39 КЛЮЧА 39 КЛЮЧА български фен форум |
|
| Флууд - В търсене на наименование... | |
|
+10TiaCahill97f dsims Grizzly smiLe299 Ton4o nikol4o Blu€ Magic Salem Saberhagen ClaudySlavov kris 14 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
katnis kane Майка-основателка
Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 02 Фев 2012, 11:12 | |
| Добро утро! Утро е за мен, за вас не знам... Снощи се опарих така зверски, че имах чувството, че сто котки ме дерат с всички сили. Наложи се мама да ми сложи марля, но нямахме. Намерихме ластичен бинт и открихме кожена част. Мама погледна така, че цяла вечер се смях. Уви ме и спах с бинта. Нека ви обясня: У нас има хлебопекарна и снощи правихме хляб. Когато го обръщах, се опарих. Първо стоях с пяна на ръката, после с вазелин. Като излизах от стаята, без да искам, избърсах вазелина в блузата си. След това сложихме бинта и така. Сега опареното само почерня. Ники , чух от някъде, че още не е решено за петъка. | |
| | | nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 04 Фев 2012, 14:59 | |
| Хей, хора! Тея , вече по-добре ли си? Най мразя да се изгарям.. лятото често ми се случва и е доста трудно да намериш нещо студено, за да си сложа отгоре му. И тъй като имам леки алергии към лекарството не мога да използвам него И, да, в петък почивахме! Цяла Варна се зарадва Вижте бразилската корица на 10тата книга: Разбрах, че няколко дни преди издаването на книгата са издавали парче по парче части от корицата! Доста яко ми звучи xD е, сега е вече крайно време да си науча по химия след като цяла седмица нищо не правих А при вас как върви? | |
| | | katnis kane Майка-основателка
Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 04 Фев 2012, 18:31 | |
| Хей! Вчера бях у баба...Горките хора! Правиха ми смрадлика (не, не смърди) или нещо от сорта, не спряха да ми мажат ръката с вазелинов прополис. Снощи нещо започна да ми дращи гърлото и правих гаргара с нещо, което направи реакция като сложих меда в чашата - оцвети се в отровно бяло. Имаше ужасен вкус. Е, оживях! Ники , корицата е много яка! Уау! Парче по парче да издават корицата! И на мен ми се струва яко! | |
| | | Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| | | | Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 08 Фев 2012, 10:59 | |
| Здрасти,хора!!! Съжалявам,че не съм писала толкова отдавна,но съм затрупана от работа... Ники ,благодаря за красивата корица!!! Тея ,надявам се да си по-добре вече! Тони ,честито за успеха в училище!!! Аз ще чета книгите заедно с теб за компания, става нали? Хора,чух по новините,че май ще имате още една кратка ваканция,нали? | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 08 Фев 2012, 13:27 | |
| Здрасти! Чух, че до края на седмицата ще сме във ваканция. Е, не знам за вас, но аз не съм особено доволна. Не че ми се учи, но нямам какво да правя. Два часа чета, половин час съм на компютъра, два часа чета, половин час на компютъра... Тате спи и нямам с кого да си кажа две думи. Поне утре мама излиза в отпуск и ще излезем на разходка. Тони , съжалявам, но аз съм пас. Имам да чета други книги. Но все пак до април има време, нали? И честито за успеха! Свилена , благодаря! Вече съм по-добре. Но трябва да се пазя от котката, защото може да ме одере по раната. | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 08 Фев 2012, 23:32 | |
| Свилена, успешна работа и надявам се не много дълга и досадна! Тея, разбирам те за ваканцията но лично за мен винаги е по-добре да правя нещо друго отколкото да уча! Иии пази се от котката! Аз си прекарвам добре у нас и засега нямам вашите проблеми (работа и скука), но това е едва първият ден от ваканцията! Нещо друго интересно при вас? По-късно пак ще намина, но засега лека нощ! | |
| | | Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 11 Фев 2012, 19:23 | |
| Юхуууу....постихнаха задължанията ми.Сега оставам само на учене. Как сте,хора? Как ви се отрази ваканцията? | |
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 11 Фев 2012, 21:21 | |
| Хееей, хора! Свилена , ваканцията ми се отразява дооста добре! Макар и дните да прелитат изключително бързо! Сега като се замисля тези 2 седмици ваканция няма да ми се отразят толкова добре в бъдеще! Тони , честито за отличните оценки! И аз уж трябва да съм долу горе така, но много се борих с българския и най-вече с Дон Кихот, който, за мой най-голям късмет , имахме на класното... Тъй като господина е леко странен ни дава само по 2 листа и нямаме право на чернови и така нататък.. Та дълго време се подготвях за класното и, за да спестя място не започвах новите абзаци навътре, но въпреки това си личее, че е нов абзац, тъй като предният ред е само наполовина изписан...Та за всеки абзац господина ми е отнемал по няколко стотни и с малките други грешки които съм допуснал се оформя оценката 4 и 50, който изобщо не ме задоволява... А и не мога да споря с него, защото само ще го ядосам... Все пак надеждата, че ще ми остави отличен не е изчезнала - имам отлични оценки на анализа на Хамлет, теста върху съдържанието му, а и правих презентация за Шекспир, която се превърна в игра и всички много харесаха.... Та ще си разберем срочните оценки в понеделник... Тея , надявам се ръката ти вече да е по-добре! Е, хора, аз сега ще си взема един горещ душ и ще си пусна един чисто нов филм, в който се разказва, че Шекспир е бил измама! За това лека нощ!=] | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 12 Фев 2012, 19:25 | |
| Здрасти на всички! Днес съм в много добро настроение!!! Надявам се и вие...въпреки,че утре ще сте пак на училище... Ники ,прочетох за всичките ти проблеми около класното по литература...не обращай голямо внимание на проклетия ви учител по литература... А учихте ли на изуст прочутия диалог на Шекспир? Поздравления за забавната презентаци,а която си изнесал на класа! Този филм,който си гледал за това,че Шекспир е бил измама...как ти се стори...дълго време гледах трейлъра му и се чудех дали да отделя време за да го изгледам...твоето мнение какво е? Прочетох,че си отделил време да прочетеш "Игрите на глада" и че са ти харесали...много се радвам.И на мен в началото ми се стори малко съмнителна,но после стана много интересна...и сега си чакам филма... | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 12 Фев 2012, 20:46 | |
| Хей, хора! Ох, и днес денят премина главозамайващо бързо... Нямам търпение да започнем училище и минутите отново да се влачат в часовете по български Свилена , да, имахме за задача да наизустим монолога, но аз бях прекалено зает с немски, за да имам времето да го науча... А и на всяко произведение имаме да учим нещо на изуст - нито един път не ни е изпитвал Снощи нямах време да изгледам Анонимен, но преди малко имах тази възможност... Филмът ми хареса - за да подтовя презентацията за Шекспир естествено трябваше да проуча и консприрациите за него. Филмът представя една от най-популярните, макар и в доста поукрасен от майсторството на режисьора вид. Филмът представя средата и края на Елизабетинската епоха - историческите събития във филма ми бяха познати, тъй като вече сме изучавали този период по история.И може би точно заради тези ми познания филмът ми се стори прекрасен! Изобщо не очаквах трагичната развръзка накрая, а обработката на филма много ми допадна - пресъздали са отлично епохата + идеята за флашбековете - също ми се стори много оригинална. Естествено филмът си имаше и недостатъци - така и не усетих кулминацията му... Но както и да е - заслужаваше си двата часа Колкото до Игрите на глада, утре би трябвало да ми заемат втората част от поредицата... Направо нямам търпение Е, сега ще се приготвям за сън, тъй като не искам утре да изтърва така или иначе закъсняващия автобус ЛЕка нощ! | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 16 Фев 2012, 20:44 | |
| Здрасти,хора! Ники ,интересно разказваш филма...заинтригува ми...когато имам време ще го гледам...харесвам Шекспир и ще ми е интересно да изгледам филма. Останалите- как сте? | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 17 Фев 2012, 17:14 | |
| Здрасти! Леле, от кога не съм писала! Оу! От 8-ми февруари. Днес в училище правихме мартеници. Остана ми прежда и като се прибрах (докато тате спеше) направих още две мартеници за мама и тате. Надявам се да ги харесат. Офф, утре съм на рожден ден. Нямам никаква идея какво да ѝ подаря. Някой да има идея какво ще се хареса на десетгодишно момиче? И с най-добрата ѝ приятелка ще пеят песента на Дивна и ще танцуват. Дори ми пяха и танцуваха през Скайпа... Е, и по-добри изпълнения съм виждала... Чудно ми е какво е да си роден на 29 февруари. И още повече, когато годината не е високосна, - кога ще празнуваш? Вие имате ли такива роднини или приятели? | |
| | | smiLe299 Умел ключотърсач
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 17 Фев 2012, 22:34 | |
| Хей хора! Здрасти на всички!!Аз не пиша толкова често, по простата причина, че имаме няк'ви луди домашни и уроци по български език и литература, все едно сме в езикова гимназия! -.- Същата история и по английски език!! Преди седмица правихме тест за определяне на езиковото ниво на европейската езикова рамка и да ви се похваля, аз съм с най-висок резултат от класа - 22 точки от 60! (Имайте предвид, че имаше 32 спомагателни глагола в теста, от които ние сме учили 6 ) Нивото ми според тази рамка е А2, за което съм много доволен .За Фондацията на Димитър Бербатов съм одобрен и съм много щастлив!! ^^ Сега ще кандидатствам за 1000 стипендии и да видим! Стискайте ми палции! Лека нощ на всички ! | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 18 Фев 2012, 09:17 | |
| | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 18 Фев 2012, 21:01 | |
| Здрасти на всички Кахил!!! Тея ,това за което питаш за 29 февруари...хмм...не знам,защото не познавам такъв човек.Но сигурно е интересно. А домашните мартеници са най-хубави! Стефи !Честито за фондацията!!! Сега ще стискам палци и за 1000-та стипендии! А това,че си с най-високият резултат в класа е похвално-само така! | |
| | | smiLe299 Умел ключотърсач
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 18 Фев 2012, 21:56 | |
| Йо, Кахилс! Тея, познавам едно момиче, родено на 29-ти февруари.Когато годината не е високосна,тя го празнува на 28-ми.Иначе тази година е много щастлива, че ще си го празнува на точната дата.Мерси, че стискаш палции!! ^^ Теста по английски беше без оценка (Слава богу, иначе 3-ката не ми убягва ), а само пробно да ни види колко можем да общуваме на английски език. Свилена, благодаря за поздравите!! ^_^ Иначе, сега се занимавам с гиф анимациии ги качвам в тъмблър.Ето моята първа , втора и трета анимации: Третата почти я изкопирах.Не съм правил въобще такава и правих върху готова такава. | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 19 Фев 2012, 22:41 | |
| Здрасти! Стефи ,страхотни гифчета си направил!!!Поздравления!!!! Едно от нещата,които искам да се науча е да правя гифчета... Но твоите са супер!!! Как ви минават дните,Кахил? | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 24 Фев 2012, 16:15 | |
| Хей,как сте? Мисля,че съм пропуснала да ви споделя,че си купих таблет за рисуване.Много е сладък... Обаче имам проблем с персоналния кон да таблета,който ще ми позволи да си изтегля специални програми за рисуване и сега пиша на производителите да ми го разчетат... Иначе как сте вие? | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 24 Фев 2012, 22:19 | |
| Свилена, би ли могла да опишеш по-подробно покупката си? Честно казано не бях чувал, че има таблет само за рисуване! И дано производителите ти помогнат ад отстраните проблема! | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 25 Фев 2012, 12:43 | |
| Здрасти! Вчера на рождения ден беше много яко! Е, с някои малки изключения, но... пак си беше яко! Имаше балони с хелий и след като дишахме хелия гласовете ни се изтъниха. Имаше кюфтета, кебапчета и пилешки хапки. Сутринта с мама и тате обикаляхме магазините и накупихме какви ли не неща. Сега чакам мама да се върне от баба със свинско със зеле. Свилена , честито за таблета! И аз като Тони , не съм чувала за таблети само за рисуване, но се радвам за теб! Дано оправите проблема! Я, мама се върна! Чао! Отивам да ям зеле. | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 26 Фев 2012, 18:26 | |
| Привет!!! Тея ,явно е било много забавно на рождения ден!Радвам се! Ама това с хелия не е много полезно и не бива да се прекалява...ако е само за един път... Тони ,таблета ми за рисуване изглежда така: И да,наистина има таблети специално за рисуване. Изръсих всичките си спестявания за тази джаджа,но се надявам да се науча да рисувам с помощта на таблет и да обработвам дигитално рисунките си.Но за сега се справям катастрофално зле... Характеристиката на таблета ми от сайта,от когото си го купих: "Таблетът, който променя дигиталния Ви свят.С новото поколение таблети Bamboo3, WACOM отново доказа, че е лидер в производството на графични таблети. Стилния дизайн и интуитивната употреба на новата серия ги поставя на върха в развитието на най-модерните технологии. С новата възможност за безжична връзка и подобрената мулти-тъч функционалност, потребителите ще могат да достигнат следващото ниво в дигиталното творчество. Новото поколение Bamboo e с ултра тънък модерен дизайн и предлага на потребителя удобство при работа както с дясна, така и с лява ръка. Освен това са оборудвани с мека на допир работна повърхност, усъвършенствани бутони, а гумичката на писалката е с нова форма. Проектирани за PC и MAC, потребителите могат да се насладят на естественото усещане, както при работа с писалка върху хартия, така и ако включат режим на докосване, могат да оставят пръстите им сами да говорят. Кои са потребителите на Bamboo – новата серия на практика е за всеки. За хората, които търсят индивидуалност в дигиталното пространство. За хората с приятели, блогове и страст, хората, които обичат изкуството и модата. За хората, които рисуват, чертаят и правят дизайн. За хората със социален и творчески живот, за всички специални и забавни хора." Иначе как сте? Не казвате нещо по-специално - натоварват ли ви в училище,нещо интересно напоследък... | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 01 Мар 2012, 21:29 | |
| Честита Баба Марта, приятели!! | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 02 Мар 2012, 16:10 | |
| | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 02 Мар 2012, 20:30 | |
| Честита Баба Марта и от мен! Много много здраве и щасти през този хубав месец ^^ | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... | |
| |
| | | | Флууд - В търсене на наименование... | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|