| Флууд - В търсене на наименование... | |
|
+14Ейми Кахил Дан Кахил katnis kane smiLe299 wolf 351 dsims tania Dageron321 Grizzly Salem Saberhagen Ton4o TiaCahill97f Arya Dröttningu nikol4o 18 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 13 Фев 2011, 15:52 | |
| Хей, хора! Прекъснах малко с ученето по биология, за да надзърна какво правите Днес, след като сестра ми си изплака очите от нещастие, нашите се сломиха да ни купят рибка Очаквам я да пристигне всеки момент... Излязла е и корицата на седмата книга от бразилските 39 ключа! - Spoiler:
Не си спомням да съм ви казвал, но баща ми ходи в Швейцария.. Та сега имаме тонове шоколад вкъщи Варненци са поканени на шоко-купон у нас! Мислех си, че няма да е нищо особено.. Така де.. Шоколад като шоколад.. Ама явно жестоко съм се лъгал! По-вкусна комбинация от мляко и какао не съм пробвал! Довечера, ако не забравя, ще се преобразя за 14-ти! Подкрепям и идеята на Ники! Свилена, ризите не са хубави! Толкова са.. неподходящи Една шарка да им бяха сложили... С тези униформи не приличаме на нищо! А колкото до песента на Гага.. Ами, и аз да си призная очаквах повече, но все пак съм й заклет фен А и като я превъртях два-три пъти ми допадна и то доста Текстът, обаче, е най-добрият й до сега =] Рибикте дойдохаааааа! Страхотни са! Ще ги снимам като ни дойде водата Спряла е и няма с какво да напълним аквариума | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 13 Фев 2011, 18:11 | |
| | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 13 Фев 2011, 20:04 | |
| Здравейте, хорица( и по-точно Ники и Свилена) Аз пак малко се отнесох и си викам "въй... 3 дни не съм писала" Видях, че Свилена ме беше питала за Соня-ние сме на 1вия етаж, ама не сме правили бели , отделен е въпроса, че може да я убием, както ни крещи.... Ники, мерси за поканата за шоколад... ще си помисля А за униформите- хич не съм стресната, добре де само малко... ама те са напълно...едноцветни Без да се обиждаш, но са като за бледосиня лудница Ще видим др година какво ще мисля Аз пак ще ви оставя, че утре имам колнтролно по история. Госпожата обеща, че ще направи най-гадното контролно на света.То и аз щях да направя като нея, ако бях учителка-3 закъснели, 1 за изпитване и още 1, който се хилил и айде... всички на дъската И 5тимата нищо не знаят, а на всичкото отгоре единият- всезнайко(всъщност той искаше да бъде изпитан) | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 14 Фев 2011, 10:50 | |
| | |
|
| |
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 14 Фев 2011, 14:19 | |
|
Последната промяна е направена от Heart на Вто 15 Фев 2011, 02:48; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Salem Saberhagen Баща-основател
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 14 Фев 2011, 14:56 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 14 Фев 2011, 19:38 | |
| | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 14 Фев 2011, 20:53 | |
| Здравейте, хора! Наминавам само да ви честитя Свети Валентин и Трифон Зарезан! Нека тази година любовта и обичта да ни заобграждат, а и виното да не липсва на трапезата xD По-добро нещо не можах да измисля... Хапнах и пийнах с вас, но веднага се отправям да уча, макар и в празника.... Много благодаря и за букета от Свилена , и за поздрава на Тони в подписа Прекарайте си страхотен остатък от вечерта! Пожелавам ви и прекрасен утрешен ден и... Лека нощ ^^ | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 14 Фев 2011, 21:09 | |
| | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 14 Фев 2011, 21:50 | |
| Честит Свети ВалентинТони, мерси започерпката Свилена, мирси за букетчето, бонбонките и шампанското. Малко в повече ми дойде и се замаях... Относно валентинките в даскало... от 2 години няма такава "традиция", така че... нямам картички(не че съм очаквала). Аз още съм навита за "Аз съм номер 4"... би трябвало скоро да излезе, вече видях рекламата по TVто. От мен нямате голям подарък, ама мисля, че и по една розичка е супер Бие си знаете, че сте супер Приятна вечер. Аз ще влизам в форума, ама май вие нещо не сте на линия... | |
|
| |
| |
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 15 Фев 2011, 20:20 | |
| Здрасти на всички! Наминавам само да проверя дали сте писали нещо и ще бягам да си разучавам E454 Walkman с 8 GB видео MP3 плейъра,който си купих днес. Обаче имам проблем...някой може ли да ми каже как да си премахна безопасно устройството от компютъра,че не са ми приложили кратко ръководство на български към плейъра... Влизах в официалния сайт на Сони България,обаче ръководството на български не иска да ми се изтегли. Едит: Мисля,че се оправих...Не е нужно да го премахвам безопасно от компютъра,май.Или поне не прочетох никъде това. Обаче плейърът е жесток! Отивам да си го пробвам по продължително! За това лека вечер на всички! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 16 Фев 2011, 13:17 | |
| Здравейте всички! Днес не ми е много добре и затова реих да си остана вкъщи. И ма се разболявам, непрекъснато кихам, от време на време се сополивя, а носът ми ме сърби. вие какво правите? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 16 Фев 2011, 21:04 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 17 Фев 2011, 16:46 | |
| Колеги! Нещо ново при вас? Аз пак си захващам вечното дялкане и си пускам музика... Приятно прекарване на деня! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 20 Фев 2011, 16:33 | |
| Хей! Има ли някой тук? Колеги,някой гледа ли "Аз съм номер четири"?Или не ви се гледа филма... Аз наминах да видя какво правите,обаче не виждам нищо...което е жалко. Така де,пожелавам на всички приятен ден и успешен старт на седмицата.А аз отивам да си завърша произвидението на изкуството. | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 20 Фев 2011, 21:10 | |
| Хееей, хора! Тони , оправяй се! Свилена, аз най-вероятно ще пропусна филма... Все още не съм прочел книгата, а и в следващите 3 седмици имам 6 контролни... Соу, какво правите? Днес братовчетка ми ми дойде на гости и си прекарахме много хубаво! През останалото преве учих по биология и английски.. Сега ще попрочета малко анализи върху Прикованият Прометей, за да си помогна за домашното за вторник! Утре най-вероятно ще ходя и да ми вземат мерки за новата униформа... Това е ужасно губене не време! Чакаш поне 2 часа, за да се стигне до теб... Преди поне бяхме разпределени по класове и часове, а сега който когато може отива и ще е... Ужас! Та сега отивам да се къпя и после малко ще почета... Лека нощ и успешно начало на седмицата! | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 21 Фев 2011, 21:02 | |
| Ехоооо, хораа! Защо никой не пише? Постаянно влизам и чакам някой да коментира! А никога не съм сам във форума! Е, на вас като не ви се пише, на мен нищо не ми прече да разкажа за деня си Като цяло денят мина успешно и благполучно Госпожата по физика ни каза, че ще правим контролно в четвъртък и ще трябва да поуча доста... И по география ще изпитват тогава... Дойдоха и добри новини, че госпожата по Химия ще отсъства и голямото контролно отпада за 2 седмици! Така ще имам предостатъчно време да се подготвя! Сега би трябвало да уча едни гадни уроци по история, ама не ми се учи много и се надявам утре да не ме изпитат И така де.. Всичко се върти около училище Сега отивам да си взема един дълъг душ и после ще взема да почета по история! ЛЕка вечер и успешен утрешен ден! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 21 Фев 2011, 22:05 | |
| | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 22 Фев 2011, 22:07 | |
| Здравейтее! Влизам набързо да видя какво сте писали, а то... Е, днес денят беше натоварващ... След училище ходих да ми взимат мерки за униформите и като заваля един дъжд... Едвам се прибрах вкъщи! Добре, че мама е болна и си остана вкъщи, та имах прясно сготвен обяд Макар и да беше 3 и половина Свилена, надявам се вече гърбът ти да е по-добре! Днес една съученичка донесе речник на жаргоните! Твоята любима дума гроги бе там, наред с "манастирска джапанка - глупак", "забка - близалка", "гага - физиономия" и много други, които не си спомням Сега ставам да се приспивам с урока по психология... Лека вечер и успешен утрешен ден! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 22 Фев 2011, 23:08 | |
| Здрасти! Ники ,здрасти и на теб! Наистина беше гаден дъжд...а аз не си бях взела чадър и станах доста мокра. И моят ден беше натоварващ и гърба ме заболя още повече,ама какво да се прави...ще ми мине.Няма как,след като се пъхах в една пластмасова каца,пълна с глина. Ники , много интересен речник!Заинтригува ме!А щом и любимата ми дума е там,ще взема да си потърся такъв,за да науча някои наистина цветущи изрази! Аз съм наистина много уморена,защото днес бях от 10 и 30 до 18 часа на училище и в дъжда...а сега,челюстта ми се откъчи от прозяване! Лека нощ,приятели! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 23 Фев 2011, 17:59 | |
| Здрасти,пак! Ама съм много нахална,не мислите ли... Днес съм още по-изморена от вчера,въпреки,че имах 2 учебни часа. Обаче съм в много добро настроение от сутринта. От няколко дена чакам един клип,който трябваше да излезе в 00:00 в Америка вторник срещу сряда и аз трябваше да намеря часовата разлика и да пресметна при нас в колко часа да го чакам в официалния сайт.Обаче нещо обърках сметките,което разбрах в последствие след като проверих в един сайт часовите пояси и сутринта станах 2 часа по-рано,а те закъсняха с пускането на клипа половин час и аз тъкмо се отчаях,че тотално съм сгрешила в изчисленията и щях да изключвам компютъра,когато за последен път рефрешнах страницата и ми излезе един голям черен прозорец... защото нета ми точно в това време реши да се пошегува с мен и ми направи засечка - не ми даваше да гледам каквито и да е било клипове - даваше ми черен правоъгълник на мястото на клипчето и аз направо се вбесих. А идеята ми беше да гледам клипа първа... Но за мое щастие имам резервен интернет и в крайна сметка го изгледах и така се заблеях,че имах останал половин час до учебните часове,когато погледнах часовника. А вие как си изкарахте деня? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 01 Мар 2011, 19:47 | |
| | |
|
| |
| |
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| |
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... | |
| |
|
| |
| Флууд - В търсене на наименование... | |
|