| Флууд - В търсене на наименование... | |
|
+14Ейми Кахил Дан Кахил katnis kane smiLe299 wolf 351 dsims tania Dageron321 Grizzly Salem Saberhagen Ton4o TiaCahill97f Arya Dröttningu nikol4o 18 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 07 Ное 2011, 21:55 | |
| Тея ,радвам се,че денят ти е минал супер! Браво за отличното представяне по история!!! Днес си прекарах приятно деня,като от час на час прескачах до компютъра да отмервам часовете до излизането да книгата,която чакам. Колкото до ранка...предната година през септември,Тея ,ние всички Джанъси тогава решихме да си поставим ранк алфа вълк специално за партито ни,но ни хареса и си го оставихме. А сега отивам да си разходя кучето,което ме ядоса вече на няколко пъти... Лека вечер на всички Кахил! | |
|
| |
katnis kane Майка-основателка
Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 08 Ное 2011, 19:18 | |
| Здрастии! Много е хубаво отново да видиш стария вид на форума! Но още не са ми свикнали очите... Хайде, сменям темата!... Относно вчерашния тест (барабани за внимание) - имам шест! Май, без грешка! Госпожата каза, че някой е писал нещо такова: "светец - човек, който свети". И целия клас прихна да се смее... А, утре по информационни няма да правя нищо, защото миналия път свърших две задачи или нещо такова... Въобще ми е щастлив живота! Като изключим факта, че няма да имам нов телефон. Но може би, ще имаме нов телевизор! Едно такова объркано... До утре първия-втория час трябва да съм нарисувала още три момента по КРУ. (Казах ли какво е? ) Остават ми как лисицата седи в тревата, как яде грозде...опа! Изпуснала съм един момент! Дай пак ще ги преброя...Успокоих се! Май! Не! Има 9 момента! Или 10. Ще изпусна един или пък два... Вече се смятам за тъпа! Сега ги преброих 11! Какво ще правя??? Щеше да е по-лесно да разказваме! Но помнете - при разказване няма "тогава"! Това аз го помня много добре, защото една приятелка разказваше „...Тогава...Без тогава! След това...“. Свилена , радвам се, че ти харесва феникса ми. Така! Разбрах за ранга! И за името. Грешката е моя. Хммм...От няколко дни само двете пишем... Защо е така? | |
|
| |
Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 08 Ное 2011, 21:58 | |
| | |
|
| |
smiLe299 Умел ключотърсач
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 09 Ное 2011, 18:07 | |
| Хей! Първо, извинявам се, че вече не пиша толкова често,но имам страшно много за учене, готвя се за национално състезание, което е след 15 дни, трябва да се стягам по български, понеже оценките ми са 4,5,6 по български и 6,5 по литература, така че вися на косъм от 5-ца за срока, ако не се стегна .Всички сте страхотни! Тея, браво за всички шестици и въобще не си тъпа!! Свилена, тази на аватара ти е доста красива!Коя е актрисата? Нищо, че ще видя след седмица. Кахил, вие сте страхотни и не искам да смятате, че не искам да пиша тук.В следващите 2 седмици няма да ме има, защото трябва да уча здраво.Така, че Чао за няколко дни.. | |
|
| |
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 09 Ное 2011, 18:14 | |
| Хей! Здравейте,мълчаливци Кахил!!! Как е? Аз днес уча,получих си книгата "синът на Нептун" но все още не съм я отваряла,защото са ме налегнали терзания относно последната книга на "Ерагон" и не ми се чете друго в момента... Тея ,честито за хубавата оценка! Предполагам си успяла да си направиш домашното КРУ(който и да е този предмет )! И не се ядосвай,че няма да получиш нов телефон.Може би пък след известно време да се сдобиеш с с нещо ултра модерно! Стефи ,успех на състезанието! Стискам ти палци от сега!!! А сега отивам да си продължа ученето,но преди това да си взема поредната порция информация.... Послепис: Стефи ,това е Сиена Гилори,играе в "Ерагон" принцеса Аря(никът ми тук във форума).И аз много я харесвам. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 09 Ное 2011, 19:20 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 10 Ное 2011, 19:08 | |
| | |
|
| |
kris Агент
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 10 Ное 2011, 20:41 | |
| Тея съжелявам,че не пиша,но имаме доста домашни и уроци.Едвам сядам на компютъра.А пък имам и тренировки така че си написвам към седем и половина-осем. Иначе денят ми мина добре.Ще правя презентация за Египет .Вашият как мина?? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 11 Ное 2011, 14:30 | |
| Хей! Здравейте! Тея ,честито за хубавите оценки и победата по баскетбол! А твоите комуникатвни речеви умения при мен носеха съвсем друго наименование...ама не мога да се сетя както точно беше.Твоето име е по-завъртяно! А за Потърмора - още няма точно обявена дата.На няколко пъти обявяваха,но после отменяха пускатено на Потърмор и сеге вече не се знае...съжалявам. Крис ,супер късмет имаш с презентацията!Египет!!!Много го обичам! Приятно презентиране и ти пожелавам да получиш отлична оценка! Интересно ми е дали сте чували за двете продукции на "Снежанка",които се очакват да излязат другата година.Аз се ядосах,че сценаристите си позволяват да путат хубавата приказка и да я направят на нищо.Особенно за "Снежанка и ловецът".Но днес е излязъл трейлъра и останах очарована от зашеметяващата визия на филма.И определно се запалих да го гледам: https://www.dailymotion.com/video/xm9axt_snow-white-and-the-huntsman-trailer_shortfilms#from=embediframeКакво мислите? | |
|
| |
Salem Saberhagen Баща-основател
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 11 Ное 2011, 18:30 | |
| Здравейте всички! Съжелявам, че скоро не съм писъл но просто в училище е много сложно ( не материала а домашни и тестове ) На скоро почнах един разказ и сега той се развива в книга която попитах и ще бъде издадена (ако може защото ще питам една печатница колко ще струва.) В момента по-цял ден само пиша. Все още има няколко неща които трябва да направя ( корица и др. ) ако искате да прочетете глава 1 скоро ще я кача в dox. Също така мисля да прочета Ерагон (всички книги) и да си купя на английски четвъртата. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 11 Ное 2011, 22:40 | |
| Здрасти! Как се чувствате на 11.11.11г.? На мен ми носи късмет. Ето пример: Днес на баскета бихме 14:0! Имам и шестица! По Ч...История. По Домашен бит правихме къщи от клечки за зъби, но моята постоянно падаше и накрая я развалих, като изхвърлих клечките, а запазих пластелина. По Литература двама-трима нямаха домашно, били писали по БЕ-ЗИП. Какво му е толкова трудното на домашното по БЕ-ЗИП? Трябваше да напишем начало и край на една случка, а по Литература трябваше да разкажем началото на „Бяла приказка“ в тетрадките. Имаше хора, на които г-жата каза да напишат домашното наново, а аз - не. Е, вашият ден как мина? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 12 Ное 2011, 16:56 | |
| Хей! Наминах да ви кажа "Здрасти"! Преди малко свърших с гледането на "Хари Потър и Стайта на тайните" по БТВ и се чувствам страхотно!!! Тея ,вчера денят ми беше супер!Много приятен ден! Четох си "Синът на Нептун" и си се радвах на живота. И Тея ,честито за следващата отлична оценка!Те станаха безчет,май? Стефи ,твоята бъдеща книга ще бъда роман или сборник разкази? И приятно четене на поредицата за "Ерагон"! Утре съм в Търново за това може и да не се "видим"... Пожелавам ви приятни почивни дни! | |
|
| |
ClaudySlavov
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 12 Ное 2011, 17:49 | |
| | |
|
| |
kris Агент
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 12 Ное 2011, 17:58 | |
| Здравей,Клаудия!Честито регистриране надявам се да си редовна!!!Мисля,че ще е хубаво да кажеш от кой клан си ,но това е твое мнение. Ария и аз гледах филма.Много пъти съм го гледал и ще го гледам.Супер е и,че там Хари хваща първият си златен сничер (мисля,че беше така) | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 12 Ное 2011, 18:00 | |
| Здрасти,Клаудия! Може ли така да те наричам! Приятно прекарване във форума! А към кой клан се числиш? О....съжалявам...не съм видяла! Казвам добре дошла на новият Джанъс агент Да знаеш,че при нас е най-готино,а сме и едни от най-готините кланове! Крис ,значи и ти си фен на Хари?Супер! Всъщност в първият филм е първото хващане на снич от Хари - не еточно хващане а направо поглъщане,но това е друг въпрос. | |
|
| |
ClaudySlavov
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 12 Ное 2011, 18:03 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... | |
| |
|
| |