| Флууд - В търсене на наименование... | |
|
+12Lucifer's Fall™ nikol4o Evelincho Martinch wolf 351 Dageron321 dsims Ton4o Arya Dröttningu tania Blu€ Magic Badugly 16 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 31 Окт 2010, 21:57 | |
| Тази вечер празничната ми програма се ъпргрейтна,защото приятелките ми решиха,че не искат да ходят никъде маскирани,а не върви сама ентусиастка да се разхождам и за това си устроих Хелуинска вечер с много свещи,ароматни пръчици,бонбони,семки,лимони,портокали... Много е приятно... Никой не дойде за бонбони....но все пак още не е късно! | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 31 Окт 2010, 22:30 | |
| Здравейте, приятели! Честит Хелоуиин! Много сте се приготвили! Тази година никой не дойде.. Минали години винаги имаше поне 3, които да дойдат за бонбони Тази година не се приготвих за празника - по-скоро правих есенно почистване Умората вече ми натежа и ще лягам.. Приятно изкарване на празника! | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 01 Ное 2010, 10:40 | |
| Абе, тея от ЕГМОНТ какво правят...О.о В сайта им пише, че книгата излиза на четвърти, пак ли да му се не видии... | |
|
| |
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 01 Ное 2010, 14:06 | |
| | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 01 Ное 2010, 16:52 | |
| Вчера покрай вълненията забравих да намина оттук. До последния момент се бях отчаял, че никой няма да дойде, когато към 22:30 (май) наинаха 6 или 7 маскирани. Беше много яко! Радва се, че празникът ина според очакванията и и уважих традицията - бях се маскирал като зъл учен. А, и честит 1 ноември! Нека не забравяме този празник, защото без будителите най-вероятно щяхме и в момента да се си под турско робство... ЕГМОНТ много ме нервират... Вие какво правите в този наглед обикновен ден? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 01 Ное 2010, 17:35 | |
| Тони ,имал си голям късмет-минали са доста маскирани покрай вас!При нас не дойде никой. Аз си рисувам както обикновено и трябва да уча за две контролни.А ми се прави нещо друго,което не съм измислила още... А останалите-как си прекарвате днес? | |
|
| |
Dageron321 Умел ключотърсач
Мнения : 468 Регистриран на : 15.04.2010 Години : 29 Агент : Super Nova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 01 Ное 2010, 17:41 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 01 Ное 2010, 19:59 | |
| Мите,ето ти снимка на чашата,която спечелих в етап 21. Май си прекалил със захаросването! Чудя се как върви подготовката за заснимането на филма по "39 ключа"... И дали още са подбрали каста,сценаристите и т.н. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 01 Ное 2010, 21:49 | |
| Митко, изтрих ти спойлера, защото съдържаше информация за десетата книга. Да не се повтаря! Хора, не забравяйте, че имате шанс да спечелите лаптопа накрая само ако сте пуснали СМС за всички етапи! Аз ще си лягам, тъй че ви полежавам Лека нощ и успешен и щастлив утрешен ден! | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 01 Ное 2010, 22:09 | |
| Свиленаа, благодаря много! Няма начин да го изпусна това, мерси, мерси!!! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 01 Ное 2010, 22:14 | |
| | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 02 Ное 2010, 11:01 | |
| Здравейте! Днес съм... болен Толкова ми е замаяно, че едвам се държа на крака! След малко отивам на лекар да ми кажат какво ми е... Ами вие как сте? Нещо интересно? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 02 Ное 2010, 20:38 | |
| Здрасти на всички! Ники ,толкова съжалявам...пожелавам ти бързо оздравяване! Бях на училище и доста се изморих... Беше пълна програма-първо затомозяване на мозъка,а после и мацане с глина по скулптура в студеното ателие,което някога е било баня. А сега искам да ви развеселя с последния си въпрос на контролното по свят и личност.Ще ви дам картинката,която е задача с условието: "Смята се,че на картинката са изобразени две етнически групи.Трябва да се определят кои са българчетата и кои ромчетата на картинката." Въпрос с повишена трудност! https://2img.net/r/ihimizer/i/dsc09438c.jpg/ | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 03 Ное 2010, 16:52 | |
| Здравейте, Кахил! Днес се чувствам значително по-добре! Имал съм някакви чревна инфекция, но добре, че беше тя, защото иначе нямаше да ми открият някакви налепи по гърлото, които щели да доведат до много тежка болест.. Сега се лекувам и за двете неща Някой купи ли си Черната книга на... Забравил съм да спомена - 22 лева е. Има много кодове вътре, много шокиращи изненади и хубави истории Има представени и агенти - има и от България! Ама да не издавам повече... Днес имах доста да наваксвам и ми остана само немския... Така да не ми се почва А вашият ден как мина? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 03 Ное 2010, 18:26 | |
| Здравейте! Ники, радвам се, че си добре! Ама за Черната книга на заровените тайни ли говориш? Тя е излезнала на български ли? Май пак нещо съм пропуснал! | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 03 Ное 2010, 20:30 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 03 Ное 2010, 21:53 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 04 Ное 2010, 21:15 | |
| | |
|
| |
tania ТОП агент
Мнения : 293 Регистриран на : 13.12.2009 Години : 28 Местоположение : Обикалям книжарници в търсене на книгата Агент : Black mamba
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 04 Ное 2010, 21:35 | |
| Здравейте колеги! Свилена видеото е много готино.Чудя се как си го прави? Моят Хелоин мина страхотно!Обиколихме 5 входа и имахме една голяма тоба със сладки.Днес ми беше хубав ден.Поговорих си с всички от м,оята редица и дори успях да измъкна няколко думи от 2те момчета мълчаливци . При вас как беше? | |
|
| |
Salem Saberhagen Баща-основател
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 05 Ное 2010, 07:48 | |
| Добро утро! Вълнувам се много, защото може би ако баща ми реши (мама естествено не е съгласна) за коледа да имам новият iPod Touch!!! Той ще има фейс тайм функция (мисля, че няма да има телефон) (почти се доближава iPhone). Лек ден! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 05 Ное 2010, 23:37 | |
| Здравейтее хора! Малко късно се включам,но нищо!!! Стефи ,стискам ти палци да получиш тази техно джаджа! Таня и аз се чудя как го прави...така ми се приисква и аз да се пробвам да правя тези трикове...Много се радвам,че Хелоуна ти е минал хубаво!Само не прекалявай със сладкото! И ние имаме в класа двама мълчаливци от които да измъкнеш и едно кимване е цяло постижение и крачка напред в общуването с тях. Завърека на седмицата ми беше супер успешно-резултат имам 2 петици и 2 шестици в края на седмицата,което хич не е зле,като се има впредвид,че на контролното с задачата с етническите групи имам 5. Много исках да ви се похваля,че са ми продали картина!Много съм горда. И естествено как се изненадах като госпожата ми каза,че от моя клас се се продали картини на една моя приятелка и...мен. Аз изпаднах в недоумение и казах "Моляя?". Жалко,че не я снимах..до последно не приемах на сериозно мисълта,че някой би ми я закупил. Сега,тъй като съм много изморена,защото след уморителното ми училище ходих да гледам едни приятели как въртят запалени стафове и пойове,съвсем се грогясах...Та пожелавам ви приятни сънища и вълшебна събота!Лека нощ,приятели! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 07 Ное 2010, 15:25 | |
| | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 07 Ное 2010, 16:26 | |
| Аз вече се сдобих с нея, изглежда наистина интересна, почнах я. Всичко е страхотно, само дето преводачката е решила да преименува Иън...Вече той се казва Йън...И не е печатна грешка, навсякъде в книгата го има. Дано в деветата Иън си върне името, че така ми звучи много тъпо и малоумно...Пък и какъв е смисълът да го сменя към края на поредицата... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 07 Ное 2010, 16:35 | |
| Честито, Ники! А сега най-накрая ще ни кажете ли каква е тази прословута награда, ако не съм пропуснал нещо! Аз се сдобих с книгата още в четвъртък, тогава ми я пратиха, но още не съм я почвал, защото в момента чета книга. Ники, много неприятна ситуяция със смененото име! Според мен не е направено заради някакви убеждения или нещо такова, по-скоро е грешка на преводачката. Така или иначе, и двете причини говорят само едно нещо за нея - че е малоумна. | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 07 Ное 2010, 20:04 | |
| Здравейте! Благодаря ви, Тони, Свилена! Днес ми беше малко натоварено - рожден ден на братовчетка ми, фризьор, учене по физика и биология, а преди малко разбрах, че имам контролно и по музика Не знам кога ще уча за него, като ми остава да уча по История... Ох, току-що се сетих, че имама да уча и по немски Ееми отивам да уча А вашия ден как мина? | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... | |
| |
|
| |
| Флууд - В търсене на наименование... | |
|