39 КЛЮЧА 39 КЛЮЧА български фен форум |
|
| Флууд - В търсене на наименование... | |
|
+12Lucifer's Fall™ nikol4o Evelincho Martinch wolf 351 Dageron321 dsims Ton4o Arya Dröttningu tania Blu€ Magic Badugly 16 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 16 Сеп 2010, 21:43 | |
| Ами, Тони, направи една тема Чат. Тук нямам какво да пиша без да съм сигурен, че няма да е лично или което не ви засяга. Ако не си съгласен, ще слагам мненията си като спам и ще пиша, че имат личен характер....
И на мен изречението "Ники, обадиха ли се от книжарницата?" би ми било по полезно(в случая преди него не знаех, че и Ники си е поръчал книгата на англ.), от "Свилена, много хубаво си си изкарала на това място!", което би било лично твое мнение и не би ме заинтересувало. | |
| | | Lucifer's Fall™ Администратор
Мнения : 925 Регистриран на : 14.05.2009 Години : 28 Местоположение : По света и у нас. :D
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 16 Сеп 2010, 22:10 | |
| Съгласен съм за тема чат в потребителската зона, колкото и да е излишно. Тони, какво ще кажеш? Личните въпроси ще си ги помещаваме там, а ти може изобщо да не я отваряш. | |
| | | Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 16 Сеп 2010, 22:15 | |
| Уф, уморих се да обяснявам... Няма какво повече да обяснявам, защото вече всичко съм обяснил и не виждам какво не е ясно?!
Ако искате да питате някого нещо индивидуално и лично, му пратете ЛС! Не е нужно всеки да знае имената на учителите на другите или не знам още какво си. И никой тук не е толкова малък, за да не може да прецени кое какво засяга. | |
| | | Evelincho Баща-основател
Мнения : 1772 Регистриран на : 05.06.2009 Години : 30 Агент : SuperNova(7th)
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 17 Сеп 2010, 09:22 | |
| Здравейте и (с малко закъснение) ви пожелавам успешна и лека учебна година! (най-вече важи за двамата ни седмокласници, който ще кандидатстват, за двамата ни деветокласници, защото от 3 предмета скачат на 16 и ще ги учат на чужд език и за дванайсетокласничката ни, която ще държи матури тази година! Другите ще се оправим! Успех на всички! При нас пак имаше замеряне с моркови, ама аз не съм фен на тези неща! Дадох два моркова на една приятелка, която сега е в моето училище, ама за да си ги яде! Честно казано нямам намерение изобщо да замерям зайците! Защо толкова трябва да им се подиграваме, не знам! Плюс това разбрах, че са уцелили няколко учителки по главата, защото са вървели при осмокласниците - сега това вече си е неуважение! Сега изчетох всичко от флууда! Много интересни неща са ставали при вас! При мен също! Последната седмица от ваканцията си я прекарах на МАКС! Къде ли не ходих и какво ли не правих! И вече в началото на седмицата започнах да "търча" за училищни работи. Тази година ми започна много странно - нито имам достатъчно тетрадки за училище, нито пък давах зор на мама и тате да ми купят! Друг път им досаждам още от август! Но нищо, ние днес не сме на училище и ще си купя няколко учебника, а утре ще отида до Метро най-вероятно да си купя и тетрадки! При вас класните как се държаха на първия учебен ден? Нашата госпожа дойде след церемонията при нас да ни види (преди това беше с директорката) и ни каза: "Айде тръгвайте, аз сега бързам, утре за първи час си идвайте! не ви трябва програма! Утре ще ви я дам! Айде чао!" И си тръгна! И още от вчера се започна с домашни и писане, преговор... В четвъртък имам три входни - билогия, физика и бълг. ез! И програмата ни е ужасна - два дни сме с 3 разказвателни, а във вторник пак са ни 3, но имам два часа география, така че стават 4 часа разказвателни... Вече ми липсват Изобразително и Музика! Не съм имал време да си поръчам книгите от сиелата, но в най-скоро време ще стане и това. Ники , изоставаш! При миналото ми влизане пак ти беше същата картинка в спойлера! Миналата седмица бях в мола и се сетих да видя дали книгите от 1 до 6 имат нещо различно, но се оказа, че е само цената - имат си карти (това са китайските издания, не видях да има книга с оригинална си напечатена цена 11.90, бяха им сложени само лепенки с новите цени) Ами май това е засега! Днес ще се събираме пред НДК и после сме свободни! Хайде хубав ден! | |
| | | Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 17 Сеп 2010, 16:10 | |
| Здравейте,приятели! Честит празник-Вяра,Надежда и Любов!!! Пожелавам на всички ви по огромни количества и от трите най-важни неща! Искам да кажа,че съм малко изненадана,че спорите за такива дребни неща...всеки от вас беше прав за нещо и всеки грешеше за нещо...защо трябва да създаваме излишно напрежение помежду си,да спорим за дребни неща,като това кой какво е написал и дали засяга другите,като единствената цел на форума е да се забаляваме,да си говорим и да се сприятеляваме?Не мисля,че трябва да се задълбаваме в такива неща,защото коментарите,които са насочени към точно определени хора се броят на пръсти и едно или друго мнение повече не е от голямо значение....та предполагам,че повече няма да се случват такива полемики и за това спирам до тук с коментара ми по темата. Еви ,здравей! Благодаря за поздрава за началото на учебната година! Като прочетох поста ти-доста бързо сте приключили на 15-ти... | |
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 17 Сеп 2010, 20:20 | |
| Хей...кажете нещо де! Колеги,ако ви затруднява новата загадка на Джанъсите,пратете ми ЛС да ви дам голям жокер. А и да вметна,че по всяко време можете да се включите в надпреварата,като решите всички загадки до момента и ми изпратите ЛС-та с верните отговори. Ей,момчета,много сте свенливи...все пак празника на Джанъс продължава и не му остава много живот,а вие не каните никоя дама на танц...защо? | |
| | | nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 18 Сеп 2010, 09:10 | |
| Добро утро! Как сте колеги? Напоследък интернета ми спира вечер и не мога да влизам във форума! Все още не съм почнал загадката на Джанъс - много ли е трудна Днес ще ходя при баба и евентуално ще слизам по центъра за разходка... Ох, вече имам домашни Някой като мен Иии с съм навит за филма Лек ден на всички! | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 18 Сеп 2010, 13:05 | |
| Здрасти на всички! Ники ,благодаря,че прие поканата ми! Беше много мило от твоя страна! И съжалявам за нета ти - на кой доставчик си? лошото е,че в момента май няма хубави филми по кината... Днес майка ми има рожден ден и след малко ще тръгвам нанякъде,където ще го празнува.За това пожелавам на всички много приятен и успешен ден! | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 18 Сеп 2010, 13:09 | |
| Здравейте всички! Свилена, честит рожден ден на майка ти от мен! Общо взето тази седмица бях свободен, така че все едно още съм във ваканция. Но от понеделник... | |
| | | Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 19 Сеп 2010, 10:42 | |
| Ама Тони, на тебе сега ли ти се е появило онова с Гугъл? При мен го има отдавна, че даже и при българския вариант. | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 19 Сеп 2010, 11:58 | |
| | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 20 Сеп 2010, 15:51 | |
| | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 20 Сеп 2010, 16:22 | |
| Благодаря за инфото, Свилена! Между другото, и това твое мнение трябваше да бъде в съответната тема. Това все пак не е като чата, но ако дойде някой потребител и търси раздела за книгите, очаквайки да намери нещо ново за тях, няма да научи нищо, защото мнението, коет отрябва да принадлежи към съответната тема, е някъде из флууд-пространството. Гадното е, че ЕГМОНТ прибавят 4 лв. за доставка, което прави много повече от истинската цена на книгата, и те карат да си купиш нещо друго, за да покрият доставката! Много ниско паднаха! | |
Мнения : 925 Регистриран на : 14.05.2009 Години : 28 Местоположение : По света и у нас. :D
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 20 Сеп 2010, 20:48 | |
| Аз затова си поръчвам от сторе. Вярно, че книгите там пристигат 1-2 дена по-късно, но доставката е доста по-евтина, в някои случаи не се плаща, а работниците им са изключително сериозни и коректни... | |
| | | | Lucifer's Fall™ Администратор
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 20 Сеп 2010, 21:32 | |
| Тони, не ме разбра. Книгите пристигат от 1 до 3 дни след като си ги поръчал, но отделно идват по-късно, след като Егмонт са ги издали. Не е фатално, предвид другите удобства обаче. Пък и в някои книжарници също идват по-късно. | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 20 Сеп 2010, 21:43 | |
| Ахааа, ясно.
Е, пак не е фатално. И не мисля, че за някой е проблем да изчака 2-3 дена след излизането на книгата, за да се сдобие с нея. Тъй че е супер неизгодно да се пазарува директно от сайта на Егмонт. Извод: не го правете! | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 21 Сеп 2010, 15:31 | |
| | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 21 Сеп 2010, 21:50 | |
| Здравейте! Свилена, защо са те снимали толкова много? Една-две снимки не са ли има достатъчни. о.О Наистина е било доста неприятно, представям си ако ми се беше случило на мен... Сигурно си най-добрата в класа, щом са избрали точно теб. Днес... беше забавно. Докато си чаках 18ката ме заговориха две момичета и се оказа, че и те учат в НПМГ. Единадесети клас. След това дойдоха и още хора, запознаха ме, та вече познавам доста хора от гимназията. С изключение на химията часовете също бяха приятни. Госпожата нещо не успя да хареса класа ни... Навръщане пък аз заговорих две момичета и обявиха компанията ни за пияни зайци. Едната дойде заедно с нас в метрото, поговорихме си, разменихме фейсбук и така. Най-после се видях с едно момиче, което също по случайност учела при нас. Та беше ми обещала моркови, ама нали е на общежитие, а НПМГ имат проблеми с това в момента, чак сега успя да ми ги даде. Бяха вкусни! И сега се прибирам, от една страна радостен, че пропускам 6 часа английски утре. Не съм говорил за класа си - доста колоритни печени хора сме! Има буквално всякакъв тип деца, някои странни, точно както си представях учениците там. Имаме 9 момчета и 20 момичета. Предвид математиците и физиците сме направо щастливци! Както казвам - за всеки по две, че и остават. Събота и неделя излизахме с географите и биолозите, бяхме на кино, по градинките и да не повярваш в Дъ мол. Доста приятно си изкарахме. Пък в новия мол наистина било хубаво! Горе в зоната за игри можеш да си прекараш цял ден - забавления от - до! Утре обаче доста хора са заети и няма да можем да излезем отново. Ще прекараме малко време със старите си приятели. В събота обаче сме на боулинг. Няма как да пропуснем. Хубавото е, че не се делим на определени групички и класове, заедно сме всички, разговорливи сме, дори и учителите забелязаха последното. При вас, съзайци, как е новата обстановка? Доволни ли сте? | |
| | | dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 21 Сеп 2010, 22:31 | |
| Привет, колеги! Днес ни съобщиха, че госпожата по ИТ ще отсъства до Декември. Като добавя и счупения крак на госпожата по математика, счупената ръка на госпожата по физика и изгорения с течен азот крак на господина по АЕ, се оказва, че учителите ни нямат никакъв късмет... Свилена, горката! Дани, ти коя смяна беше? А що се отнася до разговорливостта: На последния ден миналата година госпожата по история се появи и каза: "Вие къде ще ходите?". И я заведохме на пица. | |
| | | TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 21 Сеп 2010, 23:09 | |
| На мен денят ми беше супер! Имах 2 входни (Биология и физика), ама карай... dsims, ти ме уби, бе Учителите ти са много, ама мнооого внимателни и макар че е трагично това което се е случило с учителя ти по АЕ, направо пукнах да се смея! Свилена, нали знаеш, че те избират най-добрите за вестниците | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 21 Сеп 2010, 23:16 | |
| :Д:Д:Д Госпожата ще отсъства до Ноември обаче. Така ни каза госпожата на другата група. Което значи, че в понеделник ще сме от трети час и ще имаме време да си виждаме с другата смяна за повече от 5 минути. Втора смяна съм иначе. И май ще ви казвам лека нощ, защото съм си и измореничък. | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 22 Сеп 2010, 10:51 | |
| Здравейте,приятели! Честит празник!!! На 22 септември България чества едно значимо събитие от новата си история. На тази дата през 1908 г. страната ни, една от най-старите в Европа, обявява своята независимост.
Този акт става възможен едва 30 години след освободителната за България Руско-турска война от 1877-1878 г. Край на войната слага подписаният на 3 март 1878 г. Санстефански мирен договор. Благодаря за успокоителните ви думи по случай фотографите! Дани хубаво си прекарваш със всички учени в училището! Наистина ще е страхотно ако станете приятели всичките! В нашето училище нещо много,много не сме на ти с музикантите,защото първо ивмат повече права от нас и второ ни наричат "драскачи" на които им е много лесно. Мите ,много кофти за учителите ти,обаче главата ми не го побира,защо учителят по АЕ ще се изгори с течен азот-да не би да е взимал частни уроци по химия? Хора,искам да ви кажа,че не си взимайте мохито от някакви нощни барове,защото смесват рома с водка явно....Вчера вечертта отидохме да играем боулинг в център "Явор" и аз после така се напих от един коктейл мохито...Толкова исках да опитам мохито и за това после едва вървях...след мен се носеше миризмата на мастика... А и както се напивам от два пръста алкохол,а от по силниа се напивам от една гълтка просто...повоче мохито няма да пробвам... Сега да не вземете да си помислите,че съм пиянствала с приятели.... Не,бях с роднините и семейството си,всички пиехме коктейли и никой не се напи като мен. И после станах предмет на изучаване от 8 годишният ми братовчед,който ми показваше пръсти,предмети и аз да назове точната им бройка. | |
| | | Dageron321 Умел ключотърсач
Мнения : 468 Регистриран на : 15.04.2010 Години : 29 Агент : Super Nova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 22 Сеп 2010, 20:06 | |
| Топ Секретно само за Мадригали - Spoiler:
За тези които имат книга 10 и които си мислят че поредицата свършва няма нищо такова 39 Ключа продължава с нова сила на 5 Април 2011 всички ще разберат за тайните Vespers, Изабел Кабра няма да е за дълго в затвора, как ще посрещнат Ейми и Дан истината за баща им, дали родителите им наистина са оцелели след пожара, нови опастности за Мадригалите
Доказателство - http://www.scholastic.ca/booksellers/catalogues/spring2011/HC_Of_Spring2011.pdf
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 22 Сеп 2010, 21:16 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... | |
| |
| | | | Флууд - В търсене на наименование... | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |