| Флууд - В търсене на наименование... | |
|
+14Ейми Кахил Дан Кахил katnis kane smiLe299 wolf 351 dsims tania Dageron321 Grizzly Salem Saberhagen Ton4o TiaCahill97f Arya Dröttningu nikol4o 18 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
katnis kane Майка-основателка
Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 27 Сеп 2011, 20:08 | |
| Бооже! Много съм утрепана! Стефи , мерси за поправката. Хич ме няма. Едно чета, друго пиша. Карай! Вече ще знам.Всъщност "враговете" са едно лапе от втори клас и докато го хвана е загубен. Ще остане без нос и зъби. Но аз се ядосах и изяде един ритник в крака. Взе, че каза на госпожата и дойде да ни се кара на мен и един съученик и да ни заплашва, но нашата не ни се скара. Само ни попита какво е станало и каза, че ако друг път се скараме с някой, направо да й кажем. | |
|
| |
smiLe299 Умел ключотърсач
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 27 Сеп 2011, 20:18 | |
| | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 28 Сеп 2011, 19:24 | |
| | |
|
| |
Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 28 Сеп 2011, 20:16 | |
| Здрасти! Днес всичко мина добре. Само дето по физическо играхме на спасяванка (всеки й казва различно) и бяхме пет момичета, а момчетата играха футбол и накрая като загубиха, до последният час (специално един съученик) стоя зачервен. Утре да не забравя - да взема декларацията за математиката. Свилена , радвам се, че си прекарала чудесно днес. Колко тежи една топка за боулинг? Много искам да се пробвам да играя боулинг. Трудно ли е? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 28 Сеп 2011, 20:22 | |
| | |
|
| |
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 29 Сеп 2011, 14:28 | |
| Привет! Стефи ,много интересно име има расторанта...значи е само за бърза закуска? Тея ,спасяванката да не би да се казва народна топка? Защото ако е тази игра ,аз много я обичах преди.В училище до 7-ми клас я играехме нон-стоп в междучасията на двора и беше много забавно. Боулингът не е труден...прсото целиш с топката кеглите.И има различни по килограми топки - например аз играех с най-леките- 7 килограма и 8 килограма и се получаваше добре...бих приятелките си,а не бях играла от много,много време...голям късмет извадих. И е много забавна игра,ако има с кого да я играеш. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 29 Сеп 2011, 15:24 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 29 Сеп 2011, 20:15 | |
| | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 29 Сеп 2011, 20:17 | |
| Хей, хора! Ама много сте писали Аз очевидно до края на Януари няма да мога да влизам често...Този немски ме изцежда Хм, Стефи, какви са тези нива? До сега не бях чувал за тях /А3 и Б3/.. Би ли ми обяснил по-подробно? Ти всъщност кой клас беше? А как върви училището при всички? При мен е доста натоварено.. Като се сетиха за тези входни нива.... Ох, доста съм изморен, а утро имам редовно контролно по английски и ще трябва да уча.. До когато! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 29 Сеп 2011, 20:23 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 30 Сеп 2011, 12:05 | |
| Здрасти! Как е настроението в петък? Стефи и Тея ,честито за отличните оценки! Английският и рисуването не са лесна работа! Ники ,много съжалявам за натоварения ти график...дано контролното ти днес да е минало повече от успешно! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 30 Сеп 2011, 14:59 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 30 Сеп 2011, 19:44 | |
| Здрасти! Стефи , браво! Подобрил си моя рекорд от пет. След малко ще се пробвам и ще гледам да направя нов рекорд от 10. Свилена , мерси! Много по-добри рисунки съм правила, но този път не се получи. Настроението - весело. Бях на баскетбол и всичко мина добре. В училище в часа по физическо възпитание и спорт (ФВС) пак играхме на спасяванка на два отбора и моя отбор има 3 победи, а другия 0. Ники , ако може да попитам, защо до края на януари? Аз още не съм почнала входните нива. Направихме само по английски. Нямаме ли активен Лусиан ? Липсва ми червеното. И като заговорих за липсата - някой знае ли защо Надя ( Badugly) вече не влиза? Едит:Подобрих рекорда си на 10 лицеви.
Последната промяна е направена от Teya Kas на Пет 30 Сеп 2011, 19:47; мнението е било променяно общо 2 пъти | |
|
| |
Blu€ Magic Баща-основател
Мнения : 1199 Регистриран на : 16.10.2009 Местоположение : So what...... Агент : MVP Agent
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 30 Сеп 2011, 21:33 | |
| Еееееее пичове и пички Какво правите бе, много е западнал този форум. Много хора не съзирам | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 30 Сеп 2011, 21:53 | |
| Здрасти отново! Толкова съм изморена,че не ми се мисли... Днес бях на представяне на една книга от софийски писател Николай Табаков и беше нещо като мини пресконференция и беше интересно.Взех си книга и автограф от автора. Като гледам спорта ви е много любим предмет! Аз с триста зора мога да направя 10 лицеви опори (ама не до долу,иначе съм мъртва ).Герои сте вие! Тея ,Надя не посещава вече форума,защото замина да учи във Виена,а там и е много натоварено и няма време да влиза във форума... Сега,прозявайки се... се отправям към банята за нощния си тоалет...и междувременно ви пожелавам лека вечер и приятно започване на почивните дни! Послепис: Я....кого виждат очите ми...Любо ,привет!!! | |
|
| |
Мнения : 1199 Регистриран на : 16.10.2009 Местоположение : So what...... Агент : MVP Agent
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 30 Сеп 2011, 22:23 | |
| Хора, как се правеше подпис Не сам влизал в сайта от доста време и съм позабравил някой неща. Сорка за този пост през 1 ама просто не се здържах. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 01 Окт 2011, 14:44 | |
| Здрасти! Свършихме с гроздобера. Обрахме всичко. Първо мислехме, че щайгите няма да стигнат. Донесохме и чували, гроздето свърши, а чувалите останаха. Какво виждам стар Томас завърнал се във форума. Любо , (гледам така се казваш) тук не важи правилото за трите поста. А подпис се прави от Профил. Разделение Подпис. Свилена , как мислиш, аз също тия 10 лицеви ги правя с триста зора, но нищо, момичета сме все пак. Мерси за информацията за Надя . | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 01 Окт 2011, 19:17 | |
| Здрасти! Днес се бях потопила в дълбините на "Кръвни връзки",продължение на "Академия за вампири".И съм много доволна от книгата,направо е супер!Разбира се,защото се разказва от лицето на любимата ми героиня от поредицата,може би... Сега отивам да си продължа четенето,че просто не ме свърта... Как сте останалите?Как мина съботата? Тея ,честито за гроздобера!Значи вече си имате солидно количество грозде в задния двор!
Последната промяна е направена от Arya Dröttningu на Съб 01 Окт 2011, 20:56; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 01 Окт 2011, 19:57 | |
| Здрасти! Свилена , ние гроздето го брахме за вино. Дядо ми без вино не може. Всъщност нямаме заден двор, а смляхме гроздето почти веднага след като го обрахме. Не знам как ще мине понеделника. Още не е дошъл. Интересна книга...не съм я чувала. И така чакам да стане девет (след 4 минути), за да гледам „Звезден прах“. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 01 Окт 2011, 20:49 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 01 Окт 2011, 22:24 | |
| И аз започнах да играя тая Симс, запалиха ме по нея, не по мое желание Много е добра, ама не я разбрах, пък и мисиите не можех да ги изпълна А бе с две думи - трудна ми се оказа. В ФБ разцъквам една с Tinie Tempah, само скачаш и удряш И една Monster World реших да пробвам ама не ме накефи. Започнах една много яка като Brain Buddies, ама забравих как се казваше | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 01 Окт 2011, 22:53 | |
| Тея ,съжалявам за грешката.Мислех си за това,калко ми е натоварен понеделника и без да искам съм написала понеделник вместо събота... И брей...значи сте пресовали гроздето веднага...сигурно е било много интересно! Като разбрах от теб,че ще дават "Звезден прах" си пуснах тв-то,както никога,защото не гледам телевизия (просто не си заслужава,защото много рядко дават хубави филми...).Много хубаво филмче.Имам го на ДВД и отдавна не съм го гледала и сега с удоволствие си го припомних. Книгата,по която е направен също е симпатична.Чела съм я.Но определено предпочитам филма (много рядко явление за мен). Стефи ,не знам дали прилича на "Хекс Хол",защото не я четох,четох само рецензията и не останах очарована.Но иначе книгата се разказва за различни видове вампири и битката между тях.Има и алхимици,въобще е един голям купон... Ето я корицата.На мен си ми харесва изключително много (тези златни флорални мотиви,които се виждат са релефни): А както казах по-горе,книгата е продължение на вече излязла поредица.Ако те интерсува може да погледнеш официалния сайт на издателството: http://www.ibis-press.eu/index.phpАз може по-късно да направя тема в раздел книги... И момчета,не разбрах много от обясненията за игрите,които играете... Не са ми голяма страст,но понякога обичам да разпускам с някоя игра,като мозъкът ми е запушил... Сега отивам да чета...направо съм обсебена.... Лека вечер и приятна неделя на всички! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 02 Окт 2011, 09:41 | |
| Добро утро! Свилена , всъщност аз не гледах, защото с мама тръгнахме по-рано, а тате остана да помага. Радвам се, че съм ти дала полезна информация. И на мен много ми харесва. Страхотна история! Аз съм го гледала няколко пъти, но никога няма да откажа да го гледам отново (като с „Красавицата и Звяра“ гледала съм филма поне 50 пъти ). Не знаех, че има книга. И аз твърде не разбрах игрите им. Знам само, че в „Sims“ правиш къщи, имаш домашни любимци, раждат ти се деца...с две думи - имаш друг живот. Аз си тегля логически игри. Занимават ме. Ето един сайт с игри на български: http://adventurersbg.info/catalog/play-on-bg.phpИма и пачове (предполагам всички знаят как се слага пач...ако някой иска може по ЛС да му обясня ) Любо , страхотен подпис! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 02 Окт 2011, 16:16 | |
| Здрасти! Редовният ми поздрав:Po,dijr! Свърших с домашните и след малко ще трябва да се отправя към банята за едно миене на косата. Миша , заинтересувах се от темата ти "Манга^^", но като прочетох жанра на последната (Death Note) се отказах да започвам да чета и гледам. Може да видя Death Note, но няма да са близките 2 години. | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 02 Окт 2011, 16:41 | |
| Здравейте, братовчеди... В тази тема не съм писала отдавна.... Ама все още ви наблюдавам Тея , за теб е подходящо да гледаш Kaichou Wa Maid-Sama. Само може да пропуснеш 8 епизод, защото той е за мааалко по-големи Мангата е по-добра, но е на английски и аз не мога даже да схвана всичко, че използвам и речник А анимето може да намериш с български субтитри в замунда...Сега премислям, но освен 8 епизод, мисля че всичко друго е подходящо за теб... Ще пиша по-късно, като си науча...Чао за сега | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... | |
| |
|
| |
| Флууд - В търсене на наименование... | |
|