| Флууд - В търсене на наименование... | |
|
+10TiaCahill97f dsims Grizzly smiLe299 Ton4o nikol4o Blu€ Magic Salem Saberhagen ClaudySlavov kris 14 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Blu€ Magic Баща-основател
Мнения : 1199 Регистриран на : 16.10.2009 Местоположение : So what...... Агент : MVP Agent
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 18 Ное 2011, 22:36 | |
| | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 19 Ное 2011, 18:29 | |
| Привет от мен! В много добро настроение съм,ако питате! След като изгледах "Хари ..." и поработих малко над едно нещо сега ще се забавлявам с различни неща...надявам се вие да си прекарвате не по-малко хубаво от мен! Любо ,човек,здрасти! Защо не наминаваш по-често? | |
|
| |
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 21 Ное 2011, 15:58 | |
| Хей! Как сте? Как започна седмицата ви? | |
|
| |
katnis kane Майка-основателка
Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 21 Ное 2011, 20:28 | |
| Здрасти! Яяя! До сега съм имала 555 мнения! Ама сега ще станат 556. Както и да е! Свилена , седмицата ми започна страхотно! (Като изключим факта, че ме удариха (доста силно) с топка в лицето, и че сега очите ми са подути. ) По физическо играхме федербал и задържахме 14-15 пъти (задържали сме и 19, но...). Започна и едно състезание в училище за най-чиста стая. Изчистиха масите. Имахме и метла в стаята, ама нямахме лопатка, за да съберем боклуците (аз щях да чистя). П.П. Свилена , клипчето със Скрат е много готино! | |
|
| |
kris Агент
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 22 Ное 2011, 10:06 | |
| Здравейте! Днес съм болен,но си разглеждам макро снимките и търся инфо в форуми и др. Blu€ Magic ами да фен съм на футбола и волейбола.Кой ти е любимият отбор по футбол.Моят е „белият балет“*. Вие как сте??? *Реал Мадрид | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 22 Ное 2011, 14:45 | |
| Здрасти! Радвам се да видя час от вас! Тея ,честито предишно кръгло и много палиндромско число на мненията - 555! Ама и едно още по-готино 777! Пожелавам ти не след много да го достигнеш! Кофти се е получило с удрянето от топка(знам,наистина много боли,особео баскетболна и особено изпратена от як единайсетокластник от другия край на салона...),ама винаги минава! В училище обичах дните за почистване,защото там е винаги доста мръсничко и чиновете са в ужасно състояние... И се радвам,че клипчето с лудият Скрат ти е харесало! А сега ще си пусна нещо за гледане,защото се нуждая от малко развлечение... Лек ден не всички! Послепис: Момчета,изванявайте,че ви пренебрегнах,но просто не си падам по футбола. | |
|
| |
Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 24 Ное 2011, 20:09 | |
| Здрасти! Съжалявам, че не пиша от няколко дни. Не ми остава време. Ама да ви се похваля - вече имам песента на Стинг - Englishman in New York! Свилена , мерси! Надявам се скоро да стигна 777 мнения. Но още повече искам да стигна 1000 мнения. Колкото до удара - удряла те е баскетболна топка, запратена от як единайсетокласник от другия край на салона? Сигурно боли много повече от футболна, ритната от третокласник на 50-60 см от теб... И сега да ви поздравя с ново изтеглената си песен: https://www.youtube.com/watch?v=flWP28y2cywП.П. Нещо не става качването на клипове. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 25 Ное 2011, 16:40 | |
| Здрасти на всички! Да знаете,че ми е малко скучно,че всеки път като вляза във форума не виждам жълто навсякъде... Как ще си прекарате свободните дни? Тея ,не знаех,че имаш такъв изискан вкус към музиката.Стинг!Супер! И честито за песента!Да си я слушаш с удоволствие! А това за топките...явно момчетата винаги ще си намират начини да удрят момичета в гръб...остави ги. Аз сега ще ходя дза се забавлявам....надявам се да последвате примера ми! На сто процента ви трябва нещо отпускарско! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 25 Ное 2011, 22:26 | |
| Хей! Днес по Домашен Бит правихме самолети...и моят се качи на ПЛАЗМАТА! И с един съученик и Г-жата ни се получи следният диалог: – Госпожо, да сваля ли самолета на Тея с метлата? – Ти какво искаш? Да свалиш плазмата заради един самолет? Свилена , (че кой друг? ) ако не бях чула песента, изпята от Ангел и Моисей в Х-фактор, (сигурно) щях да си умра без да я чуя... А за това с топките...Извод-да се пазим! Уикенда мисля да...да...да чета, да гледам телевизия и да...мързелувам! Вие гледахте ли "Домашен арест"? Ооо, аз го гледах и умрях да се хиля... Нямам търпение да дойде четвъртък, за да гледам новите епизоди. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 27 Ное 2011, 12:27 | |
| Здрасти на всички! Гледахте ли края на маратона "Хари Потър" - завърши с "Хари Потър и Огненият бокал" по БТВ. Жалко,че няма да дават и петия филм... Тея ,в училище си имате плазма...супер! Ама добре,че е останала здрава! Свалиха ли ти самолетчето в крайна сметка? И всъщност не гледам сериали...не са моя тип забавления. Иначе за сега си прекарвам много добре почивните дни... А вие? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 27 Ное 2011, 20:50 | |
| Здрасти! (на мен ) Как я карате? Аз съм супер! Имаме гости. Ще спя в хола. За втори път. Днес за втори път играх на PSP! Ииии...всичко е супер! Свилена , за съжаление не можах да гледам края на маратона на "Хари Потър". Бях на рожден ден. И компенсирах филма с лудориите. Аз подарих на рожденика един федербал. Не се сетихме нищо друго. Играхме с федербала. Перцето се качи на едно дърво и чакахме да го духне вятъра, за да падне. Така-де падна. В сградата на заведението имаше въртящи столове. Въртяхме се, въртяхме се...и на мен ми се доповръща... Заровиха ме в листа...и като се прибрах трябваше да си търкам челото с гъба, за да махна черното. И Свилена , плазмата наистина е здрава...за сега! И самолетчето не слезе, май. Може би леличките, които чистят да са го свалили. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 28 Ное 2011, 11:30 | |
| Добро утро! Как спахте? (Не че има хора... ) Аз спах добре на канапето. На големия телевизор се вижда страхотно! Макар, че е доста стар... Като го включиш и се появяват звездички, чакаш 5-10 минути и изключваш и чакаш 30-40 секунди, включваш, ако не тръгне продължаваш. Иии...стоях до 00:30-40 часа. Написах си домашните и сега съм свободна чаак до 12:35 часа. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 29 Ное 2011, 14:39 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 29 Ное 2011, 19:27 | |
| Здрасти! Днес по Човек и Природа започнахме раздела Биология. До сега бяхме на Физика. По Математика (ще измисля съкращение( )) учихме как се чете ъгъл. Странна работа! Ето няколко ъгъла: Тук има: ъгъл COL, ъгъл COB, ъгъл COM, ъгъл COA... Нашите четат ъгъл ОВС, а уж бяха разбрали, когато Г-жата обясняваше, че началото на двата лъча е по средата!!! В този случай точка О е по средата. Аз не знаех къде съм. Ама такива невероятни неща наприказваха! Не знаех да се смея или да плача! По Български - същата работа! Един не помнеше, че сме писали примери с "пея". Като се има предвид, че е на предишната страница. Свилена , най-накрая да те засека! Смешно е да гледаш на вашия телевизор??? Да ни чуеш касетофона в училище! Ето как се чува: (само тази песен помня (нищо, че е от втори клас ) ) Високи си...ки сини план...планини,... нини, реки...латни...внини, небето...то ся...ш от ко...рива аз чув...ята родина. ------------------------------------------------------------------------------------- Свилена, мисля да гледам Хари Потър, ноо...нищо не се знае. Ще празнуваме рождения ден на баба. Макар, че ще го празнуваме на обяд... | |
|
| |
kris Агент
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 29 Ное 2011, 20:03 | |
| Здравейте!! Най накрая да пиша!!! Днес беше супер по английски.Господина беше донесъл компютъра си в стаята и не писахме,защото играхме на интерактивната дъска. Свилена сигурно ще гледам филма,но незнам. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 30 Ное 2011, 12:26 | |
| Хей!!! Кахил!Много се радвам да ви видя! Тея ,разбиваш ме... Това с ъглите и песента на касетофона... Дано днсе си прекараш двойно по забавно! А също се надявам "Хари Потър"-а не е дублиран...защото ми писна да слушам Хърмаяни с гласа на Изма от "Омагьосаният император"... Крис ,понякога ви завиждам за новите технологии с които разполагате в училище...интерактивна дъска...брей,че шик! И сега мили ученици ви казвам лек ден,защото отивам и аз да се позанимая с учене... | |
|
| |
kris Агент
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 30 Ное 2011, 18:34 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 30 Ное 2011, 21:07 | |
| Здрасти! Свилена , за съжаление...днес нямаме музика. Мисля, че дори и "Хари Потър"-а да е дублиран, все пак Хърмаяни ще е по-голяма и би трябвало гласа ѝ да е друг...но не се знае. | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 01 Дек 2011, 19:56 | |
| Хей, хей хораа! Виждам много сте редовни! Само тези, които още са в гимназията не влизат май много често Та предните 2 дни в училището нямаше вода, и се беше пукнала една траба.. иии имахме намалени часове! 15 минути часа в сряда и само 3 часа във вторник.. беше си великолепно Особено за мен.. Нали всеки ден съм някъде... Да ви се похваля, че ще участвам в театрален обмен с Германия Все още не ми е напълно ясно какво ще правим, тъй като сценария още не е дошъл... Но иначе дните ми са... контролни и учене.. имам чувството, че се губя между тези 2 неща Та, хора, надявам се всичко да е наред при вас =] Сега отивам да слушам жестокия нов албум на Риана и ще уча по немски =] До скоро =] | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 01 Дек 2011, 21:33 | |
| Здрасти! Днес голямото вълнение беше рисуването. Рисувахме с восъчни пастели. Аз нямах никаква идея какво да нарисувам и затова нарисувах слънце. След като свършихме с рисунката намачкахме хартията и вкъщи минах по рисунката с леко разредена, черна, темперна боя. Измих я и отидох в спалнята да я гладя с един вестник под нея и един - над. Иии...резултатите не бяха толкова добри от очакваното. Направих друга рисунка, но с маслени пастели. Повторих всичко и стана много, много по-добре. Ники , страшно се радвам за теб! Дано всичко стане перфектно! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 02 Дек 2011, 13:12 | |
| Здравейте! Радвам се да те видя,Ники ! И честито за обмена с Германия! Това ще е много вълнуващо! И естествено,че всичко е наред със всички!Трябва да се мисли положително! Тея ,впечатлена съм от наваторската техника,която сте използвали в училище.Много е яка! Вчера се побърках да решавам задачи с хидролиза и йонно-обмени реакции по химия и още ме боли главата.А от многото писане ме заболя старата добра дясна ръка... и сега не мога нито да рисувам,нито нищо...за това ще гледам нещо интересно! Пожелавам на всички приятно протичане на учебните занятия в последния ден от седмицата!!! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 02 Дек 2011, 19:54 | |
| Хей! Днес получих още една шестица! Страшно съм доволна! Хмм...флууд-а вече има 70 страници. Няма ли да го пратят в кошчето??? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 04 Дек 2011, 12:06 | |
| | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 08 Дек 2011, 19:00 | |
| Минавам да ви кажа "Честит първи сняг" от София! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 09 Дек 2011, 14:06 | |
| Здрасти! Софиянци,как е снегът при вас? Във Варна преди няколко дена валеше сняг със дъжд и нищо не стана... Надявам се да сте добре всички и да си прекарвате петъка приятно! Мен нещо ме наболява гърлото...и се надявам скоро да ми мине. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... | |
| |
|
| |
| Флууд - В търсене на наименование... | |
|