| Флууд - В търсене на наименование... | |
|
+14Ейми Кахил Дан Кахил katnis kane smiLe299 wolf 351 dsims tania Dageron321 Grizzly Salem Saberhagen Ton4o TiaCahill97f Arya Dröttningu nikol4o 18 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
katnis kane Майка-основателка
Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 31 Окт 2011, 09:35 | |
| | |
|
| |
smiLe299 Умел ключотърсач
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 31 Окт 2011, 09:39 | |
| Хееей!(Като Гроувър) Моят Хелоун мина, той беше на 27-ми, ноо честит ви Хелоуин на всички!!Моят костюм беше мумия, със страшно много рани xD. Тея, страхотна идея за поздрава на 6 езика!! П.п:Тези,който чакат награди, ей сега ще ги получат.(Съжалявам за чакането) ! | |
|
| |
jujokk Агент
Мнения : 117 Регистриран на : 12.09.2011 Години : 25 Местоположение : Димитровград Агент : Understudy Agent
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 31 Окт 2011, 09:53 | |
| Честит Хелоуин!!! Тея , как ги правиш тези емотикони?? Гадост!! Не мога да си намеря тикваа!! Иначе, фарума е страхотен!! Мите , страхотна тиква!! Мисля, моята да я направя такава, ако намеря тиква, разбира се! Другият Митко , снимките с пирона са страхотни!! Сигурно костюмът също, макар и да се вижда само това!! Ники , много ми харесва профила ти! Миша , мерси, че ми прие поканата за приятелство във Фейсбук! | |
|
| |
Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 31 Окт 2011, 10:10 | |
| - jujokk написа:
- Тея , как ги правиш тези емотикони??
Намирам емотикони, дясно копче, "Копиране адреса на изображението" и поствам тук, по същия начин, по който се слагат снимки. Мите , според мен една тиква-вампир изглежда долу-горе така: http://dox.bg/files/dw?a=b41f4cb9c1Специално за теб я направих. П.П.Пак червено мнение! ХD Оправих го. Виж сега.
Последната промяна е направена от Teya Kas на Пон 31 Окт 2011, 10:46; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Dageron321 Умел ключотърсач
Мнения : 468 Регистриран на : 15.04.2010 Години : 29 Агент : Super Nova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 31 Окт 2011, 10:17 | |
| ЧЕСТИТ ХЕЛОУИН Аз си направих тиквите очаквайте скоро снимки Тея, много ми се иска да видя тиквата ама пише че файла го няма | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 31 Окт 2011, 10:25 | |
| Ехее, какво всички честитите Хелоуин, на този празник хората трябва да се плашат, да крещят и пищят! | |
|
| |
Dageron321 Умел ключотърсач
Мнения : 468 Регистриран на : 15.04.2010 Години : 29 Агент : Super Nova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 31 Окт 2011, 10:38 | |
| | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 31 Окт 2011, 11:15 | |
| Здравейте и честит страховит Хелуин!!! Не мога да се нарадвам на променящото ни се лого...заслугата е само и единствено на Ники ,който направи симпатичното хелуинско лого на фона на знака на 39 ключа и Жулиен ,със страхотния Джанъс графит!!! Мите ,много стряскащ пирон... Седя си аз,и забравих,че се зарежда снимките ти(интеренетът ми е по-добър днес,може би защото съм на стационарния компютър ) и по едно време натиснах да видя,коя снимка съм заредила долу и.... много се шашнах Тея ,моята тиква и при баба ми,където украсихме и декорирахме за партито.Ще снимам тиквата и гирляндите и ще ги снимам. Баба ми,горката,напълно я шакнахме....чак накрая взе,че сламата с която украсяваме с брат ми една тиква за коса на вещица... Тони ,вкусни ли станаха сладките? Имате ли достатъчно бонбони и тиквени ястия за страховитата нощ?
Последната промяна е направена от Arya Dröttningu на Пон 31 Окт 2011, 12:44; мнението е било променяно общо 3 пъти | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 31 Окт 2011, 12:23 | |
| Честит Хелоуин! Само аз ли няма да празнувам? Кофти... Във Варна времето хич не съвпада с датата и празника...толкова е светло... Аз лично днес ще трябва да се отдам на учене но въпреки това съм супер радостна... Сестра ми има рожден ден на 19 и понеже на лекциите и трябва нещо, на което трява да пише, наще решиха да и вземат iPad.....та познайте в чии ръчички ще е до като и го подарим. Тя каза да не съм го пипнала, ама нали знаете, като ти кажат НЕ, то съвсем си крещи едно ДА... Муахахахаха (един злобен хелоуински смях) Свилена, винаги ми е било интересно...талантът предава ли се по роднинска връзка. Т.е. И брат ти ли може да рисува добре и това ли учи в училище? Айде аз ви оставям...че колкото се може по-рано да почна да уча и вечерта да се включа при вас.... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 31 Окт 2011, 12:41 | |
| Здрасти! Свилена , не знаех, че съм Екатерина ? Ще чакам снимките. Миша , не се безпокой! И аз няма да празнувам. Само ще пека Маршмелоу-и (или Маршмелоли ) на газовия котлон. И тук е светло... Хммм...iPad-а ще бъде в теб! Или не познах? | |
|
| |
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 31 Окт 2011, 12:43 | |
| Такам...реших,че предишният ми подпис не всява достатъчно респект и хелуинско настроение,та за това реших да го подменя с нещо по-движещо се и зловещо... Мда...Миша ,права си за времето във Варна!Като ме събудиха слънчевите лъчи,останах толкова разочарована от немрачното време... Дано по-късно стане по-зловещо и мъгливо,че... И честито пипване на Айпада!!! Да си го побъзикаш хубаво! А брат мие...е той е по-различен...умее физиката и математиката толкова добре,колкото аз не ги умея...просто сме противоположности. И учи в природоматематическата(математика...моят кошмар ) Сигурно не съм ви разказвала за смешната случка,която се е случала предната година на Хелуийн,ама е наистина зловещо... Това ми го разказа майка ми...тъй като предната година по време на хелуинските празници е било задушнаца и майка ми и баба ми решиха да посетят гробищата( по точно това до гранд Мола) и тъй като са туткави се стъмнило докато се оправят се озовали сами в гробището...и по едно време чуват шумолене и в близката далечина виждат силуети на фигури,ама не какви да е фигури,а фигури на мумия,вещица и още нещо с неизвестен произход....те прекосявали гробището....и къде мислите,че се запътили с тази ритмична крачка...към Гранд Мол-а разбира се... Ама майка ми и баба ми здравата се изплашили!!! Тея ,да ме питаш и аз не знаех,че си Екатс ... Явно съм го решила в крачка... Сега ще се качвам на буса и ще се придвижа до баба ми за последни приготовления за празника...ще ви пиша от там! Зловещ ден на всички! | |
|
| |
Ейми Кахил
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 31 Окт 2011, 13:21 | |
| Еха...агенти Кахил,страхотно сте украсили за Хелуин! И виждам,че много от вас ще празнуват и тук във форума!! Приятен купон! И много поздрави от Дан(каза да ви предам,че "разработва нещо" каквото и да значи това )! | |
|
| |
Дан Кахил
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 31 Окт 2011, 14:48 | |
| Ехооо хора как сте, сигурно си мислихте че няма да се появя ама как така ще има купон и мен да ме няма, и да както каза Ейми разработвам нещо, с което се надявам ще проследим роднините ни, за да ги спасим от Веспърите , мале колко се тревожа за Нели, дано днес им дадът малко сладко и бонбони Но мъката с нищо няма да помогне..., Ейми скоро да си се чувала с комадния център в Мазачузец имало голяма снежна буря...., не че в Флоренция е по добре ама.... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 31 Окт 2011, 17:26 | |
| Здрасти! Хора, стига сте мълчали!Какво правите? Аз написах домашните. Е, почти. Времето се оправи. Тоест небето потъмня. После почервеня. Ето снимки: - Spoiler:
Същите снимки можете видите на Facebook страницата ми. Хайде, какво правите??? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 31 Окт 2011, 17:29 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 31 Окт 2011, 18:55 | |
| | |
|
| |
| |
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 01 Ное 2011, 09:01 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 01 Ное 2011, 14:23 | |
| Хей! Вижте този сайт: http://iskamdaznam.com/web/Има много интересни статии. Днес свърших със прегледа на сайта. Не гледайте, че от дадения линк отивате в началото, където има само няколко статии. Най-долу има един бутон (така да се каже) с надпис, който гласи "Още статии" от там можете да прочетете всичко. Общо са 36 страници. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 01 Ное 2011, 15:28 | |
| Здравейте, купонджии!!! Как е? Разбира се да ви честитя Денят на народните будители! Пожелавам ви още много прочетени книги и да не спирате да се стремите към знанието!!! Тея ,този сайт доста често го писещавам,като ми се прииска да прочета нещо любопитно.Ако искаш му стани фен във фейсбук! Тъкмо ще станем две! И много се радвам,че украсата ми ти е харесала! Аз още няма да я свалям,защото я сложих едва на 30-ти...и много малко ми се струва времето,което ще стои. Сега...отивам да празнувам с книга в ръка!!! О и хора..тези които са участвали в играта за новата книга на "Пърси ...Ч,до края на вечертта би трябвало да излязат резултатите от тестовете и спечелилите книги!За това проверявайте! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 01 Ное 2011, 16:00 | |
| Малее! Днес нещата изхвърчат от главата ми! Как забравих?!!? Честит ден на народните будители! Сега чао, че съм на парад. Гадното е, че трябва да съм със сукман! Чао! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 01 Ное 2011, 16:18 | |
| | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 01 Ное 2011, 16:35 | |
| Здравейте, хораа! Честит 1 ноември!!! ^^ Пожелавам успех на всички тук, които са участвали в конкурса на ЕГМОНТ за "Пърси Джаксън"! ^^ | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 01 Ное 2011, 17:56 | |
| Здрасти! Съжалявам, че не честитих като хората. Сега наново. Честит ден на народните будители! Пожелавам ви да четете много книги, без значение дали са на 39 ключа или други!Днес бях на състезание и не реших три задачи. Гадно е, защото задачите за трети и четвърти клас бяха еднакви. Сега се върнах от парада. Парад, парад, голям парад! Разходиха ни на студа и това е! Стефи , мерси за отговорите! Честито за мястото! Аз дадох моите задачи на мама да ги провери и не ми ги е върнала, но се надявам да съм поне на трето място. Свилена , мисля, че станах фен на сайта. Ама май не стана нещо. П.П.Току-що разбрах, че задачите ми са на работата на майка ми и не мога да разбера колко верни задачи имам. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 01 Ное 2011, 18:27 | |
| Хей! Тея,за нищо !И успех! Ами, то си е гадно за тези, които са по-малките от възрастовата група, но поне класирането е отделно. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... | |
| |
|
| |
| Флууд - В търсене на наименование... | |
|