| Флууд - В търсене на наименование... | |
|
+12Lucifer's Fall™ nikol4o Evelincho Martinch wolf 351 Dageron321 dsims Ton4o Arya Dröttningu tania Blu€ Magic Badugly 16 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 17 Яну 2011, 21:49 | |
| Здрасти,хора! Мите много интересна информация си написал.Завлече ме веднага към сайта и смятам да го разгледам.Надявам се да ми допадне Свилена не случайно казват "Внимавай какво си пожелаваш!" . Тони честит имен ден!Много здраве щастие и късмет и много приключения(е не точно като на Свилена )! Хора днеска излиза пърси.Хайде на пазар! Хора не мога да си измисля интересен подарък.Пърси вече го казах.Дайте други идеи? Послепис:Уморих се и вече ще лягам.Лека нощ! =) | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 19 Яну 2011, 18:56 | |
| Хора, среща в чата навсякъде и по всяко време!!! | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 19 Яну 2011, 19:58 | |
| Здрасти! Как сте?Взехте ли си "Пърси Джаксън и последният олмпиец"? Тъй като вчера донесоха "Пърси..." последна част в книжарницата до нас,а аз се връщах доста късно от училище,книжарницата беше затворена и днес сутринта си я купих и почити я прочетох.Страшно е интересна! Много ми харесва!Стана ми любима книжка от поредицата! Утре или в петък ще си напиша мнението за нея в темата за книгите. Тони ,съгласна съм с предложението ти,стига да има хора с които да си поприказваш в чата! Прочетохте ли новината за "Хари..."част втора на епичния финал? "След 15 юли ще видим края на кинопоредицата „Хари Потър” и то в преправен 3D формат. „Даровете на смъртта – част втора” се описва от режисьора Дейвид Йейтс като екшън филм. В тази връзка очакваме смъртта на доста герои. И въпреки че действието на лентата ще се движи стриктно по страниците на книгата, създателите на епизода са променили драстично издъхването на един от главните герои.
Естествено, това е станало с разрешението на Дж. К. Роулинг. В интервю за Cine Premiere Mexico Андрю Акланд (арт режисьор на филма) споделя, че са променили начина, по който умира Снейп. В книгата това се случва в Къщата на крясъците, но в епизода искали да го изкарат от тази кутия, за да придадат по-голям драматизъм на смъртта. За целта те създали някаква Кристална къща – много романтично място където човек можел да умре.
„Снейп умира по изключително добър начин, трябва да отбележа”, завършва Андрю." И другото нещо...ако се вгледате в логото на Гугъл ще видите натюрморт,вместо цветните букви.Кликнете на него и можете да получите интересна информация за един много известен френски импресионист(ако се чудите ккаво означава тази дума,ще ви дам кратка справка - течение в изкуството,което е възникнало във Франция през 19 в. Художниците се опитват да пресъздадат върху платното свое конкретно впечатление за цвят и светлина) Пол Сезан. Днес е рожденият ден на Пол Сезан-много известен фрески живописец,представител на импресионизма.В неготите творби се откриват първите признаци за по-нататъшно развитото течение на кубизма. Надявам се да не съм ви досадила,но просто не се сдържах... А сега ще отивам да пиша есе за свят и личност-много досаден предмет...темата е: "Заплахи за демокрацията".Пълна тъпотия,ако питате мен. | |
|
| |
Salem Saberhagen Баща-основател
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 21 Яну 2011, 16:34 | |
| Здравейте! Днес може би ще си взема играта Madrigal Maze. Някой друг вече има ли я? | |
|
| |
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 21 Яну 2011, 17:32 | |
| Здрасти на всички! Как сте? Здрасти,Стефи ! Не,нямам я,защото нямам айпод или айфоун и няма как да си я закупя. Да разкажеш нещо повече за нея,като си я получиш! И честито! | |
|
| |
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 21 Яну 2011, 18:00 | |
| Играта е достъпна само за щатите | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 22 Яну 2011, 11:52 | |
| Стефи, съжалявам, но мислех, че вече си разбрал! Говорихме за това още когато излезе, на няколко пъти го споменахме! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 22 Яну 2011, 13:03 | |
| - Ton4o написа:
- Стефи, съжалявам, но мислех, че вече си разбрал! Говорихме за това още когато излезе, на няколко пъти го споменахме!
Не съм разбрал. Няма проблем. | |
|
| |
| |
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 23 Яну 2011, 12:06 | |
| | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 23 Яну 2011, 12:29 | |
| ЙЕЕЕЙ! Наде, здравей! Ах, колко ни липсвашее! И тъй като веднага ме подсети - http://www.the39clues.com/vespersВидяхте ли клипчето? Аз лично съм доста скептично настроен към това продължение. Мосля, че само ще развалят поредицата... И аз отново съм болен Май ще си почана наравно с вас, софиянци! Вчерами правиха снимка иии този бронхит не ще да се маха от мен И сега тотално ми забраниха да излизам от вкъщи... Но съм сигурен, че ще намеря и добра страна на нещата Преди малко прочетох Пърси две и след малко ще напиша мнението си в темата! И сега чакам един дълъг разказ от Надето за многобройните й изживявания през тези дълги месеци! ПП. - Хей, при вас вали ли сняг? Преди малко заваля във Варна | |
|
| |
Dageron321 Умел ключотърсач
Мнения : 468 Регистриран на : 15.04.2010 Години : 29 Агент : Super Nova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 23 Яну 2011, 12:55 | |
| Наде добре дошла как си
Ники да оздравяваш ние тук в Стара Загора сигурно след 1 - 2 седмици ще на пуснат във ваканция | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 23 Яну 2011, 13:39 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 23 Яну 2011, 13:42 | |
| | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 23 Яну 2011, 14:29 | |
| | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 23 Яну 2011, 14:51 | |
| | |
|
| |
Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 23 Яну 2011, 20:30 | |
| Неде здрасти! Добре дошла.Значи все пак разболяването ми си е струвало! Ти как си? На всички болни пожелавам бързо оздравяване! Идвам веднага в чата! PS:Хора днес намерих един код за карти от 3 и 4 пакет: PICCADILLY Пробвайте го! | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 23 Яну 2011, 21:48 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 24 Яну 2011, 00:15 | |
| Марти ,Ники ,пожелавам ви бързо оздравяване! И скоро да бъдете бодри като репички! Марти ,много благодаря за кода!Свърши страхотна работа! Сега,въпреки че не бих искала,трябва да си лягам! Четох,рисувах,играх на карти и правих какво ли още не...сега е време за сън! И утре училище...комисия от всичките ми учители ще гледат дипломният ми триптих на тема "Ирландска митология" и малко съм нервна,защото може някой от тях да не одобри идеята ми.А с него ще държа изпит и пиша есе на темата,която съм избрала,така де от него зависи дипломирането ми. Много се разприказвах.... Отивам да си обличам пижамния костюм,да пийна нещо против сънища и заспивам. Пожелавам на всички бляскав старт на седмицата,а тези,които ще ходят на училище им стискам палци да мине седмицата приятно! А на Надето ,пожелавам приятен релакс! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 24 Яну 2011, 08:21 | |
| | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 24 Яну 2011, 08:22 | |
| Утрооооо , колеги Кахил! Да е добро за всички! Моля болните да се подобрят незабавно!!! И да използват болничните за релакс! А аз определено ще се отдам на много сън и размотаване, защото главата ми се е подула от учене!!! Това, дето ни го разправят, че програмите на учениците в западните страни са по-леки от нашите, е ала-бала! От 8 и 30 до 18 в училище, включително и в събота до обяд! Абсолютно всяка нова тема по език, математика, химия, физика и пр. е свързана с направата на проект/писмена разработка, която се оценява с кредити по-високо, отколкото изпитването в час по урока. Логиката е, че в проекта личи доколко наученият материал може да бъде прилаган в практиката. Всъщност тази система много ми харесва! Винаги сме се питали "Ама защо го учим това?!!" Е, сега в повечето случаи ми е ясно! И в София е така, Свилена - бяла приказка! Поне на вид! Иначе духа вятър и прането ни се вееее! Даже няма да си подам носа да видя температурата! Свилена , успешно представяне в училище! Стискам палци! Послепис: Марти , благодаря за кода! За съжаление вече имах картите, които ми даде. | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 24 Яну 2011, 11:33 | |
| Хееей! Здравейтее! Във Варна все още е бяла приказка Все така упорито продължава да си вали и вали Няма и помен он вятър! А сега пекна и слънцеее... Направо толкова се радвам, че съм вкъщи Свиленааа, късмет! Зад теб съм! Днес имам да изпращам по много късмет на много хора! Днес то не бяха изпити, не бяха контролни.. Леле, Наде... Едва ли щях да успея да се справя като теб! Такова натоварване.. На мен са ми разказвали за обучението в Канада - подобно е, но нямат такова натоварване и да учите в събота... Мартии, благодаря за кода! Донесе ми една карта с код - реших го и спечелих медал! Сега ставам, че имам много да наваксвам с материала! И мерси на всечки за пожеланията за оздравяването =] И за облика, разбира се! Лек ден, приятели! | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 24 Яну 2011, 13:56 | |
| - Grizzly написа:
- А наистина ли малко над Еверест можеш да попаднеш в космоса?
Атмосферата, Гризли , има 5 основни слоя, разположени от земната повърхност във височина така: Тропосфера /наричат я още "климатичната лаборатория"/, Стратосфера /в най-горната й част е Озоновия слой/, Мезосфера, Йоносфера и Екзосфера. Само Тропосферата достига на височина най-малко 10 км, така че над Еверест не може да попаднеш в космоса. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 24 Яну 2011, 19:13 | |
| Марти, кодът ми даде карти който аз нямах (да призная повечето). | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 24 Яну 2011, 19:44 | |
| Здрасти на всички! Днес навън сутринта измръзнах...а следо бяд,вече нямаше сняг никъде,освен по покривите! Много жалко... Мерси за изпратения късмет по сова-Наде ,Ники ! Помогна ми! Ама си беше малко стресиращо... Но мина супер и ми одобриха и трите рисунки! Отначало дойдоха само трима учители,а с всеки следващ ученик,учителите се увеличаваха и докато стигнат до мен,вече имахме всичкия брой учители плюс директора на училището и заместник-директорката,която пристигна много ухилена точно когато си нареждах рисунките и едва мина покрай мен,тъй като имаше съвсем малко място.И за капак се спъна в кого...в мен.Едва се сдържах да не се разсмея,защото после заместник-директорката започна да ме разпитва,защо нямам цветно в рисунките. Имам чувството,че от усилието да не се разсмея съм си пукнала ребро.И до сега ме боли... Как сте вие? Хей,Наде ,много се радвам,че ми припомни основните слоеве на земната повърхност...доста отдавна не бях отваряла география или атлас по астрономия. Едит: Лека нощ,колеги!Много съм изморена и за това направо ви пожелавам хубав и успешен ден утре!!!!
Последната промяна е направена от Arya Dröttningu на Вто 25 Яну 2011, 18:42; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... | |
| |
|
| |
| Флууд - В търсене на наименование... | |
|