| Флууд - В търсене на наименование... | |
|
+10TiaCahill97f dsims Grizzly smiLe299 Ton4o nikol4o Blu€ Magic Salem Saberhagen ClaudySlavov kris 14 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
katnis kane Майка-основателка
Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 12 Авг 2013, 23:19 | |
| Свилена , всъщност ти беше едно от най-малко страшните неща в съня ми. Страшно стана когато дойде собственика на колата, макар, че на външен вид не беше особено страшен. Работеше в аптеката, срещу която беше паркирана колата, носеше бяла престилка и имаше червена шапка на градински гном. Мда, права си за поредицата. След като Сълдъгъри попадна в друго измерение, стана някак по-мрачно. Е, аз наскоро започнах да чета книгите, но съм на "Мрачни дни" и наистина е доста мрачно... Ех, не е същото без любимият ми кокалест детектив. Иии...само така да питам, каква е тайната на Чайна Сороуз? - О, и:
Честит рожден ден, Свилена ! Пожелавам ти да си жива, здрава и много щастлива! А, и да вземеш книжка възможно най-скоро!
| |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| |
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 18 Юни 2014, 00:07 | |
| Дамн *с извинение пред малките, ако въобще някой прочете това*, липсват ми времената, когато форумът беше супер оживен. (въпреки че аз съм един от хората, които просто един ден спряха да пишат) така де, просто идва лято и се сетих какво беше преди години и да... някой случайно да му е скучно и да иска да започнем интересна дискусия да оспамим малко тук ) | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 19 Юни 2014, 11:11 | |
| - TiaCahill97f написа:
- Дамн *с извинение пред малките, ако въобще някой прочете това*, липсват ми времената, когато форумът беше супер оживен.
(въпреки че аз съм един от хората, които просто един ден спряха да пишат)
така де, просто идва лято и се сетих какво беше преди години и да... някой случайно да му е скучно и да иска да започнем интересна дискусия да оспамим малко тук ) Аз получавам известие по мейла когато някой напише нещо в тази тема, тъй че трудно ще го пропусна. Но не мисля, че е възможно да постигнем оживление в този форум, още повече след като поредицата замря... Но ти благодаря, че пишеш. Може би може да сме по-активни във фейсбук групата ни? Като стана въпрос, ако не си част от нея, кажи, за да те добавя. | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 20 Юни 2014, 10:21 | |
| - Ton4o написа:
- TiaCahill97f написа:
- Дамн *с извинение пред малките, ако въобще някой прочете това*, липсват ми времената, когато форумът беше супер оживен.
(въпреки че аз съм един от хората, които просто един ден спряха да пишат)
така де, просто идва лято и се сетих какво беше преди години и да... някой случайно да му е скучно и да иска да започнем интересна дискусия да оспамим малко тук ) Аз получавам известие по мейла когато някой напише нещо в тази тема, тъй че трудно ще го пропусна. Но не мисля, че е възможно да постигнем оживление в този форум, още повече след като поредицата замря... Но ти благодаря, че пишеш. Може би може да сме по-активни във фейсбук групата ни? Като стана въпрос, ако не си част от нея, кажи, за да те добавя. Голямо оживление много малко вероятно да постигнем, да...Няма защо да ми благодариш Част съм от фейсбук групата, мерси, но..да... просто, както казах, се сетих преди години и ми стана много мило и викам да видя дали някой ще отговори | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 17 Юли 2014, 18:02 | |
| Хм...не съм влизала от близо месец...и гледай ти...да изпусна оживлението...Миша и на мен ми липсва старото оживление на форума, беше прекрасно. Тони и аз съм се абонирала за известия, но интересно как...съм пропуснала това... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 02 Сеп 2015, 23:34 | |
| Свилена, наистина ли имаш само 36 ключа? O.o Не мога да повярвам, че си се отказала от мисията толкова близо до целта. | |
|
| |
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 02 Сеп 2015, 23:38 | |
| Не ме дразни, Тони Тъкмо се чудех защо имам само 36 ключа, а ти всичките 39 Да ти каза честно...не помня, а и си забравих паролата за профила и не мога да вляза в сайта...ако още съществува, не съм го проверявала скоро хД | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 02 Сеп 2015, 23:43 | |
| О, съществува, и още как. И не само това, но и в момента поредицата е 4 пъти по-голяма, макар че сигурно качеството ѝ доста е паднало. | |
|
| |
Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 02 Сеп 2015, 23:48 | |
| Като говорите за ключове...никой да не ми вярва, че имам 39 Но си забравих паролата и не мога да ви кажа колко имам наистина xD И мда, бях видяла в Goodreads, че има още 3-4 поредици, продължаващи 39 ключа и бях просто уаау | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 02 Сеп 2015, 23:51 | |
| Аз току-що влязох в профила си в сайта и… изненада, всичко е изтрито! Дори иска да направя отново теста за клановете. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 02 Сеп 2015, 23:59 | |
| И моя профил е изтрит, Тони...но мисля да направя теста за клановете, може би когато най-накрая разбирам въпросите, ще излезе нещо друго | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 03 Сеп 2015, 00:00 | |
| Е, вече ключовете нямат значение, защото са ни затрили профилите...може да си стиснем ръцете и да си преброим несъществуващите ключове Тея, давай...като нищо да излезеш братовчедка Джанъс Да и аз току-що видях рекламите на продължението на поредицата...уааау | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 03 Сеп 2015, 00:09 | |
| Съжалявамм, но се оказах Екатерина xD Но едва ли вече има огромно значение | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 03 Сеп 2015, 02:33 | |
| Уф,жалкоооо.... Е...значи си Екатерина,честито ^^ А ти там,госта...който се разхожда из форума ни толкова късно,какво ще кажеш да се регистрираш и да си поприказваме.Обичам нощните птици Едит: Станаха 5 гости...хора,не се срамувайте,регистрирайте се,явно ви е много яко тука след като сте в 3 и 50 на линия в безлюден форум...поне си поприказвайте с мен,че Тея ме остави заради математиката,а няма лошо компания да ти правят пет нощни птици | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 03 Сеп 2015, 09:48 | |
| Аз пък се оказах Лусиан. Между другото, не знам дали сме го обсъждали преди, но сега ми прави впечатление, че клановете на практика са аналогия на домовете в „Хари Потър“. Дори цветовете са същите. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 03 Сеп 2015, 17:50 | |
| Като се замисля си прав, Тони Въпреки че са същите, цветовете са разменени, но не съм сигурна как точно xD Екатерина са всъщност Рейвънклоу, предполагам че Лусиан са Слидерин, Джанъс може би са Хафълпаф и за Томас остава Грифиндор? xD Не знам, според вас как е | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 03 Сеп 2015, 19:12 | |
| Твоята версия ми харесва. Между другото, оказа се, че не са ми изтрити ключовете. Просто е трябвало да обновя акаунта си. Пробвайте пак да влезете в сайта на 39 КЛЮЧА, може и при вас да се появи такава опция.
Последната промяна е направена от Ton4o на Чет 03 Сеп 2015, 20:03; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 03 Сеп 2015, 19:37 | |
| Не помня дали сме го обсъждали,но май някой беше повдигнал темата и в крайна сметка не стигнахме до общ извод.Но сте прави,че може да се направи аналогия Нооо...не смятам че е възможно да се разделят така защото клановете в 39 ключа съдържат в себе си отличителните характеристики на един или повече домове.Например...Екатерина са умни и амбициизни...което може съответно да се приспадне като качество на Рейвънклоу и Слидерин,а Джанъс са с богато въображение,което се цени много от Рейвънклоу,Томас са смели,но и арогантни...Грифиндор и Слидерин иии така.Мисля че ми разбрахте мисълта.Поне така мисля аз де Иначе...Тони това за профила ти е супер...жалко че не мога да си вляза...не ми разпознава мейла. ;( | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 04 Сеп 2015, 18:42 | |
| Тъй като вече трети ден се мъча...реших да попитам някой мил съфорумник да ми обясни как да си сменя часа на проклетия часовник във форума Help please | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 04 Сеп 2015, 18:46 | |
| Значии...Профил, Преференции, предпоследното И аз винаги съм твърдяла, че съм медиум, знаеш за връзката ми с луната | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 04 Сеп 2015, 18:53 | |
| Тея,златна си! Най-накрая го оправих Да,знам...Луната ти е спътник и ти нашепва тайни неща..като това за различните ми чорапи Btw...вчера дебнах до късно за скъбите ни,пет на брой анонимни гости...ама нямаше и един хД Разочароваха ме Иначе как мина математиката?Прочетох за вашите състезания в Созопол във фейсбук по-рано днес...доста са известни ;D | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 04 Сеп 2015, 18:59 | |
| Аз те бях питала за чорапите, но шш Недей, не питай, моля те. Достатъчно ти е да знаеш, че едно момиче плака xD Иначе, да, състезанието е доста известно...и трудно Тази година се надяваме да не сме предпоследни | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 04 Сеп 2015, 19:06 | |
| Защо ни издаваш,а...това са медиумски тайни Олеле...учителят ви явно е попрекалил...горкото момиче.Впечатлих се,че явно само аз не знаех за тези математически боеве допреди ти да ми кажеш.хД Пожелавам ти да обършете прахта с останалите отбори и да станете номер 1 | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 04 Сеп 2015, 19:11 | |
| Мерси, но...имай предвид, че за да станем първи трябва да решаваме още един ден И да имаме четири победи, разбира се | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... | |
| |
|
| |
| Флууд - В търсене на наименование... | |
|