Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 11 Окт 2015, 14:10
О,Тея , ура! Май не си прегърнала идеята да се разделиш с косата си Може да бъдеш зомби Но задължително се маскирай,иначе не е забавно хД
Отиват му тези опашки,почти мога да разбера майка му
Никога не знаеш колко ще станеш висока ама...1 и 90 е доста като височина
Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 12 Окт 2015, 22:08
Хееееей, как сте хора!
Тея не ти трябва да си 1.90, повярвай ад е да имаш дълги крака и да се возиш в автобус. Има си и хубавите страни разбира се, ама когато си нисък може да си вземеш стол, а когато си висок какво правиш - или режеш краката или главата
Днеска имах страшно дълъг ден (7:30 на училище, 18:30 се прибрах), но също така и най-забавните ми 15 минути от седмица насам. Те се случиха през часа ни по биология, когато изпитаха един мой съученик на име Станислав(ние му викаме Стънито) , който изръси такива бисери, че чак и госпожата в чудо се видя. Първо да кажа една-две думи за него. Виждали сте какви движения с ръцете правят рапърите като рапират, нали? Този мой съученик ги прави същите постоянно, без дори да се усеща, при което говори нормално, обаче имаш чувството че се опитва да рапира Дотук представихте ли си го? Добре, страхотно. Принципно в часовете ни по биология, госпожата ни изкарва на дъската и ни задава въпроси, на които трябва да отговаряме. Сега ще ви разиграя как протече часът:
Госпожата: "Я да видим сега... 29 номер на дъската" *излиза Стънито с 24 каратова усмивка на уста* Госпожата: "Разкажи ми за сенколюбивите растения." Станчо: "Значи... сенколюбивите растения, това са растения, които обичат сянката." *В този момент класът започва да се залива от смях * Г: "Това което казваш... хм вярно е, ама не можеш ли нещо по конкретно?" С: "Ами щом са сенколюбиви, то това означава, че не обичат слънцето" *Класът започва да откача от смях * (моля не забравяйте, че това изглежда все едно той го рапира заради движенията с ръцете) Г:" Добре, ще ти подскажа, какви са листата на тези растения? " С:" Ами... те са зелени" *Тук класът започна на получава пристъпи, дори госпожата започна да се подхилва * Г: "Какво точно ми каза до момента?" С: "Значи, казах че сенколюбивите растения, са тези растения, които обичат..." Г: "Спри, спри, друг въпрос. Какво ще ми кажеш за нощните животни?" С: "А това го четох в учебника! Значи, има животни, които живеят в пълен мрак. Това са дълбоководните животни - примерно къртицата..." *В този момент класът, който едвам се сдържа да не прихне съвсем просто не издържа и направо избухва, а дори и госпожата започва да се смее * Г: "Знаеш ли какво, сядай си, този път няма да ти пиша оценка..."
Цял ден класът ни се смя на това и тази случка ми влиза в колекцията от ученически бисери. Надявам се да ви е харесала и мога ви уверя, че това което написах е едно към едно с изказаното, не съм променял нищо
И понеже смятам че тук е най-удачно да споделя, следващите 1-2 дена няма да мога да гледам Норагами заради подготовката за състезанието. Със сигурност обаче ще минавам, дори само по едно здрасти да пиша
Е това беше звездата на моя ден, вие нещо да споделите
katnis kane Майка-основателка
Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 12 Окт 2015, 22:59
Хеейй
Марти , повярвай ми, без да съм 1 м и 80 см имам проблеми с автобусите Съжалявам, че си имал толкова дълъг ден, но поне си се забавлявал, съученикът ти е неповторим Ако това го изръсиш пред нашата госпожа по биология ще последва 20-минутен монолог от страна на госпожата на тема, която няма нищо общо с биологията, след което ще получите 5 минути крещене, че ѝ губите времето от часа xD Моята любима изцепка на ученик от моя клас е, че светец е човек, който свети Много се смях и когато госпожата по български реши да изкара едно момче на дъската и го накара да напише около десет думи (астронавт, космонавт, нефт, автор и подобни) и той написа вярно само две xD
Иначе днес по математика се случи нещо доста забавно. Вече веднъж се опитах да го разкажа, но стана объркано, затова реших да използвам магията на имената Така...момчето, което седи пред мен е Митко, а момчето до него е Дамян. Митко трябваше да реши една задача на дъската и през това време Дамян си играеше с химикала му, при което Митко се ядоса и си го взе докато пише на дъската. Дамян, вдъхновен от раздразнението на Митко, взе тетрадката му и ми я даде. Държа да спомена, че тетрадката е от 200 листа и е голям формат, иначе казано, трудно е да се скрие. Та...Митко се обърна точно когато аз се опитвах да пъхна тетрадката му под чина, но не направи нищо. Затова аз я дадох на момчето по диагонал зад мен, което я даде на момчето до него ии...в крайна сметка от втория чин в редицата до вратата тетрадката се озова на първия до прозореца без знанието на госпожата или Митко. Следващите 5 минути от часа бяха прекарани в смях заради Митко, който удари няколко пъти Дамян по крака, така че да изплющи, но пък да не го заболи и като цяло изглеждаше прекалено сериозен, имайки предвид ситуацията
Иначе, Марти , аз вече гледах епизода от Noragami и ще публикувам мнението си, защото вече го написах, ти не го чети. Иначе...кога ще гледаме отново? В понеделник? Заминаваш на 15-ти, нали?
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 13 Окт 2015, 00:29
Привет, хора!
Значи имате проблеми в автобуса...успокоих се, че не съм сама
Уау, Марти ...много дълъг ден си имал, дано другата седмица да успееш да си отпочинеш. Ние ти стискаме палци да обършеш пода с братята румънци Обаче съученикът ти голяма скица...много се смях докато четох описанието ти за часа по биология такова нещо не ми се е случвало, но...признавам, беше незабравимо да го прочета а като си го представих...избухнах в смях
Тея и твоите съученици не падат по-долу с изцепките си Ама госпожата ти по биология голям дзвер....да си нямаш работа с нея, поне на Марти е готина и има чувство за хумор Иначе си имала интересна случка, макар че...защо дразните горкия Митко и то докато го изпитват, нямате ли капка жалост ...а и явно той се е ядосал не на шега
При мен няма нищо ново и интересно...освен, че половината от деня прекарах в дрямка, другата половина да се радвам на илюстрираното издание на Хари Потър и така
И аз съм с Тея Марти ще те изчакаме да се върнеш и ще наваксаме заедно. Иначе аз ще напиша мнението си за първи епизод от втори сезон утре може би
Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 13 Окт 2015, 13:56
Уха, имаме нов дизайн. И е сложен точно на 13 Супер е добър, предполагам за това трябва да благодарим на Свилена
Тея , нашата госпожа по биология сме за първа година с нея и засега изглежда много по-добронамерена от предишната, която изпитваше на час по 10 човека и ако искараш дори 4ка при нея те смятат за Бог. Освен това тя е просто луда, имайки впредвид, че беше накарала класа ни един по един ДА СЕ ЗАКЪЛНЕМ, че ще станем лекари и че ще учим медицина. Абсолютна кокошка. Добре че тази година ще сме с друга, че аз просто нямаше да издържа още една година психичен тормоз при нея. Горкият Митко, ама представям си колко му е било забавно И да, на 15 тръгвам.
Свилена Мерси за пожеланията, ще дам всичко от себе си
За Норагами, аз ще си изтегля епизодите и след втория състезателен ден ще ги изгледам първия и ще напиша мнението си, пък като имам интернет ще го постна. Така че, най вероятно ще продължим от понеделник следващата седмица с втори епизод.
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 13 Окт 2015, 16:33
Марти , радвам се че ти харесва новият дизайн на форума. Беше изненада за вас двамата с Тея и умишлено го сложих на 13-ти
И Марти ....предишната ви госпожа по биология май нещо яко и е хлопала дъската...уау...да ви кара да се кълнете, че ще станете медици, тая в ред ли е Ми може да не искате да киснете в моргата нонстоп и да се занимавате с болестите на хората...наистина голяма кокошка на която нещо пилешкият и мозъкът е прищракал. Добре, че сте се отървали от нея и сега сте с по-готина учителка. Марти -
Ако не можеш да гледаш докато си на състезанието, не се притеснявай, не е нужно да бързаш.
Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 13 Окт 2015, 17:03
Леле, хора вие сте се разписали точно като съм на училище xD Марти , предишната ви учителка наистина не е била добре с главата. Спокойно, не се притеснявай, първо размажи конкуренцията, а пък ние ще те изчакаме с Noragami
Свилена , наистина, новият облик на форума е много готин
Спокойно, хора, Митко е добре и не е единственият, на който се е случило нещо подобно. Мисля, че най-жестокото нещо беше когато скриха раницата и чина на едно момче от другия клас xD
Martinch Баща-основател
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 14 Окт 2015, 15:30
Hello!
Последно мнение преди да замина, а следващото ще има рандом снимки. Мда, предишната госпожа наистина не беше въобще нормална, ама ако имаме късмет, с тази трябва да сме и до година, а след това сбогом биология. А това с клетвата и до ден днешен е тема за разговор - някой ще стават доктори по компютърни науки, други доктори по икономика, а бе въобще много се шегуваме с нея, след като се отървахме.
Тея , как точно се крие чин xD?
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 14 Окт 2015, 17:26
Привет, коали! Първо да ви кажа изненадата за днес - отидете на емотиконките, като пишете мнение и оттам изберете секция Аниме или Хелуин...имаме си новички, които са много сладурски, обърнете внимание и на коалите
Марти , да ти пожелая предварително лек път! И чакаме снимките Ами то това си е за шега...добре, че сте намерили веселата страна на нещата
Тея и аз настоявам да разбера как се скрива чин
А сега...малко спаааам
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 14 Окт 2015, 20:39
Хеей, хораа Ооооо...емотиконките са толкова якии ^^ Има дори и дебел еднорог Пикачу и танцуващите котки са ми любими И разбира се, Юки като пухче
Иначе...чин не се крие чак толкова трудно xD Просто го свалиха на първия етаж ии да xD После трябваше да го качват обратно и ходиха при директорката, ноо всичко беше наред
Марти , приятен път и да ги разбиеш
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 14 Окт 2015, 21:00
Радвам се, че одобрявате новите емотиконки В момента добавям още малко....
Тея ....а аз си представях такива неща с тоя чин.............. И Тея...като спомена танцуващите котки, няма как да не ви поздравя с любимото ми придружено с танцуващите котки
А пък ако я предпочитате на английски...заповядайте
Всякак е яка, а пробвайте да танцувате на това докато трае песента...получава се отлична фитнес тренировка и голямо забавление
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 14 Окт 2015, 21:13
Уау...това беше прекалено много аниму за днес xD
Свилена , интересно ми е какво си си помислила xD
Да знаете...ние и матрак сме крили...два пъти
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 14 Окт 2015, 22:09
Чакай, Тея ....нали знаеш че винаги може и още Добавих още емотиконки към Аниме раздела, този път с някои познати персонажи и разбира се...моите любими Fairy Tail герои Няма да съм аз, ако не се поглезя А сега следва аниме инвазия, дами и господа
Ами Тея ...помислих си, че са го свалили през прозореца (ако сте на приземен етаж) и оттам на двора...или пък в женския тоалет, ако чинат е бил на момче иии...спирам до тук, че стана откачено
Трябва да обясниш как се крие матрак, току виж ни потрябвало това знание
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 15 Окт 2015, 19:56
О уау, още емотиконки
Свилена , колко пъти си се опитвала да пренесеш чин през прозорец?
Матракът...бяхме на състезание в Шумен, където леглата са просто два матрака един върху друг. Ние взехме единия на Петьо и го сложихме зад вратата. Петьо влезе в стаята и всички го гледахме ухилено. Той огледа цялата стая, едва не си завъртя главата на 360 градуса и каза "Тук има нещо странно..." През това време той стоеше между леглото си и вратата с матрака отзад. По едно време реши да си вземе водата, която беше на масичката до вратата и пак не го забеляза, а почти го целуна. Това се случи в рамките на 10 минути, през които всички в стаята бяха на път да се задушат от смях
Това мнение го бях започнала вчера, но ме домързя да го довърша, затова го поствам днес xD
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 15 Окт 2015, 20:17
Бях в настроение просто
Всъщност...никога, просто фантазията ми работи на пълни обороти
Много сте лоши.....горкото момче, ама пък...защо не е целунал матрака...щеше да отнесе хем целувка от яко гадже и хем да си върне леглото Аз също бих се пръснала от смях на ваше място....сигурно дъх нямаше да ми остане
Мързелът кара хората да вършат подвизи, така че споко
Поздрав! Марти , от както я постна не мога да спра да я слушам...много ми харесва и ми създава настроение
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 17 Окт 2015, 00:14
Хеейй, хора Как сте?
Държа да ви кажа, че Teya Kas си отиде завинаги Просто...дразнеше ме от известно време xD Иначе...при мен няма ниищо интересно. I mean...сънувах, че Свилена има гадже
Свилена , явно снощи ти е било скучно, а?
Ии не знааам може би сънят ще ми се отрази добре. Днес имаше състезание по английски в училище, но аз забравих и не отидох xD
me out
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 17 Окт 2015, 00:52
О, Кат , здрасти! Харесва ми изборът на нов ник, отива ти При мен всичко е наред, оказа се че днес нямахме лекции и така...
Марти да знаеш, че ти стискаме палци здраво!
Тея ...какви неща сънуваш Поне готин ли беше?
Всъщност...не можех да понасям това, че в някои от разделите не беше писано от много години насам...чувствах все едно паяжина е обвила форума и реших да се разходя и да напиша по нещо тук-таме
За състезанието...здраве да е, другият път
Лека и мека, Тея
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 18 Окт 2015, 00:16
Здравейте, хора!
Аз се преместих да живея и следвам в Германия, затова в послединя половин месец не бях активен, докато се устроя. Няма да чета всичките ви мнения, за което, моля, ме извинете, но ще се постарая да бъда по-активен оттук нататък.
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 18 Окт 2015, 13:46
Тонииии Радвам се да те видя на линия Приятно прекарване в Германия! Семейството ти задно с теб ли се премрсти в Германия или си самичък?
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 18 Окт 2015, 23:28
Свилена, сам съм, но в общежитието ми има доста българи, а и в цял Берлин е пълно с такива (включително с мои връстници и приятели). А и все пак съм тук заради следването (засега), тъй че реално не съм се преместил окончателно.
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 19 Окт 2015, 17:07
Мартиииии , шампионе!!! Добре дошъл при нас,липсваше ни!
Тони , това е супер,че не си сам! Не съм и предполагала,че има толкова много българи в Берлин и в университета ти,гот ли ти е,говорите ли си на български?
Martinch Баща-основател
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 19 Окт 2015, 18:19
Aloooooooo! (Здравей на Румънски)
Ехе, не очаквах толкова много постове за 4 дена
Как сте хора? Вчера се прибрах, но беше доста късно, а и съм първа смяна на училище и не можах да пиша. Тези 4 дни бяха страшно забавни и дори самото състезание беше приятно(задачите не толкова xD). В крайна сметка не взех медал, но аз и не очаквах да успея, все пак от всяка държава бяха отишли топ 4, а пък ние бяхме нещо като бонус отбор и не очаквахме да направим почти нищо. Все пак двама от отбора взеха бронзови медали, така че поздравления на тях. Аз лично бих 3ма от другите българи, така че съм доволен и ще почвам да се подготвям за следващото състезание. Резултатите можете да намерите на: http://37.128.224.50:4546/Ranking.html Тази година задачите бяха ад. Най-добрият ни състезател, който е в момента на 5то място в света за всички времена(http://stats.ioinformatics.org/people/2707), а докато завърши ще стане на второ, сам каза, че някои от тези задачи не може да ги реши. А като той не може, аз има ли смисъл да се опитвам Ето и една снимка на отбора ни(аз съм този в най-дясно и знам, изглеждам някакво супер заспало xD)
Spoiler:
Като изключим двата състезателни дни по 5 часа, през другото време се скъсахме да играем на Resistance и на Филми. Аз и още едно момче бяхме в една стая с руснаци, който като изключим че спяха в нея, през другото време не ги виждахме. Не успях да пиша, защото когато пристигнахме, от общежитието в което бяхме ни казаха, че не може да ни дадат паролата. Само дето, това хич не е добра идея като каниш състезатели по информатика и нищо чудно как след 2 часа вече бяхме счупили няколко от мрежите За жалост, те се усетиха на следващия ден и спряха нета и ние останахме без достъп
Другите интересни моменти включваха: Някой обяснява историята на филм, но трябва да го обясни по възможно най-объркания начин. Примерно: "Във филма се разказва за мъж, чиято жена е брутално убита от сериен убиец, а синът му остава физично изостанал. След поредица от случки, синът му е отвлечен и мъжът трябва да го гони хиляди километри с помощта на полудяла жена". Ако не сте се сетили още - това е "Търсенето на Немо"
Също така обсъждахме и НЕВЕРОЯТНО важни и философски въпроси от типа: "Как въобще русалките от H2O се целуват без да станат русалки и как... хм правят и други неща с гаджетата си. Играхме и на една една, в която някой си измисля някакво правило, а другите могат да го питат дали различни думи отговарят на това правило и трябва да познаят самото правило.
Може би най-интересното нещо, което се случи, беше че видяхме извънземни. Ок, знам шегувам се, обаче наистина видяхме нещо, което цял хотел не можа да обясни какво може да е, което включва и ученици и учители. Събота вечерта, докато се разхождахме навън, видяхме в небето кръг от синя светлина. Нямаше нищо друго около него, седеше на едно място и също така, не можеше да е от прожектор, понеже обикновенно има сноп от свелина, който се вижда, а този път нямаше. Ето снимки на небето, колкото и да търся, никъде не мога да намеря обяснение, на какво може да е било:
Spooooky:
Та да, прекарах си страхотно и сега смятам да се отдам на поне седмица почивка, че просто искам да легна и да спя по цял ден. И разбира се, да гледам аниме Смятам да гледам 2 епизода от Норагами утре, така че който иска, може още от днес да почва втория и да си напише мнението. Ако имате някакви въпроси или искате да питате нещо за Румъния, не се притеснявайте
Е мили братовчеди, вие какво ще споделите? Как прекарахте тези 4 дена през които ме нямаше?
Свилена , отново ти благодаря за аватара. А ако се видим тази година на анимефеста, много ще се радвам да я имам рисунката и на живо
Тони , добре дошъл обратно Като ти се освободи време задължително сподели как е и ти пожелавам успешно следване!
Тея , ще споделиш ли какво те накара да си избереш точно този ник?
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 19 Окт 2015, 19:41
Хеейй
Тони , радвам се да те видя
Марти , уау, наистина звучи весело. Любимата ми част е тази с философските въпроси за русалките. Аз лично обожавам да задавам такива въпроси, но на никой не му се лигави с мен И като спомена...как русалките се пътят или как ходят до тоалетната? Как изобщо пият вода от шише? xD Честито на момчетата с медали Не се притеснявай, това съм аз всяка година на Зимните Аз мисля утре да гледам Noragami с теб, и без това ще се прибера по-рано. Иначе...Katnis Kane ми хрумна малко след като прочетох първата книга от Игрите на глада, затова взех Катнис ии също така много харесвам Сейди Кейн, така че просто комбинирах двете имена xD От тогава нататък винаги го използвам като се регистрирам някъде, а Teya Kas нещо вече не ме кефеше ии реших да разнообразя
Аз днес имах физическо и с двама от приятелите ми решихме да играем баскетбол. Имайте предвид, че и тримата сме изключително зле, което обяснява защо се смях толкова много Иначе...в събота се видях с най-добрата ми приятелка, защото трябваше да й дам една боя за лице и тя реши да експериментира...познайте кой беше опитното зайче Та в крайна сметка докато се прибирах в тъмнината, абсолютно всеки един човек, който подминах ме гледаше странно, заради боята на лицето ми xD
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 19 Окт 2015, 20:44
Здравствуйте!
Марти , не знаех че "здрасти" на румънски е "ало"... И аз имам доста голяма "вина" за многото постове Прочетох поста ти, представил си се достойно, супер си! Видях, че имаш 90 точки...в последното квадратче...това броят спечелени общо точки от теб ли е? Явно отборът е добър, браво на момчетата с медалите! Добре си излязъл на снимката, също и останалите момчета Ако е било рано сутринта...нормално е да изглеждаш позаспал....аз бих заспала на твое място Това момче е много умно...и ще стане на номер 2...уау...българите сме супер Много забавно сте си прекарали...да хакнете интернета на хотела, добро хрумване А това с "Търсенето на Немо"...нямаше никакъв шанс да го позная, как ги измисляте тези неща просто Ах...това за русалките....но така де, прави сте, Тея също е права...и аз съм се замисляла за тези неща Тази снимка...уау....ама то това петно почти лилаво...може ли да е произведено от нашия аниме коалест клуб Нямам представа и аз какво може да е...интересно явление
И аз ще гледам Норагами утре...днес просто не ми е удобно...така че сме заедно
Тея ...разказвай сега за експеримента За Хелуин ли беше?
И хора...да ви се оплача...варненския клуб Шиоказе ми копира идеята....ще правят флашмоб със зомбита.....не е честноооо, аз бях първаааа
При мен нещо интересно....ами....вчера се разхождах вечерта в Морската, беше супер приятно, днес ме караха да разнасям зъбни проби в зъботехническата лаборатория, четох си от илюстрираното издание на Хари Потър и се кефя на Фейри Тейл...общо взето си прекарвам приказно
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 20 Окт 2015, 20:53
Хей, братовчеди! Съжалявам, че изчезнах, но ми изникнаха няколко спешни ангажимента и бях погълнат от тях.. Ще се опитам в следващите дни да наваксам с написаното!
Sponsored content
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...