Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 22 Сеп 2015, 13:07
Честито за информатиката, Марти! Ще ни прославиш!
katnis kane Майка-основателка
Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 22 Сеп 2015, 20:32
Благодаря ви, хора
Марти , аз имах доста време да спамя докато те нямаше Имаш 100 мнения преднина, ще ми отнеме известно време да те настигна И честито за класирането!
Свилена , ти...ти ли го смени Не беше така преди xD Благодаря, все пак с:
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 22 Сеп 2015, 21:15
Пак заповядай, Тея Реших, че "баща- основател" не е подходящо колкото "майка"
Братовчеди , как си прекарахте почивните дни?
Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 23 Сеп 2015, 17:42
Аз лично си ги прекарах страхотно, времето беше супер и всеки от дните излязох навън да се поразходя. През останалото време започнах да чета Шифърът на Леонардо (смейте се колкото искате, не я бях чел досега) и супер много ми харесва И понеже не си честитихме Независимостта на България, да ни е честита, дори и на патерици
Тея , честита годишнина на вашите. Колко празнуват ако мога да попитам Вие нещо да споделите братовчеди?
Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 23 Сеп 2015, 20:18
Честита Независимост, лееко на патерица xD
Марти , ако ще те накара да се почувстваш по-добре, и аз не съм чела Шифърът на Леонардо Нашите празнуват 15 години
Моите почивни дни не бяха особено забавни. Просто...приятелите ми обичат да се месят навсякъде и да правят драми xD
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 24 Сеп 2015, 12:49
Аз също не съм чела "Шифърът..." така че...станахме доста
Добре сте си прекарали почивните дни. Аз също си ги прекарах супер в творческа атмосфера и много, много листи с коали
Щях да питам някой от вас да си е правил теста за определяне на типа характер по Майерс-Бригс (MBTI) или да се е интересувал от това?
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 24 Сеп 2015, 13:01
Хора, аз също не съм чел „Шифърът на Леонардо“.
Свилена, аз си го правих, но не си спомням точния ми резултат. Помня само, че според теста съм интровертен, но не знам за останалите показатели.
Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 24 Сеп 2015, 15:10
Свилена , и аз го бях правил, но това беше преди година и затова реших да го направя наново: INTJ Introvert(16%) iNtuitive(25%) Thinking(6%) Judging(1%) You have slight preference of Introversion over Extraversion (16%) You have moderate preference of Intuition over Sensing (25%) You have slight preference of Thinking over Feeling (6%) You have marginal or no preference of Judging over Perceiving (1%)
Изненадам съм, за това че интуицията ми е толкова много проценти. Никога не съм се замислял, че карам по нея и сериозно ме накара да се замисля. Някой друг да сподели какво е получил?
Малко по-късно днес ще гледам първи епизод на Noragami, така че очаквайте скоро и коментара ми по него
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 24 Сеп 2015, 15:45
Здравейте, братовчеди!
Съжалявам, че изчезнах последните дни, но ми изникнаха малко обикаляния и теренни експедиции
Марти , явно ще бъдеш първия съфорумец прочел Шифъра . Аз все се канех първо да прочета "Шестото клеймо", но един ден го дадохме на някого и в продължение на години (до преди два дни) не го бях виждал
Свилена , правил съм си такива тестове няколко пъти, но така и не запомних точния резултат.
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 24 Сеп 2015, 16:09
Я...май само Марти e чел "Шифирът..." от тук присъстващите Мите сигурно и ти скоро ще го прочетеш А някой гледал ли е филмът?
Марти , че ние сме почти еднакви - моето е INFJ, но не си спомням характеристиките...преди няколко месеца го направих отново. Явно го караш на шесто чувство, Марти което не е никак лошо, даже напротив...няма да сгрешиш. А според теб, Марти този тип характер описва ли те? Значи заедно с Тони се събрахме 3-ма интроверта, а ако и Митко си спомни резултата и Тея направи теста ще разберем характера на групата ни, но аз залагам на интроверти
Марти , с нетърпение чакам коментара ти. Аз също ще изгледам първия епизод скоро.
Мите , какво точно представляват тези теренни експедиции, изучавахте растения ли? И ще ни покажеш ли охлювчето, което си нарисувал за подарък, ако разбира се не е много лично Много ми харесват рисунките ти и ще се радвам да видя още от тях! И Мите , това е специално клипче- поздрав за теб...като попаднах на него и го изгледах веднага се сетих за теб
Послепис: Тони , ще те правим ли днес "сред най-великите в рода"
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 24 Сеп 2015, 16:34
Свилена, аз вече съм „сред най-великите в рода“. Тази титла се присъжда автоматично на всеки с поне 2000 мнения. За 3000 все още си нямаме специален ранк. Имаш ли предложения какъв да е той?
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 24 Сеп 2015, 16:46
Тони , извинявай ... Много съм разсеяна, гледах си ранга алфа вълк и изключих, че вече си "сред най-великите в рода" . Ами...мислех си за "Алхимик" или нещо от сорта...все пак историята на 39-те ключа завърши с изобретяването на серума включваш гените и на четирите клана.
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 24 Сеп 2015, 17:16
Свилена , преди време попаднах на снимки от този остров и желанието ми да се преместя да живея в Япония изведнъж се умножи многократно! Иначе и аз съм интроверт, но никаква идея каква поредица от букви… Ами, по принцип има и такива експедиции, но точно сега се занимавах с отбелязване на блъснати животни по пътя през кресненското дефиле… Но покрай това могат да се правят и други наблюдения, защото местността е изключително красива, днес се нагледах на прекрасни карамфили, видях страхотно ято от 10 белоглави лешояда, също много и страхотни скални лястовици, две симпатични играещи жълти стърчиопашки, изключително любопитна горска чучулига, която реши, че съм ѝ интересен и може да ме следи, както и страхотни патици, точно до мен прелетя сива чапла, скорците вече образуват уникалните си ята… (Много обичам да не слагам точка )
Тони , мисля, че точно това беше идеята… всеки сам да си измисли титла. С този аватар ще ти стои супер "Алхимик и джентълмен"!
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 24 Сеп 2015, 18:17
Тони, Тони, Тони, Тони, Тони...давай, Тони!
Мите , искам да посетя този остров и Япония въобще...така че като се преместиш в Япония ще ти погостувам
Супер, вече се заформя отряд "Интроверт" ...значи остана само Тея Теяяяяя...къде си, девойко?
Оооо, Мите , това не звучи много приятно занимание...много жертви ли открихте? всичко, което описваш звучи приказно, направо го "видях"...сигурно е било много красиво Предполагам нямаш снимки от експедицията да ни покажеш какви красоти си видял.
Тони , съгласна съм с Митко ! Този ник много ще ти отива, но...все пак изборът е твой
А сега...чакаме те да направиш последното мнение
dsims Баща-основател
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 24 Сеп 2015, 18:25
Последните две седмици беше сухо, жертвите са предимно зелени гущери, горски мишки, змии и жаби. Когато е по-влажно се появяват и доста птици, прилепи, костенурки, таралежи, съсели и лисички.... Но погледнато от добрата му страна е разходка на приятно място, близо до новите гнезда на реинтродуцираните белоглави лешояди от ФДФФ, а и се взимат командировъчни Не, нямам снимки. Тази пролет направих кадър в Гърция, с който много се гордея, и след него реших да си взема почивка от размотаването на големи обективи.
Давай, Тони!
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 24 Сеп 2015, 18:33
Тук съъмм, само ако може някой да ми даде линк към теста
Тони, Тони, Тони, Тони
Martinch Баща-основател
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 24 Сеп 2015, 18:53
Тони май ни подготвя някаква изненада за 3000-ния си пост
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 24 Сеп 2015, 19:44
Ето ме, братовчеди! С изцяло нова визия по случай 3000-ия пост в нашия форум! Да ми е честит!
Както казва един истински английски джентълмен: „Няма пъзел без решение.“ (Не знам какво общо има това с темата, но просто трябваше да го спомена. )
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 24 Сеп 2015, 19:51
И все пак на човек любител на животинките му става мъчно за всички загинали по пътя. А какво е ФДФФ? И между другото...охлювът е очарователен, въпреки хартията която не е фотогенична Тинторето ли използваш? Мите , искам тази снимка от Гърция!
Тея ...прави теста и казвай
ТОНИИИИИ
ЧЕСТИТОООО!!! ДОБРЕ ДОШЪЛ В КЛУБ "3000" !!!
Добре си се издокарал, харесва ми новият ти облик!
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 24 Сеп 2015, 19:57
Леле, Свилена, страхотен поздрав и нов облик! И аз ти благодаря за всичко!
Martinch Баща-основател
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 24 Сеп 2015, 20:01
ЧЕСТИТ 3000 ПОСТ ТОНИ!!!!
Добре дошъл в Клуб 3000, новият ти облик е просто 100/100 Picarats
Сега като се замисля, тази случка ми напомня за един пъзел
dsims Баща-основател
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 24 Сеп 2015, 20:03
Тони , честито влизане в КЛУБ 3000 Супер визия!
Свилена , ФДФФ е Фонд за дивата флора и фауна. Дам, тинторето е. А това е снимката:
Spoiler:
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 24 Сеп 2015, 20:16
Марти, Митко, благодаря ви и на вас за специалните облици!
Марти, страхотна препратка към игрите на Професора!
Между другото, ако кликнете върху Carnival Night в подписа ми, ви очаква музикална изненада.
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 24 Сеп 2015, 20:21
Честито, Тони ти си най-новия член на клуб 3000 Новият ти облик е страхотен
E, хора, направих теста ии ISFP Introvert(3%) Sensing(6%) Feeling(25%) Perceiving(3%) You have marginal or no preference of Introversion over Extraversion (3%) You have slight preference of Sensing over Intuition (6%) You have moderate preference of Feeling over Thinking (25%) You have marginal or no preference of Perceiving over Judging (3%)
Предполагам, че можете да ме броите за интроверт
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 24 Сеп 2015, 20:23
Благодаря ти, Тея! Твоят облик също много ми допада! В тази връзка – мисля, че професорът би се чувствал добре в Екатерина.
Sponsored content
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...