| Флууд - В търсене на наименование... | |
|
+10TiaCahill97f dsims Grizzly smiLe299 Ton4o nikol4o Blu€ Magic Salem Saberhagen ClaudySlavov kris 14 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
katnis kane Майка-основателка
Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 12 Май 2012, 14:20 | |
| Здрасти! При мен няма нищо интересно. Ааа, Свилена , вчера имаше дъжд с градушка. Ох, колко хубаво беше когато бе хладно! Сега и тук е като в Персия. | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 14 Май 2012, 20:16 | |
| Хей... кажете нещо де! Днес във Варна не беше толкова горещо,колкото вчера,но пак се чувствах доста отпаднала от горещината и тежкият въздух... Как е при вас? | |
|
| |
Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 19 Май 2012, 09:13 | |
| Здрасти! Съжалявам, че тази седмица не писах, но имах изходни нива и трябваше да уча. Да се надяваме, че на всички имам шестици. Вашите изходни нива (матури) минаха ли? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 21 Май 2012, 13:58 | |
| Хей! Какво става при вас, хора? Аз още не съм си стегнала багажа за почивката. Оказа се, че ще вземем лаптопа. И тъй като прогнозите са да вали, ще имам време да пиша по някой и друг пост. Няма да се отървете от мен! О, и тъй като Варна ни е по пътя, пък и приемат гостите след 14:00 часа, ще минем през Grand Moll-a, за да убием малко време. Та, мисълта ми е: варненци, искате ли да направим една малка среща на форума? | |
|
| |
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 24 Май 2012, 12:34 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 24 Май 2012, 13:19 | |
| Хей! Честит 24-ти май!Тук в Златни пясъци е слънчево. Дори отидохме до морето и плувахме в басейна. Вчера пътуването мина добре, без инциденти. Само маалко объркахме пътя до хотела, но в крайна сметка ни упътиха. Аз от Мола си купих четири книги, три тениски и едни летни дънки. Обаче минах без кино. Не ми харесаха филмите. Карай да върви! Вие как сте? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 29 Май 2012, 18:49 | |
| Здрасти! Как сте? Усещате ли трусовете? Тук в Силистра не се усеща нищо и слава Богу! О, и да ви се похваля - нямам нито една грешка на нито едно от изходните нива! Пък и учебната година почти свърши - утре и вдругиден и после.... ВАКАНЦИЯЯЯЯ!!!! Обаче май само аз съм така. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 31 Май 2012, 11:28 | |
| Здрасти на всички!!! Гъррр...много мразя така,особено когато не съм влизала отдавна тук и почти никой не е писал нищо.А съм 100 процента сигурна,че много интересни неща ви се случват! Тея , и във Варна не се усеща нищо, за което благодарим на Бог! Горките софиянци и пернинчани.... И,Тея - честито за завършването на учебната година и последвалата я ваканция!!! А останалите - още малко остана,дръжте се!Вижда му се краят! | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 31 Май 2012, 19:04 | |
| Държа се, приятели, дръжте се и вие! Тея, Честито завършване! Свилена, не се притеснявай за софиянци, добре сме си! За съжаление обаче не мога да кажа същото и за перникчани. Между другото, честити 3000 мнения! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 31 Май 2012, 21:09 | |
| Здрасти! Само какъв сън сънувах... Имахме среща на форума в някакъв хотел. Беше ми малко странно, защото класната на втори "а" беше камериерка. Бяхме аз, Свилена , Миша , и Тончо . И се разхождахме из хотела... Аз се заключих в една кабинка в тоалетната. И се събудих. Вчера бях в библиотеката и ни показаха как се правят оригами. По-скоро жаби. Днес занесох няколко на класа, за да ги видят, обаче започнаха: "Може ли синята жаба?" "Може ли зелената жаба?" "Може ли жълтата жаба?" И аз какво да правя - раздадох жабите и започнах да им искам листи, за да им правя оригами. Ние бяхме три (учебни) часа в училище един и половина, от които правих жаби. След училище отидохме на ресторант "Дръстър" и ядохме пица и сладолед. Раздадоха ни бележниците и удостоверенията за завършване на трети клас. Аз веднага започнах с книгите от списъка. Отидох до библиотеката да си подновя картата и си взех "Матилда" и "Приключенията на Том Сойер". Свилена , честити 3000 мнения! Радвам се, че и при вас трусовете не се усещат. Вие какво мислите да правите лятната ваканция? Да играете, да отидете на село, да учите за догодина... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 01 Юни 2012, 19:47 | |
| Здрасти =) Тея ,Тони ,мерси за честитката! Надявам се да сте забелязали в темата "Знаете ли,че" почерпката за мненията ми! Между другото,Тони да си включвал някаква правописна проверка във форума?Защото,когато изпиша нещо грешно(включително и имената ни),то бива подчертано с вълнообразна червена черта,като при синтактичния разбор? Тея ,от съня ти мога да заключа няколко неща: Първо - явно подсъзнанието ти смята,че класната на "а"- клас много ще и отива ролята на камериерка И второ - явно имаш предпочитание към Джанъс братовчедите си...така де,какво да направим,че сме толкова магнетични О,приятно четене на книжките!Никога не съм харесвала "Том Сойер"... През ваканцията смятам да правя много неща... ще включа в многобройния си списък много разходки,изучаване на таблета ми за рисуване,рисуване,четене,правеждане и писане на субтитри,слушане на музика,водна война,писане на различни рецензии и неща,които отдавна трябваше да съм написала...но това и още много други ще бъдат само на мое разположение след 16-ти юли,когато е последният ми кандидат-студенски изпит по химия... Иначе как я карате всички? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 02 Юни 2012, 19:04 | |
| Тея, поласкан съм, че съм участвал в съня ти! Свилена, изглежда имаш доста планове за лятото, което е хубаво, защото аз имам само за началото на юли! Колкото до проверката във форума, такава няма! Това всъщност идва от браузъра ти! Още малко остана тази учебна година, вижда му се краят! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 04 Юни 2012, 20:19 | |
| Здрасти! Ох, мисля да се присъединя към отбор "Бедствие", който беше основан от Свилена и Миша . С две думи: имах много кофти ден. Е, като изключим сутринта. Сутринта карах синьо-лилавото си колело с червена вилка за пръв път от както паднах. Но трябваше и тате да ме придружи. Трябваше да бъда с каска, защото с него минахме по екстремните пътища в Силистра - тоест по главните алеи на Дунавския парк. А след това започнаха моите кандидат-отборни бедствия. Първо обърнах една чиния свинско със зеле върху пътеката в кухнята и след това трябваше да вися на мивката наказана докато си търкам панталоните. После трябваше да изперем пътеката. Накрая докато ядох сладолед се окапах и искам да ви кажа, че днес смених три панталона и две тениски, май. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 09 Юни 2012, 13:00 | |
| Споко,Тея ,с времето ще се усъвършенстваш с бедствията,това още нищо не е!!! Здрасти,народе,как е? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 09 Юни 2012, 16:24 | |
| Здрасти! Забравих да ви кажа, че утре заминавам на екскурзия до петнайсти. Тъкмо си стегнах багажа. Обаче не съм много сигурна дали ще мога да се домъкна от автобуса до хотела. Свилена , много мило от твоя страна, че си ме направила Джанъс . И не, благодаря, толкова усъвършенствани бедствия са ми достатъчни. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 09 Юни 2012, 21:11 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 16 Юни 2012, 13:13 | |
| Здрасти! Как сте, хора? Върнах благополучно в четвъртък, този път автобуса не спря насред нищото както стана на отиване. Само дето един съученик си навехна китката. Сега май има гипс. Аз слава Богу нямам травми. Иначе си прекарах добре - яздихме коне. Свилена , спокойно успях да си занеса куфара до стаята. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 16 Юни 2012, 17:44 | |
| Здрасти,Тея ! Радвам се,че си си прекарала екстра1И така ти завиждам,че си яздила кон...благородно ти завиждам,разбира се. Съжалявам за съученика ти,но поне щом е навехната,по-бързо ще му мине. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 21 Юни 2012, 19:00 | |
| Здрасти! Аууу, от колко време не съм писала! От миналата седмица. Обаче трябваше да ходя на кръжок по Етнография, на школа по математика, на село... Ами да! Малините са зреят доста бързо! В кръжока по Етнография изучаваме носиите на хората от различните краища на България. Та затова до вчера ших носии. Сложихме носиите на едни кукли и сега всеки, който минава през училището може да ги види. А утре заминавам на еднодневна екскурзия до Габрово, ще разглеждаме Априловската гимназия и техния планетарий. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 23 Юни 2012, 15:42 | |
| Здрасти,хора! Извинявам се за отсъствието си,обаче съм малко натоварена напоследък.Но скоро ще наминавам често,както надявам се и вие! Тея ,много интересни неща си правила през изминалата седмица!!! Как беше екскурзията в Габрово? Послепис: Изкара ми акъла с този твой десктоп...доста е необичаен и леко зловещ.... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 29 Юни 2012, 12:41 | |
| Хей! Съжалявам, че не съм писала от...почти седмица, но просто не ми се случваше нищо интересно. Така беше до сряда. В сряда както винаги имах школа по математика в училището "Иван Вазов". Отидох в един, вместо в един и двайсет, защото майка ми ме носи, а тя е на работа от един. Влязох в училището и една лелка ме посрещна с думите "На къде?" Обясних ѝ, че съм на школа, а тя каза, че няма как да има школа, защото всички учители са заминали за Ветрен. Излязох навън, седнах на една пейка, извадих си книгата и зачетох, понеже трябваше да изчакам Анито (момичето, което води школата). След малко тя се появи обаче лелката я посрещна със същата новина. Тя седна до мен и каза, че ще бъде добре да изчакаме децата, които ще дойдат и след това да решим къде да бъде школата - в близкия ресторант или на пейките. Дойдоха още две деца и отидохме в ресторанта. Анито ни почерпи по един сок, за да не ни изгонят. Вчера също имах школа, но този път, слава Богу, бяхме в училището. Когато се връщах, реших да мина през книжарницата да видя дали имат седмата книга от поредицата, която чета. Нямаха я, затова я поръчах. Тогава какичките...ъъ лелките... жените заговориха за "другата книга" или за "Монтесума и свещеното сърце". И така разбрах за изненадата. О, и да ви се похваля - вчера се сдобих с чисто-нова драскотина под окото. | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 29 Юни 2012, 14:53 | |
| Хееей, хора!!! Извинявайте, че не съм писал от толкова дълго - нямам хубаво извинение.. Просто постоянно бях изморен и от вратата се отправях към леглото Е, годината свърши... Голям зор беше този 10 клас А направо не мога да си представя 11.... Като се има предвид, че съм се записал на 3 извънкласни дейности и, най-вероятно, на още 2, но още не е сигурно... А догодина ще идват и германците от обмена... Голяма вихрушка ще е :D Радвам се, че всички са добра и, най-важното, щастливи!! А Свилена , някакви новини от Надето да имаме? Липсва ми това момиче... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 29 Юни 2012, 21:05 | |
| Здравейте, приятели!! Извинявам се, че не съм писал отдавна, но сега това няма значение, защото най-после ваканцията е ТУК!!! Годината ми беше доста напрегната и се очертава следващите да са подобни! Свилена, надявам се добре да си прекарваш! Тея, твоите истории винаги са интересни! Ники, лично аз не съм записвал извънкласни дейности, но смятам да го направя! Успех с твоите! Желая ви приятна ваканция и ще се опитам да наминавам честичко! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 01 Юли 2012, 12:46 | |
| Здрасти на всички Кахил!!! Големи неща са ви се случили напоследък на всички! Тея ,доста вълнуващи дни имащ! Тони ,какви извънкласни дейност смяташ да посещаваш? И разбирасе,че си прекарвам добре,благодаря! Ники ,сега остава само да си починеш хубаво!На какви извънкласни дейности си се записал? Това с обмена ще бъде голяма забава!!! 11-ти клас е подобен на 10-ти,да ти кажа от опит...но вече си свикнал на екшъна. Ами Надето ми писа скоро,че е добре,взела си е всички изпити с отличие и сега е на практика в малък семеен хотел като рецепционистка до 4 юли.А после ще се връща в България да релаксира. Сега отивам да свърша малко работа!До скоро на всички и весел ден!!! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 03 Юли 2012, 18:07 | |
| Здрасти! Как сте хора? Аз си бях поръчала една книга, която дойде преди малко и съм много доволна. Не мога да повярвам, че рожденият ми ден е другата седмица. Може би ще отидем на плаж Болата. А хубавото е, че ще бъде петък и плажа ще бъде празен. Чао засега! Отивам да чета... | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... | |
| |
|
| |
| Флууд - В търсене на наименование... | |
|