39 КЛЮЧА 39 КЛЮЧА български фен форум |
|
| Флууд - В търсене на наименование... | |
|
+10TiaCahill97f dsims Grizzly smiLe299 Ton4o nikol4o Blu€ Magic Salem Saberhagen ClaudySlavov kris 14 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 01 Яну 2012, 19:46 | |
| ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА, ПРИЯТЕЛИ!!! | |
| | | katnis kane Майка-основателка
Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 03 Яну 2012, 17:44 | |
| Здрасти! Лелее, откога не съм писала! Нищо, сега ще си наваксам. Какво правите ваканцията? Аз днес писах домашни. И почти ги написах. Но не съм сигурна дали да пиша в учебната тетрадка по български. Сега дебна Г-жата във Фесбук, за да я питам. | |
| | | Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 06 Яну 2012, 13:40 | |
| | |
Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 06 Яну 2012, 14:08 | |
| Здрасти! Реших да се пробвам с първата поредица за Пърси Джаксън (малко късно...но...какво да се прави! (малко ли? )). Та прочетох първите три и нямам какво да правя докато не дойдат четвъртата, петата и „Досиетата на героя“. И седя във Фейсбука, пиша в групата на класа (аз я направих! )... играя Симс. Свилена , не, не успях да "хвана" госпожата, но една съученичка ме спаси. | |
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 11 Яну 2012, 15:55 | |
| Реших да си направя експеримент...да спра да пиша във флууда и да видя дали някой любезен съфорумник ще отговори на Тея ...хм...не ми хареса резултата. Тея ,харесаха ли ти книгите за "Пърси Джаксън"? И ако са ти харесали непременно прочети и "Хрониките на Кейн"- първата книга от поредицата се казва "Червената пирамида".Даже съм направила тема във форума ни.Ето,ако се интерсуваш: https://the39clues.forummotion.com/t455-topic#27726 | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 14 Яну 2012, 15:49 | |
| Здрасти! Дойде събота, свободна съм...и имам време за пост във флууда. Как изкарахте петък 13-ти? Аз бях на баскетбол и пак загубихме - нищо ново, но разликата беше, че нищо не направих на упражненията. Но за сметка на това, в училище беше супер! По физическо прескачахме козата. На мен много ми хареса! Жалко, че я прескочих само 5-6 пъти. Господина не ни даде повече. Едно момиче от Г-клас ми каза, че са висели от халките на 6 метра височина! Аз попитах: – А ако някой се изтърси от високото? А тя отговори: – По живо, по здраво, ще си тръгне! Представяте ли си? Като свърши едното междучасие чувам един съученик на моята маса да пее: "Детелини, детелини, детелини, аз ви търсих по безкрайната земя..." И казах на госпожата: "Госпожо, Митко ми пее за някакви детелини." И всички започнаха да се хилят. И снощи се сетих за Детелините и започнах да пея. Оказа се, че мама знае малко песента (не слуша Лили Иванова, да знаете! ). Аз я питах как е нататък, а тя отговори да питам Митко! Жалко, че Митко няма Фейсбук. Щях да го поздравя с Детелини, за да запомни песента, и да я пее по-добре. Свилена , книгите за Пърси много ми харесват! Сега съм на петата. Като ги свърша, мисля да се пробвам с „Хрониките на Кейн“ и „Героите на Олимп“. Едит: Какво мислите за новия ми вид? Тъй като съм на тема Пърси Джаксън и реших да отдам малко почит на Зевс и Посейдон. | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 14 Яну 2012, 19:58 | |
| Казвам здрасти с новият си ъпгрейтнат "гладен" облик! Хей,Тея ! Гледам,че си прекарала много добра седмица!!! Аз си изкарах петък 13-ти както винаги - супер забавно! (обичам го този ден!) Радвам се,че Пърси ти харесва!Значи ми остава да ти пожелая само приятно завършване на поредицата!!! И да споделиш впечатления после! Послепис: Видът ти е внушителен,както са внушително описани Зевс и Посейдон в гръцката митология!Вдъхваш респект! (винаги съм си падала по светкавиците,докато един ден една за малко да не ме изпържи ) | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 17 Яну 2012, 11:37 | |
| Здрасти! Ох..днес е само вторник. А и съм на зъболекар! Падна ми пломба... Сега имам един голяям кратер в устата. Уж зъба щял да пада скоро. Но не ми е падал зъб от първи клас. Съжалявам, това май не беше най-хубавата тема за обяд. Затова ще побързам да я сменя. Свърших и петата книга за Пърси. Утре ще ми дойдат другите четири книги. Първите две от Героите на Олимп и от Хрониките на Кейн. Свилена , и твоят облик е супер! Радвам се, че моят ти харесва! И ако може да питам, какво по-точно се случи, когато светкавицата за малко не те е изпържила? И Свилена, от Хрониките на Кейн и Героите на Олимп само по две книги ли са излезли? | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 17 Яну 2012, 12:25 | |
| Здрасти!!! Днес имам много работа и за това наминах да ви кажа "Здрасти". След малко тръгвам за литературният си клуб за да сглобявам месечният ни вестник.Ще се изявявам в ролята на редактор. Тея ,много неприятна случка със зъба! Ама щом е млечен,не се тревожи толкова! Радвам се,че бързо напредваш с Пърси и героите на олимп.Да за сега и от "Героите на Олимп" и от "Хрониките на Кейн" са излизли по две книги.И бързам да ти честитя за новите книжки,които предстят да дойдат при теб!!!Приятно четене!!! А Това със светкавицата - бях с приятелките си по време на една гръмотевична буря и тъй като не искахме да ни вали дъжда се скрихме под едно дърво(забележи,дърво по време на гръмотевична буря... ),защото не вярвахме,че нещо може да ни се случи.И...след малко на две крачки от нас,една светкавица свали със ослепителен ефект един клон.И ние изкрещяхме и предпочетохме да ни вали дъжда,отколкото да ни изпържат.... | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 17 Яну 2012, 18:43 | |
| Здрасти! Яяя! Втори пост във фууда! Ники , човеко, здравей! Свилена , стана още по-лошо! Оказа се, че имам дупка на постоянен зъб. А имам само 8 постоянни зъба. От двумесечна съм на Зима Флуор-и и тем подобни. Зъбите ми се ронят. На единия зъб ми вадиха нерв... Аааа...сменям темата. Да ти призная, не ми се чака да дойдат книгите. Чак след около 13 часа ще са тук. Но се чудя с кои да започна? С Героите на Олимп или с Хрониките на Кейн? Не знам кога ще ми хрумне да се скрия под дърво по време на буря. Нямало ли е някоя сграда с козирка, под която да се скриете? Или подлез, надлез... | |
| | | nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 17 Яну 2012, 20:43 | |
| Здравейте хора! МАкар и малко късно ви пожелавам една много хубава, изпълнена само с хубави моменти, успехи и усмивки, нова година! Извинявайте, че не влизам често, обаче това учене В събота ми е изпита по немски и за това се старая повечко... А и този обмен ми отнема много от времето... Да не говорим за учителите, които се сетиха, че трябва да ни оформят :D:D Тея много лошо това със зъбите.... Ама и аз имам същите проблеми :D:D Да не говорим, че аз имам само 24 зъба и толкова ще си ми останат.. Просто нямам зародиш за зъбите Гледай да са ти здрави зъбите, а пък другото ..... здраве да е Сега, хора, отивам да уча за класното по математика =] До след събота | |
| | | smiLe299 Умел ключотърсач
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 23 Яну 2012, 11:59 | |
| Хей пийпъл!! Съжалявам, че не влизам вече.Просто имам страшно много зам учене и тези състезания.. Да ви се похваля, ще се номинирам за Фондацията на Димитър Бербатов.Имам 6 грамоти, от които 3 от областни олимпиади и една от национално състезание! Тея, честито за книгите!!На мен Пърси ми е любимата поредица!По - добра за мен няма! За зъбите - не се отчаивай, всеки си има някъкъв здрашослошен проблем!Аз например имам разтегнато сухожилие и едшам си движа левият крак!! Свилена, паднах от смях като каза за светкавицата! Да не се обидиш!! | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 23 Яну 2012, 17:17 | |
| Ох...от три дена все не мога да намеря време да пиша във флууда,защото съм се захванала да правя едни събтитри...нооо!!!Сега съм тук!!! Хей,Ники ,Стефи ,здравейте хора!!!! Много се радвам да ви видя! Само съжалявам,че няма да ви виждам по често,защото сте прекалено натоварени в училище... Стефи ,гордея се с теб!Честито за всички дипломи,които си спечелил! Пожелавам ти от сърце да те класират за фондацията на Бербатов! Ама си взе поука от историята с гръмотевицата,нали? Не обръщай голямо внимание на болката в крака...аз от две години имам голям проблем с дясната ръка,но вече свикнах с болката.Просто не трябва да се задълбаваме в болежките си. Ники ,късно ти пожелавам успех на класното по математика...съжалявам. Аз пък,харесвам повече "Хари Потър" от "Пърси Джаксън" !Всеки си имам мнение,нали? | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 23 Яну 2012, 21:23 | |
| Здрасти! Днес класната я нямаше и я заместваше една, която много вика. Обаче по математика не ни даде голямо домашно, а по ЧО не писахме дълъг план. Но най-якото е, че...бях на концерт на Богомил Бонев, Александра Апостолова и Jeason Brad Lewis! Имам плакат с автограф от Богомил, който седи гордо-гордо на стената. Този от Jeason още не е у нас. Тате отиде да го взема. Ники , гадно, че и ти си като мен, та и по-зле. Но до някаква степен ми е приятно да знам, че не съм единствена. Стефи , честито! Свилена , какви субтитри правиш? | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 25 Яну 2012, 19:10 | |
| Здрасти! Днес беше хем много яко, хем не съвсем. Не беше яко, защото нещо се разболях. Ама беше яко, защото имах само 4 от 6 часа. Госпожата още я няма и нямахме информационни. Освободена съм от физическо и така часовете паднаха на 4. Охх, вече стане ли седем ми се доспива като на старците. От толкова учене вече нямам време да чета. А имам 4 книги! Чао за сега! Имам работа. | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 25 Яну 2012, 19:35 | |
| Здрасти от мен! Тея ,пропуснах да ти честитя за автографа!Сигурно е много голям кеф да получиш автограф от любим изпълнител... Жалко,че си настинала...пожелавам ти бързо оздравяване!!! А относно субтитрите,които правех...решихме с брат ми да преведем един епизод от едно серийно аниме,защото нямаше субтитри и така... | |
| | | Ton4o Джентълмен Клуб 3000
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 25 Яну 2012, 20:20 | |
| Здравейте! Супер отдавна не съм бил активен, направо вече не си спомням какво е било тогава! Съжалявам, че така се получава, но наистина училището ми изтисква всякакво свободно време, а и май аз попринцип не съм достатъчно постоянен, че да влизам във форума. :S Както и да е, радвам се, че Свилена още пише редовно, а също и Тея. Ако пропускам някой, нека де ми извини. Иначе от време на време се включвам и чета съобщенията ви, макар и частично.. Тея, пожелавам ти безпроблемно учене и да завършиш сроса с възможно най-високата оценка! Свилена, много ще де радвам ако ме информираш за анимето! И успех със субтитрите! | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 29 Яну 2012, 18:20 | |
| Здрасти! Днес денят ми не започна много добре, но за сметка на това след обяд си прекарах супер. Всички сме щастливи, освен, може би Рашков (съседа под нас). Ние сме на последният етаж на блока. Има сняг (и лед) на покрива и аз го бутам с метлата. Леда го разбивам и той си пада, но пада върху климатика на Рашков. Е, аз гледам по-големите парчета да не падат на климатика, макар че понякога не успявам. И той климатика си е ръждясал...и без леда отгоре пак си е за смяна. А на всичкото отгоре (буквално) покрива ни е покрит с дебел слой лед. Опасявам се, че ще убие някого, а от покрива не се стига и не можем да го махнем. Твърде май не се разбира какво му харесвам на следобеда, но... Ей...забравих за домашните! Нищо! Така и така (за съжаление) утре не съм на училище, ще ги напиша. | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 29 Яну 2012, 20:56 | |
| Хей!!! Здрасти, хора! Тази събота и неделя си ми беше малко натоварено... Тони ,наистина ти съчувствам,че ви натоварват толкова много в учелеща...макар,че ползата от всичко това е доста спорна... Относно субтитрите...с брат ми изпитахме повече затруднение да го качим във вибокса,отколкото да го преведем май.... Сега правим субтитри за друг епизод и така...забавно ми е, честно казано. Тея , и ние имаме адна проклета съседка под нас,която хич не ни обеча ама...какво да се прави! Винаги ще има такива хора.важното е да не им обръщаш толкова внимание. Но това,че покривът ви, покрит с лед е опасност за хората, минаващи под блока,вече е наистина сериозно... Пожелавам на всички,на които им се налага да ходят утре на училище да ги върнат обратно в къщи! А сега ви казвам лека вечер, защото имам малко домашни да пиша. | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 29 Яну 2012, 21:14 | |
| | |
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 30 Яну 2012, 15:11 | |
| Хей, хора! Обявиха, че във Варна утре няма да се учи и бързо идвам при вас Виждам, при повечето всичко е наред! Новината че в следващите 3 дни няма да учим е... жестока! Няма да има нито контролни, нито изпитвания.... Ах, чудесно! Сега отивам да чета Инкрасерон! Свилена , оказа се много интересна, макар и да съм още в началото... | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 30 Яну 2012, 16:20 | |
| | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 31 Яну 2012, 15:18 | |
| Хей,Кахил! Ники ,радвам се,че имаш време да се рефрешнеш малко... Радвам се,че "Инкарсерон" ти харесва...аз просто разбрах,че не е мой тип книга след няколко глави... Прочетох коментара ти за книгата и останах много изненадана!Но хората имат различни вкусове и точно в това е чара на всеки един,нали? Тони ,гледах прогнозата за времето и смятам,че ще е умно от страна на кмета да ви пусне във ваканция,защото може учениците просто да истинат,докато се предвижва или изпръзнат по спирките на автобусите.Много е тъпо така. И много ти благодаря за двата линка за вграждане на субтитри.Много мило от тоя страна! Ще се възползвам за следващото вграждане на субтитри. | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 31 Яну 2012, 19:36 | |
| | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 31 Яну 2012, 19:44 | |
| Хей, хора! Тея , честито за ваканцията =] Насъбират ви се доста дни! Ние за жалост ще трябва да прекъснем в петък Тони , да ти кажа честно предпочитам да ходя на училище, отколкото да съм направил всичко което мога и да трябва да уча хD Свилена , сигурен съм, че книгата ще ти хареса.. Да не би да те отблъснаха убийствата в началото... По нататък става доста по-интересна, динамична и... леко предсказуема, но отдавна не съм чел, книга, чийто финал да не мога да предрека Преди минути разбрах, че ще има филмова адаптация към книгата догодина! Нямам търпение! | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... | |
| |
| | | | Флууд - В търсене на наименование... | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|