| Флууд - В търсене на наименование... | |
|
+10TiaCahill97f dsims Grizzly smiLe299 Ton4o nikol4o Blu€ Magic Salem Saberhagen ClaudySlavov kris 14 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
katnis kane Майка-основателка
Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 24 Апр 2012, 19:08 | |
| Хей! Как я карате? Аз набързо преполових "Игрите на Глада". Днес отидох до книжарницата и си купих "Възпламеняване". С две думи: заредена съм. Сега с едното око ще чета, а с другото - ще гледам "България търси талант". didi , добре дошъл във форума! Тони , поласкана съм. О, ако искаш кажи ми как по-точно да изглежда аватара ти, ще потърся такъв и (ако намеря) ще ти го пратя на ЛС. | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 25 Апр 2012, 10:00 | |
| Здрасти,Кахил! Тея ,честито за първото място на състезанието! Това е страхотно постижение!!! Между другото,харесва ли ти "Игрите на глада"? Благодаря за високо оцененият ми нов облик. И аз много си го харесвам! Тони ,искам да те попитам нещо,което не е свързано с 39 ключа и се надявам да не се сърдиш - много ми е интересно какъв вид е декът ти за Дуели с чудовища,искам да кажа тип чудовища и т.н. Послепис: didi ,добре дошъл сред редиците на Кахил! | |
|
| |
smiLe299 Умел ключотърсач
| |
| |
Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 27 Апр 2012, 19:47 | |
| Здрастиии! Съжалявам, че от няколко дни не съм писала, но все не ми достига време. Така...ще започна от вчера. Просто защото в сряда не се случи нищо. Вчера ми слагаха ново горно апаратче, защото счупих предишното. И сега фъфля като за световно. Имам един съученик, който се казва Цецо и не мога да му кажа името. Чува се нещо като Тшсештсо. Но най-гадното е, че има вкус на изгорена пластмаса. Бях на края на "Игрите на Глада" и ги свърших набързо. За един ден прочетох половин книга. Е, вярно и цели съм чела, но бяха малки. Днес имахме благотворителен концерт. Естествено и нашия клас участваше, макар че не знаем за кого ги събираме тези пари. Генералната репетиция започна в 15:00 и аз си мислех, че ще свърши в 16:00. Не познах. Свърши след десет минути. Тъй като казах на мама, че ще се прибера към 16:00, а и имах 50 минути, реших да направя няколко обиколки на центъра. Междувременно си купих сладолед. Magnum Choco Crisp. Мисля, че е нов. На самия концерт пяхме една песен, викахме, скачахме...и всички плувнаха в пот. Свилена , цялата книга ми хареса! Страхотна е! Но въпреки всичко много ме трогна момента когато убиха Ру. След малко почвам "Възпламеняване". Стефи , честито и на теб! Трето място никак не е малко! Особено при такава трудна тема... макар, че не разбрах нищо... | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 27 Апр 2012, 20:51 | |
| Здравейте, хора! Честито за отличните ви постижения, Кахил! За пореден път ще ви се извиня за дългата пауза, в която не поствах нищо... Този път причината не е в контролни Не знам дали си спомняте, но ви бях разказал за един проект - по-скоро за една сценка, която ще представяме - аз и някои мои съученици - в Германия! Датата вече наближи - заминавам другата седмица, и няма да ме има 8 дни! Днес обменихме контакти с приемните семейства в Германия! За мое щастие се паднах в едно семество с мой приятел! И естествено, като че ли на пук, в тези 8 дни ще имаме 6 контролни, а в деня в който се връщам на училище - още едно! И сега, през следващите 4 почивни дни ще трябва да поуча доста И все пак, нищо не може да заоблачи Германия А вие как сте, братовчеди? Нещо вълнуващо? | |
|
| |
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 30 Апр 2012, 11:08 | |
| Здравейте!!! Ники ,супер вълнуваща седмица ти предстои.Съгласна съм,че Германия не може да бъде помрачена от няколко контролни. Приятно прекарване там и като се върнеш да споделиш впечатления от там. При мен няма нищо особено вълнуващо,освен това че не ми се учи вече. Ама на кого му се учи от вас... Тея ,как си вече?Свикна ли с апаратчето? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 30 Апр 2012, 19:37 | |
| Здрасти! Днес цялото семейство бяхме на вилата на едни приятели. Бащите готвиха на барбекюто, майките подреждаха масата, а ние децата играхме. Почти цял ден търчах напред-назад и се опитвах да вдигна хвърчилото си във въздуха. Но като изключим това беше кажи-речи добре. И все пак не мога да си обясня как така тези осем часа минаха така бързо! Свилена , вече свикнах с апаратчето, но все още не мога да правя балончета с дъвка. Чао за сега, че съм като пребита и искам да си легна и да почета... или по-скоро да поспя. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 03 Май 2012, 17:33 | |
| Здрастиии! Как сте хора?? Аз съм супер. Днес имам три или четири шестици. Макар, че заслужавах 5 по изобразително... Не знам за вас, но на мен Ейми и Дан ще ми липсват. Особено ако от Егмонт не преведат Кахил срещу Веспърите. Днес бях на зъболекар, за да ми стегнат апаратчетата. Сега не мога да си махна горното, защото ме пронизва остра болка. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 04 Май 2012, 19:23 | |
| Хей! Как е? Тея ,прочетох,че ще ходиш на почивка.Да си изкараш хубаво! И на мен ми е любопитно дали Егмонт ще преведат продължението на 39 ключа,обаче съм почти сигурна,че няма да го направят. | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 04 Май 2012, 20:07 | |
| Приятна почивка, Тея! Свилена, на мен на място ми казаха, че още се обсъжда дали ще публикуват и продължението и още нищо не се знае. Следователно, разбирай го като НЕ! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 05 Май 2012, 07:47 | |
| Добро утрооо! Как сте бе, хора? Аз вчера имах голямо приключение. Към два и половина следобед отидох в училище с един съученик и играхме на "21". След това си купих "Сойка-присмехулка" от книжарницата и минах през ЦУМ-а, за да взема скейтборд за братовчедка си. (Какво ни става на нашия род - баскетбол, скейтборд...остана и сестрата на братовчедка ми да поиска да играе американски футбол. ) Обаче 10 лева се скъсаха и не ми ги взеха. Дадох от моите пари обаче не ми достигнаха 40 стотинки. Изтичах до вкъщи взех, 40 стотинки и хайде пак до ЦУМ-а. Платих и се върнах до нас чак в четири и петнадесет. Свилена , Тони , мерси! Вече имам нов бански за почивката. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 05 Май 2012, 10:10 | |
| Уоу, разкарвали са те за цели 40 стотинки?? Надявам се поне покупката да си е заслужавала! Някой да има намерение да гледа "Отмъстителите"? Аз ще ходя днес с приятели. | |
|
| |
Salem Saberhagen Баща-основател
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 05 Май 2012, 11:23 | |
| - Ton4o написа:
- Някой да има намерение да гледа "Отмъстителите"?
Аз го гледах снощи... Основно филма ми хареса но не можах да разбера някой неща защото някой от задните седалки ми пречеше... Основно са взели повечето Марвел герой и са ги сложили в един филм. Мислех си защо не са сложили и Спайдърмен? Но в началото когато пускат трейлъри на други филми видях трейлъра на новият Спайдърмен (актьорът е различен) и може би са били заети с правенето на отделен филм за Спайдърмен. Любимата ми сцена от филма е когато Хълк подмята напред назад Локи (цялата зала избухна в смях). | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 05 Май 2012, 21:15 | |
| Връщам се от киното. Спайдърмен не е включен, защото не принадлежи към въпросната агенция SHIELD, за която се говореше във филма. Колкото до самия него, той е просто безмозъчен екшън и нищо повече (сюжетната линия беше повече от лесно проследяема). | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 06 Май 2012, 13:34 | |
| Здрасти, хора! Вие празнувате ли Гергьовден? Ние да. Братовчедка ми има имен ден. Докато пътувахме към тях (а мама искаше да отидем до там с колелетата, а и ѝ купихме скейтборд), бях интересна гледка. По простата причина, че карах колело и на гърба си имах раница, от която се подаваше скейтборда. Допреди малко играхме, а след малко ще си тръгваме. Като се прибера трябва да пиша домашни и да си потопя пръстта в лед. Чакай! Ама аз не съм ви разказала! Вчера бях на рожден ден. Играхме билярд. Бях си сложила ръката на масата и докато да възприема думите "Махни си ръката!" вече крещях от болка. После се поду и посиня. Посиня ли? Направо полилавя почти до черно. Оказа се, че имам кръвоизлив. Така де, днес не е толкова подут и лилав, но има опасност да ми падне нокътя. Но иначе съм добре. А вие? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 07 Май 2012, 11:38 | |
| Здрасти хора! Виждам,че си прекарвате забавно! Тея ,горкият ти пръст.Надявам се нокътът ти да не падне,защото много боли после,но явно ударът е бил много силен... бързо оздравяване! Какъв цвят е банският ти? Тони и за гледах "Отмъстителите" в четвъртък.Наистина си беше безмозъчен екшън,съгласна съм. Но аз отидох да го гледам заради Черната вдовица и Тор във действие.Двамата са супер готини. Хора,вижте какво открих: http://twifun-bg.com/?p=188494И най-отдолу вижте интересните линкове... форумът ни е сред тях. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 07 Май 2012, 12:00 | |
| Здрасти! Аз съм от зле по-зле. Като се връщахме от братовчедка ми паднах на разкопките и си ударих главата над веждата. Че ходихме до Бърза помощ и така. Сега не ме боли. Свилена , банският ми е кафяв с едно розово цвете. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 10 Май 2012, 15:31 | |
| Хора...чакам ли,чакам да ми рвазкажете нещо вълнуващо... Хайде де... сигурна съм,че ви се случват куп интересни неща,а вие не искате да ги споделите с останалите... Тея ,имаш доста нетипичен бански костюм... интересно ми е как изглежда... И карай го по-внимателно...доста се нараняваш (което ми напомня на мен ), болезнено си е...Нали избегна сътресението? Аз направих бърз ъпгрейд... доста време ми отне да си изработя аватара цветово да пасне с останалото,ама резултатът си го бива... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 10 Май 2012, 16:12 | |
| Здрастии! Не знам как, но една съученичка накара най-добрата си приятелка да пусне друга съученичка да спи с нас (мен и първата съученичка) в една стая, а най-добрата приятелка ще отиде да спи при трета съученичка. Така, понеже се съмнявам, че някой е разбрал ще го повторя, но с имена. Не знам как, но Мимито накара Рая да пусне Дидито да спи с нас (мен и Мимито) в една стая, а Рая ще отиде да спи при Нина. И много се радвам! Чудно ми е кога ще пуснат "Игрите на Глада" в Замунда, защото нямам търпение да го гледам. Свилена , не мисля, че банският ми е нетипичен. Не е нищо особено: кафяв бански от две части, а на горната част в ляво има розово цвете. Кое за теб е нетипичното? Аз принципно карам по-внимателно, но понеже онзи път ми беше сред първите за годината и затова. Преди падах само през първия месец докато свикна да карам колело със скорости, а после спрях. Е, вярно, след това имаше един по-сериозен път - бях на Скокчетата (там има рампи за скейтбордове и бабунки за колелета) и се опитах да мина по една рампа за скейтборд, обаче паднах и задната ми гума се озова нагоре. Не се нараних много, но за малко да си падна на главата. А, и един път се блъснах в един тинейджър с колело. Иначе не падам. Но мисълта ми е, че това е най-тежкия случай и се надявам, че няма да има още по-тежък. Избегнах сътресението, няма страшно! Колкото до самата рана, вече се затвори и хвана коричка. О, и между другото, много ми е интересно когато си била първи клас как са ти казвали на галено? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 10 Май 2012, 16:21 | |
| Много се радвам да видя,че Тея откликна на молбата ми да сподели нещо интересно. Тея ,да ти кажа,че се опетлачих с обяснението за спането и момичетата,но добре,че беше сложила имена,че схванах нещата. пожелавам ви да си пракарате много весело!!! Е вече като обясни как изглежда банския,смятам,че е един много симпатичен бански,който си е абсолютно типичен.Просто не можех да си го представя... Това което описа за най-лош случай звучи адски болезнено...надявам се да не ти се случи отново...и се радвам,че си се отъврала от сътресение! Иначе не знам кога ще излязат "Игрите..." в замунда...сигурно ще е скоро,ако съдя по времето,което измина от пускането му в кината.... Между другото какво смяташ да правиш сега? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 10 Май 2012, 16:52 | |
| Хмм...Свилена , не мога да схвана въпроса ти... Какво по-точно имаш в предвид под "сега"? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 10 Май 2012, 19:28 | |
| Извинявай,Тея ! Не се изразих точно.Исках да кажа,какво смяташ да правиш през остатъка от деня. - Цитат :
- О, и между другото, много ми е интересно когато си била първи клас как са ти казвали на галено? Rolling Eyes
Да ти кажа имах доста галени имена,някои от които звучат доста смешно...даже и до сега роднините ми ги използват. Например Свилчок или Свили...но по принцип,когато хората се обръщат към мен не използват галено име. Едит: Йей... имам 2996 мнение...уау...да не повярваш какво дрънкало съм била... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 11 Май 2012, 12:02 | |
| Здрасти! Как сте? Днес целия клас се хванахме да чистим класната стая. Всеки беше хванал, я парцал, я гъба, я препарат. Накрая стаята светна, обаче после седяхме като наказани в тоалетната да мием парцалите. Свилена , извинявай, че не отговорих на въпроса ти. Мама искаше да намери една игра и не ми даде да седна пред лаптопа. След като тя седна, аз реших да почета. А днес като се нахраня мисля да чета, да гледам телевизия, а може дори да изляза. И аз не знам. Ще видим. Хмм...доста са странни галените ти имена, но и на мен по-добро галено име от Свили не ми хрумва. Честито за мненията! Остават ти още четири и ще са 3000. Ти - дрънкало??? Вярно, познавам те отскоро, но не си дръкало...все едно да кажеш, че аз съм мълчалива. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 11 Май 2012, 17:40 | |
| Ало! Тук е Тея Касабова. Предавам от Силистра. Тук е обявено бедствено положение номер 3. Вали като из ведро и току-що го обърна на градушка. При вас как е? Вали ли? Чакай! Спира! О, не пак заваля. Чао, това е от мен. Няма...сигнал....ААААА! Едно...дърво...с..е...откъсна...от земя...Ще...доклад когато...пре вали.... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 12 Май 2012, 10:33 | |
| Уау...Тея ,при вас буря и градушка,а във Варна е чиста Персия. Исках да ходя да помогна с почистването в морската градина (нали днес мотото беше 4Да почистам българия на 12 май" или нещо от сорта), но навън е адски горещо и май ентусиазмът ми поохладня...може някой друг ден,не е задължително нес.Все пак почистване не се прави един път на годината,нали? | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... | |
| |
|
| |
| Флууд - В търсене на наименование... | |
|