| Флууд - В търсене на наименование... | |
|
+12Lucifer's Fall™ nikol4o Evelincho Martinch wolf 351 Dageron321 dsims Ton4o Arya Dröttningu tania Blu€ Magic Badugly 16 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 13 Сеп 2010, 20:25 | |
| Здравейте! Ама аз с тази загадга много ви затрудних?! Кой как се приготвя за училище?! Накупихте ли си всичко? 95114E37-B8FB-9431-1BC4-28CC01066269 1.03.01 | |
|
| |
tania ТОП агент
Мнения : 293 Регистриран на : 13.12.2009 Години : 28 Местоположение : Обикалям книжарници в търсене на книгата Агент : Black mamba
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 13 Сеп 2010, 20:48 | |
| Аз нищо не съм си купувала ,защото ще ни кажат на 15 какво трябва да имаме и какви са ни учебниците.Само дето днес си взех вратовръзката и значката ,а утре ще си купя риза. | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 13 Сеп 2010, 21:00 | |
| Таня, ти от къде беше? Май и вашето училище има същата униформа като моето... Аз за сега си купувам само тетрадки, защото ще ни кажат учебниците като почнем... Нямам особено подготовка Само бележниците... Изобщо не ми се почва училище.. Тази година ще е една от най-натоварените ми.. Пфу! Тази година колко седмокласници ще имаме | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 13 Сеп 2010, 21:02 | |
| Ехе,супер....значи всички сме колеги по облекло! Аз също ходя с ризи,любимо облекло ми са,въпреки,че нямаме униформи.Сега последната ми риза е с качулка и е на каре.Харесвам и вратовръзки,а за шалове си умарам... Мите ,наистина съжалявам,че си бил толкова време болен! Но се радвам,че си си прекарал хубаво и си имал разнообразна програма! Тони ,като те напусне мързела,разкажи за прекарването ти във Виена! Тия ,аз съм готова,само трябва да си купя три учебника и да си напазарувам с неща за рисуване-листи,моливи,гуми,острилки,креда и сангин и още много неща от този сорт... Хич не ми и напомняйте,че ни остава един ден...ама този ден трябва да го прекараме паметно! Още от сега си планирам деня... Ники ,честита 10-та книгааа!!! И,защо си мислиш,че 9-ти клас ще ти е натоварен? | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 13 Сеп 2010, 21:23 | |
| Между другото, и на мен тази година ми се очертава едан от най-трудните досега. Ники, ще целим ли с моркови зайците? Това ме подсеща, че във Фейсбук имаше една група "НЕ против дискриминирането на зайци" (или нещо подобно), направена от мои съученици. И след като завършихме 8 клас, я промениха на "ДА на дискри...". | |
|
| |
tania ТОП агент
Мнения : 293 Регистриран на : 13.12.2009 Години : 28 Местоположение : Обикалям книжарници в търсене на книгата Агент : Black mamba
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 13 Сеп 2010, 21:27 | |
| Ники аз съм от Пловдив и ще уча в Търговската.А колкото до униформите, тще ги носим само на празниците. | |
|
| |
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 14 Сеп 2010, 22:01 | |
| Здравейте,хора!!! Как си прекарахте днес? Паметно,ли? Аз си прекарах супер!Ходих на разходка с колелото и посетих един невероятен магазин за цветя или е по-удачно да кажа цветен център "Мимоза",а аз както си припадам по цветята,направо ахнах-там е невероятно!!!Заобиколен си от стотици видове цветя и е толкова приятно и успокояващо,можеш да се разхождаш цял ден...Варненци,непременно посетете този център,ако сте любители на цветята!Дани ,да знаеш,че там имаше цяла колекция от малки мухоловки...покрай тях се сетих,че търсеше такава...майка ми си направи малък експеримент и пъхна рамката на очилата в "устата" на растението и то тутакси си затвори чашката,увенчана със шипове... Аз отивам да се освежа,така,че чао!И да си изкарате приятно утре,като за начало! Впрочем Надето поздравява всички във форума по случай новата учебна година! На всички - успех, лесно учене и много приятни емоции! | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 15 Сеп 2010, 08:11 | |
| Хайдееееее........ училището започна! Честита нова учебна година! 95114E37-B8FB-9431-1BC4-28CC01066269 1.03.01 | |
|
| |
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| |
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 15 Сеп 2010, 12:18 | |
| Здравейте! Честит Първи учебен ден! Лично аз обаче съм на мнение, че не трябва да се честити такова събитие, но както и да е. | |
|
| |
Blu€ Magic Баща-основател
Мнения : 1199 Регистриран на : 16.10.2009 Местоположение : So what...... Агент : MVP Agent
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 15 Сеп 2010, 14:03 | |
| За 1ви и сигурно последен път съм съгласен с Тони! Това е най-неприятния ден . И така, как сте , що праите ?
Последната промяна е направена от Blu€ Magic на Сря 15 Сеп 2010, 15:01; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 15 Сеп 2010, 14:05 | |
| О, ако един ден е неприятен, вие сте виновни че сте си го направили такъв. | |
|
| |
Мнения : 1199 Регистриран на : 16.10.2009 Местоположение : So what...... Агент : MVP Agent
| |
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 15 Сеп 2010, 15:44 | |
| Аз не виждам защо да не се разбира буквално. И аз се опитах да си го прекарам добре, но в крайна сметка учителят ми по български развали всичко като ни конфискува морковите и ни се подигра. | |
|
| |
Lucifer's Fall™ Администратор
Мнения : 925 Регистриран на : 14.05.2009 Години : 28 Местоположение : По света и у нас. :D
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 15 Сеп 2010, 15:53 | |
| Честит Първи учебен ден! Любо, ти си този, който показва умишлено недоволство в мненията си, спрямо всеки един от нас. Не знам на какво се дължи това, но не смятам и че някой трябва да ти угажда. Ако искаш нещо да не се приема буквално метни една емотиконка! Тони, съжалявам за господина ти, но по мое скромно мнение е напълно прав да ви вземе морковите! Все пак това една лоша тенденция, която аз като настоящ заек никак не подкрепям.
Последната промяна е направена от Lucifer's Fall™ на Сря 15 Сеп 2010, 15:53; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
dsims Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 15 Сеп 2010, 15:53 | |
| Всяка дума, израз или изречение си имат едно основно значение(освен двусмислиците). Това че хората им лепят собствени значения, не променя истинското. Ако те захапе акула, ще си знаеш, че те е захапала акула, но това е значи че тя не е искала просто да вкуси какъв цвят е кожата ти... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 15 Сеп 2010, 16:02 | |
| - Lucifer's Fall™ написа:
- Честит Първи учебен ден!
Любо, ти си този, който показва умишлено недоволство в мненията си, спрямо всеки един от нас. Не знам на какво се дължи това, но не смятам и че някой трябва да ти угажда. Ако искаш нещо да не се приема буквално метни една емотиконка! Тони, съжалявам за господина ти, но по мое скромно мнение е напълно прав да ви вземе морковите! Все пак това една лоша тенденция, която аз като настоящ заек никак не подкрепям.
Аз пък винаги съм си я подкрепял, дори и докато мен ме целеха. Ще видим как ще стоят нещата при теб догодина. Митко, не съм много съгласен с теб. Във форума това може и да важи, но ако някой на живо иска да си направи майтап (примерно) може да промени значението на дума/израз само за ситуацията. За съжаление във форумите това трудно може да бъде постигнато дори и с емотиконки. | |
|
| |
Мнения : 925 Регистриран на : 14.05.2009 Години : 28 Местоположение : По света и у нас. :D
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 15 Сеп 2010, 16:09 | |
| Всъщност нас ни целиха, но аз очаквах да има повече моркови. о.О Класната само се усмихваше и ни каза да се пазим. Нещо обаче става с форума, забива ми и трудно пращам мненията. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 15 Сеп 2010, 16:13 | |
| Честит празник,Кахил! Пожелавам ви приятна,забавна и успешна учебна година и учението да ви върви гладко да не се мъчите и да се забавлявате!!! Все пак трябва да гледаме положително на нещата и въпреки,че е кофти,че сме пак на училище! Аз съм много доволна,че това ми е последната година,обаче още не мога да повярвам,че съм от най-големите в училище...чух много различни мнения като"последният ни първи учебен ден",дрънта-брънта,"ще се разплача"...пълни глупости,ако питате мен.Но не е глупост,че учебната ми програма е кофти тръпка...пак съм цял ден на училище,не,че съм изненадана. Това за морковите...ами аз съм на мнение,че не е яко да бъдеш замерван с каквото и да е.Аз не съм била замервана и никога не съм замервала със зеленчуци "зайците". Момчета,не ми е приятно да ви виждам да се препирате за пълни безмислици! Да кажем,че всичко което напишем се тълкува като алегория.... А и във форума са събрани големи шегаджии. Сега как смятате да завършите този слънчев ден? | |
|
| |
Dageron321 Умел ключотърсач
Мнения : 468 Регистриран на : 15.04.2010 Години : 29 Агент : Super Nova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 15 Сеп 2010, 16:51 | |
| Честит 1 учебен ден, аз няма да ходя нали имам да търся ключове | |
|
| |
dsims Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 15 Сеп 2010, 17:28 | |
| Дани, ти си при Шошова, нали? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 15 Сеп 2010, 18:02 | |
| Йорданова. | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 15 Сеп 2010, 18:32 | |
| Здравейте, Кахил! Честит първи учебен ден! Загадката на Джанъс изглежда много интересна! Но сигурно ще я погледна късно вечерта... Днес училище не започна толкова добре колкото очаквах... Имам доста гадни учители и сме в една гадна стая, отделени от другите 9ти класове с цял етаж! Да не говорим за ужасната ми програма... Ноо нека бъдем оптимисти Имам един много лябим виц за оптимизма: Един оптимист вървял през едно гробище.. По едно верме се спрял и казал: -Боже, колко много плюсове има тук! За това ще го гледам от добрата му страна - по-близо сме до стола, стаята е прохладна и по-гадните учители ще ме карат да уча по-добре! (изкарах си един вътрешен монолог ) И аз съм против "почерпката" на зайците! Миналата година на мен ми дадоха само едни развалени моркови! ТАзи годиня някои се бях подготвили и им дадоха моркови с шоколад Имаше и картофи.. но не знам защо им бяха притрябвали сурови картофи... Ъх, аз имам вече домашни така че ще се залавям | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 15 Сеп 2010, 19:00 | |
| Да ми угажда някой, я ми дай 1 мое мнение в което съм казал, че някой трябва да ми угажда? Щом смяташ, че всяко едно мнение е такова, ок, спирам да говора, за да не ми угажда никой! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 15 Сеп 2010, 19:18 | |
| Любо, Дани според мен не се е изразил правилно, мисля, че не е имал предвид точно това. Ники, не става въпрос за почерпка, а за целене. А как така ви дават домашни? Мислех, че днес навсякъде има само церемония и запознаване с новия класен (последното евентуално). Между другото, на нашия клас все още не се знае кой ще бъде. И то всъщност трябва да са двама - един немски и един български преподавател. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... | |
| |
|
| |
| Флууд - В търсене на наименование... | |
|