39 КЛЮЧА 39 КЛЮЧА български фен форум |
|
| Флууд - В търсене на наименование... | |
|
+10TiaCahill97f dsims Grizzly smiLe299 Ton4o nikol4o Blu€ Magic Salem Saberhagen ClaudySlavov kris 14 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
katnis kane Майка-основателка
Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 07 Юли 2012, 11:56 | |
| Хей, хора! Как сте? Аз съм супер! На осми ходих на море. Ама само за един ден. А пък днес извадих късмет - успях да се регистрирам в Потърмор. Обаче сега имам един проблем - свърших първата книга и не ми дава да продължа с втората. И прочетох, че трябва лятото да свърши, за да продължа. Някой да има идея какво да правя? | |
| | | dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 08 Юли 2012, 08:08 | |
| Ахой, колеги! Радвам се да видя, че сте живи и здрави и че сте си започнали лятото добре. И благодаря на всички за пожеланията ви (макар и от преди месец) Ники, 11ти клас си е като 1ви, реално всяка година си е еднакво тежка. А извънкласните дейности може да са ти в услуга за кандидатстване в чужбина. И щом си си ги харесал да ги посещаваш, съм сигурен, че няма да ти тежат. Важното е да имаш достатъчно развлечения и да не приемаш истериите на учителите, те са си луди, няма какво да се направи по въпроса. | |
| | | Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 08 Юли 2012, 15:58 | |
| Здравейте на всички! Боже...във Варна е ужасно...супер горещо и задушно.Имам чувството,че се разтапям като сладолед... Надявам се при вас да е по-поносимо. Тея , в кой дом си разпределена?Каква ти е пръчката? И още книга втора не е достъпна.Не са я пуснали в сайта.сега само можеш да минеш пак книга първа или да се дуелираш или да правиш отвари и т.н докато чакаш да излезе книга 2.... Мите ,радвам се да ти видя!!! И сега трябва да предам много поздрави на всички от Надето .Ето и цитат от самата нея: "Поздрави Ники Томас и Ники Джанъс специално, но и всички останали. Обичам ви!" Аз отивам да си взема един душ...не мога повече да се топя така... За това лек ден! | |
| | | katnis kane Майка-основателка
Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 08 Юли 2012, 17:21 | |
| Здрасти! Вчера, след като писах мама ми каза, че ще ходим у едни приятели на басейн. Отидохме, беше весело, обаче басейнът беше дълбок 1,80, а аз с моите 1,40 какво да правя??? Добре, че си бях взела дъската, възглавничката, плавниците и маската иначе щях да стоя само в края, тъй като има много, ама много по-добри плувци от мен. Така де, гмурках се докато ме заболяха ушите. После скачах докато всичката вода излезе от ушите ми. (Ох, пак ме заболяха!) Свилена , разпределиха ме в Слидерин. Бях малко разочарована, но какво да се прави! Ето я пръчката ми: Жалко за книга две. Обаче винаги когато правя отвари или избухва или ми казва, че нещо не съм направила както трябва. Чао засега! | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 14 Юли 2012, 08:36 | |
| Хей! Как изкарахте петък 13-ти? Викахте ли духове? Аз имах наистина незабравим рожден ден. Първо отидохме на плаж. Обаче водата беше ледена и GPS-а ни закара на някакъв плаж с минерални извори, където водата уж била много топла. Е, вярно беше по-топла, ама много мътна. След това вместо да се връщаме в Силистра, поехме към Варна да гледаме "Ледена епоха 4: Континентален дрейф". Филма беше страхотен! Макар и четвърта част все още кърти. Като се сетя има филми, които още от втора част стават бози. Но не и този. Чао, че имам да помагам на мама с боба. | |
| | | TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 18 Юли 2012, 19:32 | |
| Хеееееей! Най-сетне и аз да се включа ужасно съжалявам, че не съм влизала от година някъде, но откакто свършихме училище, или излизам, или си релаксирам вкъщи с аниме, или съм над скицника. Гледам много интересни неща са се случвали докато ме е нямало. Честно да призная, днес ники ме подсети, че мога да ви посетя Аз да се похваля (иначе няма да съм аз ), завърших и тази година с пълна шестица и в момента въобще не ми се мисли за училище, макар че ходих на зелено у-ще и там трябваше да учим, но дори и класната я мързеше, пък и на 3 заминавам за германия, така че лятото ми е изпълнено с немски вие как сте? как е ваканцията до сега? пс: и аз си направих регистрация в pottermore април някъде, но си стоя до 1 книга и това е пс2: о, време е да си оправя аватара и подписа, че стоят така от хелоуин | |
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 19 Юли 2012, 15:20 | |
| Здрасти на всички! Радвам се да те видя,Миша !Много натоварена програма имаш,но дано поне ти е забавно! И разбира се,честито за отличния успех-пълната шестица!Това е невероятно,да знаеш!Винаги съм искала да го постигна,но така и не успях,колкото и усилено да се опитвах!сега си почини заслужено! А това със скицника - рисуваш за удоволствие ли?Какво,ако мога така нахално да попитам? А какви анимета гледаш,много интересно ми стана,защото преди беше споменала,че четеш манга,но не знаех,че гледаш анимета,значи си ми колега и в двете )) Приятна ваканция в Германия!!! Тея ,макар и късно,радвам се,че рожденият ти ден е минал добре! Аз съм добре,във съботата ще ходя в Младежкия дом на представянето на книгата която излюстрирах преди няколко месеца.Развълнувана съм да видя как изглежда,защото не съм я виждала книжното и издание. Иначе си прекарвам суперски,надявам се и останалите също!!! | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 19 Юли 2012, 18:09 | |
| Привет, Кахил! Или по-скоро - Джанъс ... Аз днес излязох да играя и тъкмо се връщам. Ох, нямам търпение да се изкъпя. Миша , радвам се да те видя! Честито за пълната шестица! Сигурна съм, че осми клас изобщо не е лесно. Уау, дори класната да я мързи да ви учи, кой знае какво учене е паднало през учебната година. Приятно прекарване в Германия!!!! Свилена , ако може да попитам, как се казва книгата, която си илюстрирала, за да може след няколко седмици да видя дали я нямат в книжарницата, макар, че щом ти си илюстраторът съм сигурна, че илюстрациите са супер! | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 19 Юли 2012, 18:10 | |
| Привет, Кахил! Или по-скоро - Джанъс ... Аз днес излязох да играя и тъкмо се връщам. Ох, нямам търпение да се изкъпя. Миша , радвам се да те видя! Честито за пълната шестица! Сигурна съм, че осми клас изобщо не е лесно. Уау, дори класната да я мързи да ви учи, кой знае какво учене е паднало през учебната година. Приятно прекарване в Германия!!!! Свилена , ако може да попитам, как се казва книгата, която си илюстрирала, за да може след няколко седмици да видя дали я нямат в книжарницата, макар, че щом ти си илюстраторът съм сигурна, че илюстрациите са супер! | |
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 19 Юли 2012, 19:19 | |
| Здравейте! Дано да се включи още някой и да живне малко форумът. Свилена , и аз не знам как стана това с шестицата, трябваше да ми оставят 5 по немски, но никога не съм ги разбирала тези учители...те са странни индивиди не че се оплаквам За рисуването... цяла година не съм пипнала моливи и в момента каквото и да нарисувам, 90% от листите отиват в коша директно, защото е някакъв ужас но се надявам другата година да мога да вместя в графика си и това, защото искам да ходя на курсове. Ами аз от миналото лято гледам анимета и чета манга (те винаги са си под ръчичка заедно ). Гледала съм най-известните анимета + някои не толкова популярни, но общо- взето съм гледала Death Note, Fullmetal Alchemist: Brotherhood (в момента съм преполовила Fullmetal Alchemist (2003), Soul Eater, DRRR!, Kaichou wa Maid-Sama, Kuroshitsuji, Toradora, Angel Beats, Clannad още не съм по приключила и в плановете ми са Cowboy Bebop, за което ми казаха, че е доста добро, Shugo Chara и Chaos Head. Ох, доста излязоха . Така че...да...гледам всякакви жанрове , но от мангата си падам по shoujo-то (мисля, че вече го коментирах в темата "Манга ^^". Естествено, че съм ти колега, ние, Джанъс , все пак сме хора на изкуството И аз много искам да знам заглавието на книгата...ако може Тея , 8 клас определено не е от най-яките...води ми класацията за гадни класове за сега (ама колко още ми остава ). На учителите в по-горните класове много не им се занимава...нормално е Мерси за пожеланията за приятното прекарване в Германия | |
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 19 Юли 2012, 21:13 | |
| Алоха! Свилена, от това, което съм видял в Девианта, илюстрациите ще са страхотни! Задължително трябва да кажеш коя е книгата! Миша, на учителите определено не им се преподава повече отколкото на учениците им се учи. Но и в двете среди има изключения... Но най-важното си остава да не ги оставяш да те дразнят! В този форум съм от 8ми клас и на какви ли не учители съм се нагледал от тогава, но дори и най-ужасният учител може да те научи на много и важни неща! Иначе в повечето случаи оценките към последните класове трябва да стават по-високи, а не по-ниски. Така че ти пожелавам да продължиш с отличен и занапред! И весело прекарване в Германия! | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 20 Юли 2012, 16:28 | |
| Хей,Кахил!Много се радвам да ви видя!!! Здрасти,Мите Лисичков! Много сладък десктоп претижаваш! И Мите,ти опрадалено си обичаш училището и учителите )) Тея ,прочете ли вече някоя от книгите,които са ви дали от училище за лятната ваканция? Книгата,която илюстрирах се казва "Емпатия",но няма да можете да я намерите в книжарниците за да я разгледате,защото книжката не се продава и се издава в ограничени бройки.Много мило,че се интерсувате! Миша ,спокойно,отпусни се и не се напрягай да нарисуваш нещото така,като искаш.Колкото повече се стягаш и впрягаш,толкова повече не се получава,знам го от собствен опит,даже преди няколко дена ми се случи )) А тома,че възнамеряваш да ходиш на уроци по рисуване е супер!Искаш да можеш да построяваш композиции и да рисуваш портрети или си се насочила към анимето и мангата? Част от аниметата,които си изброила не съм гледала,може и да погледна,но аз по принцип съм супер критична към арта,цветовете и историята и ако има сравнително голямо количество кръв,просто го отписвам и за това,трудно си избирам аниме и нещата,които съм изгледала до сега са изключително малко на брой.И аз гледам разнообразни по жанр анимета,но с изненада открих,че предпочитам сред характеристиките на анимето да бъде и комедията - стигнах по средата на Железният алхимик(Fullmetal Alchemist (2003),но кръвтта и краят ми дойдоха в повече и се пренасочих към Fullmetal Alchemist: Brotherhood,който е изцяло по мангата. Може да пробваш едно много красиво нарисувано и симпатично аниме с малко на брой епизоди - Hanasaku Iroha ,мисля че може да ти допадне. )) В момента съм изключително запалена по един шонен за магове и дракони,казва се Fairy Tail (Фейри Тейл),следя и анимето и мангата,защото отговаря на всичките ми високи изисквания и най-изненадващото в такова аниме за момчета е,кръвта отсъства,а това е иделно за мен! Има и изобно количество фенсървис,но на мен не ми пречи,мога да го преглътна,защото много се забавлявам да го гледам и чета. )) Стига съм дрънкала,отавам да си взема един душ!!!Приятно завършване на деня и моля,пожелайте ми успех утре!!! | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 20 Юли 2012, 17:15 | |
| Хей! Най-накрая форума живна малко. Не е бил така от...ноември? Свилена , прочела съм седем книги и сега съм на края на осмата, обаче мисля пак да прочета две-три от книгите, защото ги четох в началото на лятото и съм ги позабравила... Значи...прочела съм седем, махаме три, защото пак ще ги чета, остават четири и излиза, че съм на края на петата. Мите , радвам се да те видя! | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 21 Юли 2012, 09:15 | |
| Добро утро, брат'чеди! Свилена, определено си харесвам учителите и училището, ама тази година имаше много проблеми извън него, които попречиха да му се нарадвам като за предпоследна година. Любимата ти изпълнителка Natalia Kills ли е? С емотиконката реверанс ми напомни за Надето, предай ѝ поздрави, когато можеш! Тея, страхотен лисичарски десктоп имаш? | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 21 Юли 2012, 22:21 | |
| Здрасти,хора!!! Днес представянето на книгата мина супер,даже ми подариха букет,което беше супер шак за мен ,но бях приятно изненадана от милия жест на едно момиче от моя клуб,което не познавам. Тея ,аз на твое място не бих се връщала назад към книгите,които съм прочела за да си ги припомня,а бих продължила напред да чета нови от списъка,защото в училище пак ще се налага да се припомнят )) Мите ,завиждам ти благородно,че така си обичаш училището!Нищо де,другата година ще мине перфектно и ще се нарадваш на училището си в целия му блясък!!! Ще пратя поздрави на Надето ,обещавам!!! =) Ами Наталия Килс ,Пинк и Еня са любимите ми изпълнителки.Иначе имам и няколко рок групи,които харесвам. Което ми напомня,че не съм те питала ти кои изпълнители харесваш ) мисля,че и ти харесваш Пинк,тя е толкова готина,че няма как да не я харесват хората...видях новата песен,която си постнал в темата за музиката.Много е хубава! | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 22 Юли 2012, 10:15 | |
| Добрутру! Свилена, като цяло не мога да ти кажа някой любим изпълнител или група, харесвам разнообразни неща, които не мога да сравнявам ;д като започнем от Тина Търнър, Бони Тейлър, Queen, Euritmics и минем до Natalia Kills, P!nk, No Doubt и тн ;д | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 22 Юли 2012, 21:15 | |
| Хей! О, господин Лисичков , как е? И аз много ти завиждам, че обичаш училището, аз ако можех да бягам всеки ден и от всеки час, щях да ходя с удоволствие Такам, аз си продължавам усилено със спама Свилена , много се радвам, че представянето на книгата е минало добре. Пожелавам ти още много такива! А, това с рисуването, ще пробвам да се поуспокоя, макар че рядко ми се получава За уроците...още не знам, т.е. най-голяма ми е страстта към аниметата и мангата, но аз по принцип искам по-късно да уча нещо с рисуване, а ако се огранича в мангата и анимето ,всичко става много по-сложно, така че май ще е композиции и портрети Аз отдавна си мисля дали да започна Fairy Tail, т.е. доста е известно и си има доста почитатели, но има прекалено много епизоди, а това нещо не ми се нрави, защото предпочитам по-кратките и прости сюжети...Hanasaku Iroha изглежда доста интересно и определено ще си го добавя към листата на чакащите, която за добро или за зло е дооооста голяма От тези, които съм изброила в предния си пост, предполагам, че Toradora! ще ти хареса най-много. Няма кръв (само в 1 епизод ), като сюжет на мен лично ми харесва, има и хубав арт. Няма да повдигам темата за фансървисите, че и аз не си знам точното мнение за тях Доста живнахме, а? Аз се появих и вие станахте активни (надявам се никой да не си помисли, че съм го казала сериозно ) пс. реших да пораздвижа форумните игри...чакам активност | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 23 Юли 2012, 12:31 | |
| Здрасти на всички! Извинявайте вчера за отсъствието,но се поувлякох с рисуването цял ден и пропуснах да напиша нещо... Много се радвам,че живнахме!Толкова е приятно! Мите ,значи и ти харесваш Наталия?Супер!!!А слушаш ли Елвис Пресли?Него го харесвам най много от отминалата ера на музиката.Също така харесвам и Ерос Рамацоти, Mariana's Trench, Skillet и частини песни на множество изпълнители... Тея ,как върви с препрочитането на книгите? Миша ,благодаря за пожеланието! Миша ,не се отчайвай!Искам а ти кажа,че първо ще ти е много полезно и ще ти влезе в употреба,когато искаш да рисуваш аниме и манга герои,ако преди това се научиш да построяваш композиции и да рисуваш портрети!Аз много искам да работя като аниматор някой ден при Дисни например и мисля,че цялото ми обучение с композициите и хората помага страшно много.Просто сега като искам да нарисувам някой анимационнен герой,колкото и сложен да е той,с лекота го построявам и рисувам точно. Ти къде точно гледаш аниметата?Теглиш си ги от тракера на Анимас бг или на английски? Много ти благодаря за предложеното аниме!Виждам,че е и кратко и симпатично,хареса ми!Определено ще го изгледам!!! Ако има още,които би ми препоръчала,давай!!! Колкото до Фейри Тейл,мисля че ще ти допадне.А броят на епизодите не трябва да те притеснява,ако само това те спира.Не се усещат,24 минути минават като няколко и естествено,като спрат на най-интересното се налага да си пуснеш още и още...и ето те вече си на 140 епизод...просто увлича хората Аз започнах да го гледам ноември миналата година,след като брат ми ме убеди че си заслужава,но аз не му обърнах голямо внимание,защото той си пада по-мъжкарски анимета ,но един път наминах да го проверя какво гледа и ми стана интересно и останах да догледам един от епизодите и сега съм по-голям фен на анимето от него. Наваксах с епизодите много бързо и от началото на годината,чакам покорно всяка седмица за нов епизод. Сега смятам да си пусна диска с пилатес упражнения и да се забавлявам!!! До скоро!!! | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 23 Юли 2012, 13:31 | |
| | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 23 Юли 2012, 15:58 | |
| Гутен Морген! Тея , еми така трябва да е...да знаеш лято 2010 колко активни бяхме...ох, остаряваме Свилена ,мерси за подробното ти обяснение относно рисуването. Ами...и аз така си мисля, да уча нещо по-общо, то все ще ми влезе в полза Дисни...оооо, ще ни поканиш някой път на гости и даже на дисниленд ще ни заведеш Аз принципно тегля всичко от замунда, включително и анимета и си търся субтитри после. Ако там нещо го няма, гледам в гугъл дали ще намеря някой торент сайт, който има това, което търся, ако не...значи на това аниме не му е писано Мога да ти препоръчам предимно шоджо, защото нямам голям опит в шонен сферата...та, добри са Kaichou wa maid-sama (бях го дала като препоръчително в темата "манга") и Kimi Ni-Todoke. И двете са леки, точно като за лятото, романтични. Мога също и да ти препоръчам Drrr!, но не съм много сигурна дали ще ти хареса. Шонен е, мисля, че има малко кръв, т.е. във 3-4 епизода, иначе няма, но не съм много сигурна. Погледни ако искаш в уики и в YouTube да видиш дали сюжета ще те грабне. Ами аз принципно и Fairy Tail съм си добавила към списъка, но...едва ли ще е това лято. Въобще нямам време. Имам още доста набелязани, така че...най-вероятно ще почака. Много се радвам, че с брат ти имате еднакви интереси, сестра ми знае, че гледам анимета и чета манга, но въобще не я интересува . Онзи ден ми разглежда телефона и влиза в папката ми с картинки, където всичко е аниме и манга и вика: Ти още ли ги гледаш тези манги?. Аз просто я изгледах злобно и си подминах Аз отивам да следобядвам , че нещо днес не мога да се наям като хората и после сигурно пак ще намина. | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 23 Юли 2012, 17:26 | |
| Здрасти,пак! - Цитат :
- Едит: Днес изведнъж в съзнанието ми изникна една реплика на братовчедка ми. Били на плаж, обаче имало много водорасли и тя казала: "Тука има много лопуш!"
Тея ,какво е "лопуш"? Миша ,знам че не си ме питала и не си ми искала съвет,но реших да споделя малко мисли с теб и се надявам,че не се сърдиш,че ти "давам акъл".Просто,ако някой ми го беше казал много по-рано,нямаше толкова да недоволствам,че се налага да преминавам през тези етапи на усъвършенстване и каква ще е ползата от тях. Другото,много важно нещо е,че от личен многострадален опит научих,че при изкуството нещата не седят така,като при всяко друго нещо.Там никой не те учи и няма значение дали ходиш в университет по изкуства или не,защото просто не става така - учителят да дойде и да ти каже как точно да го направиш.Няма универсален метод.Само с упоритост и множество скици и рисунки и план,който ти самият си си избрал помага да се научиш да рисуваш по-добре и по-добре.С мъка на сърцето го признавам това,защото си е чистата истина и го открих след много години яд,че никой от учителите ми не ме е научил на нищо,освен само да ми дават да изпълнявам множество задачи (единствено господинът ми по графика от бившото ми училище е човекът,който ме научи на много неща) с които искам,не искам се научавам да рисувам.Дори моите приятелки,които следват изкуство във Велико Търново казват,че не ги учат как да рисуват,а им дават задачи.И познати бивши ученици от училището ми,които учат навън,казват,че ги карат да работят на компютри и ги оставят да правят каквото си искат и каквото си искат да рисуват,без професорите да ги учат.Тъй,че...изписах много,но мисля,че ме разбра - рано или късно разбираш,че най удачното решение е сам да си си учител.И се извинявам,че съм толкова многословна...просто се разгорещих.... Мерси за другите анимета,които си ми предложила.Аз започнах да гледам Toradora и ми хареса,и то много! Аз и брат ми нямаме много сходни интереси,но това,че и двамата гледаме анимета са припокрива.Той обожава видео игрите,а аз не... За това,да не те е грижа,че сестра ти,не я интерсува - може пък,знае ли човек,някой ден да ги хареса - майка ми е доказателство за това,преди не понасяше и японския говор и "грозно нарисуваните" картинки,които чуваше да се носят от стаята ми и ми се чудеше как ги гледам,а сега ги гледа с мен и и харесва... Стават чудеса! А ако Дисни наистина ме вземат на работа,като аниматор,не ще ви поканя в Дисниленд,ами направо в студиото на разходка из него! | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 23 Юли 2012, 18:15 | |
| Хей! Хм, Свилена , какво е лопуш? Ами, ами, ами, лопуша е...е...и аз не съм много сигурна. Това е лопуш: Абе, треволяк. Можеш да си направиш разни ястия с лопуш, ама не съм ги наизустила. Трябва да провериш в чичко Гугъл. Може да го чуеш и като лапад. Ето линк към страницата в Уикипедия: http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9B%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D0%B4 Надявам се, ти стана ясно какво е лопуш, пардон, лапад. | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 23 Юли 2012, 18:53 | |
| здравейте отново Свилена , извинявай. Въобще не исках да прозвучи така (сега като прочетох точно какво съм написала, наистина звучи много не както трябва). Аз даже много ценя мнението ти, защото не познавам никой, който да разбира толкова много от изкуство и да има опит. Напълно се съгласявам с теб, че човек си е сам учител и най-вече в изкуството. Аз принципно много не приемам съвети и за това нямам напредък във самоусъвършенстването си (специално в рисуването) от 2-3 години Но трябва да почна уроци, ако искам да се занимавам с нещо такова, защото и основни знания нямам. Мерси много, че си изписала толкова много, за да ми обясниш и отново извинявай, че е прозвучало така За сестра ми...хаха...по-добре да не почва да харесва анимета и манга, че ще я изритам собственоръчно от fandom-a. Аз отивам да вечерям, после непременно пак ще вляза. | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 24 Юли 2012, 12:21 | |
| Здрасти на всички! Еха...днес се разтопих като сладолед,оставаше само някой да ме изяде... Ужасно горещо беше и сутринта...карах колело в морската градина и беше много горещо,особено на връщане... Тея ,благодаря за обяснението!Аз си помислих,че е измислена дума от братовчедка ти и за това питах... Миша ,извинявай,не си ме разбрала правилно...не те обвинявам,че си казала нещо не на място,не,даже много добре си отговорила.Просто аз се притесних,че мога да ти досадя с всичките тази съвети и изводи,които те затрупах и исках да ти се извиня... Но разбира се,че първо трябва да се научат главните неща и основата,а после нещата,които ти казах ще ти влязат в употреба. Ако има нещо,което те интересува или те затруднява,свързано с рисуването(колонните сенки при обли и при продълговати предмети например,как най-правилно да се нарисува око,или от къде се започва да рисува човешка глава и т.н.),а винаги съм на разположение,даже ще ми бъде много приятно,че някой се интересува... Сега ще погледам малко любимите си магове от Фейри Тейл и ще си легна да спя,защото се чувствам изморена,топлината ме изтощи... До скоро! | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 24 Юли 2012, 12:34 | |
| Хей! Преди обед влязох в ролята на главен готвач. Мама беше на работа, тате спеше и затова на мен се падна честа да сготвя наденичките, които за мой късмет станаха хубави. Ако някой иска, да ми даде адрес, да му пратя по пощата. Не, сериозно, останаха още две. Свилена , много гадно, че е толкова топло във Варна. Тук в Силистра от няколко дни караме на силен вятър. Но погледни от добрата страна - това, че навън е горещо ти дава повод да си останеш вкъщи цял ден и да разпускаш. Късметлийка! | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... | |
| |
| | | | Флууд - В търсене на наименование... | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|