Не знам как туша ми не се счупи,при положение,че доста яко паднах по гръб на папката си. Ники ,много кофти за изследванията...поне скоро ще се оправиш! Браво за сладките!Аз не съм пробвала да правя сладки...сигурно не е лесно. И не се притеснявай за това което може да объркаш за монотипията...щом аз не направих нищо на кабинета по графика,значи никой друг не ще направи нещо на стаята,в която работи! А и бас държа,че намесата ти с флумастера е внесло доза артистизъм в стаята ти! Миша ,сигурна съм,че ще успееш да влезеш в която си искаш езикова! И приятна почивка!Между другото напоследък единствено аз от цялото училище се разхождам насам-натам по къс ръкав,даже и навън в снега.Нещо съм се разгорещила. Ама то се дължи на лудите параджии,които правят стаите сауна и въздуха вътре трепти като в пустиня. Наде ,много ми хареса информацията за замъците!Много се интересувам от архитектура на замъци и готически катедрали,предимно на старинна архитектура преди 18 в.Учим в училище доста по история на изкуството за архитектурата. | |
| | | Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 25 Яну 2011, 21:07 | |
| Колеги , а така! Почти цяла страница изчетох! После ще коментирам, връщам се замръзнала и гладна! Само ще отбележа, че много се радвам за това, че ви е харесал поста ми за замъците! Тони, купон става и от трима души, само да се разберат! | |
| | | Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 26 Яну 2011, 09:02 | |
| Вчера в чата беше много яко! Аз тази вечер няма да мога, но ви пожелавам приятно прекарване във Флууда на стр. 57! | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 26 Яну 2011, 11:53 | |
| Здравейте,братовчеди! Как сте?Как си прекарвате? Във Варна е много слънчево,чак не мога да повярвам. Ама не смятам да мърдам от топлото си вкъщи,защото и без това имам работа. Щях да ви питам...взимате ли някакви посилващи имунната система неща?Противогрипни мерки? Аз пия клеева тинктура,чай от шипки с много лимон,защото шипките са изключително богати на витами С и за моя жалост,трябва да пия чая си с мед за пълно действие. Отивам да си изпия чая,а после сядам да рисувам с туш. Пожелавам на всички колеги хубав и слънчев ден! | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 26 Яну 2011, 19:33 | |
| | |
| | | Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 26 Яну 2011, 20:54 | |
| Здрасти! Защо не пишете?Тука е много скучно! На всичкото отгоре заради грипната са спрели състезанието и то най-вероятно ще е чаааак другата седмица.Сега решавам задачи и чете книги. Наде прочетох инфото за замъците.Не го бях видял.Много е интересно! Свилена изненадам съм за Facebook.Не мислех че ще набере чак оскар. Ники ,Ники ,Тони ,Стефи защо не пишете? | |
| | | Salem Saberhagen Баща-основател
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 26 Яну 2011, 21:10 | |
| Аз днес не седях много на компютъра. Утре имам уроци и сигурно пак няма да мога, но в петък съм изцяло на компютъра. Очаквам скоро да дойде "Черната книга на погребаните тайни" | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 26 Яну 2011, 21:45 | |
| Здравейте, хора! На няколко пъти да пиша, но сестра ми е при мен и все изникваше нещо... Днес, като цяло, денят ми мина в чистене и готвене, малко учене и много четене Прочетох Пърси 3! След малко ще напиша коментар в темата! Днес направих и първата си баница Не се изду както трябва, но поне се изпече добре и беше що-годе сносна Мда.. видях номинациите.. Не ме изненадват особено... Днес дойдоха икръвните ми резултати - всичко си е тип-топ в кръвта ми! По всички показатели съм в нормата! Скоро ще съм здрав! Ваканцията ми се отразява страшно добре! На вас? След малко ставам и влизам да се къпя... Ще си взема един дъълъг душ и трябва много внимателно да си огледам зъбите, че утре съм на зъболекар Лека нощ, приятели! | |
| | | Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 26 Яну 2011, 22:49 | |
| Здрасти, здрасти и сори, сори, че не съм много тук! Ама човек явно трябва да замине, за да разбере, че е обичан! То не са гости, то не е чудо! Тони, видя ли, че е станал купон! Ех, пропуснах го - пак заспах като се стоплих и нахраних! Ники , страшно, ама наистина от сърце се радвам, че си добре! А как си миеш зъбите, пред компютъра ли? Свилена и мен ме тъпчат в момента с клеева тинктура. Освен това си пия Саностол, който обичам от дете! Номинациите за Оскар - май много от филмите не съм гледала, така че...не се вълнувам особено. Но съм фен на Натали Портман. Ей, Лусианци - Марти и Шерлок, очаквам разказите ви за новите ви училища. | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 27 Яну 2011, 00:16 | |
| Хей,Ники ,много се радвам,че си добре!Само така! И утре ти пожелавам приятен зъболекар! Наде ,направо ме стресна тайфуна,в който си се превърнала! Надявам се,че не съм включена в насмитането! Това за Дейвид Бел...супер наблюдателна си! Печелиш освен точка и ! И недей се застоява много при нас,а се забавлявай с любимите си хора! На мен ми е много весело в момента и не ми се спи никак! За това ще се поразходя из форума... Едит: Аз не си падам много по Саностола,много ми е сладък.Майка ми много ми го даваше,когато бях по-малка.Иначе любимите ми сиропи са Ефералган и Проспан...толкова са ми приятни! | |
| | | Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 27 Яну 2011, 00:39 | |
| Здрасти, колежке от Нощната стража! Аз, както се вижда, се развихрих! Мерси за точката, Свилена ! Просто исках още веднъж да покажа, че "39 ключа" ни даде много! Понятия, исторически личности, локации, за които сме чели в книгите, се появяват непрекъснато в учението и в живота ни! Може съвсем набързо да са били споменати, но човек се чувства съпричастен към света и това е един от невероятните плюсове на поредицата! Сега за насмитането Идея, явно си нямате, че тук сте се събрали интелигентни, талантливи и доброжелателни хора. Аз много се стараех да ви покажа колко важно е да пренесете приятелството си от нета в живота, защото наоколо в България е ....най-меко казано - трудно! И особено важно е да имаш приятели! Затова ми е тъжно да видя, че форумът пустее. Той може и да замлъкне, но ще е голяма загуба да се разгубите!!! Колкото до мен...Ами аз съм влюбена във Виена. Въобще не искам да се връщам в България, за да уча и работя тук! И единственото ми съжаление е, че ще загубя голяма част от приятелите си...М-дааа, плаках нощи наред, когато заминах! Но... стига! Та за насмитането - я се стреснете, споделяйте живота си! Какво като не е супер интересно всеки ден! Приятел си с този, с когото споделяш живота си! А само да знаете колко много ми е дал този форум, тоест вие, с това, че имах допълнителни 15- 16 различни мозъка и възприятия на разположение! Възползвайте се! Пак ставам несериозна Смятам навсякъде да виждате оранжево /тоест моя ник, колеги/, за да си спомните, че Екатс царуват тука! Едит: Нощен поздрав за нашия демоничен админ! И лека нощ! Повилнях, повилнях, пък се оттеглям! | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 27 Яну 2011, 14:51 | |
| Здрасти! Хубаво си го написала,Наде ! Насмитане ни е малко,според мен.. И си права! А Виена,явно е много пленителна... Фехтовката е просто невероятна!Много се радвам,че си избрала точно този спорт!Толкова ми се тренира...макар,че бих предпочела да се науча да се бия с меч. Сега,да ви кажа какво правя и какво смятам да правя.Ама моето е скучно,да знаете! Аз не съм излизала от вкъщи от 2 дена и вече превъртях... Но си имам причина - имам да уча за втората си матура и май наистина съвсем не съм на себе си,защото ми е много приятно. Като си науча за днес, ще седна да рисувам пак... За това пожелавам на всички приятен ден и моля,да разкажете нещо!
Последната промяна е направена от Arya Dröttningu на Чет 27 Яну 2011, 18:10; мнението е било променяно общо 1 път | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 27 Яну 2011, 17:36 | |
| Хеей! Днес на няколко пъти сядам да ви пиша и пак все нещо става... Ноо сега вече мога! Свилена, аз от кога чакам ученето за контролни да ми стане приятно... Аз не съм излизал от вкъщи вече... около 5 дни и ми е много добре Ау, Наде, как си се развиляла Много добре си го "каза"! Отдавна форумът не е бил така "изпълнен" с нова информация! Ох, имах толкова много да казвам, а го забравих... А, да - за електронното образование! Сайтът за математика много ми помогна! Нали отсъствах от училище вече 2ра седмица и материалът се е натрупал... Леко се запъвах на някои уравнения, но сайтът ми помогна да изгладя всичко! Колкото до другия сайт - него го бях забравил Благодаря, че ми напомни, Наде! И, Наде, фехтовка... Направо ще си го кажа: Егати кефа И аз съм се замислял дали да не почна да тренирам.. Фехтовката във Варна става популярна! Ии.. днес не ми се случи нищо особено... Освен че на 3 пъти се подхлъзнах и щях да падна От няколко дни насам със сестра ми играем тази игра - http://www.miniclip.com/games/light-temple/en/Изключително забавна е, особено ако имаш другар да играе с теб | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... | |
| |
| | | | Флууд - В търсене на наименование... | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|