You have strong preference of Introversion over Extraversion (81%) You have slight preference of Intuition over Sensing (19%) You have moderate preference of Thinking over Feeling (56%) You have slight preference of Perceiving over Judging (12%)
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 24 Сеп 2015, 20:48
Приятели , всички изглеждате страхотно!
Тони - А почерпка...нещо, музика...имаме повод Поздравът много ми хареса, даже си го преслушах цели 4 пъти, благодаря ти! И аз си мисля, че професорът- джентълмен е за Екатерина
Мите ...много завъртяна абревиатура Знаех сииии, че е Тинторето И снимката е невероятна! Кое красиво птиче имаме удоволствието да съзерцаваме?
Марти ...казвай сега, какъв пъзел имаш наум, че да го решим
Тея ...добре дошла в отбора, всички сме интроверти, супер яко, вече не се чудя защо се харесваме толкова Мите , значи сме братовчеди по букви заедно с теб и Тони Значи имаме един INTP - Марти, един INFJ - аз, двама INTJ - Тони и Митко иии един ISFP - Тея Интересна комбинация сме
Последната промяна е направена от Arya Dröttningu на Съб 26 Сеп 2015, 00:19; мнението е било променяно общо 1 път
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 24 Сеп 2015, 20:54
Интровертни коали сме се събрали Свилена , това е лопатарка (Platalea leucorodia) с малко
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 24 Сеп 2015, 22:23
Мите , много красива птица, има защо да се гордееш с фотоса си И Мите,писал си темата за Noragami - йей, значи искаш да си част от нашия скромен клуб, ураааа! Добре си ни дошъл Точно интровертни коали...великолепната петорка
И така....малко музика за настроение, имаме празник. Тони , поздрав и покана за онлайн танц както в доброто старо време Надявам се да приемеш да танцуваш валс с многоуважаваната дама
Последната промяна е направена от Arya Dröttningu на Чет 24 Сеп 2015, 22:32; мнението е било променяно общо 1 път
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 24 Сеп 2015, 22:27
Приемам поканата, Свилена! А ето и снимка от играта как двама танцуват валс:
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 24 Сеп 2015, 22:44
Тони , това беше много изящен валс, благодаря че ми партнира! А тъй като скъпата ни Тея е срамежлива да покани някой от вас младежи...ще потанцувам с нея за разгравка на стария валс ииии ще помоля Митко Лисичков да поеме оттук с танц на тази красива мелодия:
Давай, Тея , ти си
Охо, виждам и Марти на сцената...Марти , Тея много иска да танцува и с теб, но го пази в тайна Достави и това удоволствие, бъди джентълмен с дамата
Едит: Май си останахме само двете да танцуваме, Тея ...господата не се включиха
Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 25 Сеп 2015, 19:14
Ехе, тука снощи танци е имало, а аз съм ги пропуснал
Свилена , разбира се, че щях да поканя Тея на танц, обаче сигурно си ме видяла точно в момента преди да си легна, че супер много ми се спеше. Обзалагам се обаче, че скоро ще има друг празник, който ще празнуваме, така че тогава няма да пропусна шанса си
Свилена , в темата за книгите беше споменала Инкарсерон. За да не става флууд там, чела ли си ги? Аз лично ги бях чел преди години и си спомням, че първата много ми беше харесала заради обърканият и сюжет(обичам когато нещата не са казани в прав ред, не знам защо), обаче втората малко като че ли свали нивото. Ако ти си ги чела, какво е твоето мнение?
Другите братовчеди как са, какво правят, имат ли планове за weekend-a?
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 25 Сеп 2015, 19:56
Марти , нищо де, не се притеснявай Както ти каза ще има още празници на които ще има танци
О, ами Марти чела съм само първата, но не ми допадна толкова много...по принцип не си падам по антиутопии, но тази определено както ти отбеляза имаше забързано действие е доста екшън. Имаше и загадка, което ми хареса. Значи на теб ти е харесала, но втората не чак толкова. А трета книга няма ли? За уикенда планирам да се наспя яко, да гледам анимета и може би да прочета нещо А ти Марти ? Ами останалите интроверти от петорката?
О, хора...днес ще гледаме ли Норагами?
Последната промяна е направена от Arya Dröttningu на Пет 25 Сеп 2015, 20:31; мнението е било променяно общо 2 пъти
katnis kane Майка-основателка
Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 25 Сеп 2015, 20:25
Свилена , благодаря за танца Марти , спокойно, другия път ще танцуваме
Аз ще ходя на математика през уикенда, което не е много забавно На всичкото отгоре трябва да спя в една приятелка ии не знам как ще гледам Noragami. Предполагам ще я накарам да гледа с мен, ще се влюби в Ято и ще си го гледа сама
Как са останалите?
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 25 Сеп 2015, 20:44
Все още не мога да свикна, че почти всички учите сега! Моите планове са предимно изпълнени с почивка и малко странични ангажименти. Вчера съвсем забравих да отговоря на предложението за танц. Поздрави
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 26 Сеп 2015, 01:21
Тея ...няма защо, пак заповядай Математика казваш.....брррр дано поне се забавляваш с приятелката си. Ято е много готин, няма накъде просто
Мите , нещо...не се тревожи, другият път
Цитат :
Свилена , по принцип ще мога, да, но ще кандидатствам магистратура след 4-ти курс и се надявам на докторантура след това. Знаех си, че ще харесаш абревиатурата Не, ще са само студенокръвни и евентуално финки, защото не ни е позволено да отглеждаме повече топлокръвни животни без разрешително. В самия факултет има 3 оранжерии. Иначе ботаническата градина в центъра на София и тази в Балчик са на университета и факултета. В общи линии неща, които трябваше да напиша в поста си във Форумна среща, но не стигнах до там . Пък и университета щеше да е втората част.
А Мите , сега кой курс си? Явно си мислил за бъдещето си, това е добре. Не знаех, че се изисква разрешително за студентски терариум-зоопарк, а какви са топлокръвните животни които има в СКОРЕЦ Ти ли измисли името? Това са финки, нали?
Леле...това звучи все едно се намираш в Хогуортс, много яко...обожавам цветя, всъщност какви растения отглеждате? А сега....въпрос - защо не стигна до поста във "форумна среща"? А и спомена някакво награждаване и един път преди време на стената ми във фейсбук излезе снимка с теб и други твои колеги...държахте някакви награди и бяхте във ботаническата в Балчик. Ще ни разкажеш ли за наградата? И ти не учиш ли....аууу, завидях, Мите Лисичков
Тониииии !!! Джентълмене!!!! Къде се изгуби Пиеш чай и решаваш загадки ли?
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 29 Сеп 2015, 17:58
Тука пак опустя и аз отново си говоря сама с изключение на случаите когато Тея и Марти са наоколо за което им благодаря от сърце Мите , тебе те виждам отвреме на време но не се включваш...я кажи - как върви?
Хора , днес ще гледаме ли Норагами?
Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 29 Сеп 2015, 18:32
Аз лично не съм толкова активен, понеже просто сега ни е доста натоварено в училище с всичките тия входни и времето ме притиска. Надявам се поне уикенда форума да живне малко, сигурен съм, че всеки има за какво да разкаже Иначе да, аз принципно съм навит за Норагами днес, вече наваксах и съм готов да продължаваме.
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 29 Сеп 2015, 18:57
Марти , разбира се че ще ти е натоварено. Помня какво ми беше докато ходех на училище. Надявам се в училище всичко да върви нормално. А за Румъния кога заминаваш?
Супер, тогава продължаваме с пълна сила да гледаме.
Martinch Баща-основател
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 29 Сеп 2015, 19:08
Свилена ,засега всичко върви супер, имаме яки учители тази година и някои от тях са особено забавни. В края на месеца, ще споделя някои от бисерите, които си записвам в час Румъния, сигурно ще тръгна на 13 или 14, още не ми е ясно, сега оформяме документи и тем подобни. При теб как е в Медицинския?
Тея , къде се изгуби?
Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 29 Сеп 2015, 19:28
Тук съъм, Марти Просто нищо интересно не се случва при мен...три пъти закъснях за часа по математика ии госпожата още на първия ден искаше да ми вземе телефона, ноо нищо друго Имаме нов учител по физика, който е доста млад и като минава по коридора момичетата от другите класове седят и го гледат
Марти , радвам се, че вашите учители са готини. Нашите са едни...не много готини xD Но трябва да си призная, че класната понякога ръси големи простотии. Веднъж я питах кога ще върне бележниците и отговорът беше "Някои ще ги върна след малко, други - още по след малко" Предполагам, че може да се каже, че е готина. Смисъл...купи ни бухалка xD
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 29 Сеп 2015, 20:38
Марти , много е яко да имаш готини учители, училището се понася по-леко С нетърпение чакам бисерите Значи се готвиш усилено за Румъния, супер Добре е, спокойно...редим тотални протези, нервим се като ни хвърчат насам натам пластмасовите зъби и ги издирваме по пода ииии така
Тея ....значи учителят по физика е от тази година, приличаше на фитнес маниак Класната ви е голям образ И...хм...букалка?
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 29 Сеп 2015, 20:55
Свилена , даа, нов е и бицепсите му са огромни xD Между другото...звучи забавно да издирваш зъбите по пода, особено ако плочките са шарени и един от цветовете е бяло
За бухалката...един от приятелите ми се измести в София малко преди да започнем училище. Ии с другите решихме в деня, в който заминава да се съберем и да му подарим нещо. Най-гениалната идея, която ни хрумна беше бухалка, на която да напишем нещо. Ако някой държи да види текста мога да му го напиша xD Та отиваме ние в така наречения Китайски мол, за да купим бухалката, но се оказа, че не можем, защото нямаме 18 години. И излизаме ние, разочаровани от света, чудейки се какво да правим и в този момент виждаме класната, която влизаше в хранителния магазин от другата страна на улицата. Нямате никаква идея с каква скорост бяхме пресекли и влетяли в магазина, за да питаме класната дали евентуално би ни купила бухалката. Тя взе, че се съгласи и се върнахме победоносно, за да си я вземем
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 30 Сеп 2015, 21:31
Мда, така си и знаех Не, не е много забавно, защото всъщност плочките са изцяло бели ииии вчера един съученик си изгуби единият седми горен, въпреки че преобърнахме цялата стая да го търсим
О, Тея , това е много мило от страна на класната ви, а също и от ваша страна...но...бухалка...защо точно бухалка Историята ми хареса...доста образно си я написала
Приятели, един поздрав от мен
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 30 Сеп 2015, 22:28
Хееейейейейей хейейейей Сетих се за песничката на He-man
Ами, Свилена , просто той си пада по ножове, бухалки и такива неща Много благодаря за поздрава Някой май е пристрастен към Vine... Искам да забележиш как звучи следното изречение:
Arya Dröttningu написа:
Вчера един съученик си изгуби единият седми горен
Това на мен ми звучи сякаш са се появили някакви елфи и са започнали да му крадат зъбите и да му ги крият из стаята и в края на деня единственият зъб, който е останал скрит е седмия горен
Само да знаете, че няма да мога да гледам Noragami тази вечер. Ще гледам епизода сутринта преди училище и тогава ще ви напиша мнението си за него.
Martinch Баща-основател
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 01 Окт 2015, 17:02
Здравеееейте!
Тея , за първи път чувам за такъв учител, че чак момичетата в коридора да го следят Също така, бухалка е един страхотен подарък и знам следващият път ако нищо не може да ми хрумне, какво да взема
Свилена , страхотен поздрав Това да си губиш зъбите извън контекст звучи супер странно Ама пък тия дето са правили стаята как точно бели плочки са намерили да сложат xD
Тея, ако искаш днес да не гледаме Норагами, че да ни настигнеш?
Понеже не се сещам за какво да пиша, реших да ви честитя новия месец и с пожелания да вземам и този път №1 на BgTop
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 01 Окт 2015, 19:37
Тея ...не бях чувала за He-man и току-що го написах в гугъл и ми излезе...някаква древна анимация с някакъв русокос мъжага със стилна прическа, никога не съм го гледала О, ясно за бухалката...сигурно сте го изненадали приятно Иначе...не се бях замисляла как звучи изречението със зъбите.... Казвала съм го и преди, но наистина имаш богато въображение, Тея Марти , прав си...и не мен умът не ми го побира защо ще пльоснат бели плочки...всъщност сега се сетих какво им е извинението...да не се натоварват очите ни с прекалено интензивни цветове, защото и без това се взираме прекалено много
Марти ...случайно ти не живееше ли близо до църквата Свети Никола и Севастопол...това ми е останало в съзнанието? Днес минавах оттам и се сетих случайно за това...може и да греша де
Радвам се, че поздравът ми ви е харесал Тея , всъщност съм пристрастена към тъмблр, там доста често постват неща от Vine Марти ти имаш ли профил в tumblr? Иначе ми харесва пожеланието ти - определено ще вземем 1-то място и този път
Тея , съгласна съм с Марти ...ще те изчакаме да наваксаш днес!
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 01 Окт 2015, 20:19
Благодаря ви, че ще ме изчакате Идеята ми беше да гледам епизода сутринта, ноо се успах и планът ми се пропука
Свилена , нямам никаква идея каква е анимацията, знам само песничката на He-man:
Много е идиотска, знам Винаги я пускаме като сме на гости у някого xD
Аз съм пристрастена към tumblr само донякъде Там следвам разни странни блогове и попадам на подобни неща:
Надявам се не се притеснявате за психическото ми здраве
Свилена , това с белите плочки не знам дали ще мине тъй като в училище боядисаха стаята ни в ярко розово
Martinch Баща-основател
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 01 Окт 2015, 21:08
He-man е класика!
Това с кучето не го бях виждал, ама беше забавно ХАПАБАБАХАХАХАУАУА
Иначе Свети Никола и Севастопол са ми на 5 мин от където живея. Точното място е под ритуална зала, ако ти говори нещо. Гледам по три сватби на ден, а в събота и неделя - по 10. Най-мъчителното е фактът, че има един дето продава балони и всяка сватба, без изключение с пълно гърло крещи "Децата при мене, кръстника плаща". Това през последните 10 години, че и повече съм го чул над 10000 пъти.
Иначе, аз нямам тъмблр, но много чета reddit, където постват сума ти неща от tumblr, че дори собствен събреддит си има: https://www.reddit.com/r/tumblr
Спокойно Тея , съвсем си си нормална, ако знаеш аз на какви видеота попадам директно може в лудницата да влизам За пример ето ви едно видео, на един от любимите ми видео продуценти:
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 01 Окт 2015, 21:48
Заедно с това куче бях видяла и една идиотска лама, която подскача Моля ви, не ме карайте да я слагам xD
Леле, Марти , това със сватбите определено не звучи забавно, да не говорим за балоните Уау...видеото беше окей, но после паяците започнаха да излизат от усти и уши и тези неща се оказаха паяци ии после стана още по-странно
Ъмм...някой ще ми обясни ли какво точно е reddit? xD
Sponsored content
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...