| Флууд - В търсене на наименование... | |
|
+10TiaCahill97f dsims Grizzly smiLe299 Ton4o nikol4o Blu€ Magic Salem Saberhagen ClaudySlavov kris 14 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 25 Мар 2012, 00:45 | |
| Честито за резултатите от състезанията и олимпиадите Аз си чакам тези от олимпиадата по немски от втория кръг, как може да са излезли за всички езици, само не и за немския. Последната книга засега е супер яката, ама продължавам да си мисля, че петата е най-добрата, не знам защо, просто такова чувство имам Тъпо е, че Патрик не написа поне още една книга... | |
|
| |
katnis kane Майка-основателка
Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 25 Мар 2012, 20:10 | |
| Здрасти! Чувствам се сякаш съм падала по стълбите от 600-ния етаж. Ужасно съм уморена! Днес писах домашни, къпах се, излизах навън, гледах малки деца, после пак дописвах домашните (дядо ми продиктува всичко по телефона) и все такива работи... Ники , дано резултатите излязат скоро и да си сред първите! Стискам палци! | |
|
| |
smiLe299 Умел ключотърсач
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 27 Мар 2012, 10:15 | |
| Здравейте!! Мерси на всички и мерси на Свилена, за пожеланието за есето.Аз искам да участвам в 1000 стипендии и това есе е на преден план!Написах половината от него и т.н. Ники, успех за олимпиадата! Прочетох "Игрите на Глада" буквално за един ден!Вече се влюбих в поредицата!Аз ще гледам уикенда филма и много се вълнувам! Иначе, вие как си прекарвате, как сте? | |
|
| |
Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 30 Мар 2012, 13:40 | |
| Хей! От нашия клас ще бъдем лазарки момичетата и имахме 7 часа. Не беше кой знае какво, но... След часовете трябваше да чакам баба на ул."Ал. Стамболийски", но тъй като аз хабер си нямам от имената на улиците (на всичкото отгоре заваля) си направих една мааалка разходка под дъжда. После я намерих, дядо ни взе и отидохме да меря носия. Довечера мама трябва да оправи фустата. Но макар да имах разходка под дъжда, пак съм щастлива. Вчера бях на награждаване. Получих четиристотин и няколко-страницова книга и грамота. А класната получи някакъв адрес и 30 лева. Сега все още вали като из ведро и отивам да чета. | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 31 Мар 2012, 19:25 | |
| Драги приятели, В знак на уважение към събитието "Часът на Земята", форумът ще бъде недостъпен за малко повече от час, считано от този момент! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 04 Апр 2012, 17:07 | |
| Хей! Днес взехме деление с някакви опашки пет реда надолу. Досадна работа! Дори на мен ми беше трудно да схвана от първия път какво дърдори госпожата. Но се оказа лесно. После почнахме с опашките и остатък. - Teya Kas написа:
- Досадна работа!
Бяхме и лазарки. Пяхме, танцувахме, рецитирахме и объркахме на две места. Е, нищо, де. Спечелихме стотина лева и т.н. Обаче се прибрах чак в 16:00 и имах да пиша три домашни. Добре, че не бяха големи. А по математика не видях седма задача и писах на госпожата във Фейсбук. После я видях и се извиних на госпожата. Сега чакам мама да се върне и да ми подпише трите шестици. Какво става при вас? Нищо не казвате! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 04 Апр 2012, 18:41 | |
| Здравейте, приятели! Тея, много се радвам за теб! Всъщност Лазаровден е един от празниците, който особено много уважавам! Аз тия дни нямам особено време да пиша, тъй като съм затрупан от контролни. Днес беше кулминационното и сега остава само още едно - в петък! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 06 Апр 2012, 12:18 | |
| Здрасти! Трябваше да пиша вчера, но бях много изморена, а и трябваше да си донапиша домашното. Вчера лазарувахме в къщата на една съученичка. Беше малко странно сама да си пожелава здраве и живот... След като свършихме, ни почерпиха с питка. Беше мнооого вкусна! След това слязохме долу и играхме тенис на маса (пинг-понг). След известно време непрестанно търчене след топчето ( ), ни омръзна и се качихме горе да си поиграем с кучето. Малката Лейди (странно име за куче) е много сладка. Правете сметка, всички момичета сме с носиите! Играхме на Магаре и Скелет. Тъкмо хванах топката и какво да видя - кучето бяга навън. Хвърлих топката и тръгнах да гоня кучето. Не ми се мислеше за носията, единственото, за което мислех е как да хвана Лейди. Гоних я почти през целия квартал. Оказа се, че Лейди е искала да хване една котка. Когато котката се скри, а аз бях останала без сили, Лейди взе да се връща по същия път, но започна да се върти в кръг и загуби посоката. Хванах я едва когато стигнахме до най-близкия блок до къщата. После я вкарах вътре и се наложи да тръгваме. Още когато играехме да Магаре, усетих, че престилката ми започва да пада и я сложих вътре. Като си тръгвах, си завързах престилката отпред, но забравих да я завъртя. Така пресякох булеварда. После се усетих. Днес бяхме в Административния Съд. В два часа ще ходим в НОИ-то, а в осем вечерта - в заведение "Куин" (или нещо от сорта), понеже утре лекарите имали празник и ние ще им танцуваме. Стига съм писала. Вие кажете какво се случва при вас! | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 08 Апр 2012, 18:27 | |
| Здрасти на всички! Честит празник Цветница!!! Тея ,страхотно приключение си имала!!! А предполагам,че името на кучето идва от едноименния филм на Дисни "Лейди и скитника",гледала ли си го?Страшно е сладък... Как сте,хора? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 08 Апр 2012, 18:30 | |
| Здрасти! Честита Цветница и от мен! Свилена , права си. Голяма гледка беше. Едно момиче се скъсало от смях. Мисля, че съм гледала филма...или съм чела книгата... Не си спомням! Брей! Препоръчвам ти всеки ден да пишеш, че бързо да стигнеш 3000 мнения. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 09 Апр 2012, 09:42 | |
| Хей! Честит празник Цветница на патерици!! Аз днес имам олимпиада по география (областен кръг) и в момента си преговарям, че олимпиадата ми почва в два .. Тея, поздравления, че си хванала кучето! Аз съм добре..вие? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 11 Апр 2012, 15:00 | |
| Здрасти! Исках да пиша още вчера, но мама не ми отстъпи лаптопа... Та...вчера Рая (една съученичка) ме покани у тях, заедно с още едно момиче. Беше весело - слушахме музика, играхме на компютъра, хилихме се, пуснахме три торби вода през балкона... Спокойно, не уцелихме никой. Днес имахме Етнография. Правихме платформа, облечена в зелена салфетка. Отгоре залепихме нещо, което се води трева. После залепихме и по едно цвете. Не е нищо особено, но това с тревата става бавно. Аз не можах да свърша, а и мама бързаше. Затова до сега рязах тревички на масата в трапезарията. Утре като си довърша, ако дадат да си вземем нещата, ще сложа снимка. Отивам да се излегна и да чета с измръзнал нос и пръсти на краката. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 15 Апр 2012, 10:04 | |
| Честито Възкресение Христово! Чукнахте ли се с яйцата, като се събудихте? Ще ходите ли някъде другаде да се чукате? Ако не - кой излезе с бореца? Ние сме канени у баба. Ще се чукаме с братовчедката. Ще видим коя ще бъде с бореца...дали да не си взема дървеното яйце??? | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 15 Апр 2012, 16:28 | |
| Христос Воскресе, приятели! Тея, аз се чукнах чак на обяд с цялата... рода :D:D Както и да е, братовчедка ми имаше борец - счупи около 15 яйца А как прекарахте останалите? Аз съм много изморен и смятам да си почина, гледайки Анатамоията на Грей | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 15 Апр 2012, 17:45 | |
| Здрасти! На обяд у баба аз бях с бореца. Без дървеното яйце. Е, вярно, че бореца ми най-накрая остана със счупен нос, но дупето още е здраво. Макар, че у нас има здрави яйца и докато свършат може да има нов борец... Следобед ходихме на църква с едни приятели. Тъкмо като стигнахме нашия блок и заваля така силно, че мама викна: "Деца бягайте, че да стигнете по-бързо!" Аз хукнах напред с чадъра пред лицето. Докато да стигна вратата дънките ми бяха мокри. Сега съхнат някъде. Чао за сега! Отивам да решавам задачи от Великденското Математическо състезание, което е след седмица. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 15 Апр 2012, 21:19 | |
| Здравейте, приятели! Напълно забравих да напиша в темата за отсъствия, че заминавам, но така или иначе вече се върнах! Както и да е, пожелавам ви Христос Воскресе! и отговарям на тези преди мен с Воистина Воскресе! Виждам, че сте си прекарали страхотно, но при мен не беше нищо особено. Спазвахме си традицията като всяка годиа, което включва ходене на църква в полунощ, обикаляне три пъти около нея, както и всички неща, включващи козунаците и яйцата, но нищо необичайно. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 17 Апр 2012, 15:15 | |
| Здрасти! Вчера играх тенис с една приятелка. Обаче паднах два пъти. Втория път направих шпагат. И си ударих левия крак на същото място, на което си го ударих по-миналата година. Затова куцах по стълбите нагоре, когато се връщахме от баба. А след това оцапах чаршафа с мазило за рани. Днес на училище пак аз излязох с бореца. Даже ми остана едно здраво яйце. Е, вярно, че само четирима си носиха яйца, но... Госпожата каза, че в края на годината ще ни събере читателските дневници. А аз от кога не съм писала в него... Като се прибрах го потърсих, но не го намерих. След малко пак ще се разровя, но не знам къде да го търся. Поне има още месец до края на годината. | |
|
| |
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 17 Апр 2012, 21:09 | |
| Здравейте,хора!!! Извинявайте,че изчезнах така внезапно,но ми се наложи внезапно весело отсътвие и така... Първо да ви кажа Христос Воскресе! Много се радвам,че всички са си прекарали весело и приятно на Великден!При мен също беше много забавно,защото с брат ми и братовчед ми изпочупихме 30-тината яйца,събрани от роднините и се позабавлявахме хубаво.Ама после отнесохме не малко викания.... Тея ,да ни кажеш как е минало Великденското мартенско състезание!!! И спокойно за читетелския дневник,може да си направиш нов,ако си изгубила стория и пак да го предадеш! Между другото страшно много ми допада новият ти буен огнен вид!!! За сега ви казвам чао,защото целият ми врат и ръцете ми ме болят от терапията на която бях подложена днес и заради която пътувах до Бургас! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 17 Апр 2012, 21:23 | |
| Хей! Христос Воскресе! И Воистина Воскресе на тези, които са писали преди мен .Аз и семейството ми бяхме в Гърция за Великден.Градовете Ксанти и Кавала са страхотни и останах очарован!Аз както винаги, не излязох с борец, но нищо. Аз да ви се похваля съм 2-ри на областния кръг на олимпиадата по география. Свилена, за каква терапия си била в Бургас?Интересно ми е .. Тея, тенис и на маса и на корт е лесно!Аз мога да те науча ако отскочиш до Димитровград.. Иначе, вие как сте? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 18 Апр 2012, 16:05 | |
| Здрасти! Да ви се похваля - имаме нов матрак. Дормео. Довечера с мама ще се излегнем върху него, за да гледаме "Столичани в повече". Ееее, само аз ли не съм ходила никъде през последните 2-3 месеца??? Свилена , оказа се, че дневникът е бил при учебниците, под тълковния речник. Радвам се, че огненият ми вид ти харесва. Стефи , честито за постиженията по география! Да продължаваш все така! И не си мисли, че ме няма на тенис. Бива си ме, хич да не. Добре де, само на корт. А и да не искам да дойда, мама няма да ме докара. | |
|
| |
kris Агент
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 18 Апр 2012, 21:36 | |
| Ехааа.... От колко време не съм писал!!! Е как сте??? Във ваканцията бях на лагер на старозагорските минерални бани!!!Направих около 400 снимки,та ако някой иска мога да пратя!!! И да не забравя Христос Воскресе със закъснение от няколко дни | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 20 Апр 2012, 20:03 | |
| Добър вечер! Днес ни изпитваха по ФВС и май получих шестица. Не съм сигурна. Е, и да е петица - какво толкова! Бях на Национално Състезание и сигурно резултатите ще излязат другия месец. Като си научих абсолютно всичко (което стана към 19:00 часа ), влязох да се изкъпя, но се подхлъзнах и по инерция се хванах за стойката. Тя пък точно тогава взе да се счупи (а толкова много пъти съм се хващала за нея!) и ми остана в ръцете. Наместих я, но след малко пак падна. Отново я сложих на мястото ѝ, обаче по едно време слушалката започна да се плъзга надолу... Та в крайна сметка се изкъпах, докато слушалката почти ми се опираше в главата. Какво става при вас? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 22 Апр 2012, 11:26 | |
| Здравейте,хора! Няколко дена бях настинала неприятно гадно и бях абсолютно гроги и не можех да се добера до компютъра. Та сега четох как си прекарвате... и да ви кажа,никак не звучи зле. Тея ,сигурна съм че ще се класираш за нататъшен кръг на състезанието. Честито за 6-цата по ФБС,приятно е когато получиш вика оценка за постиженията си. Неприятен инцидент в банята,но пък ми стана много смешно,извинявай! Нова стойка значи се задава. Крис ,привет!Защо не споделиш във флууда най-добрите снимки?Предполагам на всички ще им бъде интересно. Стефи ,имал си голямо приключение значи!Поздравления за географията! А терапията на която ходя се нарича боуен и ми я прилагат за да се отстрани проклетата болка в дясната ми ръка. Представлява нещо като акопунктура,обаче без игли. Останалите,как сте? П.П: Мисля, че е време да си обновя профила. Едит: Тея ,правя ти компания с огнен профил. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 23 Апр 2012, 19:14 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 24 Апр 2012, 08:36 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... | |