Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 04 Сеп 2015, 19:20
Медиумски ти предричам,че общите ви победи ви ще се делят на 2 Така,че споко
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 05 Сеп 2015, 18:31
Аз пък предричам, че общите им победи ще се делят на 1.
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 05 Сеп 2015, 19:45
Тони.....току-що осъзнах, че не мога да смятам...и се засрамих Искала съм да кажа, че трябва да се делят на 1...нооооооо......трябва да ме върнат във 2 клас Тея.....научи ме да смятам, моля
katnis kane Майка-основателка
Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 05 Сеп 2015, 20:24
Аз само да ви кажа, че 0 се дели на всичко...
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 06 Сеп 2015, 12:37
Тея.................по-оптимистично го гледай на нещата де Между другото, Тея, Тони...кога ви започват учебните години?
Толкова съм се залисала в учене, че преди малко се осъзнах, че днес е Съединението! Честит празник!
Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 13 Сеп 2015, 21:03
Държа да споделя, че и двамата сте прави Имаме 6 точки, което ще рече 3 победи xD Свилена, учебната година за мен си започва на 15-ти Честит ден на Съединението и от мен...седмица по-късно
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 14 Сеп 2015, 01:16
Моята учебна започва официално на първи октомври, макар и да няма лекции до средата на месеца.
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 14 Сеп 2015, 14:17
Еееее, Тея ...значи сме медиуми с Тони Браво на отбора, 3 победи не е малко И двамата се късметлии, браво на вас Тони, университетът ти е много готин
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 16 Сеп 2015, 09:39
Здравейте, братовчеди ^^ Тея , това си е доста добро представяне на това състезание! Ииии приятна учебна година!
Свилена , харесва ми, че все още си упорит пазител на форума! Нищо, че французите не са се поддали на чара ти :p
Покрай настаналото оживление се замислих, че наистина причината форумът да замре е и замирането на поредицата у нас, но ако успеем (тук или във Фейсбук) да намерим нова тематика на форума, която да се хареса на всички, може да постигнем успех със съживяването на древния ни Кахилски дом. (Ама какво изречение ) Това сме го обмисляли и преди, но може все пак да направим опит да се обединим отново, макар и не с поредицата.
Edit: Оу, лисиците ми не са издържали изпитанието на времето
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 16 Сеп 2015, 19:22
Привет, Мите Колко отдавна не беше писал никой във флууда освен мен , Тея и Тони Мите...аз щях да проговоря и на китайски ако Тони не беше казал, че гостът ни е бот Иначе мерси, старах се да поддържам духа...кой знае, можеше някой от останалите ни гости - руснаци или американци да се поддадат на чара ми Съгласна съм с теб и Марти ...ноооо....да видим мнението на останалите които мълчат, но са тук Иначе да...форумът си ни е древен по сегашните стандарти...все пак сме 2015, а той е от далечната 2009...а щом сме Кахил, значи си е точно древен кахилски дом
Едит: Никой не каза дали му харесва новата премяна на форума...допада ли ви лилавото, братовчеди? Ако искате...мога отново да го направя Барби форум...Тея и Тони могат да потвърдят, че направо....заслепяваше
Blu€ Magic Баща-основател
Мнения : 1199 Регистриран на : 16.10.2009 Местоположение : So what...... Агент : MVP Agent
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 16 Сеп 2015, 23:48
Някой от вас гледа ли сериалът Кухня? Доста ме запали този руски комедиен сериал. Големи шемети са тези.. Даже напоследък по БТВ Комеди , започнаха да дават доста интересни руски сериали, лично мое мнение де не ангажирам никого с него !
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 17 Сеп 2015, 00:04
Любо , аз го гледах от време на време.Майка ми го гледаше и аз му хвърлях по едно око.Големи идиоти бяха всички в него,смешен беше .Руснаците са готини,поне аз нямам нищо против тях
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 17 Сеп 2015, 00:07
И аз гледам Кухня, дори наскоро видях, че има нови епизоди, но ме домързя да ги гледам Пък и мисля, че леко го избозиха след третия сезон.
Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 17 Сеп 2015, 15:22
Да започна със здрасти към Тея и да й кажа, че ми е много приятно, че общността тука се е разрастнала поне малко през годините. Надявам се да имаме още хубави мигове във форума!
Свилена , мен лично много ми харесва сегашния дизайн на форума, а й както лилавото ми е любимият цвят направо не искам да го сменяме
На няколко пъти съм хващал как баща ми гледа Кухня и се заглеждах. Голям смях падаше, поне 3-4 епизода, които гледах страшно ми харесаха. Аз както уча руски в училище, доста добре ми помагаше за произношение. Може да почна да гледам от първи сезон, да видим дали ще ми допадне
Иначе Тони , по аватара ти разбирам, че си фен на един професор по археология . Голям фен сън на игрите и още по-голям на историите в тях и по facebook-а, видях някои пъзели които си поствал през годините. Добри спомени ми върнаха, все пак това е една от игрите, които като чуя музичката й, се чувствам все едно съм вкъщи.
Като заговорихме за музика, колко от вас си спомнят, когато по едно време(мисля, че беше празникът на клана Джанъс ) бяхме сложили като отидеш на заглавната страница да се пуска добре познатата на всички: . Толкова много я бях слушал по-това време, че намразих песента, обаче сега като я чуя, си спомням за форума
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 17 Сеп 2015, 17:30
Марти, нямах представа, че си фен на Професор Лейтън! Предполагам добре знаеш колко трудно се намират такива хора, особено в България. И седемте игри от предицата ли си играл?
Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 17 Сеп 2015, 17:46
Сигурен съм, че наистина много трудно се намират, даже всъщност ти си първият от България, когото познавам. Играл съм 6 от тях(Main поредицата), даже съм ги минавал на 100% и смятах да си вземам сигурно по коледа Professor layton vs phoenix wright. Какво е мнението ти за нея и дали си струва да се играе?
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 17 Сеп 2015, 17:49
Йо,хора! Виждам форумът се е поживил...което е супер, само така! Марти ...като прочетох,че обичаш да спиш се зарадвах супер много,че си намерих другар в дрямките и в това "да се правиш на коала" А като прочетох и че си и на вълна анимета ми стана още по-драго...определено с Тея теб и мен можем да си основем аниме клуб и клуб на любимият ни лилав цвят Радвам се,че ти харесва премяната Оооо...тази песееен...помня я Даже имам скрийншот от празника на Джанъс и се вижда бара на който Ники беше изписал части от песента с призива да се поразкършим Тони , тъкмо щях да те питам кой е господинът от аватара ти.Е сега вече знам,но никога не съм го чувал...което е жалко Мите Дагерон играта ти е суперска,много ми хареса и музикалното оформление,добра работа...истински Екат спец Ииии...трябваше да се събират златни сничове, нали? И...не знаех,че си бил фен на Звездните рейнджъри тогава...защо не сподели,щяхме да се разговорим кой е най готиният И приятели...споделили сте прекрасни мнения във раздела за форумната среща...направо удрят носталгично...недейте така бе,ще ме разревете
Последната промяна е направена от Arya Dröttningu на Чет 17 Сеп 2015, 22:13; мнението е било променяно общо 2 пъти
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 17 Сеп 2015, 18:06
Свилена, той е не просто господин, той е джентълмен! Английски професор по археология, който обича да пие чай и да решава пъзели.
Martinch Баща-основател
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 17 Сеп 2015, 20:04
Свилена , да бъда професионална коала си ми е призвание. Иначе според мен ще бъде супер яко да си основем клуб по аниме, а за клуб за феновете на лилавото съм сигурен, че бързо ще наберем хора . А за господинът от аватара на Тони , той е истински джентълмен, който винаги се оказва замесен в загадката на хилядолетието, която само той може да реши с помощта на логика и... джентълменстване?
Иначе Дагерон , видях че се занимаваш с програмиране . Като човек, направил първите си стъпки благодарение на детската школа на Телерик, се радвам да чуя, че се занимаваш там. Видях и играта, която сте направили и докато се усетя видях, че я играя от 5 минути . Аз главно пиша на C++, като имам елементрарни познания по Java и трябва да призная, че съм впечатлен от това което се е получило. Ще ми е интересно един ден и аз да пиша такива неща. Продължавай в същия дух и успех на изпитите в края - трудно е, но ако ги минеш си струва!
Радвам се, че и други хора освен мен са явили на форумната среща и също как форума като че ли се е посаживил
PPS: Туко що видях, че в момента има онлайн по един от всеки от родовете. Чудя се, кога ли за последен път се е случвало това
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 17 Сеп 2015, 22:51
Хай, Кахил
Марти , предлагам клуба да е не само за аниме и лилавия цвят, ами и за хората-коали И аз обожавам да спя, просто не ми стигат 24 часа в денонощието Също така, прочетох че преди си ходел на състезания по математика ии се чудех дали все още ходиш xD Да не се разминем някой път и после две седмици да се чудя дали си бил ти
Дагерон , радвам се да те видя отново! Останах възхитена от играта ти и, кълна се, играх доста повече време, отколкото би трябвало
Не мога да ви опиша колко се радвам, че форума се оживи. Не знам как е при вас, но аз не съм виждала повече от двама души на линия, откакто бях трети клас
Martinch Баща-основател
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 18 Сеп 2015, 13:59
Здравейте хора!
Тея , аз все още ходя по състезанията по математика, само дето не толкова често(да речем всяко второ). Възможно е да сме се срещали и даже не сме разбрали, така че като наближи някое на което ще се ходи, сподели и може и да се засечем .Принципно не е трудно човек да ме намери, имам таланта да говоря на висок глас за всички глупусти, които ми идват в главата и е трудно да ме пропуснеш Виждам че си от Силистра и случайно миналата година да си участвала на математическите боеве в созопол, понеже тогава помагах с един приятел на един отбор точно от там да решават задачите, та може вече да сме се виждали
Между другото, като че ли само с Тея сме още в училище, за това ми е интересно да питам другите, как се е променил начина ви на живот след като завършихте?
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 18 Сеп 2015, 14:28
Марти , Тея ...значи сме готови да сформираме клуба за професионалните коали и лилавия цвят, че даже и за аниме Само остава да му измислим име
Охо...археолог, любител на чая и джентълмен...любимата ми комбинация И сега...любопитството ми се увеличи и пуснах търсачка с името на професор Лейтън и единственото което ми излезе е...откъси от книгата Ритмантитсът ще ми кажете ли как се казват игрите/книжките с участието на този многоуважаван джентълмен?
Марти , Тея ми беше казала, че е била на боевете и миналата година...най-вероятно сте се засякли без да знаете...леле че е малък светът
Аз съм в университет, така че...почти нищо не се е променило от ученическият живот. Започваме на 15-ти септември и вместо с добе познатите ни предмети като география, биология, литература, история учим за зъби...зъби и пак зъби А останалите братовчеди?
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 18 Сеп 2015, 22:49
Стига дее xD Да, Марти , и миналата година бях в Созопол ии бяхме предпоследни Но не си спомням някой да ни е помагал да решаваме задачите...да, Митко от Варна ми показа как се решава едната задача и може да съм преписала още една, ноо никой голям не ми е помагал xD Може...да си играл на мафия в нашата стая? По едно време имаше едни големи момчета, които просто минаваха през терасата ни и излизаха Иначе...ако сме били ние, бяхме три момичета и едно пълничко момче, ако не - е възможно да си помагал на отбора на Цвети, която е от Силистра, но беше в сборен отбор. Също така е възможно да не знаеш за какво говоря и да си се объркал
Свилена , предлагам да се наречем...Лилавите аниму коали И да имаме символ, който ще бъде chibi лилава коала Последно време ужасните идеи ми идват в повече...
Хм, къде отидохте, появихте се да драснете по едно мнение и пак заминахте...
Martinch Баща-основател
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 19 Сеп 2015, 14:06
Greetings everyone!
Леле че е малък светът... Ами значи, Тея мога да кажа със сигурност, че с тебе се познаваме
Като за начало - да аз бях едно от двете големи момчета(ако си спомняш аз бях този с русата коса, а на другаря ми му викаме Сашо или Лешника), които минавахме през вашата тераса . Ако се чудиш каква беше причината, сега ще ти обясня. Едната беше, че в съседната стая беше най-малкият отбор на Варна, където от време на време ходехме да им помагаме със задачите(а всеки знае, че да скочиш от едната тераса на другата е най-късият път xD). Другата беше, че с другото момче, бяхме измайсторили въдица (друга дълга история ), която обаче като я пуснахме през терасата заседна нещо на долния етаж и трябваше да слизаме да я откачаме.
Та понеже знаехме, че малките от Варна работят с вас по задачите, бяхме дошли един път и като казахме две задачи на Митко как стават, и той трябва да я споделил и с вас - значи непосредствено съм помагал . Спокойно, че сте били предпоследни, тепърва ще има много боеве на които да се доказвате . Освен това - да играх една или две игри във вашата стая на мафия и постоянно базикахме момчето, което беше в една стая с вас. Ето как съдбата свърза хората
Свилена , игрите се казват "Professor Layton". Любимата ми от сериите е "Professor Layton and the lost future". Беше първата която играх(въпреки, че е третата излязла, а във времевата линия се води за последната) и първата игра, на която в края и заплаках . Ако ти е интересно, пиши ми на лично, да ти обясня как можеш да си я пуснеш на компютър
Тони , на теб коя ти беше любимата от поредицата за многоуважавания професор, че ми стана интересно
За членовете на още несъздадения клуб - Свилена и Тея , аз съм съгласен за името и за символа, ама ако на някой му хрумне и друга идея да споделя
Сега са почивните дни и ще се навъртам повече из форума, така че няма да минавам само да пиша мнението и да се махам
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 19 Сеп 2015, 14:10
Марти, любимата ми е „Professor Layton and the Miracle Mask“. „The Lost Future“ ми се пада някъде на четвърто място, макар че и тя много ми харесва.
Sponsored content
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...