Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 20 Окт 2015, 21:10
Хееейййй Как сте, хораа? Аз реших да се подстрижа и...ами, приличам на Микаса
Свилена , жалко за ситуацията със зомбита, но...какъв е този клуб и какво ти пречи да отидеш на партито им Иначе, да приятелката ми ще бъде Harley Quinn за Хелоуин и реши да види как ще се справи с размазването на бялата боя по лицето ми само с пръсти xD След като приключи, изглеждах така, сякаш плача бели сълзи и то само от лявото ми око Като премигнах няколко пъти и миглите ми се оцветиха в бяло ии...седях с боята още 2 часа xD
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 20 Окт 2015, 21:27
Толкова се радвам да ви видя всичките...така де, да ви прочета
Ауууу, Тея , честита прическа! Със сигурност изглеждаш супер с нея Не ми се ходи сама просто, а и съм им сърдита че ми откраднаха идеята Охо, приятелката ти се е прицелила добре....трябва и бухалка обаче Иначе горката ти...омазана до ушите с бяла боя...била си безценна гледка
Мите, привет И сега е времето да ръчна всички да гласуват за рисунката на Митко...ударете един лайк тук, страхотна е, заслужава бурни аплодисменти
Послепис: Норагами днес при мен няма да го бъде...имам куп неща за вършене, утре ще го изгледам, не ме чакайте
Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 25 Окт 2015, 19:15
Hello, what's up people!
Последните дни бях страшно натоварен(както и обикновено), покрай наваксването на пропуснатият материал заради състезанието, че чак днеска имах възможност да пиша(събота не бях в града). Днес прекарах един страхотен ден - излязох на разходка, гледах аниме(от 2 седмици насам не бях) и даже ми остана време да чета книга. Като стана дума за книги, Свилена , беше казала, че си е взела за Магнус Чейс книгата. Аз я видях в Сиела, като ходих в петък, ама някак си не можах да се накарам да я взема. Сподели дали си струва като я прочетеш. Иначе официално, успях да изгледам Норагами 1 и 2 и добре че утре е ден за преброяване на гласове, ще мога да изгледам и 3 и 4.
Тея , честита прическа! Как е при теб на училище?
Тони и Митко , вие как сте? Споделете нещо от последната седмица
Та хора, хелуин е нощта на събота с/у неделя и дори и да съм супер зает през седмицата, ще мога да съм онлайн. Ще си организираме ли някакво събиране/парти
katnis kane Майка-основателка
Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 25 Окт 2015, 20:11
Хей, хораа Как стее? Аз последните два дни бях на математика и като цяло нещо не бях на кеф xD
Марти , от това, което съм чела в tumblr много хора са харесали Магнус Чейс. Става лии обаче утре да гледаме само един епизод, защото ще бъда заета през деня ии после ще трябва да уча Иначе...в училище задобрявам със закъсняването. Последният път като закъснях беше защото приятелката ми си купи химикал и го забрави в книжарницата
За Хелоуин...моля ви да направим нещо. Може би Маскарад? xD Не знам как ще се получи с толкова малко хора, но поне ще ни е забавно
Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 25 Окт 2015, 21:14
Тея , да разбира се че става.
Свилена , аз предлагам бял или син фон... Ако трябва да съм честен, нямам идея какво се комбинира добре с лилаво Ти повече ги разбираш тези неща, експериментирай, някой цвят трябва да ти допадне
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 25 Окт 2015, 22:15
Добре де, сега стоим тримата и се гледаме Някой да подхване някаква тема xD
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 25 Окт 2015, 22:24
Хей, Хора (хора е умишлено с голямо "Х" ) Радвам се да науча че всички сте добре, живи и здрави!
Марти , в математическата направо ви побъркват...горките. Все пак сте били на състезание, не можеха ли да ви изчакат малко да си поемете дъх? Радвам се, че си успял днес поне да си починеш...дано и понеделник да му удариш един хубав релакс Обезателно ще кажа дали ми е харесала книгата! И аз като теб бях малко скептично настроена още като разбрах, че ще има книга по скандинавските митове и легенди, но реших да дам шанс, защото харесвам писането на Рик. Тея , и аз на няколко пъти попадах на постове с положителни мнения в тъмблр.
Тони и Митко често влизат само да ни нагледат, но не пишат...и все пак се радвам, че се отбиват
Аз съм "за" всичко което предложите за Хелуин. Тея , искаш маскарад, имаш го И няма значение колко хора сме и с трима може да се получи жесток купон, стига да си допадаме и да се разбираме Ще украсяваме ли с нещо по-така?
Тея , дано сега си на кеф...виж, всички се събрахме За Норагами...каквото кажете. Надявам се, че не ти викат много учителите за закъсненията и не ти пишат по една трета неизвинено Но приятелката ти витае във облаците, определено
При мен...по интересното е, че вчера пътувах до Търново за да посетя една моя приятелка която живее и учи там. Беше ми обещала да ми покаже как да трейсна логото на коалите и така...порисувахме, позабавлявахме се...прекарах си супер. Тя живее с приятеля си на края на града...но нали знаете, че Търново е построен стъпаловидно и си представете, че тя един вид живее на върха на града и от къщата и (която леееко по нагъчканост и надстрояване прилича на "Хралупата" от Хари Потър ) гледката която се разкрива е зашеметяваща...целият град е в краката ти буквално...10 минути и се любувах. Обаче.....забравих да снимам, прекалено запленена бях Другото интересно нещо е, че ме развеждаха из града...отидохме до Конниците (на снимките, които съм постнала може да ги видите ), снимах и галерията срещу конниците (на снимката може да видите булка, която под секрет да ви споделя...под роклята си носеше дънки, беше си бая студено, така че я разбирам...фотосесия или не, важното е да ти е комфортно ), минахме по моста над река Янтра, където приятелите ми ми обясниха, че са решили да копират традицията с катинарите на които влюбени пишат имената си на катинарите и ги заключват на моста - тази традиция я имаше и във Франция, на моста на река Сена, но впоследствие я забраниха и свалиха всички катинари. Та....отидох да разгледам катинарите и попаднах на един, който ме разсмя от сърце...надписа гласеше "I <3 бира" После ме поведоха по улички в сърцето на стария град, по които не бях минавала и стигнахме до внушаващата и готина сграда на библиотеката...снимала съм я, може да я познаете веднага, по нея има увито растения с червени листа, което я прави още по-яка. Влязохме да я разгледаме и се оказа, че няма никой - не видяхме нето портиер, нито библиотекарка и обходихме до където можем и на излизане пред входната врата имаше мраморен бюст на П. Славейков и реших да го шляпна по бузата. И след като си го нашляпах хубаво и се обърнахме да си тръгваме библиотекарката взе, че излезе и ни спря с думите "Мили мои, какво правехте?" и огледа притеснено бюста на Славейков. Аз и казах, че сме разгледали библиотеката и после съм се порадвала на скулптурата на Славейков. И тя облекчено ми каза, че си е помислила, че рисуваме по безценния Славейков....толкова се възмутих, че ме помислиха за вандалка, че се спънах докато вървяхме към стълбите водещи към едни метални обковани врати Това е от мен...а сега снимките
Spoiler:
Едит: Тея , аз до сега творих това чудо тука... никога не седя просто така
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 25 Окт 2015, 22:37
Леле, Свилена , това си беше роман в стил чичо Рик Не мога да си помогна, просто си те представям да шляпаш бюста от сърце като аниме герой Много се надявах някой да те е снимал докато го правиш, но уви xD Иначе снимките ти са много яки и любимата ми е тази с локвата
Марти , тии няма ли да се включиш?
Предлагам да подхванем някаква обща тема. Като човек, който е прекарвал повечето си време с момчета, когато в действителност си намерих приятели момичета, установих, че нищо не сплотява хората така, както общия хейт Та...игралния филм по ATLA? Целувката на Рон и Хърмаяни? Нещо? Някой? Тема, моля ви
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 25 Окт 2015, 22:57
Нали Някой ден съм се зарекла да напиша роман...тогава всички ще се видят в чудо Приятелите ми се спукаха от смях...най-вероятно съм изглеждала идиотски смешно, ама на мен ми беше забавно Твърде бързо го шляпнах...а и това беше спонтанно вдъхновение, чичо Славейков имаше супер сладките бузи и не се сдържах Исках да нашляпам и мраморните скулптури, които се виждат на снимките ама приятелите ми ме спряха...май се стреснаха от библиотекарката
Не съм забелязала, че момчетата хейтят така Тея ...казвай сега какво мислиш за това:
Цитат :
Та...игралния филм по ATLA? Целувката на Рон и Хърмаяни?
И като добавя и шокиращото разкритие на Роулинг, че е трябвало да бъдат Хари и Хърмаяни,а не Рон и Хърмаяни...
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 25 Окт 2015, 23:08
Хаха, Свилена , трябвало е да го направиш въпреки всичко Ии не момчетата хейтят, те се хилят на всичко и винаги им е весело Момичетата, виж, хейтят доста. Веднъж едно момиче само като излезе от стаята и се почна xD
Игралният филм даже не съм го гледала целия. Отказах се като видях Зуко. Зуко е супер як, бял (смисъл...сори) и има белег...нали, огромен белег, който стига до ухото му. Даа, във филма имаше някакъв червен грим. Вижте Зукоо:
Колкото до Ромаяни...неп. Изобщо не ги шипвам, предпочитам Хини, а след това са Хари и Хърмаяни xD
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 26 Окт 2015, 23:04
Нищо,другият път
Според мен си зависи от характера...има хейтъри от двата пола и то в изобилие.Но кифли и кроасани също не липсват. Тая ще да е била доста набрала...
Тея аз ходих на кино да гледам филма и очаквах някакъв сексапилен Зуко...ама то излезе не точно така,въпреки че си беше депрес-емо-бой Разбирам възмущението ти хД
Каквооооо..не,те уцели шипърското ми сърце!Не го очаквах това признание хД
А ще споделиш ли идеята за Маскарада...някакви подробности имаш на ум със сигурност,казвай сега
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 26 Окт 2015, 23:21
Да ти кажа честно, не знам Нямам никаква идея. Просто искам някой да ме уплаши, а не съм добра в хорър игрите Просто...нови профили, изтрещели мнения и подобни xD И моля ви, нека стоим до късно
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 26 Окт 2015, 23:41
Значи ще се плашим и да бъдем изтрещели...лесна работа Идеята е добра за новите профили,ама предполагам ще се маскираме като нещо изтрещяло и страшно И да не знаем кой кой е...напомня ми за Маскарада който организирахме на Свети Валентин Знаеш,че за мен седенето до късно е практика,нощна птица съм Ама Марти може да е свикнал да си ляга по-рано.
Martinch Баща-основател
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 27 Окт 2015, 18:25
Здравейте!
Виждам, че в неделя вечер сте подхванали да пишете, обаче аз точно по това време си взех телефона в леглото и гледах Youtube и аниме. A вчера бях без интернет половината ден(знам, направо не е за вярване как оцелях), ама в крайна сметка се оправи. Та да, не успях да се включа в темите ви.
Свилена , ако напишеш роман, не забравяй да се похвалиш. С удоволствие ще го прочетем Иначе много ми харесаха снимките. Аз имам някаква снимка пред този музей, обаче нямам никаква идея къде съм я забутал из хилядата си папки със снимки .
Тея , недей така, не хейтим Но да, има едно популярно изказване, че най-доброто нещо, което сплотява хората е общ враг. И въпреки това, повечето хора които познавам, било то момчета или момичета не хейтят. Най-много да вметнат някое и друга саркастична забелжка, ама толкова. Виж, преди обаче страшно се мразахме целия клас. Не минаваше ден и без да има някакъв побой(добре че не съм съм участвал в такива ситуации).
Аз съм тотално навит за маскарад. Ще си направим нови профили и ще се забавляваме и плашим. А за нощното стоене, въобще не ме мислете. Първо - аз обикновенно не си лягам толкова рано(преди 12 да съм си легнал е направо чудо) и второ - на 31 ще бъда извън града, на една подготовка, където ще и преспивам вечерта, та там имам неограничен интернет и никой не може да ми казва в колко трябва да си легна. Което значи, че поне до 2-3 часа от мене няма да се отделите Сега като се замисля, къщата в която преспивам си е доста страшна, тя си е направо като онези по филмите, очаква ме много забавна нощ
Охо, има хейт по игралният филм на ATLA ли? Веднага се включвам. Сериозно, имаше толкова много потенциал това да стане нещо хубаво, но го пропиля ей така за нищо. И да Зуко е, просто WTF.
Иначе аз също съм за Хини. Хърмаяни и Рон... не знам, просто нещо не ми харесваше в цялата работа. Обаче не знам кого да шипвам с Хърмаяни, освен Хари, който пък го шипвам с Джини и въобще, много ми е объркана ситуацията
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 27 Окт 2015, 21:35
Хеей Марти спомена, че има снимка пред музея в Търново и се сетих, че и аз сигурно имам и се разрових. Прекарах следващите 10 минути в смях. Във втори клас за пръв път ходих във Велико Търново и бях прекалено развълнувана за това събитие. Когато се прибрах открих, че бях направила близо 500 снимки за три дни. Държа да ви покажа най-хитовите:
Spoiler:
Първите 100 снимки са дървета по пътя, а след това има снимки на града. Всяка къща, уличка, магазинче, пътен знак...всичко е документирано и ако се съберат снимките сигурно ще мога да ги продам на Google да си добавят в базата данни на Google Maps Велико Търново през 2011 година Снимала съм дори и лелките от Синевата xD Ако сте се отчаяли от мен, почакайте. На следващата екскурзия, на която ходих направих 20 снимки. 10 от тях бяха да едно куче, чиято опашка беше розова, останалите бяха на един и същ паметник, но от различни ъгли xD Мда...всяка следа от съществуването ми преди пети клас трябва да бъде заличена
Марти , не съм казала, че момчетата хейтят. Момичетата хейтят много. Повечето де. Има само един човек, който никога не съм чувала да говори зад гърба на някого и това е най-добрият ми приятел. Това с къщата звучи яко. С приятелите ми веднъж бяхме в една крийпи маза и беше повече от забавно. Ако си сам в къщата...мега. Аз бих взела фенерче с почти изтощена батерия и щях за започна да обикалям къщата, докато е тъмно. Спам за всички в снапчат Йес, тим Хини
Таа...Марти , днес ще те изчакаме с Noragami
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 28 Окт 2015, 01:29
Опит 2....този път от компютъра
Марти , съчувствам ти...без нет е гадно А какво гледаш в Ютуб, Марти? Тея постояно като я питам какво правиq редовно е в Ютуб и гледа клипове. Ако напиша роман, вие ще сте първите на които ще се похваля. Радвам се, че снимковият материал ти е допаднал и ако намериш снимката на която си пред музея, може ли да я видим? И о...Марти , това с общия враг и сплотяването ме накара да си спомня друга такава мъдрост, която гласи "Врагът на моят враг е най-добрият ми приятел". Уау...бой в клас със съученици...радвам се, че не си пострадал, явно са били много агресивни и хиперактивни. И Марти, това значи ли че вече с класа сте в добри отношения?
Предчувствам, че ще бъде супер яко на Маскарада И Марти , тази къща...искам снимки от нея няма да бъдеш самичък, там нали? Да питам аз, че се загрижих Теяяяя ...май ти се иска да си на мястото на Марти в тази къща....сама с фенерче, чийто батерии са изтощени
Май всички сме на едно мнение за игралния филм по Аватар, но...с това Хини ме изненадахте, хора
Оооо...Тея, много яки снимки....твоето "малко дечко" Аз е било очарователно, не говори така! Харесва ми това, че си документирала всичко и да, Гугъл определено ако прави архив, твоите снимки ще са от голяма полза. Кажи ми, че не си ги изтрила както рисунките
Днес си ударих хитова караоке вечер със песни от 2007 година насам...прекарах си яко...ама станало късно Така, че лека от мен
Martinch Баща-основател
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 28 Окт 2015, 18:02
Свилена ,То и аз като Тея , гледам клипове . Ами в ютъб в общи линии си губя времето - слушам музика, гледам разни game видеота - свързани с Hearthstone, The Game Theorists или OSU. понякога гледам за развлечение Good mythical morning или The Fine brothers. Ако попадна на някои хубави Abridged серии от някое аниме, също много им се радвам. (Ако не сте гледали на SAO abridged версията, пропускате много, имат някои моменти по-добри от оригинала )
Иии любими youtuber предполагам ми е Nigahiga. Днеска наваксах няколко негови видеота и на това просто умрях:
Иначе да, с класа ми в момента съм в доста добри отношения и почти няма комфликти(дори и да има, биват бързо решавани) и съм изумен, че се разбираме толкова добре.
Няма да съм сам в къщата, аз и още едно момче ще сме. Очаква ни забавна вечер, ще ви пратя снимки
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 28 Окт 2015, 20:16
Явно двамата с Тея намирате доста приложения на Ютуб Не гледам влогъри или Abridged серии, но се посмях на тази която си постнал за САО "Oh my god if we die in the game, we die for real!"
Много се радвам за класа ти, Марти . Страхотно е да се разбираш с хората, с които прекарваш половината от деня си
Мъжка компания значи Значи ще чакаме снимки
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 28 Окт 2015, 23:51
Как сте, хора? Аз съм много доволна от факта, че утре ще изпусна половината часове, защото ще има концерт и аз трябва да присъствам за някакви си 15 минути
Марти , благодаря за клиповете, смях се с глас Това с къщата на Хелоуин звучи супер яко. Аз ще бъда...представете си сравнително голяма мазутна база извън града. Сега си я представете празна, само шестима тийнейджъри, няколко кавказки овчарки и чичко, който пази базата Звучи забавно, нали? Сигурно ще гледаме страшен филм. Мразя страшни филми, доскучава ми
Между другото...хрумна ми нещо, което можем да направим на Хелоуин, но...не знам. Смисъл, bla xD Таа...Town of Salem?
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 29 Окт 2015, 13:57
Привет, народе
Охо, Тея...дай пет и аз днес не бях на даскало...реших че не съм в настроение, а задачата си ще я свърша в къщи. Имаме разбрана госпожа, а аз съм и примерна...няма проблем Дано си изкараш яко на концерта...Стофи свири ли на него?
Охо...и двамата ще бъдете на много яки места...леееко и съвсем благородно ви завидях Как се уреди в мазутната база, Тея? Сигурна съм, че ще си прекарате славно
Навита съм на всичко което би ни забавлявало...един път те гледах как играеш Town of Salem онлайн обаче...не знам правилата на играта...ако някой е достатъчно добър да ми ги обясни ще победя всички после
Martinch Баща-основател
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 29 Окт 2015, 16:59
Алоха!
Сташно ви завиждам хора, че днес не сте били на даскало. Аз трябваше да се мъча да правя невъзможно контролно по химия, но май че няма е имам 2 и съм много доволен от себе си/не използвам саркзам/.
Тея , честито за мазутната база, звучи ми, че ще си прекарате чудесно. Може ли да обясниш това Town of Salem, погледнах го в нета и пишеше, че е подобно на мафия, значи трябва да е яко. Аз съм навит за някоя такава игра, мисля че ще се получи яко. Някой играл ли е на spyfall? Мисля, че има начин да се играе във форума и смятам, че ще се получи забавно, дори че сме само 3ма(а ще е страхотно да се присъединят и други). Ще ми отнеме малко време обаче да измисля точно как ще са правилата, но довечера ще напиша идеята си.
Иначе тази година Хелуин се очертава да е уникален. Другото момче с което обикновено съм в стая, каза че няма да може да дойде за weekend-а, което ме означава, че ще съм сам в къщата... Не знам да се радвам ли, или да се страхувам Ще пратя creepy снимки И между другото, туко що се усетих - къщата е с №13. Тези случайности започват да стават твърде много
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 29 Окт 2015, 17:33
Здрасти, Марти Май днес ти си отнесъл заради нашите свободни дни... И браво, че не си се дал на контролното по химия
Не съм играла нито Мафия, нито Spyfall...май съм назад с материала Значи ще чакаме обяснението на Марти за Spyfall и това на Тея за Town of Salem
Марти ...какво ще правиш в тази къща, която е в Шумен...сам Смисъл...не отивате ли заради математиката там, няма ли да има учители или някой....13 е хубаво число, не се тревожи Повече ме притеснява, че си сам на такова място...къщата изглежда доста стара и беше прав...прилича на излязла от филм на ужасите Май нещо се оплетох...къщата където ходиш на школа и тази в която ще отсядаш...една и съща ли е? Имам чевството, че ще кажеш "не"
Иначе ще се опитам да направя покани за Хелуин и да ги разпратя с надеждата да закачим някого макар че и тримата сме си окей (Тея , искаш ли да се включиш?)
Едит: Направих поканата...ако имате идея какво мога да добавя още, кажете:
Martinch Баща-основател
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 29 Окт 2015, 22:12
Значи да обясня, че нещо май съм ви объркал. Принципно аз ходя на една школа по информатика, която се смята за най-добрата в страната, която се намира в Шумен. Лекциите ни са точно в къщата, която пратих. Но за да не се налага да се прибирам във Варна всяка вечер и да идвам сутринта, оставам да спя там(лекциите са на 1 етаж, 2 етаж са стаи). Т.е лекциите и там където спя, са едно и също място Учителите и учениците са от Шумен, като изключим мен и още едно момче от Хасково. Но понеже, този път няма да може да дойде, ще съм сам. А иначе и преди съм оставал сам там, не ми е пречило досега, дори ми е приятно.
Поканите изглеждат страхотни, прати ги, дано да появят още хора на партито
Не съм забравил за Spyfall, имам още малко неща за изясняване по правилата, до утре ще е готово всичко
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 29 Окт 2015, 23:43
Хей, хора Съжалявам, че днес пиша толкова късно, просто ми се събраха много неща.
Свилена , базата е на бащата на Емона и тя прави парти там Иначе не, Стофи не свири, но Емона танцува и ние се разходихме по сцената xD
Марти , това с къщата става все по-яко и по-яко Не съм играла Spyfall, но гледах около 2 секунди как някакви хора играят и май се сетих за какво става въпрос xD Да не е нещо като TTT?
Иначе за ToS...това е нещо като мафия. Всеки има роля и през деня обсъждат кого да убият, а през нощта всеки си върши мръсната работа. И аз не знам какво прави всяка роля. Когато играеш имаш правоъгълниче, в което пише каква е ролята ти, какви са способностите ти и с кого можеш да спечелиш. Това е общо взето. Да...не мога да обяснявам. Ще се опитам когато съм малко по-будна
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 30 Окт 2015, 19:24
Йоу,банда
Такъв забавен стаж не бях карала отдавна Зъботехниците в лабораторията ми се оплакваха от един стажант от моя курс,който им съсипал нещата,които толова време правили...първо му дали да освободи едни метални коронки от една гипсова форма и той взел,че изхвърлил всичко в боклука,че после трябвало да рови за коронките После една друга зъботехничка му дала да зачисти една протеза (ченетата със зъби по филмите) и момчето явно е решило че трябва да втали зъбите,за да изглеждат по-стройни като току-що излезли от диета и така...зъбите станали на половина и се наложило да правят нова протеза И така...стига смешки от мен,но това момче ако продължи така ще изхвърчи по-бързо и от напляскан Ято хД
Марти , вече разбрах като обясни за школата и къщата.Всяка седмица ли ходиш там?
Тея , явно си си изкарала яко на концерта хД Емона танцува? Еха,браво на момичето!
Честита ни почивка Отивам за тикви
Послепис: Чакам обясненията за игрите хД
Sponsored content
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...