| Флууд - В търсене на наименование... | |
|
+12Lucifer's Fall™ nikol4o Evelincho Martinch wolf 351 Dageron321 dsims Ton4o Arya Dröttningu tania Blu€ Magic Badugly 16 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 07 Ное 2010, 21:20 | |
| Ами аз цял ден тъпея и уча, тъй че при мен нищо интересно. Между другото, знам, че трябва да върна дизайнът на форума към старото му състояние, но мързелът нещо ме е хванал, тъй че ще почака малко. Надявам се да не ви пречи дотогава. Лека нощ от мен! Приятни сънища и успешен утрешен ден! П.П. О, Боже, как чак сега открих тази функция за незабавно възстановяване! Сега остава само да си смена и аватара и подписа. | |
|
| |
Blu€ Magic Баща-основател
Мнения : 1199 Регистриран на : 16.10.2009 Местоположение : So what...... Агент : MVP Agent
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 07 Ное 2010, 21:40 | |
| Здравейте, хора. Испуснах Halloween тук, не си прекарах чудесно. Не съм се маскирал на нищо! И не съм обикалял по вратите, ама си искарах добре. Вие какво правите. | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 07 Ное 2010, 22:23 | |
| Ехе...честито,момчета за книга 8! Тони ,пропуснал си... ...нали казах за тениската с герб на клана. Ники ,честита нова прическа и ти пожелавам да успееш по предметите по които ще те изпитват и ще имаш контролни! Ники ,много кофти за името на Иън...но се преживява...ще си представям,че е Иън,а не Йън. Любо ,къде се изгуби?Много футбол ли? | |
|
| |
Blu€ Magic Баща-основател
Мнения : 1199 Регистриран на : 16.10.2009 Местоположение : So what...... Агент : MVP Agent
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 07 Ное 2010, 22:50 | |
| | |
|
| |
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 08 Ное 2010, 23:18 | |
| | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 09 Ное 2010, 19:06 | |
| Здравейте! Какво превите? Честито на всички, които имат 8 книга. Това с Иън е много тъпо! Само дано той горкият да не тъжи Ники, честито за наградата ни! Arya, може да не пиша, ама през ден-два проверявам вие какво споделяте, така че съм в час! Имам доста задължения и затова коментирам рядко.Съжалявам. Надявам се да ми простите (един мноооого миличък поглед ) | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 09 Ное 2010, 21:22 | |
| Сега видях, че поредицата има нова редакторка и може би тя е виновна...Гърр Честито на всички спечелили от новия етап, аз не съм пращал СМС-и, за петата чаша може би. ^^ | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 09 Ное 2010, 22:50 | |
| Здравейте! Съжалявам, че напоследък не влизам често, но сега работя по един мой си проект, а и специално за четвъртък и за петък ще имам много домашни и едно контролно по химия, тъй че най-вероятно ще се появям само вечерите или къв края на седмицата. Честито на всички, спечелили в етапа! Интересно ми е обаче за каква чаша става въпрос, тъй като вече мина етапа за чаша с облика на четвъртата книга, а този за петата още не е приключил. Направо ви казвам Лека нощ и успешен и щастлив утрешен ден! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 10 Ное 2010, 18:33 | |
| Здравейте на всички! И честито на спечелилите от етапа! Как си прекарвате дните в училище? Ние днес имаме родителска среща за матурите и за 3-та степен художнци,която получаваме накрая,при завършавнето си. Между другото гледахте ли новия трейлър на Нарния?Той е последният трейлър,преди пускането на филма: http://movies.yahoo.com/movie/1809874898/video/22899095На мен много ми харесва и нямам никакво търпение до излизането на филма! А пък за Хари Потър да не говорим...днес се луднах да звъня на касите на кино "Арена" за предварителна продажба на билетите,а в Гранд Мола дори не знаят кога излиза филма.... А във Мол Варна ще продават билети от вторника... А вчера излезе откъс от филма "Рапунцел и разбойникът": https://www.youtube.com/watch?v=9s1CIbLepTkИ за този филм нямам търпение! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 10 Ное 2010, 20:32 | |
| Леле, толкова съм уморен от цял ден учене, че направо се пъхам в леглото! Лека нощ от мен и приятен, успешен и щастлив утрешен ден! | |
|
| |
Dageron321 Умел ключотърсач
Мнения : 468 Регистриран на : 15.04.2010 Години : 29 Агент : Super Nova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 11 Ное 2010, 20:12 | |
| Какво правите аз от доста време не съм писал Аз си получих черната кн на .... и осмата Как върви училището, Тони мн учиш | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 11 Ное 2010, 21:42 | |
| | |
|
| |
Salem Saberhagen Баща-основател
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 12 Ное 2010, 10:40 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 13 Ное 2010, 19:00 | |
|
Последната промяна е направена от Arya Dröttningu на Съб 13 Ное 2010, 19:09; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 13 Ное 2010, 19:09 | |
| Здравейтеее! Аз преди малко си хвърлих един душ и реших да мина да видя какво правите... Много хубава песен свилена Вече си мисля, че ако излезе още нещо от Хари Потър мога да сглобя филма само от клипчета и трейлъри И аз гледах директното предаване! Наистина много хубаво беше Да ви се похваля и аз - имам билети за ХП 7 Честито и на всички победителии от етапа! Вчера имах възможност да видя българските издания на 7 и 8 книга... Леле, колко са дебелиии Но иначе, по нищо не се различават На мен сега ми се дочете Пърси и смятам да мина през библиотеките да го потърся! А иначе някой взе ли си Черната книга... на английски? Стефи, да оздравяваш! ох, имах още нещо да ви казвам, ама.... Нищо, следващия път ПП - Сменям снимката в спойлера! Този месец, Нешънъл Джоуграфик се е посветил на миграциите на животните! В 20 часа по съответната телевизия в неделя започват филмите, а всеки ден излиза по една нова снимка от миграциите в секция Photo of the Day! Може да влезете и да ги разгледате! В българският вариант на списанието има и една много интересна статия, посветена на миграциите http://photography.nationalgeographic.com/photography/photo-of-the-day/ | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 14 Ное 2010, 18:48 | |
| Здравейте! Наминах да видя дали ссте писали и се разочаровах от видяното... Първо казвам добре дошъл на най-новият ни потребител Лус! Честито Ники за билетите!Аз вече тръпна в голямо очакване да дойде денят! А през това време усилено си препрочитам седмата част.... Ники,страшен спойлер..чудя се фламинготата дали са застанали наистина така или е обработено на фотошоп... Вчера седях до 6 и 30 сутринта да си нарисувам рисунката за утре и спах 2-часа,защото трябваше да ставам в 8 и 30 за урок и сега се чувствам по-добре отколкото се предполага за уморен човек. Даже ще гледам "Карибски пирати: Сандъкът на мъртвеца" по Нова.... А сега отивам да се освежа и ви казвам чао.... | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 14 Ное 2010, 19:51 | |
| Здравейтее! Честито на всички за билетите, и аз нямам търпение до излизането на филма. Убеден съм, че ще е страхотен!!! Между другото, имам още 8 глави, докато свърша "Императорският шифър". Вие четете ли я? Свилена, имаш страхотна сигнатура! Къде я откри ии дали я има увеличена да си я сложа на десктопа, кефии...^^ | |
|
| |
tania ТОП агент
Мнения : 293 Регистриран на : 13.12.2009 Години : 28 Местоположение : Обикалям книжарници в търсене на книгата Агент : Black mamba
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 16 Ное 2010, 21:21 | |
| Здравейте! Честито на всички за билетите и честито на победителите в етапа! Взех ,че се присъединих към групата на мълчаливците , но ще променя това. Прочетох оня ден една книжка и нямам търпение да излезе другата и после да ми я даде момичето. Започнах седмицата си добре: поправих си 2ката по физика, имам 6 по английски и 5 по история на тест. Чувставм се изпълнена с енргия и положително настроена. Нямам търпение утре да дойде и да изляза и да ме грейне слънцето. . Ники снимката в спойлера е много хубава. Grizzly аз петъка си я взех 8мата книга и я прочетох.Как е при вас? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 17 Ное 2010, 21:47 | |
| | |
|
| |
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 18 Ное 2010, 10:08 | |
| Да попитам понеже всички (може би не всички не знам) от тук са фенове на Хари Потър на 19.11.2010г. ще има ли специален декор на форума или ще останем така? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 18 Ное 2010, 14:18 | |
| - Шерлок Холмс написа:
- Да попитам понеже всички (може би не всички не знам) от тук са фенове на Хари Потър на 19.11.2010г. ще има ли специален декор на форума или ще останем така?
Предполагам всички сме фенове,, но това все пак си е форум на 39 КЛЮЧА, а излизането на Хари Потър 7 не е празник и лично според мен не чак толкова голямо събитие, че да се отпразнува. Затова няма да има украса. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 18 Ное 2010, 18:49 | |
| - Ton4o написа:
- Шерлок Холмс написа:
- Да попитам понеже всички (може би не всички не знам) от тук са фенове на Хари Потър на 19.11.2010г. ще има ли специален декор на форума или ще останем така?
Предполагам всички сме фенове,, но това все пак си е форум на 39 КЛЮЧА, а излизането на Хари Потър 7 не е празник и лично според мен не чак толкова голямо събитие, че да се отпразнува. Затова няма да има украса. Ок. Не е проблем. Аз от днес се вълнувам за филма и веднага щом отвори киното (към 13 или 14 часа макар че пише 12 ама оправя брушурки и тнт.) ще съм първи там!!! Само баща ми да е свободен да ме заведе. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 19 Ное 2010, 17:43 | |
| | |
|
| |
tania ТОП агент
Мнения : 293 Регистриран на : 13.12.2009 Години : 28 Местоположение : Обикалям книжарници в търсене на книгата Агент : Black mamba
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 19 Ное 2010, 18:00 | |
| Здравейте! Честито излизане на филма! Аз може също да съм фен .но ще изчакам до средата на другия месец и ще отида на спокойствие. Днес бях до старото училище и видях някои от старите съученици .Нищо не се е променило освен ,че всички с пораснали и нямат от кой да преписват .При вас как е? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 19 Ное 2010, 18:22 | |
| Здравейте! Благодаря, Таня, при мен специалон е добре. Малко ми е скучно, но се търпи. Днес исках да ходя на кино и се бяхме уговорили с един приятел, но нещо му отскочи и по всяка вероятност утре ще отидем (надявам се). Иначе определено ще се гледа, все пак харесвам Хари Потър (да подчертая, че не съм фен, просто не мога да се нарека такъв). И така... | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... | |
| |
|
| |
| Флууд - В търсене на наименование... | |
|