| Флууд - В търсене на наименование... | |
|
+12Lucifer's Fall™ nikol4o Evelincho Martinch wolf 351 Dageron321 dsims Ton4o Arya Dröttningu tania Blu€ Magic Badugly 16 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Lucifer's Fall™ Администратор
Мнения : 925 Регистриран на : 14.05.2009 Години : 28 Местоположение : По света и у нас. :D
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 15 Сеп 2010, 19:53 | |
| Не си казвал директно, че някой трябва да ти угажда, но така излиза с това ''защо всички в тоя форум...''. Не искам да се карам с теб, но недей да приемаш всяко едно изречение толкова лично. Все пак форумите са за създаване на приятелства посредством общи интереси..... | |
|
| |
Blu€ Magic Баща-основател
Мнения : 1199 Регистриран на : 16.10.2009 Местоположение : So what...... Агент : MVP Agent
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 15 Сеп 2010, 20:10 | |
| Да не го приемам лично, ако аз ти го бях казал все едно нямаше да реагираш, айде кажи с какво ми угаждаш, да знам вече да не те карам. Нека всеки каже с какво го карам да ми угажда да знам, да спра да го карам да го прави. | |
|
| |
tania ТОП агент
Мнения : 293 Регистриран на : 13.12.2009 Години : 28 Местоположение : Обикалям книжарници в търсене на книгата Агент : Black mamba
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 15 Сеп 2010, 20:20 | |
| Честит първи учебен ден!Днес ме целиха с нарязани моркови , уцелиха ме по главата и после ми дадоха цвете.Класът ми е готин и има само 5 или 6 момчета от 29 ученика.Смятам , че целенето с моркови е ужасно и съм против.Малко ще ми трудно тая година , защото ще имам по 13 часа английски на седмица (а Не съм в Английската) и почти всеки ден ще имам нулев час , ама кво да се прави.Сега сигурно ще се опитам да разгадая загадката на Джанъс.Лека вечер. | |
|
| |
Мнения : 925 Регистриран на : 14.05.2009 Години : 28 Местоположение : По света и у нас. :D
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 15 Сеп 2010, 20:23 | |
| Май всички сме с 13 часа език първата година. Било някакво изискване от министерството. Заради него няма да имаме биология, чак в 9 клас. Може пък да е и за добро. | |
|
| |
tania ТОП агент
Мнения : 293 Регистриран на : 13.12.2009 Години : 28 Местоположение : Обикалям книжарници в търсене на книгата Агент : Black mamba
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 15 Сеп 2010, 20:34 | |
| Аз ще си имам биология тая година. | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 15 Сеп 2010, 20:36 | |
| Аз пък миналата година имах 20 часа немски и никакви разказвателни предмети. Чак започнаха да ми липсват... | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 15 Сеп 2010, 20:43 | |
| Таня ,искрено ти съчуствам,ама поне са ти нарязали морковите...не като да не са транжирани,все пак! И много кофти,колеги 8-ци...13 часа инглиш... Аз пък от 8-ми клас си имах нормални предмети и половината от тях отпаднаха в 10-ти клас-химия,биология,география,психология...а остонолите в 11-ти клас.За 12-ти клас ми останаха английски,свят и личност,БЕЛ,компютърна графика и история на изкуството.Останалите ми предмети са запълнени от специални и съм заета цял ден... Лека вечер на всичи,които са решили да релаксират от по-рано! Ники ,ама нали щеше да разказваш за Лондон!!! Дани ,коя буква си? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 15 Сеп 2010, 20:54 | |
| Свилена, не съм сигурен, че те разбрах. Ако питаш за класа ни, ''8 з'' сме. | |
|
| |
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 15 Сеп 2010, 21:04 | |
| Благодаря за отговора,Дани !Разбра ми въпроса,въпреки,че не го зададох като хората! Ей,хора,излязъл е нов трейлър на "Рапунцел и разбойникът".Новият трейлър показва много нови кадри и е по-як от стария.Ако ви интерсува,може да го изгледате! http://www.traileraddict.com/trailer/tangled/feature-trailer | |
|
| |
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 15 Сеп 2010, 21:57 | |
| Дам, Дани, вас гадно ви свариха с Биото. Аз поне си имах Био(но пък се налагаше господина ни да ни преподава и другите предмети за да наваксаме). А така ще имаме и всички предмети в 12 клас. А в 8 клас имах 16 часа АЕ. Като цяло новата директорка е гадна. За първа година ще сме на кабинетна система . А миналата година за пръв път в историята на гимназията отучвахме в събота. И се носят слухове, че и в петък ще учим. Директорката сериозно ще навреди на успеха на училището. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 16 Сеп 2010, 00:11 | |
| И на нас ни казаха, че май ще учим в петък. Директорката ми се видя странна и наистина малко неприятна. Дано бъркаме и двамата. Коя смяна си? | |
|
| |
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 16 Сеп 2010, 13:43 | |
| Първа. Гадното на Генчето е, че се мъчи да новаторства. Всичко което променя в НПМГ е изпитано и изключено като възможност от Недевски. И не се вслушва в съветите на учителите, а когато се появи класната ми ни я описа така: "И баба ми изглежда по-добре". Иначе е обещала да направи доста неща. Нова материална база по Химия и Биология (което е малко невъзможно, защото няма къде да се съхраняват след като въведе кабинетната система от която всички учители недоволстваха) | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 16 Сеп 2010, 15:19 | |
| Еее, хора, горните ви мнения са чист чат (без това на Свилена). Пишете си по ЛС!
Ние още нямаме класен, но явно няма да учим утре, защото и другите класове няма. | |
|
| |
dsims Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 16 Сеп 2010, 15:36 | |
| Тони, нали това е Флууд. За всичко останало си имаме теми???
| |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 16 Сеп 2010, 16:40 | |
| - dsims написа:
- Тони, нали това е Флууд. За всичко останало си имаме теми???
Това въпреки всичко е форум. Споменавал съм го сто пъти, няма отново да обяснявам значението на думата. И вече няколко пъти съм правил подобни забележки. | |
|
| |
dsims Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 16 Сеп 2010, 18:02 | |
| Уикипедия:
Форум (лат. forum) - в Древен Рим форумът бил главният градски площад, център на обществения живот в градовете под рисмка доминация. Първият форум е бил т. нар. Forum Romanum в падината между хълмовете Капитолий, Палатин и Целий. Около площада били построени най-важните храмовете и обществени сгради. При хубаво време съдилищата заседавали там. Повечето римски императори също строяли форуми в Рим. По-известни са тези на Цезар, Август, Веспасиан и Траян.
При хубаво време съдилищата заседавали там. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 16 Сеп 2010, 18:13 | |
| Здравейте,братовчеди! Как сте днес?Как прекарахте учебния ден? Ние имаме практика и рисуваме в града каквото ни кажат учителите...днес те ни заведоха в "гробището" за кораби и лодки под Аспаруховият мост и баяа се напекох...забравих си и столчето Не беше зле,беше забавно прекарване,обаче беше подтискащо да рисуваш тези руини.... Разбрах,че Тони ,няма да учи утре...а останалите? Тия ,интересно ми е-в "Климент" вече имате ли униформи?Защото до предната година по-горните класове нямаха,задължителни бяха само да 4-ти клас... Мите ,благодаря за информацията за форума!По предмета ми история на изкуството,когато учихме за архитектурата на древните римски постройки се спомена и за форума...
Последната промяна е направена от Arya Dröttningu на Чет 16 Сеп 2010, 18:21; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 16 Сеп 2010, 18:20 | |
| Има се предвид интернет форум, а не римски. Логично е обаче, че двете значения на думата имат нещо общо, но не съвсем. Също както на обществените площади, тук се "разхождат" хора и говорят с други хора. Само че има разлика. Представи си един площад, на който има хора, събрани в малки групички. Примерно има две деца, които си говорят за училище и за това кои са им учителите (като вас). Мисиш ли, че ще споделят за това с абсолютно всички хора на площада? | |
|
| |
dsims Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 16 Сеп 2010, 19:01 | |
| За тази цел се използват обръщения. Ако не те интересува какво си говорим с Дани, не си задължен да четеш. Но както в римските форуми, можеш да се включиш, ако те интересува. А и от опит знам, че ЛС-тата не са подходящи за такива разговори. Припомни си как се скара на Надето за рождения ден на Свилена, при положение, че Дани беше съгласен (което напомня, че не си единствен администратор) и всички те чакаха да си погледнеш съобщенията, което се оказа, че ти явно пренебрегваш.... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 16 Сеп 2010, 19:12 | |
| Скарал съм се на Надя? Ти да не би да си чел събщенията ѝ, че да знаеш за това? Е, ако беше, щеше да разбереш, че това не-е-вярно. Просто тогава ми беше много напрегнато и едва в последния момент някой най-накрая се съгласи да ми разясни нещата, които не бяха обсъждани с мен по ЛС. Така че не говори, като не знаеш!
Не мисли за мен като някой минувач на площада, който просто обикаля наоколо. Аз съм този, който определя законите на площада (който стои над всичко) и чиито заповеди не бива да се нарушават! Затова всеки форум си има индивидуални (не е задължително да са общоприети) правила, които потребителят е длъжен да спазва! Ако няма желание, нека просто напусне площада! | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 16 Сеп 2010, 20:19 | |
| Така.... ще си изпатя за това, което ще кажа, но искам да се изразя! Ton4o, ти си си "кмета" на форума, но това не значи, че ние сме ти твой поданици! Ние можем да изкажем мнение, но то не е заповед, но... все пак можем да го изкажем! Мисля, че dsims е прав, защото никой не те кара да четеш това след обращението. Ако всички си пишехме чрез ЛС-та, този флууд щеше да е с 70% по-малък по обем! На мен пък например ми е интерсно да чета мнения, които не засягат мен, т.е. чета целия флууд, а не да прескачам изр. след обръщенията. Но това естествено си е мое мнение, някои от форума четът само това което засяга тях или всички! Ако ти пречи мястото, което изпълваме със изреченията, специално към някой, имам идея! Например аз сега искам да кажа нещо на arya! Пиша и името с нормални букви и после правя буквите по-малки. Който иска да чете, който- не!
Arya, аз доколкото знам до 6ти клас са със униформи, макар че видях един- двама по-големи, но пак с униформи! Хммм95114E37-B8FB-9431-1BC4-28CC01066269 1.03.01 | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 16 Сеп 2010, 20:31 | |
| Здравейте! Ох, беше доста изморителен ден! Вече ми се спи! Ъмм... това напрежение във форума не ми харесва... А и последните мнения на Тони и Митко са си.. чат.. Както и да е.. да не се намесвам... Сега, вече свършил по-голямата част от лятното домашно - дадоха ни допълнителни задачи - ще имам време да погледна загадката на И.. отивам да пиша ЛС | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 16 Сеп 2010, 20:36 | |
| Може би се изразих малко твърдо, ама съвсем малко. Въпросът е, че това са правила на форума и не бива да се оспорват! Например аз разграничавам мненията, насочени към определен потребител, в две групи, и едната е тази, срещу която нямам нищо против. Върнете се назад във флууда и ще забележите, че съм правил забележки само за определени мнения. Сега се сещам, че Васко веднъж беше казал "Ники, обадиха ли се от книжарницата?" или нещо такова. Такива ли мнения искате да виждате или "Свилена, много хубаво си си изкарала на това място!" (последното си го измислих) Кое от двете ви е по-интересно? Същата е работата с Дани и Митко - говорят си за учители, чиито имена никой друг не е чувал. Ники, чатът беше провокиран от Митко и след като той започна спорът тук, трябваше и да бъде продължен тук. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 16 Сеп 2010, 20:58 | |
| Тони, една такава тема имаме, защо да не си пишем и чатим? Толкова много секции, че и за клановете, свободната зона е голяма, зоните за 39 ключа също не са малко. При всичкото това място за писане БЕЗ ЧАТ (защото там и аз не обичам да чета нещо извън темата) ти се сърдиш когато си пишем тук. Сега си помисли, ама хубаво, дали искаш да четеш мнения от типа на ''здравейте, как сте всички?'' последвани от ''аз съм добре, а вие?'' и от време на време някой да описва как е прекарал деня си, от което пък аз мога да кажа, че темата не е дневник (въпреки че нямам нищо против това, дори ми е много интересно)... Както казаха по-горе, прескчай това, което не искаш да четеш. В крайна сметка ще вземем пък да се и отчуждим.
Притеснява те това, че ни четат и гостите или не обичаш да си пишеш с нас? Защото все ще си намерим как да преместим темата там, където да си я четем само ние... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 16 Сеп 2010, 21:19 | |
| Както вече споменах, аз говорих за единични мнения и съм правил забележка само 3-4 пъти. Проблемът на въпросните мнения е, че чисто и просто са си за ЛС, защото объркват читателите! Надя преди беше казала, че е интересно да четеш как някой обсъжда нещо с друг, и аз донякъде съм съгласен, но случаят на тези мнения просто не е такъв! Затова - ако още някой не е разбрал - приемам обръщенията (никога не съм ги забранявал, предполагам че преди не сте ме разбрали правилно), но не се обръщайте толкова индивидуално и единично един към зруг, а го направете интересно и за останалите. Допускам и чатовете, но ако може в по-умерени количества... Какво ще кажеш, Дани, съгласен ли си? | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... | |
| |
|
| |
| Флууд - В търсене на наименование... | |
|