| Флууд - В търсене на наименование... | |
|
+10TiaCahill97f dsims Grizzly smiLe299 Ton4o nikol4o Blu€ Magic Salem Saberhagen ClaudySlavov kris 14 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
kris Агент
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 12 Ное 2011, 18:08 | |
| Ария да фен съм и май пак трябва да гледам филмите .Клаудия всъщност в един пост казваш,че в америка дъщерята.та взима името на бащата или нещо такова.Това означава ли,че живееш в америка??? | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 12 Ное 2011, 18:09 | |
| Пак ще кажа,че Джанъс нарастват! Което е страхотно,защото изкуството ще спаси света! Хей...останалите...ама вие не обърнахте внимание на мнението ми за трейлъра на "Снежанка и ловецът". https://www.youtube.com/watch?v=dNnhqUlEjFAЕтооо....ха сега кажете,не е ли стилно и готик,а? Крис ,човек се бърка понякога.Това не значи,че не знаеш нещо. | |
|
| |
kris Агент
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 12 Ное 2011, 18:11 | |
| Да,но Ария аз съм такъв човек,че като не направя нещо неправилно се ядосвам много защото знам,че го мога. | |
|
| |
ClaudySlavov
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 12 Ное 2011, 18:14 | |
| Мм... не, не живея в Америка (след 3-4г. може би), но просто знам за това. | |
|
| |
Salem Saberhagen Баща-основател
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 13 Ное 2011, 10:34 | |
| - Arya Dröttningu написа:
- Стефи ,твоята бъдеща книга ще бъда роман или сборник разкази?
Ами ще е роман. (по точно ще са 3 книги всяка продължение на предишната). Да се надявам, че първата ще излезне Декември (а следващите Януари и Март 2012г.). Ако нещо ми хрумне ще продължа да пиша по поредицата ( ако не ще започна друга). Извинявам се, че не съм писал скоро но имах гости и... | |
|
| |
kris Агент
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 13 Ное 2011, 14:09 | |
| - Salem Saberhagen написа:
- Arya Dröttningu написа:
- Стефи ,твоята бъдеща книга ще бъда роман или сборник разкази?
Ами ще е роман. (по точно ще са 3 книги всяка продължение на предишната). Да се надявам, че първата ще излезне Декември (а следващите Януари и Март 2012г.). Ако нещо ми хрумне ще продължа да пиша по поредицата ( ако не ще започна друга).
Извинявам се, че не съм писал скоро но имах гости и... Ами тогава прати ни първа глава като я напишеш ,естествено ако искаш де. | |
|
| |
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 13 Ное 2011, 15:24 | |
| | |
|
| |
kris Агент
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 13 Ное 2011, 15:47 | |
| Книгата е много добра,но според мен трябва да направиш по-голяма предистория и да описваш средата,героите и всичко останало. | |
|
| |
katnis kane Майка-основателка
Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 13 Ное 2011, 15:49 | |
| Хей! Вчера бях у баба и затова не можах да пиша. Добре дошла, Клаудия! Защо никой не се пада Томас ? Но, вие, Джанъс , трябва да сте доволни от новото си попълнение. Свилена , мерси! Гадно ми е за Потърмора. Видях трейлъра. Ако ще ходим във Варна се надявам да не изпусна шанса да го гледам. (Филма, а не трейлъра. ) И аз гледах филма. За кой ли път. Но онзи професор, който "оправи" ръката на Хари не е трябвало да го вземат на работа. А колкото до шестиците - те са 20-30. Има време. И 50-100 ще станат, но с малко късмет. Стефи (Салем) , дано всичко върви добре с книгите! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 13 Ное 2011, 16:17 | |
| - kris написа:
- Книгата е много добра,но според мен трябва да направиш по-голяма предистория и да описваш средата,героите и всичко останало.
Те са описани в самото начало на книга 1. | |
|
| |
Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 13 Ное 2011, 20:55 | |
| Здрасти! Стефи , току-що редактирах предисторията ти. Няма много правописни грешки, но изпуснатите запетаи са повечко. Уголемих и шрифта. Като история всичко е супер! Веднага ме заинтригува. Но в началото нещо не можах да схвана. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 13 Ное 2011, 20:59 | |
| | |
|
| |
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 15 Ное 2011, 18:11 | |
| Хеййй!!! Хора ,какво става?Много е тихо тук! Не ми харесва така... Аз се върнах от Търново и реших да намина да видя как я карате,а то какво излезе... Днес реших да отида на кино,да поработя върху недовършени рисунки...въобще хубаво си прекарах. Останалите - как върви при вас? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 15 Ное 2011, 18:59 | |
| Здрасти! Днес учихме нотите. Не мога да ги пиша! Но имам ново яке и нови дънки, а вчера получих нови ботуши! Вашият ден как мина? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 15 Ное 2011, 22:15 | |
| Мъчаливци Кахил, кажете нещо! Само един Екат ни трябва и един Мадригал има по един представител на всеки клан. Какво правите? Аз играя на Sims Social във Facebook-а. Вече съм 6-ти левъл! | |
|
| |
ClaudySlavov
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 16 Ное 2011, 09:08 | |
| Книгата е хубава, ама има нужда от редакция... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 16 Ное 2011, 16:49 | |
| Здрасти! Тея ,забавно е да се учат нотите!Само дето не ги помня вече... Забравих ги съвсем,откакто спрях да свиря на китара. Останалите - как сте? Аз днес си върша работата както винаги и се чудя как да си резервирам билети за "Зазоряване" част 1.Забравих си паролата...
Последната промяна е направена от Arya Dröttningu на Сря 16 Ное 2011, 17:31; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
kris Агент
| |
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 17 Ное 2011, 17:04 | |
| Здрасти! Как е настроението в четвъртък? При мен е отлично...надула съм си музиката и се забавлявам с различни неща...по-рано днес бях на урок и главата още ме боли. Крис ,успях да си открия паролата,ама реших,че не ми трябва да си запазвам билети... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 17 Ное 2011, 20:29 | |
| Здрасти! Съжалявам, че не пиша от няколко дни. Но днес имам (поредната) шестица! По рисуване! Колкото и да не съм добра. А вчера си написах нотите и няма да имам ядове събота и неделя. Какво правите? Казвайте! От няколко дни форума е "мълчалив". Едит: На Симс-а съм 9-то ниво. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 17 Ное 2011, 21:06 | |
| Хей,Тея ! Честито за шестицата по рисуване!! Явно си скрит талант! Да се изфукам,че вече имам билети за "Здрача" 4 ("Зазоряване" част 1) и ми е интересно как се е получил филма.Знам,че не си падате много по него(да не кажа хич, за това...млъквам ). До преди малко си четях "Вещерът" на Майкъл Скот и сега си почивам от магичната и напрегната атмосфера от книгата,като си похапвам мандарини. Колеги,сигурно нямате търпение да отмине петъка за да може да се наслаждавате на почивни дни! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 18 Ное 2011, 20:22 | |
| Здрасти! Аз да се похваля - имам нови ботуши, нови дънки и ново яке! Не ме щипете, ако се видим!!! Днес по БЕ ЗИП имахме диктовка. След това имахме Домашен Бит. Като свършихме с това, което правихме Г-жата ни каза да си вземем тетрадките, и който е писал грозно и/или има грешки да преписва, а моята тетрадка беше пример! И нямам да преписвам! Свилена , честито за билетите! Така...утре- кеф! Спане до късно, мързелуване...надявам се при всички да е така! Приятен уикенд на всички! (Ама няма да се отървете от мен! ) П.П.Яяя! Стигнах 550 мнения! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 18 Ное 2011, 21:33 | |
| Здрасти на всички Кахил!!! Тея ,честито за новият ти гардероб! Да си ги носиш с кеф! И те поздравявам за това,че си примерна ученичка!Старанието винаги дава резултати! Днес си прекарах отлично! Ходих на кино,позанмавах се с това-онова и стана вечер...времето минава толкова бързо и все не ми достига... Как е при вас? Утре съботата ще гледаме ли "Хари потър и затворникът от Азкабан" по БТВ в 13 часа? | |
|
| |
| |
| |
| |
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... | |
| |
|
| |
| Флууд - В търсене на наименование... | |
|