| Флууд - В търсене на наименование... | |
|
+14Ейми Кахил Дан Кахил katnis kane smiLe299 wolf 351 dsims tania Dageron321 Grizzly Salem Saberhagen Ton4o TiaCahill97f Arya Dröttningu nikol4o 18 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 01 Мар 2011, 22:00 | |
| ЧЕСТИТА БАБА МАРТААА!Пожелавам на всички много здраве, щасие и усмивки! Какво привте хора? Колко мартеници получихте? Аз напоследък съм доста натоварен - контри след контролни... Добре, че са тези 2 почивни дни! НАдявам се при вас е по-леко =] Пожелавам ви лика вечер е успешен утрешен ден! | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 02 Мар 2011, 16:44 | |
| | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 02 Мар 2011, 20:08 | |
| Хей,здрасти на всички! Честита почивка! Ники ,мерси за инфото относно "Пърси..." и "Пирамидата..." Очаквам с нетърпение книгата! Днес мина обикновено скучно - имахме заместник по английски,защото госпожата ни по английски замина за Турция заедно с няколко от приятелките ми по някакъв Европейски проект.И както винаги имахме три учебни часа... А сега отивам да дорисувам моят проект за тениска на Natаlia Kills.Надявам се,че ще се хареса и хората ще гласуват за мен. Ако ме изберат, ще пуснат серия от тениски с моята рисунка. О,хора забравих... Ето нов трейлър на "Карибските..." http://cinebum.eu/?p=1664И още едно нещо,което страшно ме заинтригува.Попаднах на него случайно и направо зяпнах: https://www.youtube.com/watch?v=cyw5KiT0tM0&feature=feeduА сега бягам да творя,че ме споходи музата... | |
|
| |
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 05 Мар 2011, 16:32 | |
| Хей...! Защо е толкова пусто тук? Наминах да ви видя и да кажа,че вече няма да мога да влизам толкова често във форума и да пиша,защото задълженията ми се увеличиха,а и края на годината за мен неближава и трябва да се подготвя добре.Ама като гледам май няма много желаещи да пишат... Пожелавам хубави почивни дни и да влизате по-често тук и да пишете!!! | |
|
| |
Dageron321 Умел ключотърсач
Мнения : 468 Регистриран на : 15.04.2010 Години : 29 Агент : Super Nova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 06 Мар 2011, 09:41 | |
| Здравейте От кога не съм писал Как сте тея от егмонт както винаги нищо не праят девета книга още я няма скоро ще излезне новата поредица гледахте ли видеото за нея | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 07 Мар 2011, 23:06 | |
| Ей,хора - здрасти! Дагерон ,прав си за жалост за Егмонт.Много са некоректни и много съм им сърдита.Не,направо съм им бясна. Как сте всички? Много ли ви натоварват в училище? Надявам се да сте добре всички! Аз ще отивам да си правя нощният тоалет и ще си лягам,защото денят ми утре е натоварен. Лека нощ и сладки сънища и приятно и гладко вървящ учебен ден! П.П: Мога ли да ви помоля за нещо?Както ви казах аз участвам в един конкурс за проект за тениска на Natаlia Kills и искам да спечеля.Обаче ми трябва помощта ви.Ако може да гласувате за мен от този линк ще съм ви много благодарна: http://www.nataliakills-concours.com/#/concours/tshirt/110 Натискате сърцето и после въвеждате антиспам кода и при правилно въведен код ми носите 10 точки. Не гледайте колко неугледно е излязла тениската,всъщност на живо е много,много по-хубава. | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 11 Мар 2011, 09:32 | |
| Здравейте! Извинявам се, че не пиша напоследък, но сега съм много зает, тъй като се подготвям да посрещам гост утре. Участвам в една обменна програма (всъщност целият клас) и утре очакваме гости от Германия, които ще живеят при нас за 1 седмица. След това сигурно ще ви пиша как е минало! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 13 Мар 2011, 00:12 | |
| Здрасти! Много отдавна не съм писала по моите стандарти... Как сте?Виждам,че и вие не пишете... Аз съм много заета и само отвреме на време наминавам,обаче без да пусна някой коментар... Но днес не се удържах и... Тони ,това е много интересно! Сигурно ще е и вълнуващо! Разкажи,моля те после!С нетърпение очаквам да разбера как е минало и какво се е случило! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 17 Мар 2011, 16:10 | |
| | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 18 Мар 2011, 14:00 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 19 Мар 2011, 15:00 | |
| Здрасти на всички братовчеди! Ники ,да оздравяваш бързо! И честито за "Червената пирамида"! Мерси за клипчето за "Хари Потър и Даровете на Смъртта" част 2.Аз точно тази вечер чаках доста дълго да излезе и да го гледам първа,ама пак не успях... А видяхте ли първият фотос от филма? http://www.bulgariancovers.com/Тони ,днес съвсем случайно попаднах на кадри от фашинга на гимназията ти! Тъй като гледам само музикални телевизии вкъщи и нищо друго и днес сутринта случайно го по the voice - даваха го като репортаж... Беше много интересно! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 23 Мар 2011, 22:22 | |
| | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 24 Мар 2011, 18:37 | |
| Здравейте! Свилена , дано да съм те зарадвал с новините за книгата! Аз съвсем случайно влязох в официалния сайт и първоначално нямаше нищо и след като се порових малко отново отидох на главната страница - там стоеше корицата! Новината толкова ме зарадва, че ми се прииска отново да прочета книгите :D Но тъй като съм натрупал няколко, които не съм прочел почнах от тях... Поне пак си я подбрах - за дракони е А клипчето... И него имах възможността да видя по случайност - влязох пак да се поровя в сайта и то изникна пред мен После видях, че са го обявили и във фейсбук, но 15 минути след като го гледах Днес ми излязоха резултатите от изследванията - най-накрая разбраха защо боледувам толкова напоследък - имам една по-специфичне бактерия в синусите, която не иска да се маха Тоза път лечението ще продължи 3 месеца, като всеки ден пия по едно хапче и си слагам специални капки За жалост все още копието ми от "Червената пирамида" не е пристигнало... Обикновено колко дни им отнема, за да стигнат до Варна? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 25 Мар 2011, 20:47 | |
| Хейй...ама защо нищо не сте казали? Ники ,аз съм в предерагонова треска и направо не мога да си намеря място от вчера! А между другото коя е книжката за дракони,която четеш... Пожелавам ти тази бактерия бързо,бързо да бъде унищожена от ултра мощният антибиотик и да нямаш повече проблеми! Ами предполагам,че веча трябваше да е пристигнала книгата ти...това е много съмнително...освен ако не дойде или събота или понеделник.Ако не дойде и тогава,вече им се обади! Аз книгата я прочетох и сега ще отида да споделя мнение в темата! Мога да кажа че е многоо яка! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 26 Мар 2011, 20:09 | |
| Здрасти! Наминах да ви питам дали ще отбелязвате часът на Земята? Аз се включвам,защото смятам,че каузата е достойна и ако ние не се включим,вчики хора имим предвид,то значи сме пълни загубеняци и си заслужаваме всичко. Ники ,пристигана ли книгата? | |
|
| |
tania ТОП агент
Мнения : 293 Регистриран на : 13.12.2009 Години : 28 Местоположение : Обикалям книжарници в търсене на книгата Агент : Black mamba
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 27 Мар 2011, 20:36 | |
| Здравейте , колеги! От колко време не съм писала , направо се забравихме.Как сте ?Какво правите?Като гледам имам доста да наваксам , но някой друг път ще прочета 10стр , кото сте изписали .Та Ники , Свилена честити книги.Напоследък ми е доста натоварено.Сега пиша едно есе , което цял ден мъдря.Вчера бях на състезание по химия и на връщане се записах на рисуване и вторник ще ходя.Завърших поредицата "Академия за вампири" наскоро , а сега смятам да започна една друга и да си взема следващата книга от една поредица.Доста дълъг ми е списъка за нещата , които ще направя следващия месец.Ами вие ? Имате ли планове за ваканцията? | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 28 Мар 2011, 15:05 | |
| Здравейте! Здравей и на теб, Тия! Свилена , книжката пристигна в петък и я започнах веднага.. Плени ме веднага! Смятам, че ще е най-добрата на Рик! =] Преди малко влязох в официалния сайт и пак са пуснали видео! - http://www.the39clues.com/vespersТози път за Маделин. Утре ще имаме базар и всички средства ще отидат за страдащите в Япония. Нашия клас се нае със задачата да организира базара, така че утре цял ден ще съм в еуфория Отивам да поуча малко! Хубав ден! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 31 Мар 2011, 21:43 | |
| Здравейте на всички! Ники ,честито за книгата и после да споелиш какво мислиш за нея! И мерси за видеото! Таня ,мерси.Гледам,че си много натоварена. Дано да имаш достатъчно време да си починеш.Между другото и аз чета "Академията..",но поредицата нали свърши,но ще има продължение. Някой да е ходил случайно на "Sucker Punch: Измислен свят"? Аз днес най-накрая отидох,при положение,че едва се удържах да не отида предния петък.Трябваше да изчакам една приятелка да отидем заедно. Филмът ми хареса.Ако не забравя ще споделя мнението си за него в темата за филмите. А сега лека вечер на всички! Отивам в стаята си да слушам музика на плеъра си. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 05 Апр 2011, 11:21 | |
| Здравейте хора как сте Тези Егмонт за пореден път ни доказаха колко са тъпи https://2img.net/r/ihimizer/i/97222456.pngЯсно се подразбира че скоро няма да се сдобием нито с книга девет нито с книга десет, та мислех си ( ако знаете английски добре ) защо не си поръчаме книгите и форума ни да продължи да с темпо на нещата все пак днес излиза новата поредица,а ние още си чакаме деветата книга, според мен ако продължаваме с темпото на Егмонт форума ни ще остане накрая без потребители | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 05 Апр 2011, 16:02 | |
| Хорааа, здравейтее! Туй за книгата наистина е много гадно, обаче като се налага, ще го прежиея....дано не я протакат като седмата книга. Иначе, аз съм превел няколко глави на компа, може да ги пусна, ако желаете... Чакам от сутринта още да обновят официалния сайт и нищо... Вие как сте, какво правите? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 05 Апр 2011, 16:12 | |
| Ники и аз чакам от сутринта, но още нищо няма иначе ти ще си взимаш ли книгата защото ако егмонт решат да преведат и втората поредица книгата ще я видим най - рано 2013 | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 05 Апр 2011, 16:18 | |
| E недей да бъдеш такъв песимист. Амии засега няма да си я взимам, по-скоро ще си поръчвам пакети с карти, щото искам да ги събера, няма да се успокоя иначе. А ти? Между другото, тук не знам дали споменах, но в първия ми трети пакет с карти имах репликатор без код. | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 05 Апр 2011, 16:40 | |
| Здравейте! Последните няколко дни бях при баба и аз това отсътвах Червената пирамида ми допада много! Скоро ще я прочета! Нямам особено много време Тази ваканция Мол Варна организира "Денс Ваканция". Всички стилове танци и фитнеса са безплатни за ученици, ако се регистрират. Аз се записах на народни танци Днес беше първият ми час и беше голям купон! Надявам се и вие си прекарвате добре! Тони , свикна ли с лещите? | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 05 Апр 2011, 19:57 | |
| Хораа, здравейте, пуснали са инфо за 11-тата книга!!! На началната страница няма нищо ново, обаче са качили картите към книгата и има инфо за самата нея, като има и снимка на Фиске...Не си го представях точно така, ама... Има и нова - 11-та мисия - която можете да отключите и минете само ако имате новата книга, за съжаление. Изглежда интересно!!! Обичам тази поредица! <3 ^^ | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 05 Апр 2011, 20:30 | |
| Здравейте! Как сте, какво правите? Много кофти това за книгата, просто нямам думи.... Ники, благодаря, вече свикнах напълно с лещите и не ги усещам въобще на очите си, направо забравям, че са там! Вече минавам от еднодневни ан едномесечни! | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... | |
| |
|
| |
| Флууд - В търсене на наименование... | |
|