| Флууд - В търсене на наименование... | |
|
+10TiaCahill97f dsims Grizzly smiLe299 Ton4o nikol4o Blu€ Magic Salem Saberhagen ClaudySlavov kris 14 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 02 Яну 2013, 13:24 | |
| | |
|
| |
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 06 Май 2013, 14:18 | |
| Христос Воскресе, приятели!!! Здравейте, отдавна не бях писала! Някой би ли ми казал, къде се е затрила готината ни картинка на форума? | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 11 Май 2013, 17:24 | |
| Воистина Воскресе и от мен със закъснение! За картинката не знам, по някакъв начин явно е изтрита от tinypic, където беше първоначално качена П.П. Профилната ми както винаги е доста актуална. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 13 Май 2013, 22:47 | |
| Хай, Тони!!! Отдавна не сме се чували Профилната ти снимка е яка, какво не и харесваш...вярно, че малко е страховита, но...какво пък А тази картинка, дето са я изтрили...ще бъде ли нахално да те помоля да я възтановиш? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 14 Май 2013, 13:48 | |
| Естествено, че не, само дето ако става въпрос за онази, която ти ми прати - не мисля, че я имам още. От друга страна мога да сложа онази, която лично направих още от зората на форума. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 14 Май 2013, 13:56 | |
| Давай, сложи я ;Д Тъкмо ще навява хубави спомени =)))) | |
|
| |
katnis kane Майка-основателка
Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 15 Май 2013, 16:52 | |
| Хей, хора! Как сте? При мен матурите минаха чудесно. Освен първата и последната. Едната от квесторките, още първият път, едва влезе и почна да вика. А днес, за нещастие пак беше в моята стая, но имаше един плюс - не се развика от вратата. Остави си чантата и тогава започна състезанието по крещене. На всичкото отгоре забрани да си пишем отговорите на лист, за да можем после да си ги проверим. Въпреки това аз тайно си ги написах ( ) и после се оказа, че нямам грешка. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 15 Май 2013, 18:30 | |
| Йо, Тея!!! Радвам се да те прочета =))) И честито за безгрешната матура Днес си прекарах добре, доволно нагоре-надолу по задачи | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 16 Май 2013, 14:34 | |
| Здрасти, Тея, честито за матурата! Мисля си, искате ли да си направим група във ФБ? Повече от нас имат такъв, а и тъй като влизаме всеки ден там комуникацията ще е полесна и по-удобна. Какво ще кажете? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 16 Май 2013, 16:25 | |
| Благодаря, че сложи картинката, Тони!!! Идеята ти е страхотна! Много ми харесва! Да си имаме наша група във фейсбук! Послепис: Нещо иконките на подразделите и картинката на форума не ми се зареждат... Тони , имаш ли представа защо? | |
|
| |
Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 16 Май 2013, 18:06 | |
| Хей, хора! Забравих да ви се похваля, че на 1-ви юни ще бъда във София на националния кръг на "Европейско кенгуру" (поредното състезание по математика). О, също така миналия месец с групата от школата по математика ходихме в Шумен на състезанието (пак по математика) "Академик К. Попов", на което има два етапа - индивидуален и отборен. На индивидуалния съм на шесто място, а на отборния нашият отбор е първи. Бяхме много смешни като разбрахме, защото момчето от отбора започна да плаче от радост, а аз да се хиля като обезумяла. Даже ни има на снимка. И аз мисля, че идеята за група във Фейсбук е добра. Тони , като казваш "зората на форума", колко отдавна имаш предвид? Защото тази картинка ми е позната. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 19 Май 2013, 11:35 | |
| Нямам идея защо не се появяват, ще видя дали мога да ги заместя... Иначе под "зората на форума" имам предвид самото начало, някъде след излизането на първата книга. Това е и причината на картинката да са само 4 книги, тъй като само толкова бяха излезнали в САЩ по това време! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 19 Май 2013, 20:24 | |
| Здрасти! Форума започва да се възражда. (Свилена играе ролята на Паисий Хилендарски ) Е, вярно трима души сме, но пак по-добре от нищо. Какво правихте през единствения почивен ден? Аз, честно казано, не успях да си почина. Първо, станах в девет. Това за мен е бедствие, защото обикновено спя поне до десет и половина. После ходихме до Калипетрово и доста време клечах, за да набера ягоди, които, между другото, са много вкусни. След като набрах ягоди, се качих на една стълба, за да бера череши. И така откарах до обяд. Като се прибрах гледах филми, а после майка ми реши да размрази фризера. Не питайте. Ако може да нахално да попитам, какво става с групата във ФБ? Защото моя нещо не се зарежда и не съм в крак с новините. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 21 Май 2013, 13:51 | |
| | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 23 Май 2013, 22:41 | |
| Люде! Радвам се, че има малко повече активност! Супер е, че всички сте добре! И аз подкрепям идеята за фейсбук! Макар че форумчето ще ми липсва... Аз съм си добре.. Животът си върви.. малко скучно, но имам големи очаквания за лятото! Които може да се окажат и разочарование, ама.. ще видим :Д Имам и големи очаквания да продължим с увеличаването на активността във форума! :Д
| |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 26 Май 2013, 18:30 | |
| Ники , липсваше ми ! И много се радвам да те видя =)))) А ще споделиш ли час от плановете си за лятото...много въодушевен ми изглеждаш, явно са много хубави! Ама...ние ще зарязваме ли форума, за да се пренесем във фейсбук? не може ли да си ги имаме и двете? Днес ходих втори път на "Тайната на горските пазители", супер ми е сладко това филмче =))) Невероятна красота, направо ми изтекаха очите по рисунките и визулната изпипаност на продукцията, героите също бяха яки, а и имам слабост към горите, така че... супер симпатичен филм | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 27 Май 2013, 21:31 | |
| Здравейте и от мен, драги съфорумници От колко време не сме се събирали толкова хора (за съжаление и аз допринесох за това позапустяване на форума ) Ноооо...да се надяваме, че създаването на групата във фб, ще спомогне малко и на форума... (като по традиция малко да се разклюкаря за себе си) Не знам как е при вас, но в момента при мен е ад в училище..класна, глупости, изходни по..информатика и да... но поне е забавно в класа. Така че 1 месец ще го изтърпя все някак си и най-сетне ваканция. Аз лично нямам никакви планове (освен един лагер за 1 седмица), затова смятам да прекарам времето пред компютъра (малко съм зарибена по сериали ), да почета, че имам доста книги, чакащи на рафта от отдаааавна, и да рисувам, че да видя дали ще намеря нещо, в което ме бива повечко Та...да...чакам вакнцията с нетърпение. Ники , и аз бих прочела какво си запланувал за лятото. Свиленааа , разкажи малко за твоите планове, нещо...художничка, ала-бала... че ми е интересно Тея , денят ти изглежда е бил интересен. Сподели малко и ти за лятото За днес от мен толкова, че пак се увлякох и съм назад с ученето Чао | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 28 Май 2013, 21:20 | |
| Миша , толкова се радвам да те видя!!! Да минават по бързо тези класни и контролни, че да идва лятната ваканция...съчувствам ти,.. но щом казваш, че в класа е забавно, това е много важно за настроението! Това, което си намислила за лятото, звучи добре =))))) Ако се нуждаеш от помощ при рисуването или се затрудняваш за нещо, каквото и да е то - аз съм на среща! С удоволствие ще ти помогна А аз и лятото...хм...нямам определени планове...смятам да чета, слушам музика, да карам колело, да редактирам субтитри за фенсуб групата, в която участвам, да рисувам може би и така ;Д | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 29 Май 2013, 15:40 | |
| Здравей, Миша ! Много е гадно, че трябва да учиш още месец. За лятото нямам кой знае какви планове - 5 дни екскурзия през юни и 9-10 дни почивка през юли. Имам и един кръжок от училище, ама той беше за нещо свързано с еко нещата и тъй като съм 4-ти клас едва ли ще ни разказват за всичките еко проблеми на Земята, (не че не го направиха преди около месец в един 3D автобус и накрая ни подариха по едно семе от акация) а ще садим дървета и такива неща. О, също така лятото ми ще бъде пълно с мноооого математика. Както казах - нищо сериозно. | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 31 Май 2013, 21:29 | |
| Хей! Как е, какво правите? Нещо ново при вас? Свилена , мерси много за предложението за помощ, ще се възползвам от него, ако има нещо Превеждаш субтитри- супер! И аз се пробвах да помагам малко в един сайт, ама работата в колектив не ми се отдава, освен ако аз не командвам, така че... Летата без определени планове винаги са най-хубави! Тея, лятото ти звучи интересно. Радвам се, че матаматиката ти харесва, не разбирам защо всички толкова я мразят...до 7 клас е доста приятна,ама после... (поне за мен) стана ужас Така че лято, изпълнено с математика, звучи добре. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 05 Авг 2013, 14:47 | |
| Хей, братовчеди!!! Как си прекарвате лятото? =)))) | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 11 Авг 2013, 16:13 | |
| Засега добре, тъкмо се върнах от Созопол! Ти как си го прекарваш? Този въпрос се отнася и за другите! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 11 Авг 2013, 22:58 | |
| Много се радвам за теб, Тони!!!Сигурно си си прекарал супер! =))) Аз си прекарвам много добре- преди няколко дена завърших третата книга в Потърмор и така ... ;Д Останалите - как е? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 12 Авг 2013, 12:44 | |
| Хей! Аз съм добре. На първи се върнах от почивка и сега скучая по цял ден (въпреки, че имам да решавам мноого задачи, но не го правя ), защото нямаме математика. Също така съм много горда, че преди няколко дни за пръв път ходих на градския басейн и направих салто. О, забравих да спомена, че тази нощ сънувах един странен сън. Не помня много, но мисля, че бях на почивка с родителите си и едни техни приятели. Нищо странно, нали? Е, странното е, че и Свилена беше там. Изведнъж се озовах в Силистра и видях, че Свилена кара някакъв микробус, а аз карах колело, блъснах се в една кола, качих се на предния капак (с колелото) и паднах от другата страна. Та, Свилена , можеш ли да караш микробус? Също така, някой да е чел книги от поредицата "Скълдъгъри Плезънт"? П.П. Само при мен ли прозорчето за писане на отговор изглежда по друг начин? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 12 Авг 2013, 17:59 | |
| Радвам се за теб Тея ! И хей - странен сън, радвам се че съм участвала, но не се радвам за завършека на съня ти. Явно е бил кошмар, да знаеш - аз не съм страшна! За жалост още нямам книжка, така че не, не мога да карам микробус=))) Намерила си точният човек - аз съм чела "Скълдъгъри Плезънт" - имам всичките книги излезли досега. Но колкото повече чета от нея, толкова повече се обезсърчавам - много мрачна взе да става. П.П. И при мен е така. Малко ми е странно.... | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... | |
| |
|
| |
| Флууд - В търсене на наименование... | |
|