Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 19 Сеп 2015, 14:39
Марти , явно твоите спомени са една идея по-ясни от моите Имам някакви съвсем смътни спомени за теб и въпросния Сашо, както и за въдицата Виж, отбора от съседната стая няма как да го забравя, те бяха готини xD Хм, Митко ми каза как става една задача с монети. Даже мога да ти кажа, че беше от третия кръг и с кого се бихме тогава, тъй като имам неприятни спомени от тогава xD Тази година сме 7-ми или 8-ми, което е далеч по-добре Спомням си как като играхме на мафия издадох или теб, или приятелят ти, но тъй като приятелите ми не загряват бързо, никой не разбра Ние винаги бъзикаме Петьо, защото винаги му се пада...черната дама
Свилена , Марти , ако ви хрумне нещо за клуба с коалите, моля споделете го, защото е очевидно, че моите идеи не струват
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 19 Сеп 2015, 14:56
Тея , Марти каква среща,а Другата година на математическите боеве определено трябва да се запознаете
Марти ще се възползвам от обясненията ти на ЛС по-късно...двамата с Тони ме заинтригувахте
Значи...се заемам с логото и знака на клуба ни И даже може да си направим раздел във форума
Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 19 Сеп 2015, 15:04
Тони , Miracle Mask ми е сигурно на второ/трето място(на равно с the Azran legacy), но по soundtrack ми е на първо
Тея , Спомените ми са ясни, понеже това сигурно е било най-забавното състезание на което съм ходил. Аз за задача с монети не си спомням, мисля че бях помагал за задача с риби и аквариум. На Мафия, трябва да си се опитвала да издадеш мене, понеже по спомени в тази игра аз бях единият убиец Честито за тази година, ние миналата бяхме успели да вземем трето място с половин точка разлика от предишния отбор(отбор Еднорог са твърде силни), а тази година сме били шести. Жалко че не успях да дойда, бях по същото време на лагер по информатика и нещата се застъпваха. Догодина обаче имам намерения да идвам, така че сигурно ще се засечем, ако не и на някоя състезание по-рано. А за черната дама на Петьо, мисля че точно за това, той доста бързо отпадна от първата игра
Свилена , нямам търпение да видя какво ще се получи. Ако ти трябва помощ с нещо, само кажи
katnis kane Майка-основателка
Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 19 Сеп 2015, 15:25
Марти , честито за победите Тази година имаше Двурог Аз пък не си спомням за задача с риби и аквариум Значи все пак съм издала теб. Нямаш идея колко тъпо ме погледна тогава Петьо принципно първи умира, тъй като реакцията му е най-забавна xD Но вече убиват мен в началото, тъй като обикновено ми се пада някоя от главните роли Има вероятност да се засечем на Есенното или в Шумен, ако пък не - в Созопол
Свилена , знаеш, че аз едва ли ще мога да ти помогна с нещо, щом става дума за...създаване на каквото и да било, но кажи ако имаш нужда от нещо
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 19 Сеп 2015, 18:45
Тея ... от известно време искам да те питам защо отборът ти няма име? Виждам,че с Марти говорите за някакви Двуроги,Еднороги и т.н...и се зачудих защо в таблицата която разглеждах със временните класирания бяхте вписани само като Силистра.
Окей,хора...като скицирам знака ще ви го покажа за критики и съвети,трябват ми вашите мнения Тея,глупости...идеята за аниму лилавата коала беше блестяща, не се подценявай!
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 19 Сеп 2015, 19:57
Значии, Свилена , ние искахме да се кръстим Магаренцата, но първия ден ми казаха да напиша Силистра ии после не можехме да го сменим. Но догодина мислим да се кръстим Амазонките и Петьо...може и да е 5ю, зависи от държанието на Петьо Оо, нямам търпение да видя знака ^^
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 19 Сеп 2015, 20:41
Забележително е колко е малък светът! Или поне България Тея и Марти , задължително прекарайте забавни мигове заедно на следващото състезание! Хем ще е страхотно, че поредицата, форумът и математиката са създали мост между двама души, хем ще има какво да разказвате и да раздвижвате форума!
Свилена , форумът наистина изглежда прекрасно! (Трябва да си призная, че също много харесвах цвета, който беше някога, но и този стои страхотно!)
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 20 Сеп 2015, 00:43
Прав си, Мите Светът е много малък и доказателство за това е, че лятото видях Васко от форума на едно събитие за аниме и манга във Варна, ноооо..той не ме позна, беше много пораснал
И благодаря за високата оценка относно облика на форума, постарах се Ако някой има някакви идеи за подобряването му или добавянето на нови неща да каже
Тея ...ясна работата, но Амазонките звучат мнооого по-бойно и настроени за победа от Магаренцата
Добре, като съм готова ще покажа знака!
Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 20 Сеп 2015, 13:22
Ехо, хора къде се скрихте
Тея , амазонките ми звучи много яко име за отбор, удобрявам го напълно. Ние миналата година бяхме Лешниците и всеки отбор срещу които играхме, искаше да се прекръсти на Лешникотрошачката
Свилена , очаквам в скоро време да видя знака
Другите братовчеди как са, какво правят, да споделят нещо интересно?
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 20 Сеп 2015, 20:30
Решено е, догодина сме Амазонките и Петьо Марти , Свилена ми спомена, че има груба скица на символа, която отказа да сподели, но мисля, че ако и двамата я притиснем може и се сдобием с прототип
Надявам се ви заинтригувам с начина, по който се изложих последно Днес докато се прибирах ми писа една приятелка и докато ѝ отговарях реших да се кача на тротоара, но твърде не ми се получи и се спънах така, че даже и на мен ми стана смешно. За съжаление, едно момиче някъде пред мен се засмя точно като се спънах и от страх и срам, че се е смяла на мен, минах по заобиколен път към вкъщи
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 20 Сеп 2015, 20:59
Тея , забавните и ефектни падания са изкуство! Не трябва да те е срам, а да се гордееш, че умееш нещо, което не всеки може да направи дори и с желание!
Свилена , време е да споделиш тази скица . Иначе ще умориш всички от напрежение! Аз си мълча около клуба, защото опитът ми с манга и аниме е прекалено оскъден, но определено чакам да видя как ще се развие!
Edit: Тони , честити 2900!!!
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 20 Сеп 2015, 21:39
Митко , моля те, не ми завиждай на уменията Изобщо не са толкова забележителни и ако държиш, мога да те науча как да падаш и да се спъваш ефектно
Свилена , чувствай се притисната
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 20 Сеп 2015, 21:42
Митко, благодаря! Още малко и ще вляза в клуба на Свилена и Надя.
dsims Баща-основател
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 20 Сеп 2015, 21:46
Клубът 3000 е интересен с факта, че Свилена има най-много коментара, но Надя има дори по-голямо число ЛС.
Едит: Тея , някой ден мисля да се възползвам от предложението ти, защото моите падания никога не са достатъчно ефектни
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 20 Сеп 2015, 22:01
Тея ...смятам, че падането ти е дори надминало любимите ми падания на моделите по модните подиуми Както каза Митко , това е изкуство!
Хора...лоши сте Утре може и да си помисля да ви го покажа
Тони , добре си ни дошъл Ако Надето реши да пише пак...ще и дишаме прахта Но Митко е прав...числото 3341 за ЛС е наистина огромно.
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 20 Сеп 2015, 22:20
Свилена , определено надминах много падания на модели...дори онази с огъващите се крака Получи се така, че ми падна чантата и щях да си изтърва телефона докато размахвах смешно ръце...и крака Утре казваш...имаш 40 минути
Хм, честно казано, нямам нищо против да "дишам прахта" на Надя , само да се върне
Митко , ако не съм наблизо, а имаш нужда от урок, погледни клиповете на Fail Army, ще ти бъдат от полза
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 21 Сеп 2015, 00:08
О, Тея ...нямаше ли някой галантен джентълмен, който да ти вдигне чантата и да те попита дали имаш нужда от помощ?
Аааааа....не, не, не... Утре следобяд или по-късно....в момента не прилича на нищо
И аз нямам против, Тея Наде , къде си? Видяхме те на линия преди 3 дена, влезе за малко,но...изчезна. При посещението си сигурно си видяла колко е тихо тук, липсваш на всички, а ако се чудиш - помним те, и то всички. Така, че...включи се в общия купон, моля те като организатор
Мите , ще се радваме и ти да се включиш по някое време. Дори да нямаш много опит с аниметата и мангите, нищо не ти пречи да членуваш в клуба ^^
Последната промяна е направена от Arya Dröttningu на Пон 21 Сеп 2015, 02:06; мнението е било променяно общо 1 път
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 21 Сеп 2015, 00:45
Свилена , не, нямаше. Бяхме аз, смеещото се момиче и падащата чанта, в която щях да се спъна Поне момичето се е забавлявало Добре, ще чакам...
Хмм...не мисля, че има някой, който не би се зарадвал, ако види Надя на линия
Martinch Баща-основател
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 21 Сеп 2015, 20:21
Kато паднеш на земята, винаги просто се прави, че туко що ти е хрумнало да правиш лицеви опори
Тея, да разбирам ли, че също си фен на Life is Strаnge? Имам много забавни случки и истории свързани с играта, които ако искаш мога да разкажа.
Мисля, че сме единодушни, че ще се радваме да видим Надя на линия, така че мисля, че й е крайно време да се появи
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 21 Сеп 2015, 21:57
Марти ...това е една наистина добра идея
О, да...Тея ми разказваше доста неща за Life is Strаnge, запозната е добре и е голям фен, Марти
Мда...сега остава и тя да се появи и купона ще е пълен
Хораааа ...ама ние не си вдигнахме купона за 1-вото място...ама, че смееее.... Утре ще си го заемем за постоянно, не се тревожете А и имаме двоен повод...Тея мина в клуба на 1000! Честито, Тея и да продължаваш да бъдеш толкова активна и да оживяваш форума с присъствието си
Хайде...аз черпя, време е за купон
Така...нека първо се почерпим с малко пица:
Следва десерт:
Иииии нещо за пиене разбира се:
От кога не сме се черпили
О, оооо....музика, за малко да забравя! Та нека си имаме и музикален фон
Тея , чувствай се поздравена
dsims Баща-основател
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 21 Сеп 2015, 22:57
Тея , добре дошла в Клуб 1000!
Свилена , благодаря за атмосферата!
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 21 Сеп 2015, 23:04
Свилена , много благодаря за почерпката и разбира се, за поздрава Обожавам пица, както и мъфини...да не говорим за Lucia Благодаря за приятното посрещане в клуб 1000
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 21 Сеп 2015, 23:32
Благодаря да почерпката, Свилена!
Тея, честити 1000 мнения и от мен!
Martinch Баща-основател
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 22 Сеп 2015, 12:34
Честити 1000 мнения, Тея
Трябва да се стегна, че както си почнала ще ме задминеш, а не мога да допусна това да се случи
Свилена , супер почерпка, двойния повод я прави още по хубава!
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 22 Сеп 2015, 12:47
Тея , вече си Майка-основателка...добре дошла в тежката артилерия още веднъж
Няма защо, приятели! Ще почерпя пак...ще си имаме доста поводи гледам...първи сме в бг топ и ще си останем на върха,а това води до купон
А сега да ви честитя Независимостта - честита да ни е и със всяка изминала година да ставаме по-независими като народ и държава!
Марти , човеко...стягай се! Чакаме те в клуб 3000
Последната промяна е направена от Arya Dröttningu на Вто 22 Сеп 2015, 21:01; мнението е било променяно общо 1 път
Sponsored content
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...