Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 25 Юли 2012, 15:20
Привет от Варнаморе! Умирам от жега....не знам при вас как е...
Тея и аз обичам да готвя,но не обичам да готвя на остъкления ни балкон по обяд през лятото,защото е по-зле от сауна... Благодаря за предложените наденички,но нещо не ми се хапва в тази горещина...така закопнях за нсякой хубав коктейл...
Отивам да се топна във водата в банята...
Послепис: Липсва ми Митко Дагерон ,жалко е,че вече не пише във форума...беше много приятно да бъде около нас.
TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 26 Юли 2012, 20:57
Хей! Много е горещо тук. И единственото спасение са моловете или морската градина. Но аз вече лично предпочитам на припека, отколкото в мола, защото всеки ден съм там (не преувеличавам) Свилена , спокойно, въобще не си ми досадила, така че няма нужда да се извиняваш. Ще те използвам за помощник-учител като има нещо Тея , и аз смятам да пропусна наденичките, но съм сигурна, че са хубави До скоро (ох...утре пак съм в мола )
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 29 Юли 2012, 10:53
Хей, хора! Да ви се похваля - вече нямам брекети Сега си се радвам на гладките зъби и хубавата усмивка Ии, впрочем, някой да ходи на Solar Summer Fest-а в Слънчев бряг? Направо си избухнах на Гета Организацията беше брутална и той дойде чак към.. 2 часа.. Епичности Все пак направи много хубаво шоу и пусна *ексклузивно за нас* няколко песни от следващия му албум.. Очаквайте хитове догодина от негова страна
Миша , защо така си постоянно в мола? Не го ли научи наизуст вече... На мен лично вече ми писна от молове и Морската градина... Май ще опра до ледената пързалка Иии, вече умирам от глад... ще ви изоставям и отивам да си сготвя нещичко ^^
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 30 Юли 2012, 11:11
Здрасти!!!! Как е в тази жега?
Аз имам климатик в стаята от миналата година и не мърдам почти от там с изключение,когато искам да изляза на разходка с колело или да седна на компютър.Защото в противен случай ставам сварена....
Ники ,честито за новата ти хубава усмивка!!! Не,не съм ходила на Solar Summer Fest-а в Слънчев бряг,но по думите ти изглежда е било много яко! А ледената пързалка наистина ли работи през лятото?Аз никога не съм ходила на нея,защото не мога да карам кънки на лед....сигурно е много хубаво.
katnis kane Майка-основателка
Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 30 Юли 2012, 11:45
Хей! Да ви се похваля - имам мултифункционално устройство BROTHER DCP7055. С други думи принтер, копирна машина и скенер в едно. Ето как изглежда :
Вчера като го купихме, веднага го пробвах. Най-напред скенера - сложихме една стара снимка и тя се появи на лаптопа. Майка ми извади какви ли не албуми със снимки от сватбата, от детството ѝ, мои като малка и още, и още, и още... Цял следобед сканирах и рязах снимки.
Ники , честито за хубавата усмивка! Аз за съжаление все още не знам докога ще фъфля с тези апаратчета.
Свилена , в тази жега нито за колело мисля, нито за нищо. Ама днес ще изляза малко, понеже тази седмица не съм излизала. Аз също имам климатик в моята стая ама не го пускам, защото ми става студено...
jujokk Агент
Мнения : 117 Регистриран на : 12.09.2011 Години : 25 Местоположение : Димитровград Агент : Understudy Agent
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 01 Авг 2012, 09:36
Здравейте, хора!!
Съжалявам, че не пиша изобщо във форума, в момента съм се зарибил по една игра наречена: "League of Legends" или просто LoL. Направо изобщо не се сещам да пиша или поне да влизам тук. Но както и да е ако някой иска да играе LoL просто да я намери в гугъл или в замунда, да се регистрира и може да поиграем заедно. Аз съм в регион "EU Nordic & East". Е това беше за момчетата.. Иначе ако някое момиче иска да играе няма проблем! Тея , честито за мултифункционалното устройство! А за Solar Summer Festival.. Много исках да отида на Давид Гета!!!! Сега едно поздравче за извинение че не писах толкова много време! Оу, трябва да си сменя снимката! Тази е от Хелоуин. Хайде, чао за сега!
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 01 Авг 2012, 13:55
Здравейте, приятели, влизам само да ви видя за секунда, понеже съм навън почти през цялото време и като цяло нямам стабилен достъп до интернет, затова, надявам се, си прекарвате страхотно лятото!
TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 02 Авг 2012, 18:16
Хееей! Съжалявам, че не съм писала от няколко дни, просто имахме гости и нямах много свободно време.
Ники , честито за махането на брекетите. Аз лично не ходих на Solar Summer Fest-а. Гета не ми е много по вкуса, не че има лоши песни, просто обичам по-различна музика. А за мола...аз отдавна съм го научила наизуст, мислех да си търся работа там другото лято като гид, ама не е добре платено, пък отделен е въпроса, че няма и такова място Тея , честито за принтера Тончо , радвам се, че влезе да ни видиш дори и за малко.
Ще се лишите от присъствието на моя светлост, защото днес (в 3:30- т.е. утре) заминавам на екскурзия до Германия за 10 дни. Но не тъжете, мили мои, аз ще се върна (сега можете да направите пир в чест на отсъствието ми )
Aufwiedersehen!
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 03 Авг 2012, 21:46
Здрасти на всичкиии!!!! Не съм писала отдавна....реших да се включа към забавата!
Тея ,честита компактна мултифунционална машинка! =) Доволна ли си от нея?
Здрасти jujokk !!!Радвам се да те видя!!! Между другото,може ли да си оправиш линка за десктопа ти,за да го видим и ние?
Миша ,пожелавам ти приятно изкарване на екскурзията!!! И после да разкажеш какви места си посетила!
Днес с огромен ентусиазъм посетих прожекция на "Храбро сърце" и останах възхитена от филма,както и очаквах.За мен той стана филм на годината!ще напиша няколко думи в темата за кино....обиче ще кажа само,че ако се чудите какво да гледате,филмът наистина си заслужава.Не го съдете по това,че е анимация-мога да кажа,че е много по-стойностен и хубав от повечето "игрални" филми които изгледах напоследък....
Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 04 Авг 2012, 10:27
Здрастиии! Вчера ходих на зъболекар. Станах в девет (което за мен е доста рано), и в десет се качих на колелото, защото не ми се вървеше...След по-малко от пет минути вече бях при зъболекарката. Тъй като отивам там, за да ми стегнат апаратчетата, нямам записан час и трябва да чакам. След един час чакане прегладнях и отидох да ям у баба. След като се нахраних пак поех към зъболекарката. Този път ми провървя и влязох в кабинета само след 15-20 минути чакане. Покарах малко и отидох при майка ми, която беше на работа. Там четох малко от книгите от списъка, а към четири реших да видя дали има някой познат в центъра. Видях двама съученици, които седяха на една пейка. Аз също седнах при тях да ги питам какво правят и чак към пет поех към нас. За съжаление едно голямо куче спеше пред входната врата. Почаках докато се махне и най-накрая се прибрах.
Свилена , ами да, доволна съм от устройството.
jujokk , радвам се да те видя!
Миша , приятно прекарване в Германия!
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 09 Авг 2012, 21:35
Здрасти,хора!!! Как сте? Големи жеги,а?
Тони ,благодаря за пожеланието! Приятно прекарване на морето!!!
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 12 Авг 2012, 12:29
Здрасти,народе! Явно пътувате много,щом не се спирате да оставите няколко мнения...за съжаление или радост мо,ааз съм заземена и не мърдам от Варна
Вижте какво открих...нашата поредица я ревюират в един сайт,а човекът пишещ резюметата е само на 13 години =) http://detskiknigi.com/39-clues-labirintat-s-kostite/ Аз смятам скоро да обновя темата за цитатите от книгите...някой ще се включи ли?
Ники ,приятна почивка!!! И много благодаря за пожеланието!
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 13 Авг 2012, 13:31
Хей! Само аз и Свилена ли сме си вкъщи? Е, вярно, че и аз заминавам другата седмица, но... Не знам как е при вас, но тук е малко по-топло от колкото в Лондон. Студ, вали дъжд. Снощи спах с одеяло и чаршаф, а онзи ден излязох за покарам колело за десетина минути и докато да направя едно кръгче в центъра заваля и се прибрах като мокра мишка. Днес пак е хладно, но не много.
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 15 Сеп 2012, 08:28
Хей!Как сте? Знам,че днес не е първият учебен ден,а понеделник за това няма да бързам да ви пожелавам приятно училище....
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 17 Сеп 2012, 20:01
Ами искам да честитя на всички ученици безпроблемно и спокойно зарочване на учебната година!!!! С пожелания учителите да не ви тормозят много и да имате достатъчно свободно време да правите любимите си неща!
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 17 Сеп 2012, 21:22
Хеей! Успешна учебна година и от мен =]
nikol4o Баща-основател
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 29 Окт 2012, 17:19
Съвсем замряхме, бе, хора!!! Та.. щом вие не искате да споделите как сте, аз ще го направя :D Честно да си призная, очаквах 11 клас малко по-лесен.. Просто ни смениха почти всички преподаватели и е някак... кофти. Изискват повече от предишните. Но като цяло се спрявам.. уж. :D Повечето от свободното ми време е заето от извънкласни дейности, като вече реших, че ще кандидатствам с медицина и съм започнал уроци по химия. И тъй като предпочитам компанията на приятели, за да поддържам добро ниво в училище ми се отразява на съня... Например снощи си легнах в 4:30.. И то за час, прида да трябва да ставам, за да хвана автобуса. Трябваше да уча за контролни... Които не минаха както очакваното, ама... какво да се прави. И така... Много искам и време да почета, ама и такова нямам..
Е, ще залягам над домашното! Споделете и вие как сте!
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 29 Окт 2012, 19:44
Много се радвам, че най-накрая някой писа! Така, започвам с оправданията... ( ) Не мога да пиша често защото или имам домашни, или ходя на математика, или просто съм капнала от умора. Пък и повечето ми съученици са родени този месец и търча по рождени дни. Вчера пак трябваше да ходя на един, но просто отказах, защото предишният ден пак бях на РД и исках да си остана вкъщи и да си напиша домашните.
Ники , жалко, че нямаш време да си починеш. Надявам се скоро време да започнат да ви дават по-малко домашни.
Един поздрав:
Хайде, чао за сега, че и аз имам домашни.
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 31 Окт 2012, 08:03
Здравейте, приятели!
Влизам ви напълно в положението, аз също нямам време за почти нищо. Искаше ми се да издълбая тиква за Хелоуин, но тъй като не съм спрял да уча от няколко седмици, въобще не съм се сетил за това... Явно ще наруша традицията, която бях замислил да спазвам от няколко години, но какво да се прави. Както и да е, вие как ще празнувате Хелоуин?
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 08 Ное 2012, 20:54
Здравейте, хора!!! Радвам се,че сте добре!!!
Някой софиянец ще ходили утре на премиерата на последната книга от поредицата на Кристофър Паолини, която започва от 18:30ч в книжарница "Гринуич" (на булевард "Витоша")? Аз този път нямам възможност специално да пътувам до София за премиерата на книгата,но пък като утешителна награда си поръчах книгата от издевателството с обещанието,че ще я имам един ден предпремиерно т.е. днес и от 16 и 30 часа, когато ми пристигна книгата до сега си преглеждах книгата и разбрах,че чувството ми на бяс към края на книгата не се е уталожило... Сега пак трябва да лекувам скръбта си и да потисна порива си да фрасна Паолини много яко....
Та как сте вие?
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 14 Ное 2012, 19:05
Хей! Сега се сетих да проверя на сайта на Егмонт кога е крайния срок за изпращане на формулярите. Не знам защо, но аз съм запомнила че той е на 17-ти. А да се окаже, че е на 11-ти. И така изпуснах срока. Но прегледах списъка с печелившите и попаднах на познато име. Свилена , честито! Видях героинята ти във Фейсбук. Искам да ти кажа, че наистина разбирам защо имаш награда за най-оригинално писмо. И тъй като изпуснах шанса си да спечеля книгата „Знакът на Атина“ безплатно, съвсем безцеремонно си я поръчах. Даже няма да плащам доставка. С 40 стотинки повече от 19,50 ама пак не плащам.
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 16 Ное 2012, 21:25
Браво, Свилена, ти си нашата гордост!! Между другото, не знам откъде ти е хрумнала идеята с двете сенки около героинята ти, но има ли някакъв шанс да е от Югио? В инторото сянката на Юги се разделя на две по същия начин, нямаше как да не направя връзката, а тъй като знам, че си върла почитателка на анимето, го приех като възможност.
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 17 Ное 2012, 00:24
Здрасти! Благодаря, Тея , Тони !!! И честито за книгата, Тея ! И аз щях да си я поръчам от Егмонт, ако не я бях спечелила! Тони , много точно предположение!!! Точно от там реших да взаимствам идеята, защото и без това си пасваше на способностите и =)))
nikol4o Баща-основател
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 16 Дек 2012, 12:04
Ама, хора... пак се забравихме! Как сте? Нещо интересно? При мен няма много... назад-напред.. Последното контролно за годината е в понеделник и тръпна вече да свършва всичко :D
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 16 Дек 2012, 17:48
Здравейте! Как сте? Какво правите? Не очаквам отговор, но все пак... Да ви се похваля - от началото на учебната година имам четири втори места по състезанията по математика и чакам още две - три. Хващам се на бас, че никой от вас няма познат, който има четири втори места подред.
Хайде чао, ще напиша решенията на задачите от поредното състезание.
Sponsored content
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...