| Флууд - В търсене на наименование... | |
|
+14Ейми Кахил Дан Кахил katnis kane smiLe299 wolf 351 dsims tania Dageron321 Grizzly Salem Saberhagen Ton4o TiaCahill97f Arya Dröttningu nikol4o 18 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
katnis kane Майка-основателка
Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
| |
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 02 Окт 2011, 18:42 | |
| Привет! Тея ,много хубав сайт с преведени игри...чак ми се доигра на "Хари Потър и Философският камък",но компютърът ми няма да издържи на натоварването... Явно има много любители на манга... Обаче понякога аниметата са малко....обезпокоителни. (малко съм закостеняла в това отношение и доста често се възмущавам от фриволностите,които си позволяват сценаристите и аниматорите...) | |
|
| |
smiLe299 Умел ключотърсач
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 02 Окт 2011, 19:01 | |
| Хей!
Оле от колко време не съм писал тук..ама ви следя!!
Току-що прегледах колекцията си от списанията и следват:
40 списания (Хай клуб и Браво)
87 плаката (Имам и на Хари Потър)
Ако някой го интересува да ми пише, преди да съм ги разлепил по стените!!
Иначе днеска ходихме в парка, на пазара, имам нова блуза,писах си домашните.Днеска в парка бях на въжени препятствия (Като в 9-тата книга) и след като слезнах кокалчетата ми бяха побелели от стискане на въжетата!Имаше преминаване през дънери (вертикално разположени и още едни хоризонтално, висящи на 20 метра във въздуха), имаше катерене по мрежа,след това ходене по дълга дъска без да се хванеш за нищо, но си обезопасен с въжета и колани.Беше малко трудно,но успях на дъската.След това катерене по стена на дърво и вече височината беше 50 метра.Последното препяствие беше ходене на дървени квадрати, които се въртят, като стъпнеш на ъгъла им.Беше невероятно трудно,но се справих.Най-забавното беше скокът от дървото!Изкачваш се на най-високото дърво в Димитровград (Високо е около 70 метра).Най-отгоре има платформа и скачаш, вързан само на краката!Беше страхотно!!Такава тръпка, такова нещо само за 4 лв.!Трябва да се опита!! | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 02 Окт 2011, 19:49 | |
| Здравейте, отново...не можах да се стърпя да не пиша Тея ...естествено, че не съм си помислила, че щом си на 9, гледаш само анимации (макар че има разлика между анимация и аниме) Просто аз като бях на твоята възраст, не гледах анимета и не мога да преценя дали е подходящо за теб...Но щом гледаш "Забранена любов" не мисля, че ще имаш проблем с KWMS. Свилена , и аз съм като теб...но наскоро малко взех да поотпускам консерваторския си мозък , защото има доста манга и анимета с хубав сюжет, а неподходящо изработване... и просто е голяма дилема Стефи , браво за списанията. Аз мислех, че момчетата не колекционират такива неща Наистина грешна представа за света имам... Много интересно звучи това с въжените препятствия, аз също съм се качвала на такова, но това в Димитровград звучи доста по-екстремно | |
|
| |
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 02 Окт 2011, 20:11 | |
| Бреййй....много интересно си си прекарал,Стефи !Хубава доза адреналин си си набавил! Аз всеки ден си намирам добра доза адреналин,защото все ми се случва нещо неочаквано... Но нямам търпение да пробвам да карам мотор или спортна кола,защото този тип адреналин най-ме привлича,като изключим това,че може да се озова в спешното... А това,че колекционариш списания и мент ме изненадва...аз си помислих,че съм единственият луд "книжен плъх" на радиус от доста километра... Ама е супер да попаднеш на тях след доста време,нали?(да ви призная аз ги стиковах преди месец по дата,цвят и вид списания в едни картонени папки... ) Миша ,явно бележиш напредък,като мен... Но ми е трудно де...и не винаги ми допада да се примирявам с определени неща... | |
|
| |
Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 03 Окт 2011, 09:39 | |
| Добро утро! Стефи , ихаааа! Супер си си прекарал. Ако можех да дойда щях да отида там моментално. Но е на към 6 часа път. Свилена , недей така, ще влезеш в спешното и няма да има с кого да си пишем. Но ако се пробваш, да дадеш снимки. Имаш ли книжка? За да те помоля да ме караш насам-натам из Варна като вляза в университет. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 03 Окт 2011, 10:59 | |
| Здрасти на всички! Тея ,не нямам книжка,но само да се поосвободя малко повече искам да мина шофьорски курс.Искам да се науча да карам,сигурна съм,че ще ми допадне много,а аз обичам коли. Няма проблеми за карането...само да мина курса. Надявам се прекарвате понеделника добре,като за понеделник! Аз започвам да действам по натоварения си ден... Ще се "видим" по късно! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 03 Окт 2011, 18:12 | |
| Здрасти! Днес пак се ядосвах за физическото(трябва да измисля съкращение ). Бях с ваксина в ръката и би трябвало да не играя, нооо...нищо. И ще ми се кара той, не го е срам. Не бях взела ключа. Добре, какъв му е проблема да изчака да дойде госпожата??? Свилена , успех(предварително ) Отивам да ям. Ще съм онлайн след около половин час. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 03 Окт 2011, 19:14 | |
| Успях!!! Свърших всичко,което трябваше да направя днес,освен едно-най-важното,което гласеше да напиша кратки отговори на едни въпроси за едни конкурс... След малко отивам да завърша задачата си прилежно,че конкуренцията е голяма... Тея ,май тази физкултура много те мъчи... Спокойно!Сигурна съм,че всичко ще се нареди и господинът ти ще си намери майстора... И мерси за подкрепата... Сега бягам да си свърша нещото...чао и успешен ден утре! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 03 Окт 2011, 20:05 | |
| - Arya Dröttningu написа:
Тея ,май тази физкултура много те мъчи...
Аз съм много добра, но господина не ме оценява правилно. Странно, но защо? Иии, преминавам на тема животни. Може по-късно пак да намина. Чао! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 04 Окт 2011, 07:48 | |
| Добро утро! Влязох твърде навътре с форума. Тази нощ сънувах Стефко , а миналата - Свилена . Странно, нали? П.П. Какво мислите за новия ми вид? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 04 Окт 2011, 12:29 | |
| Здрасти! Тея ,честит ултрамодерен-електронен профил! Харесва ми,особено аватара ти!Много е симпатичен! Да ти кажа,аз пък не мога да се сетя какво сънувах,но мога да кажа,че спях като човек,цял ден влачен през гората... Но интересно нещо си сънувала....само се чудя как съм изглеждала в представите ти. Сега....отивам да върша обичайните си задължения на човек,който не ходи на училище,но е много зает и изморен... Приятен ден! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 04 Окт 2011, 13:15 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 04 Окт 2011, 17:34 | |
| Здрасти!!! Свилена , мерси. На мен не ми е много ясно какво има на снимката в подписа. И на мен много ми харесва аватара. Ами...беше с черна коса(както си ми казвала), не много дълга, беше висока към 1,70-75 м иии друго не помня. Стефи , ти беше с къса коса с "рисунки" (както си писал), цвят на косата - рус, очите ти бяха сини (мисля), не беше много висок (към 1,50) друго не помня. Странно, какво правеше в Силистра. Съжалявам, че не запомних много. Странно, как подсъзнанието ми е взело вашите частни описания и ми ги е представило "обработени". Е, казвайте, до къде познах? П.П.Как още не съм стигнала 300 мнения!? | |
|
| |
Blu€ Magic Баща-основател
Мнения : 1199 Регистриран на : 16.10.2009 Местоположение : So what...... Агент : MVP Agent
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 04 Окт 2011, 19:06 | |
| Здрастии ALLLLLLLLLLLL. Как стее, що праите ? Аз сега се прибирам от даскало, много отвратитилно е да си 2 смяна Последния час ти е толкова заспало, че не знаеш къде се намираш Все 1 си пушил 3 дена без спирка Супер обновяване GIRL | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 04 Окт 2011, 19:17 | |
| Здрастии! Любо , и ти имаш промяна. Честит аватар. Днес Томас се променяме! | |
|
| |
| |
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 04 Окт 2011, 20:29 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 04 Окт 2011, 20:33 | |
| | |
|
| |
jujokk Агент
Мнения : 117 Регистриран на : 12.09.2011 Години : 25 Местоположение : Димитровград Агент : Understudy Agent
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 04 Окт 2011, 20:47 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 04 Окт 2011, 20:54 | |
| Мии да ама ти помагах, което се брой, че съм оправял . | |
|
| |
jujokk Агент
Мнения : 117 Регистриран на : 12.09.2011 Години : 25 Местоположение : Димитровград Агент : Understudy Agent
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 04 Окт 2011, 20:56 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 04 Окт 2011, 20:57 | |
| - smiLe299 написа:
- Тея ти си много по-зряла от тях!
Мерси! Лека нощ! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 04 Окт 2011, 20:59 | |
|
Последната промяна е направена от smiLe299 на Сря 05 Окт 2011, 17:19; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 04 Окт 2011, 22:11 | |
| Хеййй!!! Здравейте Кахил! Тея ,по това което помниш от съня съм си точна. За да попълня профилът ми,който се е офирмил в глатата ти ще добавя,че цветът на очите ми е светло кафяв,но на слънце е направо убийствен- истински кехлибар или течно злато,както предпочитате. Любо ,честит аватар! Да си призная Уиз Калифа в подписа ти ме смущава малко.... Стефи ,аз съм долбоко потресена от това,което разказваш за тези деца...без думи... А сега бягам да си измия зъбите и да лягам,че днес от сутринта имам невероятно главоболие.... Лека вечер и сладки сънища на всички! Успешен ден утре! | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... | |
| |
|
| |
| Флууд - В търсене на наименование... | |
|