Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 04 Яну 2011, 16:37
Здравейтеееее!!! Мале, хора, ако знаете как ми липсвахте! Така... започвам с почерпката за Рд-то ми!
Какво ще кажете за коктейли?
Имате голям избор... Малко хапки?!
И за завършек шоколадов фонтан с плодове!!!!
Свилена, ЧРД на брат ти със закъснение! И честит нов профил- много Хари Потърски... ! Еви, мн се радвам да те видя! Тончо и Ники , мн се смях на анкетата. Това с Изабела в манастир просто ме уби Не знам кой беше повдигнал въпроса за късметите, но ще паднете като разберете какви ми се паднаха. Два пъти... сватба , но това е малко... веднъж... бебе и едно на което доста се зарадвах след тези... неочаквани послания- щастие. Така че се надявам в НЕблизкото бъдеще, аз, моят съпруг и бебето ни да сме щастливи...
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 04 Яну 2011, 19:13
Здрасти на всички! Преди малко се върнах от училище и съм доста изморена,защото съм там почти цял ден.
Тия ,късметите които си получила са доста необичайни! Ама щастието е много хубаво,като късмет! О,много благодаря за почерпката,Тия ! Супер е!Тъй както съм гладна...! Ще оставя коктейла за накрая за да не вземе да ми се завърти главата! А този фонтан....малеее.... Ще се почерпя с плодовете! И мерси за честитката, по-случай профила ми! Ама сега ще го подменям,тъй че...
Ники ,Тони ,страшна анкета! Аз смятам,че Изабел Кабра би направила всичко друго,но не и да влезе като послушничка в манастир... Но и останалите са култови!
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 05 Яну 2011, 17:17
Здравейте хора! Пак почна училището и така взе да ми се доспива.... По цял ден ходя полузаспал, а вече спя като бебе Тия, благодаря за почерпката! Насладих и се напълно! А този шоколадов фонтан така да ми напомня на този във Варна Тауърс.. Ммм
Ии вижте какво открих - http://egmontbulgaria.com/whatsnew/5-poslednijat-olimpiets-1228.html Много ми се иска и аз да ги прочета до край, но като че ли искам да са на английски! Аз ги бях почнал, ама.... Явно ще останат за лятото, че от коледа се снабдих с доста Днес съм доста щастлив, защото отложиха класното по български за следващата седмица Така ми остава още малко време, за да си донауча за курса по немски Нещо интересно при вас... Че при мен е доста скучно...
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 06 Яну 2011, 22:12
Здрасти на всички!
Честит Йордановден!!!
На този е покръстен Исус Христос във водите на река Йордан от Йоан Кръстител. В момента на кръщението небето “се отваря” и Светият дух слиза върху Христос във вид на гълъб, а от небето се разнася глас: “Този е Моят възлюбен Син, в Когото е Моето благоволение”. Оттук и названието на празника – Богоявление.
На този ден се извършва освещаване на водата. След службата в църквата свещеникът хвърля кръст във водата, а ергени го изваждат. Вярва се, че този, който е извадил кръста от водата, ще бъде здрав и щастлив. Той обикаля с кръста селото, а всички го даряват. Има поверие, че ако хвърленият във водата кръст замръзне, годината ще бъде здрава и плодовита.
С Йордановден е свързано поверието, че в нощта срещу празника небето се отваря и който в този момент си поиска нещо, то ще се изпълни. От днес започва и изпращането на сгледници и периодът на сватбите до Великденските заговезни.
На този ден празнуват Йордан, Йорданка, Данчо, Данка, Боголюб, Боголюба, Божан, Божана, Дана, Бистра, Боян, Богдан, Богдана.
На 6 януари се освещават военните части и бойните знамена. Първият водосвет е направен на 19 август 917 г. преди битката при Ахелой. Ритуалът се извършва от 1879 г. до 1946 г. Традицията е възобновена през 1993 година.
Хей,Ники !Това го видях вчера за Пърси и смятам да си я купя като излезе! Успех на класното пи литература и моето е другата седмица вторника!
Иначе при мен няма нищо интересно,освен че ходих отново на "Хари Потър и Даровете на Смъртта" и страшно се кефих! Кофтито,обаче е че сега трябва да влизам банята за да шкуря един линулеум за понеделника по графика. За това пожелавам на всички запомнящ се с хубаво,завършек на седмицата! Лека вечер!
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 07 Яну 2011, 19:27
Здравейт,хора! Минавам да ви честитя Ивановден! И да попитам как я карате?
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 09 Яну 2011, 20:20
Здрасти на всички! Защо не говорите,а?
Трябва да ви се изфукам,че най-накрая докопах плакат от киното на "Хари Потър и Даровете на Смъртта" част първа и съм страшно щастлива! От 2 месеца се опитвам да си го измоля... А също си взех и нарнийска топка от кино "Арена". Въобще с доста хубави неща се сдобих!
Как сте останалите...тежко ли ви минават дните в училище,че не пишете нищо?
Blu€ Magic Баща-основател
Мнения : 1199 Регистриран на : 16.10.2009 Местоположение : So what...... Агент : MVP Agent
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 09 Яну 2011, 21:48
AMAlA народе, честита Нова година, ханука и всичко което изпуснах тук съжелявам за дългото отсъствие, ще се постарая да влизам по често
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 10 Яну 2011, 21:45
Здрасти,Любо! Честита Нова Година и на теб!
Как сте останалите? Аз правя последни преговори по литература за класното...."Драконът" Атанасова,реши да ни погоди номер с така наречена пробна матура за 2-учебни часа и на всичкото отгоре,преди малко разбрах,че в темите за есе се включват,и произведения на автори от миналата година...просто супер!
Ники ,как ти мина класното?
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 11 Яну 2011, 18:28
Здравейте, хора! Сега съм на лекър и ви пиша от чакалнята Свилена, днес господинът отмени класното за следващата сряда... Иначе честито за плащата и топката! Завиждам ти... За много години, Любо! Иии трябва да влизам! Ще ке покгарая да нляза и вкъщи!
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 11 Яну 2011, 20:51
Здрасти,здрасти на всички!
Как ви минават класните и дните в училище и извън него? Интересно,вълнуващо?
Ники ,болен ли си? Сериозно ли е? Иначе мерси за честитката!
Тони ,видях,че си "почистил" глобалните теми от форума.Има ли нещо с което да ти помогна? Митко Дарвин ,не е влизал отдавна...липсва ми,дано да е добре!
Да ви се оплача...класното ми по литература беше кошмарно...толкова дни наред бях решавала и пререшавала различни тестове за езикова компетентност и литература,всякакви трудности и припомнях правила и биографии на писателите и особености на творчеството им като за световно...а какво излезе...само дето се престарах... Такъв тест...толкова завъртяни и гадни въпроси и теза са есе в рамките на 2 учебни часа...на мен не ми остана време за теза на есе... Аз съм решавала матуритетни тестове,а този опредеелно не беше матуритетен,а много гаден...
И след като се жалвах толкова дълго за класното по литература е хубаво и да ви разкажа нещо интересно...
Днес по живопис имахме нов модел,който преди ден го сметнах за натрапник в училището ни,тъй като познавам визуално всички ученици в училището ми,защото сме много малко... Прилича ми на дългокос,рошав емо,защото бретона му стърчи доста "фешън" и има обем,надминаващ този на моята коса. Хубавото е,че не говори много и не мърда.А най-забавно ми се стори,че си беше донесъл възглавничка за сядане. Умен е,масите ни наистина са много твърди...
Сега като се изприказвах,трябва да ставам и да се отправям да уча по английска за контролно и да превъзмогна досадата си от това,че дори и в 12 клас имаме физкултура...да знаете колко е студено в съблекалните ни...по-студено от вън.
Пожелавам хубава сряда на всички и ще стискам палци на всички,които имат някакво изпитване и контролно в близките дни!
Едит: Колеги,наистина ли не можете да познаете от "Ирата на актьори" кой играе принц Каспиян в "Хрониките на Нарния"? Тони ,знам,че си голям фен на Нарния...
nikol4o Баща-основател
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 11 Яну 2011, 21:36
Здравейте.... отново Ами значи..... бронхит.... Не е толкова сериозно, но ще остана вкъщи утре.... Направо перфектно ми идва Леле Свилена..... Лошо са те изиграли.... Той и моя господин по литература ни разиграва от 2 седмици.... и сега като обсъждаме най-важното... ще отсъствам... Ама... не ми пука особено Ии.. сега много ми се спи и... ще отивам към банята Лека нощ на всички!
Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 15 Яну 2011, 20:25
Честита нова година на всички на 15 патерици . Реших пак да стана активен пък и вече почти приключих с правенето на форума ми. Как сте всички?Какво правите?От доста време чета нещата и реших да се включа пак.
Ники бързо оздравяване.
nikol4o Баща-основател
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 15 Яну 2011, 22:22
Хееееей! Ама много сте писали! Не сте спирали Ее аз да си поприказвам..... Тази седмица ми се очертава най-тежката учебна до сега! В понеделник имам две контролни - по Физика и по Музика По физика сега се мъча да ги разбера нещата Госпожата нещо обяснява, ама аз като не разбирам.. а и първи час не съм от най-адекватните И така - сега съм на дилемата " Кога силата на съпротвиление е равна на равнодействащата сила" Може и да е някакъв хипер лесен въпрос, ама.... Утре ще я оправям.. на свежа глава! Ии да! Не ми стига физиката, ами и музика.. биология също.... Във вторник пък ще правим класно по математика.... И там имам едни неща да решаваам... Не се упражнявам достатъчно вкъщи и всичко съм забравил... И за финал в сряда имам класно по български, за което хал хабер си нямам Нито знам кога ще се подготвям, нито знам какво ще пиша.. Абе.. втасал съм я През останалите дни пък ще трябва да се подготвя много добре за курса по немски, тъй като той все остава на заден план, а и в петък съм на допълнителни часове Ае и за там имам едни купове домашно.... Ама сега да ви се похваля! Имам 5 и 72 на класното по англиски и 5 и 70 на класното по немски Направо се гордея със себе си Мерси за пожеланието, Марти! Почти оздарях! Ама хайде и другите да се включат! Моля ви, пишете, че форумът малко по малко замира...
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 15 Яну 2011, 22:36
Здравейте,хора!
Как сте? Нещо ново? Не пишете,а пък.... на мен ми се пише!
Здрасти,Марти !Радвам се да те видя!
Такаа...имам да ви кажа няколко неща...
Първо - в официалния сайт на 39 ключа,в секцията на книгите,там при разгадаването на шифърите в книгите има снимки приложени към всяка книга и не знам дали сте видяли,но са добавили снимките на Кора и Бродерик Уизард,а също и един профил на Нели.
Второ - Тони ,агентската ти карта е превъзходна!!! Много ми хареса! А също така имаме един представител от неповторимите Джанъс ,който не се е похвалил,че е станал супер-звезда! Аз си подмених агентската карта в малко по персийски стил...(още не мога да забравя Принца...)
Иии...Ники ,не бери грижа!Всичко ще се нареди!Само се напрегни още малко и чакай резултатите... Успех!!!
А на класното по литература излезе,че катастрофалното ми представяне било не толкова катастрофално... Имам 4 и 50, при това госпожата ми е сбъркала оценката и после я е поправила с червения химикал.
И сега един поздрав към всички с моята интерпретация на Мориган,богинята-врана...Нали ви я бях обещала! Ама чак сега ще ви я покажа.Тъкмо мъдря последната композиция от триптиха на тема "Ирландска митология". Не се чудете,защо е толкова стилизирана...просто това ще е линогравюра ще трябва да се дълбае с резец и ще се отпечатва.
Хорааа...Ники е прав!!!Форумът е "тих" като гробище...простете за сравнението,ама е точно така! Няма само аз и Ники да пишем! Мите ,ти винаги ми правиш компания във форума..по цял ден си в него,а не обелваш и дума!
Последната промяна е направена от Arya Dröttningu на Нед 16 Яну 2011, 18:45; мнението е било променяно общо 1 път
nikol4o Баща-основател
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 16 Яну 2011, 18:30
Леле, Свилена! Уникална е! И, все пак, любима ми остава тази на Хари! Ама никой пак не е писал... Аз днес цял ден уча и пак не ми остана време... Но разбрах всичко по физика и биология! И сега малко си почивам преди да уча по математика... Пишете, хора!
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 16 Яну 2011, 19:07
Здравейте! Радвам се, че във форума тече усилена активизация! Ники, радвам се, че си се справил с физиката!
Марти, добре дошъл! А какъв е този форум, за който говориш?
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 16 Яну 2011, 19:39
Здрасти!
Марти ,наистина...разкажи ни за форума,който подготвяш!
Ники ,браво на теб!Щом ти остава само матеметиката не бери грижи! Макар че,аз щях да се озоря малко на твое място с матеметиката... Добре,че в 12 клас я нямам! И много се радвам,че Мориган ти харесва! В сравнение с Хари,сигурно ти изглежда нескопосана,но пък сама си я измисля...така,че е ориджинал! А и е линогравюра!
И сега искам да ви поздравя с любимата си тема от "Хрониките на Нарния" Просто е невероятна! А мен ще ме избият съседите,защото съм я усилила много и доста неща вибрират... https://www.youtube.com/watch?v=1zoAhKNwnfQ
Приятно слушане!
Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 16 Яну 2011, 19:47
Привет,братовчеди!
Свилена рисунката е невероятна!Иска ми се да можех да рисувам като теб!
Ники математиката е лесна давай напред!
Тони,Свилена форума е този: http://yugiohcrazytoarnment.forumotion.com/forum ма тема Yu-Gi-Oh е и още не е готов смятам да го отворя на рождения си ден-след 4 дни и затова доста време ме нямаше!
Я аз да ви се похваля: На 2 място съм в контролното по математика и ще ходя на Зимните Математически Състезания в Бургас! Това е много добро постижение защото само 12 най-добри човека ходят от всеки град!
Аз ще вечерям и после ще се окъпя. Вие какво правите?
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 16 Яну 2011, 20:45
Хей,Марти ! Хубаво изглежда началната страница на форума,но за съжаление не ми позволява да го разгледам,защото е в процес на разработване! Но като го завършиш,кажи! Бих искала да го разгледам! Честито за това,че си се класирал сред 12-те за Зимните Математически Състезания! Стискам ти палци,математико! И мерси за въсторженият отзив за рисунката ми!
Аз отивам да си взема освежаващ душ и да си лягам,че съм изморена от днешния ден. За това лека вечер на всички и успешен старт на седмицата!
Послепис: "Обнових" се и мисля,че изглеждам много яко!
Martinch Баща-основател
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 16 Яну 2011, 21:16
Благодаря за честитката Свилена !
Хора утре ставам че започваме подготовки в училище за състезанието така че ще лягам. Приятни сънища на всички!
Dageron321 Умел ключотърсач
Мнения : 468 Регистриран на : 15.04.2010 Години : 29 Агент : Super Nova
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 17 Яну 2011, 10:24
Здрасти как сте
От доста време не съм влизал и времето не ми стига а на моментида си призная просто ме мързи, ана вие сте се разписали браво .
С края на тоя срок голямо оправяне на оценки става
Чакате ли с нетърпение да видите книга девет която трябва да я пуснат днес в наградите да се борим за не я де
Ссвилена как върви с lockerz скоро ще има redeem тоест ще можеш да си взимаш награда аз мисля да си вземе Ipod Touch или Ipad ама ноще не знам а задругите които още не са видяли сайта направих една картинка с текст за него
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 17 Яну 2011, 13:20
Митко, за този сайт много съм чувал, обаче ме озадачава как така можеш да се регистрираш само като получиш покана, аз си се регистрирах, ама беше преди два месеца някъде и оттогава не съм влизал, стори ми се много сложна системата. Малко тъпо съм се отказал, ама... Както и да е, ако ти се занимава, би ли ми дал скайпа ти, за да ми разясниш някои неща? Благодаря!
nikol4o Баща-основател
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 17 Яну 2011, 15:41
Здравейте! Влизам малко преди пак да започна да уча... Тони, извинявай, че пиша тук но
ЧЕСТИ ИМЕН ДЕЕН
! Да си жив и здрав, носи си името със здраве и една много много успешна година, пълна с емоции и хубави изживявания!
Ъъм, Митко, и аз имам регистрация в сайта, но.. спрях да влизам. Познавам хора спечелили от там, но май ще те разочаровам... Големите награди като Айпод-ове и Плейстейшън-и / абе техника като цяло/ са ограничени за разпространение само в САЩ и не се изпраща до Европа. Поне така беше до миналата година.... Късмет, ако са премахнали правилото! И сега бързо отивам да уча! Хубав следобед!
Dageron321 Умел ключотърсач
Мнения : 468 Регистриран на : 15.04.2010 Години : 29 Агент : Super Nova
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 17 Яну 2011, 19:32
Ники премахнали са това, един приятел на братовчед ми от варна е спечелил псп и го е получил
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 17 Яну 2011, 20:28
Здрасти,банда!
Мите ,аз отдавна не съм влизала...просто не се сещам.Вече ще започна по-редовно да влизам в lockerz,ако ми остане време. Иначе страхотно обяснение си постнал! И ти пожелавам да спечелиш от там каквото желаеш!
Наистина чакам с нетърпение да отгърна хубавите,миришещи на прясно напечатано мастило и хартия страници на книга 9.
Днес за мен беше наистина незабравим ден...преди да си легна,предишната вечер си пожелах незабравим и запомнящ се ден,а същото си пожелах и сутринта като станах.Всичко вървеше спокойно и нормално,докато не запротестирах заради обикновения и скучноват ден.Петнайсе минути по-късно,докато отварях капачката на туша си си помислих глупаво"Ех...и сега а се залея..." и в същата секунда по някакъв необясним начин шишенцето се завъртя в ръката ми и се насочи към дънките ми,като ги оля във формата на голяма черна дупка.Нямах време да реагирам и просто самото оливане беше на доста неподходящо място на дънките ми,което поражда сума ти кофти асоциации. Но пък шарката си я биваше,докато не я развалих с двете пакетчета мокри кърпички,които изхабих да се трия! После като се връщах от училище доста хора любопитно оглеждаха новата фешън каубойска шарка. А завършекът беше,че си бях забравила ключовете вкъщи и нямаше кой да ми отвори и чаках на студеното приблизително час.
Аз съм дяволски изморена,а имам да върша много работа...допреди малко гледах "Зад сцена" на Хари Потър 7 и заспивах пред монитора...за това отивам да си почивам. Лека вечер и незабравимо хубав (този път внимавам с пожеланията ) ден!
Послепис: Като махнах оцветените дънки,краката ми също бяха оцветени в черно....
Sponsored content
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...