| Флууд - В търсене на наименование... | |
|
+10TiaCahill97f dsims Grizzly smiLe299 Ton4o nikol4o Blu€ Magic Salem Saberhagen ClaudySlavov kris 14 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
katnis kane Майка-основателка
Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 09 Дек 2011, 19:17 | |
| Здрасти! Лелее! От кога не съм писала! Точно една седмица! Но... Софиянци, честит първи сняг! Днес беше много яко! Класната отсъстваше и я заместваше една яка госпожа. (което е рядко при госпожите, защото те само говорят: Бла, бла, бла, бла... ) И ми каза, че чета перфектно! Иначе всичко друго си беше нормално. А! И имам 4 шестици! За съчинение, тест по English и две по физическо (не една двойка, а две шестици) - за държание и игра на баскетбол. След училище с мама отидохме в „Лидъл“-а и купихме много, много неща. Свилена , тук не вали нищо. Само пече слънце. Дано гърлото ти се оправи. А мен ме боли единия крак, след малко или ще ме заболи другия, или и двата...До преди малко ме боля главата... Снощи лявото ухо... Странно нещо е човешкото тяло...особено моето! | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 10 Дек 2011, 15:11 | |
| Как е,банда? Как върви съботата? При мен е отлично!Но няма сняг за съжаление... Тея ,права си.Яките учители са рядкост.Но поне ги има... И честито за поредната порция отлични оценки. | |
|
| |
Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 12 Дек 2011, 12:08 | |
| Здравейте! В събота бях на КМС. (Коледно Математическо Състезание) Иии...съм втора! Е, можех и да съм първа, ако бях решила вярно поне още една задача. След състезанието празнувахме рождения ден на най-добрата ми приятелка. Изхарчихме 10-20 лева...но беше много яко! В неделя бяхме на гости у баба. Празнувахме и нейния рожден ден. Рождения ѝ ден има история. Тя и най-добрата ми приятелка празнуват на 7 декември, но баба е родена на 6 декември. Понеже е Никулден и всички почивали, затова са я записали на 7. И така тя празнува на седми. Свилена , мерси! | |
|
| |
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 12 Дек 2011, 15:26 | |
| Здрасти на всички! Тея ,много се радвам,че си си прекарала хубаво на двойния рожден ден!винаги е хубаво когато си забавляваш(което ми напомня,че отдавна не съм се забавлявала хубаво ). Реших да се разкрася за предстоящите хубави празници... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 13 Дек 2011, 20:14 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 15 Дек 2011, 16:35 | |
| Здасти на всички! Брейй....не мога да се добера до форума от два дена и да седна да напиша нещо смислено... Вчера бях на концерт на Ричърд Клайдерман (много известен пианист виртуоз) и въпреки,че хич не ми се ходеше много се оживих,когато чух изпълнението му,заедно със симфоничния оркистър на емблематичната тема от "Хари Потър" филмите.Беше страхотна изненада за мен!!! Надявам се всички да са добре,в отлично здраве и настроение и с нетърпение да очакват задаващите се празници! Тея ,обичам да сменям темата на вида си.Но го променям в зависимост от настроението ми. И между другото,харесва ми веселият ти,снежен профил! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 17 Дек 2011, 14:23 | |
| Здравейте, мълчаливци! Вчера по Домашен Бит правихме звезди, но моята се смачка в раницата. Иии...не ми се прави отново. Снощи исках да си говоря по Скайпа с един съученик, но се оказа, че аз му писах съобщения, а той си говореше, защото микрофона ми не работи. Свилена , радвам се, че ти харесва новият ми облик! | |
|
| |
smiLe299 Умел ключотърсач
| |
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 17 Дек 2011, 18:46 | |
| Здравейте!!! Тея ,звезди от картон ли? И това за микрифона - разбирам те,защото всяка седмица говоря с моите прятелки,които учат в Търново и понякога имам проблеми с микрофона,защото не прави добър контакт и се налага да пиша... Стефи ,здрасти човеко!!! Много се радвам за олимпиадата!!Само така!!!! А за концерта - не се отчайвай!Важното е,че сте показали най-доброто от себе си,а това,че не са ви оценили не е толкова важно! И мерси за положителната оценка,относно профилът ми! Успех на олимпиадите!!!Стискам ти палци и за двете! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 17 Дек 2011, 20:36 | |
| Здрасти! Леле, за пръв път от началото на учебната година пиша втори пост във флуда. Свилена , звездите са от червена хартия А4. Днес тате набра моя Скайп и тествахме дали се чува. Говорихме, говорихме и най-накрая (долу-горе) оправихме микрофона. Сега само леко изменя гласа. Стефко , сети се да влезеш! Честито за състезанието! Мисля, че всички, които миналата година бяха първи, сега са втори. Жалко за фестивала. Но погледни от хубавата страна - ако и други години ходите може да сте сред първите! И Стефи , супер профил! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 22 Дек 2011, 11:12 | |
| Здравейте! Сънувах един доста тръпкопобиващ кошмар. Прибирам се от училище. На около 50-70 метра от входната врата виждам кървав отпечатък. Веднага тръгвам в другата посока. Виждам, че продават вестници. Спирам се и казвам: – Един вестник. За мама е. – Вземи „Стандарт“. Ще довършите приказката. – Добре. Ще ѝ го дам като се прибера. Плащам и тръгвам по една (несъществуваща) нова улица. В същия миг баба се появява до мен. Тръгваме към кървавия отпечатък. Появява се и другата ми баба, която в целия сън дума не обелва. Казвам на бабите: – Искам да ви покажа нещо. Но... – Покажи ни го. В този момент те виждат отпечатъка и едната ми баба казва: – А! Кръв! А аз казвам: – Яяя, погледнете дали зад стената има нещо - и наум добавям - "Например труп!" Те поглеждат и ми казват, че няма нищо. Преди да отворя входната врата, погледът ми пада върху всичката кръв вътре. "Дори сътълбите, водежи към първия етаж ги няма!" - казвам си наум. Баба ми, като се опитва да ме успокои, казва: – Това е една голяма...цапаница! И веднага се събудих. Хмм...как ли се тълкува? Може би съм го сънувала, защото същата вечер блока на баба пламна и съм се притеснила. Не знам! Тази седмица момчетата са коледари и ние момичетата почти не учим!!! Госпожата ходи с момчетата и не вземаме часовете. Вчера имахме 4 часа!! Някой чувал ли е за "Ресторант Венеция? Едит: Най-накрая разбрах, че някой от класа ми се е регистрирал във форума! raya161 е от моя клас! Жалко, че не може да влезе. Когато отивала на линка за активиране й излизало нещо от сорта : "Информацията не съвпада с базата данни." Някой да знае защо е така? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 22 Дек 2011, 18:26 | |
| Привет! Тея ,не отдавай голямо значение на кошмарите...просто те са бъркотия от най-черните ни мисли.Важното е да не се заравяме в тях! Не съм чувала за ресторант "Венеция"....там ли ще ходите с класа? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 22 Дек 2011, 18:52 | |
| Здрастии! Свилена , най-накрая да те засека! "Ресторант Венеция" не е ресторант. "Ресторант Венеция" е като игра. В "играта" имаш възможност виртуално да се срещнеш с петима младежи. Отивате в ресторант "Венеция" и ти поръчваш за тях. Но трябва да се съобразиш с това какво предястие, основно ястие, питие и какъв десерт искат. Дали ще им стигнат парите...такива неща. Има упражнения. Целта е тези, на които им "куца" българския, да се подобрят. Но за Коледа в класа ще си разменяме подаръци. Аз ще подаря на люляк. Утре ще си ги разменяме. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 22 Дек 2011, 19:20 | |
| И аз се радвам да те видя,Тея ! Еха...тази интерактивна онлайн игра"Ресторант Венеция" е наистина много интересна! Ти си упражнавяш английския с нея,така ли? Сигурно не ти е досадно,а напротив... Имате човек с името "Люляк" в класа ли? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 22 Дек 2011, 19:36 | |
| Хей! Свилена , нямаме Люляк в класа. Имаме псевдоними. Не знаеш кой ти е псевдонима, нито на кого подаряваш. Псевдонима на човека, на когото ще подаря подарък е Люляк. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 22 Дек 2011, 19:46 | |
| Ааа..такава ли била работата,а аз какво си помислих.... И ние имахме такава замяна на имената с псевдоними и размяна на подаръци,обаче през 8-ми клас.Тогава го бяха измислили с имена на известни личности - аз бях Анджелани Джоли и до последно не знаех,какъв ми е псевдонима или истинското име на човека на когото щях да подарявам подарък. Беше забавно. И тъй като обичам коледната украса,а за съжаление никой вкъщи още не е украсил в момента се мъча да сглобя изкуствената ни елха и да я накича със играчки и лампички. За това липсвам... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 22 Дек 2011, 21:27 | |
| Свилена , още не сте украсили?!!?!!?? У нас от кога е украсено!! | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 23 Дек 2011, 07:10 | |
| Ние най-накрая украсихме, но само елхата и разни неща по вратите! Най-накаря свършиха контролните и съм свободен! Весели празници!! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 24 Дек 2011, 15:56 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 25 Дек 2011, 11:48 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 25 Дек 2011, 15:38 | |
| | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 27 Дек 2011, 18:14 | |
| Честита Коледа и от мен! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 29 Дек 2011, 22:00 | |
| Здравейте!!! Наминавам да попитам всички отпускари дали са готови да посрещнете новата 2012 година!Аз утре съм намислила да си направя списък-равностметка на всички хубави неща,които са ми се случили през изминалата година,също така и нещата които съм успяла да постигна през годината. И разбира се да си направя списък с нещата,които искам да направя пред настоящата година(никога до сега не съм си правила,но смятам,че ще е вълнуващо... ) Е...надявам се да сте получили много и най-разнообразни подаръци през Коледните празници....и пожелавам на всички весело посрещане на Новата година!!! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 01 Яну 2012, 12:40 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 01 Яну 2012, 14:56 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... | |
| |
|
| |
| Флууд - В търсене на наименование... | |
|