39 КЛЮЧА
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

39 КЛЮЧА

39 КЛЮЧА български фен форум

ИндексPortalПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Флууд - В търсене на наименование...

Go down 
+10
TiaCahill97f
dsims
Grizzly
smiLe299
Ton4o
nikol4o
Blu€ Magic
Salem Saberhagen
ClaudySlavov
kris
14 posters
Иди на страница : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 17 ... 21  Next
АвторСъобщение
katnis kane
Майка-основателка
katnis kane

Години : 22

Флууд - В търсене на наименование... - Page 13 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 13 Icon_minitimeПон 12 Авг 2013, 23:19

Свилена Флууд - В търсене на наименование... - Page 13 939362, всъщност ти беше едно от най-малко страшните неща в съня ми. Флууд - В търсене на наименование... - Page 13 84201 Страшно стана когато дойде собственика на колата, макар, че на външен вид не беше особено страшен. Работеше в аптеката, срещу която беше паркирана колата, носеше бяла престилка и имаше червена шапка на градински гном. Флууд - В търсене на наименование... - Page 13 838201 

Мда, права си за поредицата. След като Сълдъгъри попадна в друго измерение, стана някак по-мрачно. Е, аз наскоро започнах да чета книгите, но съм на "Мрачни дни" и наистина е доста мрачно... Ех, не е същото без любимият ми кокалест детектив. Флууд - В търсене на наименование... - Page 13 838201
Иии...само така да питам, каква е тайната на Чайна Сороуз?

О, и:
Върнете се в началото Go down
Ton4o
Джентълмен
Клуб 3000
Ton4o

Години : 28
Агент : Supernova

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 13 Icon_minitimeЧет 31 Окт 2013, 22:08

Единственото време в годината, когато профилната ми снимка е актуална!Флууд - В търсене на наименование... - Page 13 680936 Флууд - В търсене на наименование... - Page 13 805287 
http://the39clues-bg.info/
TiaCahill97f
Алфа вълк
TiaCahill97f

Години : 27
Агент : Celebrity

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 13 Icon_minitimeСря 18 Юни 2014, 00:07

Дамн *с извинение пред малките, ако въобще някой прочете това*, липсват ми времената, когато форумът беше супер оживен.

(въпреки че аз съм един от хората, които просто един ден спряха да пишат)

така де, просто идва лято и се сетих какво беше преди години и да... някой случайно да му е скучно и да иска да започнем интересна дискусия да оспамим малко тук  Very Happy )
Ton4o
Джентълмен
Клуб 3000
Ton4o

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 13 Icon_minitimeЧет 19 Юни 2014, 11:11

TiaCahill97f написа:
Дамн *с извинение пред малките, ако въобще някой прочете това*, липсват ми времената, когато форумът беше супер оживен.

така де, просто идва лято и се сетих какво беше преди години и да... някой случайно да му е скучно и да иска да започнем интересна дискусия да оспамим малко тук  Very Happy )

Аз получавам известие по мейла когато някой напише нещо в тази тема, тъй че трудно ще го пропусна. Very Happy Но не мисля, че е възможно да постигнем оживление в този форум, още повече след като поредицата замря... Но ти благодаря, че пишеш. Може би може да сме по-активни във фейсбук групата ни? Като стана въпрос, ако не си част от нея, кажи, за да те добавя. Smile
TiaCahill97f
Алфа вълк
TiaCahill97f

Години : 27
Агент : Celebrity

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 13 Icon_minitimeПет 20 Юни 2014, 10:21

Ton4o написа:
TiaCahill97f написа:

Аз получавам известие по мейла когато някой напише нещо в тази тема, тъй че трудно ще го пропусна. Very Happy Но не мисля, че е възможно да постигнем оживление в този форум, още повече след като поредицата замря... Но ти благодаря, че пишеш. Може би може да сме по-активни във фейсбук групата ни? Като стана въпрос, ако не си част от нея, кажи, за да те добавя. Smile

Голямо оживление много малко вероятно да постигнем, да...Няма защо да ми благодариш  Флууд - В търсене на наименование... - Page 13 311608 Част съм от фейсбук групата, мерси, но..да... просто, както казах, се сетих преди години и ми стана много мило и викам да видя дали някой ще отговори  Very Happy 
Arya Dröttningu
Алфа вълк
Клуб 3000
Arya Dröttningu

Години : 32
Агент : celebrity

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 13 Icon_minitimeЧет 17 Юли 2014, 18:02

Хм...не съм влизала от близо месец...и гледай ти...да изпусна оживлението...Миша и на мен ми липсва старото оживление на форума, беше прекрасно.
Тони и аз съм се абонирала за известия, но интересно как...съм пропуснала това...  Very Happy 
Ton4o
Джентълмен
Клуб 3000
Ton4o

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 13 Icon_minitimeСря 02 Сеп 2015, 23:34

Свилена, наистина ли имаш само 36 ключа? O.o Не мога да повярвам, че си се отказала от мисията толкова близо до целта. Very Happy
Arya Dröttningu
Алфа вълк
Клуб 3000
Arya Dröttningu

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 13 Icon_minitimeСря 02 Сеп 2015, 23:38

Не ме дразни, Тони Very Happy Тъкмо се чудех защо имам само 36 ключа, а ти всичките 39 Very Happy
Да ти каза честно...не помня, а и си забравих паролата за профила и не мога да вляза в сайта...ако още съществува, не съм го проверявала скоро хД
Ton4o
Джентълмен
Клуб 3000
Ton4o

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 13 Icon_minitimeСря 02 Сеп 2015, 23:43

О, съществува, и още как. И не само това, но и в момента поредицата е 4 пъти по-голяма, макар че сигурно качеството ѝ доста е паднало. Флууд - В търсене на наименование... - Page 13 838201
katnis kane
Майка-основателка
katnis kane

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 13 Icon_minitimeСря 02 Сеп 2015, 23:48

Като говорите за ключове...никой да не ми вярва, че имам 39 Very Happy Но си забравих паролата и не мога да ви кажа колко имам наистина xD
И мда, бях видяла в Goodreads, че има още 3-4 поредици, продължаващи 39 ключа и бях просто уаау Very Happy
Ton4o
Джентълмен
Клуб 3000
Ton4o

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 13 Icon_minitimeСря 02 Сеп 2015, 23:51

Аз току-що влязох в профила си в сайта и… изненада, всичко е изтрито! Дори иска да направя отново теста за клановете. Флууд - В търсене на наименование... - Page 13 838201
katnis kane
Майка-основателка
katnis kane

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 13 Icon_minitimeСря 02 Сеп 2015, 23:59

И моя профил е изтрит, Тони...но мисля да направя теста за клановете, може би когато най-накрая разбирам въпросите, ще излезе нещо друго Very Happy
Arya Dröttningu
Алфа вълк
Клуб 3000
Arya Dröttningu

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 13 Icon_minitimeЧет 03 Сеп 2015, 00:00

Е, вече ключовете нямат значение, защото са ни затрили профилите...може да си стиснем ръцете и да си преброим несъществуващите ключове Флууд - В търсене на наименование... - Page 13 838201 Тея, давай...като нищо да излезеш братовчедка Джанъс Флууд - В търсене на наименование... - Page 13 84201
Да и аз току-що видях рекламите на продължението на поредицата...уааау Флууд - В търсене на наименование... - Page 13 838201
katnis kane
Майка-основателка
katnis kane

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 13 Icon_minitimeЧет 03 Сеп 2015, 00:09

Съжалявамм, но се оказах Екатерина Флууд - В търсене на наименование... - Page 13 696782 xD Но едва ли вече има огромно значение Very Happy
Arya Dröttningu
Алфа вълк
Клуб 3000
Arya Dröttningu

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 13 Icon_minitimeЧет 03 Сеп 2015, 02:33

Уф,жалкоооо....Very Happy Е...значи си Екатерина,честито ^^ А ти там,госта...който се разхожда из форума ни толкова късно,какво ще кажеш да се регистрираш и да си поприказваме.Обичам нощните птици Very Happy

Едит: Станаха 5 гости...хора,не се срамувайте,регистрирайте се,явно ви е много яко тука след като сте в 3 и 50 на линия в безлюден форум...поне си поприказвайте с мен,че Тея ме остави заради математиката,а няма лошо компания да ти правят пет нощни птици Very Happy
Ton4o
Джентълмен
Клуб 3000
Ton4o

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 13 Icon_minitimeЧет 03 Сеп 2015, 09:48

Аз пък се оказах Лусиан. Very Happy Между другото, не знам дали сме го обсъждали преди, но сега ми прави впечатление, че клановете на практика са аналогия на домовете в „Хари Потър“. Дори цветовете са същите. Laughing
katnis kane
Майка-основателка
katnis kane

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 13 Icon_minitimeЧет 03 Сеп 2015, 17:50

Като се замисля си прав, Тони Very Happy Въпреки че са същите, цветовете са разменени, но не съм сигурна как точно xD Екатерина са всъщност Рейвънклоу, предполагам че Лусиан са Слидерин, Джанъс може би са Хафълпаф и за Томас остава Грифиндор? xD Не знам, според вас как е Very Happy
Ton4o
Джентълмен
Клуб 3000
Ton4o

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 13 Icon_minitimeЧет 03 Сеп 2015, 19:12

Твоята версия ми харесва. Флууд - В търсене на наименование... - Page 13 311608

Между другото, оказа се, че не са ми изтрити ключовете. Просто е трябвало да обновя акаунта си. Пробвайте пак да влезете в сайта на 39 КЛЮЧА, може и при вас да се появи такава опция.

Последната промяна е направена от Ton4o на Чет 03 Сеп 2015, 20:03; мнението е било променяно общо 1 път
Arya Dröttningu
Алфа вълк
Клуб 3000
Arya Dröttningu

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 13 Icon_minitimeЧет 03 Сеп 2015, 19:37

Не помня дали сме го обсъждали,но май някой беше повдигнал темата и в крайна сметка не стигнахме до общ извод.Но сте прави,че може да се направи аналогия Very Happy
Нооо...не смятам че е възможно да се разделят така защото клановете в 39 ключа съдържат в себе си отличителните характеристики на един или повече домове.Например...Екатерина са умни и амбициизни...което може съответно да се приспадне като качество на Рейвънклоу и Слидерин,а Джанъс са с богато въображение,което се цени много от Рейвънклоу,Томас са смели,но и арогантни...Грифиндор и Слидерин иии така.Мисля че ми разбрахте мисълта.Поне така мисля аз де Very Happy
Иначе...Тони това за профила ти е супер...жалко че не мога да си вляза...не ми разпознава мейла. ;(
Arya Dröttningu
Алфа вълк
Клуб 3000
Arya Dröttningu

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 13 Icon_minitimeПет 04 Сеп 2015, 18:42

Тъй като вече трети ден се мъча...реших да попитам някой мил съфорумник да ми обясни как да си сменя часа на проклетия часовник във форума Флууд - В търсене на наименование... - Page 13 838201 Help please Флууд - В търсене на наименование... - Page 13 680936
katnis kane
Майка-основателка
katnis kane

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 13 Icon_minitimeПет 04 Сеп 2015, 18:46

Значии...Профил, Преференции, предпоследното Флууд - В търсене на наименование... - Page 13 838201
И аз винаги съм твърдяла, че съм медиум, знаеш за връзката ми с луната Флууд - В търсене на наименование... - Page 13 838201
Arya Dröttningu
Алфа вълк
Клуб 3000
Arya Dröttningu

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 13 Icon_minitimeПет 04 Сеп 2015, 18:53

Тея,златна си! Най-накрая го оправих Very Happy
Да,знам...Луната ти е спътник и ти нашепва тайни неща..като това за различните ми чорапи Флууд - В търсене на наименование... - Page 13 838201 Btw...вчера дебнах до късно за скъбите ни,пет на брой анонимни гости...ама нямаше и един хД Разочароваха ме Very Happy
Иначе как мина математиката?Прочетох за вашите състезания в Созопол във фейсбук по-рано днес...доста са известни ;D
katnis kane
Майка-основателка
katnis kane

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 13 Icon_minitimeПет 04 Сеп 2015, 18:59

Аз те бях питала за чорапите, но шш Флууд - В търсене на наименование... - Page 13 838201
Недей, не питай, моля те. Достатъчно ти е да знаеш, че едно момиче плака xD Иначе, да, състезанието е доста известно...и трудно Very Happy Тази година се надяваме да не сме предпоследни Флууд - В търсене на наименование... - Page 13 838201
Arya Dröttningu
Алфа вълк
Клуб 3000
Arya Dröttningu

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 13 Icon_minitimeПет 04 Сеп 2015, 19:06

Защо ни издаваш,а...това са медиумски тайни Флууд - В търсене на наименование... - Page 13 838201
Олеле...учителят ви явно е попрекалил...горкото момиче.Впечатлих се,че явно само аз не знаех за тези математически боеве допреди ти да ми кажеш.хД Пожелавам ти да обършете прахта с останалите отбори и да станете номер 1 Флууд - В търсене на наименование... - Page 13 84201
katnis kane
Майка-основателка
katnis kane

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 13 Icon_minitimeПет 04 Сеп 2015, 19:11

Мерси, но...имай предвид, че за да станем първи трябва да решаваме още един ден Флууд - В търсене на наименование... - Page 13 838201 И да имаме четири победи, разбира се Very Happy
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 13 Icon_minitime

Флууд - В търсене на наименование...
Върнете се в началото 
Страница 13 от 21Иди на страница : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 17 ... 21  Next
 Similar topics
-
» Флууд - В търсене на наименование...
» Флууд
» Флууд 2
» Флууд 3
» Флууд 4

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
39 КЛЮЧА  :: Свободна зона :: Свободна зона-
Идете на: